"Kadınlar ulaşamadığı erkeğin delisi olurmuş" sözü hakkında düşünceleriniz neler? Sizce doğru mu?

#löseviçinXper

bence sadece kadınlar için değil erkekler içinde geçerli bir durum, yaratılış olarak insanların büyük çoğunlugu sadece aşk hayatında değil genel olarak birçok konuda ulaşamadıkları şeylere daha takıntılı hale gelirler. Bilemem benim için ulaşamayıp da deliren var mı yok mu, ama umarım yoktur kötü birşey ve boyle bir durum olsun istemem kimseye. Kendim için de şunu diyebilirim ki, ben ulaşamadığım kişiyi boşveririm, tek taraflı birşeye baglanmak anlamsız. Bugüne kadar olmadı ama olursa kendimi biliyorum umursamam.
Erkekler de kadınlar da doğası gereği ulaşamadıkça daha değerli görürler çünkü deneyimlemeden kötü durumları yorumlama şansı hiç yoktur ama hep bir sürü iyi hayal kurulabilir. Ah şöyle vah böyle derken boyar süsler olduğundan da parlak değerli güzel ulaşılmaz yaparız.
Not: Kedileri de bu fikre alet edip deyim filan kurarız birde
#LöseviçinXper
Valla hiç bir erleğe ulaşmak için çabalamadım hayatıma giren iki kişi özeldi aşık olduğum için heveslerin peşine hele bide olmayacak işlerin pesine düsmem :D
Ben ulaşmasını iyi bilirim her zaman
Sadece zaman gereklidir
Ben araya girince ortadaki kızları korku sarıyor nedense asdf
Ben bir şey yapmıyorum /=
Cevap
28Cevap
Kesinlikle bu soze katiliyorum. Ama sozun biraz degismesi gerek. Kadinlar ulasamadiklari erkekleri hirs yaptiklari icin cok isterler elde edince de hevesleri kacar😂😂
bence ayni sey kiz icin degil erkek icin de gecerli biraz ego meselesi o kisiden hoslandigindan degil elde edemediginden sinir olurlar ve elde edesiye kadar pes eden de var etmeyen de...
Ulaşamadığınızın delisi mi oluyorsunuz, yoksa delisi olduğunuza mı ulaşamıyorsunuz iyi düşünün arada büyük fark var.
40 yılın başı bir iltifat edecekken arada alttan alttan yermenin lüzumu var mı
Olamaz sen aslında naif birisin
Ee ulaştıktan sonra vazmıgeçicek mantıksız kişiler ulasmıcagı kişiye aşık olur neden zor olanı istesin ki saçma
Bu dogru soyledin gercekten seven insan neden aramaz ulasilmaz insan secen kisi sadece kendini oyalar
@Dangerous000 boşa vakit yani benim vaktim değerli 😂
Bana genelde ulasilmazlar demk geliyor nedense yoksa onlar mi beni buluyor ben mi onlari anlayamadim ama neyse biz bosverelim ulasilmazlarla isim olmaz ban ulasilabilen lazim :)))
doğru değil , ikimiz de etten kemikteniz olmuyor ise kendimi yoramam daha hayirlisi vardır , her ışte hayır vardır
doğru, ona deliler gibi aşık olana bakmaz gider ulalamayacağı birine yalandan aşık olur
yalan olmasa aşk olurdu platonik değil
bilip seni sevmiyorsa sen tek taraflı sevmeye devam edince platonik olmuyor mu
Olmaza meyillenmek aklımızda, ruhumuzda, kalbimizde var..
Bence çok doğru bir söz çok fazla örneğini gördüm yani aşırı fazla örneği var bunun 😂😂😂😂
Bunu kadınlar diye sınıflandırma insanlarda bu hep böyledir..
Insan açgözlüdür. Hep ulaşamadığını ister. Sevdiğinden değil, bazen sadece ulaşamadığından ister.
Kesinlikle dogru. Biz kadinlar manyak miyız ne 😂
Beni de eklersen sevinirim
Ben bir ceylan sen bir avci olmayasin asd 😂
Kadınlar ugurlarinda ölecek erkeklerin için değil onları yönetecek erkeklerin için canlarını verirler
Sadece kadınlar değil erkekler içinde böyle zor kız her zaman daha çekicidir ama delisi olmayız olmuyosa uzatmaya gerek yok başka kız mı yok kimsenin gtünü kaldıramam
Eğer bu doğru ise erkekler için de geçerli bir söz bence
Bence erkekler ulasamadıgı kadının delisi olur gerci herkes ulasamadıgının delisi olurmuş
bence süper erkeklerin delisi olurlar sadece
mesela çağatay ulu, barış arduç, David Gandy, Lachowski, simon van meervenne, justin bieber :) vb...
Bu duygu aşk olmaz herhalde hırs olur. Aşk yoksa ulaşsan ne olur ulaşmasan ne olur.
Bence doğru değil. Ulaşamadıktan sonra neyleyim öyle aşkı.
Yanlış tır bence ılk önce kadın ne ıstıyor bunu bılmek lazım
doğru sanırım aynı şey erkek içinde geçerli değil mi ki :)
Ulaşılamayan birçok şey birçok kişiye cazip gelir
Kadınlar çok sabırlı
Ama ahmak
olabılır mantıklı bence
ulaşincada nanköru mu oluyoz😂
Delisi olmam ama zor olan beni hırslandırır
tüm insanlar için bu böyle..
Hayır doğru değil, tekmeyi basarım havalısına.
Evet, mesela justin bieber
Hastasıyızzz dedeeee😄
zor kurtulmusluklarim var
Doğru erkekler için de geçerli bu söz
Yok öyle bisey
Dogru sirf inat o beni sevmiyo diye
Alakası yok
olabılır mantıklı bence
onu ulaşılamaz gördüğü içindir yoksa sıradan.
Hickimse ulasilamaz degildir insanlar hirs yapar ancak hirs yalan duygulardan baska birsey degildit yani bir tur beyin aldatmacasi da denir
Belli bir süreliğine evet ama sonra itici gelir
Evet sonunda pes edersiz cunku gelmeyecegini anlariz
doğru
Mantıklı
doğru gibi...
Kendinden pay çıkar.
vurdu gol olduu
Bence doğru 😂😂😂
Öyleymiş
Maalesef doğru 😒😒
Doğru ya
Olabilir