Bazı ilişkiler vardır çok dalgalanır, ayrıl barış hızına yetişemezsin. Ama en nihayetinde bize ne? demeyi beceremeyen arkadaşlar sürekli sorar durur; ayrıldınız mı? Barıştınız mı? Örneğin parası olan Paris'ten tatil fotoğraflarını atarak cevap veriyor bu merak yumaklarına. Siz bu tip meraklı arkadaşlarınıza nasıl cevap veriyorsunuz? Not: Sana ne demek yok :)
"Sevgilinden ayrıldın mı" diye sürekli sizi deşen arkadaşlarınıza nasıl tepki verirsiniz?
Sürekli öyle bir soru soruyorsa iyi niyeti var mı diye şüpheye düşerim. Ve eğer küçük bir tartışma olmuş biz ayrılmışsak barışma gibi bir ihtimalimiz varsa ona kimsenin azına sakız vermen ve hep iyiyiz derim. Eğer ayrılmışsak ve o arkadaş dediğimiz şahıs bunu başka niyetle soruyorsa ona "2. El mallarına ne kadarda saygın var Al hayrını gör" derimki bunu dediğim gibi başka niyet sezersem. Ama arkadaşım dediğimiz kişi iyilik çapından soruyorsa onla olanları paylaşır yine kesin bir ayrılık varsa onu söyler küçük ayrılıklarda sorun yok demeyi tercih ederim. Ve Bırak fotoğraf paylaşmayı öyle bir şey yapmam çünkü fotoğraflardaki o anki sevgim oraya yansımiyacağı için insanların gözlerinin görmesini isterim.
bence hatada bundan başlıyor sevgilin olduktan sonra yakın arkadaşına bile dert anlatmaman gerekir kimseye ben güvenmem ailemden başka bence yakın arkadaş saçmalığı var kimse kimseyi kendinden daha fazla düşünmez yakın arkadaşlardan hep insan kanka dediklerinden dost dediklerinden kazık yiyor. benim o yüzden yakın arkadaşım yoktur. kimseye sırlarımı söylemem ne saçma bişey sevgilim yok ama olsa yakın arkadaşım olsaydı ondan bile ne yaşadığımı saklardım
Evet ayrıldık derim. Bir dedikodu severi en güzel yanlış bilgi vererek etkisiz hale getirebiliriz bence. O tam sizden ayrılıp başkasının kulağına bu yeni bilgiyi fısıldarken sevgilimle el ele tutuşarak önlerinden geçerken yüzünün alacağı ifade ve diğer arkadaşın alaycı bakışları; o arkadaşın bir daha sana böyle sorularla gelemeyeceğinin resmi belgesi olur.
Bana öyle bir şey diyemez çünki ben 1ay olmuş olan ilişkimi hala ondan saklıyorum. Gizli yaşamak daha iyi. En yakın arkadaşımdan geçen gün bir fikir alayım dedim dün ayrılmanın eşiğinden döndük. Asla ilişkime dost bulaştırmam.
Çok iyiyim sorun yok derim zamanını beklerim elbet onların ilişkisiyle ilgili elime bir koz geçecektir gerçek arkadaşlar zaten bunu söz konusu bile etmez seni üzen şeyi bilir ve sessiz kalır.
sevgilimin numarasını veririm bir de ona sor kaç zamandır s*ktin beynimi ayrıldınız mı diye, hayır sevgilimde gözün mü var diye şüphelenir oldum derim.
Sevgilimden ayrildigimi bilip buna ragmen soran bir arkadasim birkez daha benden duymak istemisti ve sonuca cok sevinmişti :)) guldum gectim boyle de salak adamlar var. Çiğnenmeden yutanlari sutluyorum
'' Seni istemeye gelicekmiş öyle söylüyor. Niye peşime düştün? Sanane lan göt''derim her jalde gıcık olduğum bir arkadaşım sorarsa. Kankam sorarsa durumu anlatır gıybetini çekeriz.
İnsanlar ayrılmayı tekrar barısırım dıyerek ayrıldıgı ıcın ilişkiyi yalama gıbı yapıyor bunu da herkese anlattıkaları ııcın kalkıp ta bırı sıze noldu dese ona bı bok demeye hakkın yok anlatma demesınler herseyı goz onunde yaşamak moda oldu zaten :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ya hiç birşey aklinda yokken başka mevzu varken meşgulken seni sevdiğini gösteren kişi üzülme canım o seni hak etmiyor gibi laflar edenlere sinir oluyorum ya ben başka bir havadayim niye hatırlatırsın!
Seni mi gerdi napcan benim sevgilime mi yavşican derim evet gibi bişey derse saçını ***** sokup çıkarıp ondan bı guzel corba yapar sana içiririm. yelloz! derim.
Valla ayrılanları birleşenleri bilmem ama, Benim resimdeki dilini çıkartıp poz veren bir kızla ilişkim olmazdı. Insanin köpek bir sevgilisi olması çok acı
En İyi Cevaplar