O beni zaten affetmez de, ben kendimi nasıl affederim?

Büyük bir yanlış yaptım. Daha önce ayrıldığım ama onun ısrarı üzerine tekrar barıştığım kız arkadaşımla ayrılmak üzereyken biri çıktı karşıma. Telefonumu almış birinden, çok hoşlanmış benden. Bir bilseniz, hayallerimin kadını resmen. Benim aradığım ne varsa onda fazlası var. Sanki beni yıllardır tanıyor gibi konuşuyor. Ve sürpriz; kız arkadaşımmış bana yazan. Velhasıl kız arkadaşımı onunla aldatmış oldum. 3 gün benimle başka biri gibi konuştu. Onun için berbat bir olay. Başka birine ettiğim güzel sözleri okudu, etkilemek için kurduğum kelimeleri gördü. Ben çok üzgünüm. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Kendimle ilgili sorunum şu; ben artık hayatım boyunca kimseyi aldatmadım diyemeyeceğim. Yaptığım karaktersizceydi. Kendimle nasıl barışacağımı bilmiyorum. İnanın elimde değildi. Beni yıllardır tanıyor. Nelerden hoşlanırım, zaaflarım nedir, hepsini çok iyi biliyor ve hepsini kullandı.
Güncellemeler
+1 yıl
Birlikte olduğun insanı aldatmak, şu hayatta yapılabilecek en namussuzca davranış. Bununla ilgili onay bekliyor değilim. Ben hatamın farkındayım. O kişiyi de geri kazanmak değil derdim. Ben kendimden çok utanıyorum. Kendimi nasıl affedeceğimi bilmiyorum
O beni zaten affetmez de, ben kendimi nasıl affederim?