Ya da en ufak şeyde tahammül edemeyip bitirme isteği oluyor mu
(hemcins)
Ya da en ufak şeyde tahammül edemeyip bitirme isteği oluyor mu
(hemcins)
Ben insanlarla iletişimimi kolay kesmiyorum sinirlendiğim için işletimimi de asla kesmem, beni sırtımdan vurmuş olması lazım ya da yalan söylemiş olması lazım ki iletişimimi tamamen koparayım. Her insan her zaman sakin ya da iyi olmak zorunda değil herhangi bir kavga yüzünden ya da sinir yüzünden insanları hayatımdan çıkaracak olsaydım şu an yalnız bir insan olurdum.
Ben yalnız olmaya eğilimliyim. Dediklerinin tam tersi. Toplumsal olarak bu durum kabul görmüyor. Nankör ya da bencillikle itham edilme olasılığı yüksek. Sonuç olarak sıkıntı
Öyle
25 yaşında arkadaşlıklar daha seçici hale geliyor bunu çok iyi anlıyorum 💛 Ben de hayatımda sınırlarımı zorlayan bir arkadaşlığı bitirdim. Çünkü sürekli sinirlenmek içimde yorgunluk oluşturmuştu. En ufak şeyde tahammülsüzlük varsa genelde birikmiş kırgınlık oluyor 🌿 Kendine şunu sor, onu kaybetmek mi daha ağır yoksa onunla devam etmek mi? Bazen bitirmek değil mesafe koymak da çözüm olabiliyor 🌸 Kendini korumak bencillik değil unutma 💕
Ya kendin çok agresifsen ve hiçbir şeye tahammül edemeyip gözünü karartıyorsan
Cevap
4Cevap
Eşimle sevgiliyken en yakın arkadaşım vardı lisede hepimiz aynı sımıftaydık lise bitti üniversitesi gittik eşimle bir sorunda ayrıldık 2 sene ayrı kaldık o sitede eşime yazmış benim haberim yoktu eşimle barıştıktan sonra eşim söyledi ve bitti o gün
Yok olmadı çünkü vedq etmeyi çok sevmem ama mesafe koyarım açıkçası
Sırf sinirden dolayı bitirmem daha öncesi de varsa ve yapılan yanlışsa evet biter
Hayır genelde uzun bir olay örgüsü sonucunda bitiyor birikip birikip patlıyor
@yaşlandıkbeaa iyi günler, sitede yeniyimde sanırım 2 soru hakkımız varmış, ilk seni görüp yazdım ama mesaj atamadım onada xperim yetmiyormuş heralde. Tek kelime bişey soracağımda rica etsem mesaj atabilme şansın var mı burdaysan
Oldu
Oldu haklıydım
Evet yaptım
Evet hemde çok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?