Bu arada.. .. Buz Hokey sporu Tarihinde ilk genial bölge koruyucuları 1874de kullanılmaya başlanirken, ilk Kafayı koruyan Kaskın kullanımı popülerliğe ulaşması 1970li yılların ortasında gerçeklesmistir. Yani Erkeklerin Beynin de önemli olabileceği sonucuna varması yaklaşık 100 yıl civarinda sürmüştür.
Alin bu Bilgiyle ne yapıyorsanız yapın, benden size Hediye olsun. 😀 Pekiii sizce Kadınin zeka veya zeka eksikliği ile Erkeği Vezir ya da Rezil edebilmesi mümkün müdür? 😀
Akılsız kadınlarkocalarını köle yapar kölenin karısı olurlar, Akıllı kadınlar kocalarını kral eder kraliçe olurlar diye bir söz var. Çok mantıklı:)) Senin dediğinde bu sözün benzeri❤ Ama her ne kadar erkekler zeki kadınları seviyoruz deselerde aslında ayakta uyutacakları bir zeka seviyesine sahip kadınlarla birlikte olmak isterler. Bu da erkeklerin rezilliğidir.
Hemde baya mantıklı bir Söz 😀 Öyle diyen çok olduğu kadar korkan da çok, veya yüzeysel konulardan daha derini açılınca irite olan :)) aynen öyle Kuşum :)
Zeki kadın isteyen erkek bunu dile getirmez o kadını elde etme peşinde olur ama zeki kadın istediğini söyleyenlerin bir çoğu da zeki kadını elde edip aynı zamanda kendi kontrolleri altına almak isterler bunu da beceremezler ve o beceriksikleri de yüzlerine şamar oğlanı gibi yüzlerine tokadı (mecazi) yer... Zeki kadın kocasını Kral yapar..
Tek taraflı değil bu işler bir erkek de bir kadını her türlü rezil eder bizzat ben yaşadım rezil ettim çok da güzel oluyor siz de deneyin kısacası sadece kadınlara has bir şey değil.
Bence kadınn orda kastedilen katkısı zeka değil huy ahlak ve karakteriyle evlilik süresince erkeğinin yanında olması bu da bir erkeğin-ailesinin hayatında başarılı ve mutlu olmasının temel sebeblerinden😊
En İyi Cevaplar