Ben kendimi affedememisken o nasıl affedecekti zaten?

Bugün iki yıldır gözlerime aşkla bakan adam kafasını karıştıran durumlar olduğunu beni çok sevdiğini ama geçmişimde yaptığım hatayı kaldiramadigini söyledi sadece haklısın diyebildim seni bırakmam bunun için ama sana her baktığımda o düşünceler de aklımda oluyor elimde değil dedi yine kendime lanet okuyorum geçmişimde yanlış birine güvendiğim ve hata yaptığım için ben de sevdiğim adamdan onun için gitmek zorunda kaldım bu yüzden çünkü geçmişi değiştirmem mümkün değildi kafasindan o düşünceleri de bir anda silemezdim onun için gittim her yerden engelledim ki ulasmasin bana doğru mu yaptım bilmiyorum ama canım çok yanıyor dedi ki bana seni çok seviyorum ama kaldiramadigim zamanlar oluyor yine degitme dedi ama kalamazdin artık çünkü kafasinda bile olsa sürekli benimle savaş halinde olduğunu bilmek canımı yakardı bişey deyin ne yapayım ben yaptığım doğru mu kararim doğru mu bana dedi ki gitmeni istemiyorum bunları git diye demedim 2 yılım geçti seninle seni sevmesem 2 yıl gecirmezdim dedi ama kalamazdim ki lütfen size ders olsun hata yapmamaya çalışın kırk kere düşünün biseyleri insanlara hemen güvenmeyin... Hayaller kurmuştuk biz ya çok güzel olacaktı her şey ama benim yüzümden olamadık benim yanlış birine güvenip yanlış şeyler yaşamam belki de doğru insani aldı benden
Ben kendimi affedememisken o nasıl affedecekti zaten?