Sizce onu affetmelimiyim?

Sevgilim genelde hiç Hub izlemeyen biridir, ama dün tüm gün boyunca sinirli ve üzgündü, sürekli bana seni çok özledim artık dayanamıyorum falan diyordu ve benim yanıma gelicekti ama tren saatini kaçırdı, bu arada farklı şehirlerdeyiz. Diğer trende baya geç geliyordu ve o saattede benim işlerim vardı, sonra bende neyse bir hafta sonra gelirsin artık dedim, sonra o da arkadaşlarıyla dışarı çıktı akşam üzeri ve eve gece saat 1 de geldi annesi ve babasıyla kavga ettiler ben kizicaktim ama üzerine çok gitmemeyi tercih ettim. Ve bana dediki assiri yorgunum ama biraz senle konuşmak istiyorum falan, sonra bende dedimki bir şey olmaz çok yorgunsan git yat benim daha uykum yok. Sonra gitti yattı sabah oldu ve bana bu sabah dediki, sana bir şey söylemem gerek, ben dün çok sinirliydim ve uzgundum hem olaylardan dolayı hem de birkaç bir şey olmuştu gece ben yatmaya gitmedim Hub izledim dedi, ben şok oldum assiri öfkelendim ve benimle sakin bir hafta konuşma dedim, ama biraz düşündükten sonra aklıma benimde 3 ay önce falan bir gece Hub izlediğim geldi. Ve ben ona söylememiştim ama o bana söyledi ve bir sürü kez özür diledi. Sizce affetmelimiyim, bence affetmem mantıklı olur çünkü ben de aynı hatayı yaptım, Ama ona söyleseydim affedermiydi emin değilim
Sizce onu affetmelimiyim?