Çok yalvarıyor, affetmeli miyim?

geçen günü sevgilimin instagram hesabini istedim verdi bende onun en yakın arkadasiyla olan mesajlarini okudum arkadasi pek okumaya hevesli birisi degil ve sevgilimde tek basina üniversiteye gitmek istemedi o cocugu ikna etmek icin "her gun kari kiz s*keriz , yurda gecmeyiz," gibisinden mesajlar atmis bende ssini ona attim ve arkadaşını ikna etmek icin söylediğini ifade etti gerceklik payı olabilir buranın her neyse ayriyetten biz 8 aydir çıkıyoruz ve bizim ilk tanıştığımiz günü sözde eski sevgilisi olan Zeynepten bahsetti 2 senedir ciktiklarini sonra kızın onu aldattığını falan anlatti o gunde kötü gorunuyordu bende dogal olarak unutamadığını dusundum ama buna rağmen onunla çıktım ve ben 8 aydir sürekli o kizi unuttu mu unutmadi mi diue paranoyaklasmaya başladim ve bana bu sslerin üzerine o Zeynep denen birisinin olmadigini söyledi sebebini açıkladı ve o zamanlsr daha yeni tanıştığımız icin gerçeği söylemeye çekindiğini söyledi ama bu eski sevgili olayıni ciktigimizdan beri devsm ettirdi daha gecen ay o sozde eski sevgiliysle ilgili bi anisini soylemisti ve o da yalanmış sonra bi kaç tane daha yalani ortaya çıktı 8 aydir beni kandıriyormus aşırı çok üzüldüm cok kizdim sonra bende ondan küfür ede ede ayrıldım o da bana cok yalvardı çok ozur diledi sen bana yazma ben sana hep yazicsm benjm senden baska kimsem yok demeye basladi onu hala cok seviyorum cok asigim her gece ağlıyorum simdiyse aşırı cok yalvarip ozur diliyor affetmeli miyim ondan başka kimsem yok

Çok yalvarıyor, affetmeli miyim?