Sakin bir şekilde onu dinleyip yardımcı olur musunuz? Anlatmasına fırsat vermeden telefonu kapatır mısınız? Yoksa o telefonu açmaz mısınız?
Cevabın nedir?
telefonu açmam diyemem çünkü böyle bir konu konuşacağını bilemeyiz. belki de zor durumdadır ve bana ihtiyacı vardır. ama böyle bir durum olursa da kıskançlık seviyeme ve hala süren sevgi seviyeme göre değişir. ama şu da bir gerçek ki arayan eski sevgili, yeni sevgilisini anlatıyorsa ; ya kalitesiz bir insandır ya da bana karşı bir kini vardır onu bastırmaya çalışıyordur. anlatma şekline ve konuya giriş şekline göre amacını anlayıp ona göre defans taktiği bulmak gerekir. bana göre böyle...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Vallaha öyle bir olay yaşamadım henüz ama eski sevgilimle 8 yıllık arkadaşım şu an çıkıyorlar. Eski sevgilimde 8 yıldır arkadaşımdı. Şimdi gerisini sen düşün. Benden ayrıldı 1 ay sonra onla ilişkiye başladı ^_^ ve aynı üniversitedeyiz. Ve ben bunları görüyorum. Kalp ise dayanmaya çalışıyor. Gelip anlatırsa bir de ki her yerden engelledi o zaman ölürüm galiba :)
02 Yorumla
+1 yılşimdi eğer sevgilim yoksa yani yanlış anlayacak kimse yoksa açardım bir insan olarak sonuçta bir derdi olabilir elbette diye düşünürdüm ayrılmış olmak kan davalısı olmak değil daha sonra eğer yeni sevgilisi ile mutluluğunu veya sıkıntılarını anlatmaya kalkarsa sebebi buysa eğer kusura bakma seni dinleyecek vaktim ben mühim bir şey oldu sanmıştım git gönül işlerini başkası ile konuş diyerek iyi günler dileyip kapatırdım telefonu
00 Yorumla
Geçen eski sevgililerimden biri ekledi faceden. Öyle böyle sevmiştim adamı adı da Ali. Kaç yıldır haberim yoktu ne yaptığından 32 yaşında gelmiş ağzımı arıyor evlendim mi naptım diye. Ben de sevgilimi anlattım :D dinledi sağ olsun
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
108
Cevap
110Cevap
+1 yılNasıl biri olduğunu, iyi geçinip geçinmediklerini sormuş ve kendine dikkat edip insanlara tanımadan yakınlaşmamasını söylemiş, güzelce konuşup tebrik etmiştim. Sonra da yağmura saldım kendimi. Yalnız eski sevgilim ya da platonik filan değildi o benim için. İlk aşktı. Böyle bitti.
00 Yorumla
+1 yılAslında bu sorunun cevabı nasıl ayrıldığın ve üzerinden ne kadar zaman geçtiği ile alakali. Şahsen şu an lisede ki erkek arkadaşım arayıp nikah şahidim olur musun dese olurum yani. Ne içimde ona karşı bir his var arkadaşlık dışında ne de kötü bir ayrılık yaşadık.
00 YorumlaEski sevgili olan kişide az karakter olsaydı "eski" olmazdı. Benim geçmişimin bile bir kalitesi vardır. Bu yüzden beni arayıp yeni sevgilisini anlatacak cesareti olamaz. Siz ihtimaller üzerine konuşuyorsanız aradı diyelim; tabiki de açmam. :)
00 YorumlaAkıl verdim çoğunlukta biraz saftır kendisi ve bakire değil hemen herşeyini anlatma herkese emin ol onlar da herşeyi anlatmamıyor yaptığın hataları yapma falan filan ama değmez kendisi isviçreli ben rus ayrı dünyalar yani
10 Yorumla
+1 yılNe derdi varmış öğrenirdim. eski sevgilisiyle büyük ihtimal bana nispet yapmaya çalışıyor dır ki bu beni hala sevdiğini gösterir. Onu anlayışla karsilar ve iyi davranıp tepkisini ölçerdim
00 YorumlaO telefonu alır yerin yedi kat dibine gömerim. Sonra bir sigara çıkartır geçmişin geleceğin hesabı onun ebesini zikerler öyle şey yapılır mı lan. insanmıyız?
00 Yorumla
+1 yılHayatımda biri yoksa, eski sevgilimin telefonunu açabilirim. Yani o anki moduma da bağlı ama açarım herhalde. Yardımcı olabileceğim bir konu varsa, olurum tabii.
-Gecen bol olsun.-00 YorumlaÖnce dinlerim sonra moralini bozarım sonra ben yeni sevgilimi anlatırım yüzüne kapatırım o benim canımı yakıyorsa bende yakarım insan kendini bile öldürebilir la öyle arama mı olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıleski sevgilini yeni sevgilisi. onlar ayrılınca eski sevgilinin eski sevgilisi yeni sevgili yapınca onada eski sevgilinin eski sevgilisinin yeni sevgilisi dersiniz. işte tam olarak bu anlattığınız bu kadar anlamsız ve boş.
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorduğunuz şeyin ne kadar anlamsız olduğunu verdiğim örnekle ifade ettim sadece. gelip geçici duygulara aşk ve gelip geçici insanlara sevgili demenizden iğreniyorum.
Cevap sahibi+1 yılkendi bencil ihtiras ve duygularına aşk diyen. bencil duygularına köle arayan insanları kast ediyorum. şayet seni tanımıyorum o yüzden hakkında yorum yapmam. ama aşk bu kadar basit bir şey değil sevgili bu kadar basit bir şey değil en azından bunun farkında olmanız temennisindeyim.
Cevap sahibi+1 yılAllah aşkına farkında bir insan olarak dürüstçe söyle bu zamana kadar kaç sevgilin oldu?
Cevap sahibi+1 yılfarkında olan insanın en az 3 tane sevgilisi varsa farkında olmayanları tahmin bile etmek istemiyorum. Sana tavsiyem vicdanının , kalbinin sesini dinlemen
Cevap sahibi+1 yılneyle ölçülür farkındalık? konuştuklarım anlamsız geliyorsa eyvallah. kafamla kurudugum bir şey yok sadece bazı gerçekleri ifade ettim. neden bu kadar seni rahatsız etti anlamadım diyemiyorum sonuçta yarası olan gocunur. biliyorum kaaile almayacaksın belki bu söylediklerimi ama inan kalbin günü geldimi sana hatırlatacaktır.
Cevap sahibi+1 yılucu bana dokunacak diye söylemiyorum kim olduğunu ne olduğunu bilmiyorum bile ama en. azından aşk gibi genel ve bir o kadar özel bir konuda birine yardımcı olmak bir insana geçici şeylerden ve ihtiraslardan ziyade gerçek aşkı anlatmak özelliklede bu zamanda bence mukaddes bir şey. tabi sana akıl hocalığı yapmıyorum bu benim haddim değil ve kusurlardan fazlası değilim. ama bu konuda bu davada özelliklede aşkta kendi şahsiyetimi katmadan bazı gerçekleri dile getirmek istedim.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. - yeni sevgilinle mutlu musun bari?
-- oh evet. çok hem de..
- nasıl biri?
-- na böyle, kolum kadar...
- *koşarakkaçmaefekti..10 Yorumla
+1 yılYorumlara biraz baktım erkekler genelde söverdim diyor, peki sizlerden bunu yapanlarada söver miydinizi? evet açar dinlerdim ben
00 Yorumlaaçıp dinlerim sakin bir şekilde ne soruyosa ne bekliyosa cevaplarım senin böyle yapmana tahammül etmezse zaten seni seviyodur halen
00 YorumlaYa haykırırım gülmekten hadi ya derim iyi bari sevindim senin adına der geçerim bu sefer şöyle yap böyle yap akıl veririm :D
00 Yorumla
+1 yıldinlerimm ben kırılmasndan korktgm kısı oyken o her sözlerıyle paramparca edebılıyo bılrek ya da bılmeden
00 Yorumla
+1 yılPrensip meselesi engelledim hepsini operatörden :D ararsada zaten direk hakaret ve küfür ederek açarım :D
00 Yorumla
+1 yılaçarım ilk nerden bilicem eski sevgilisini anlatıcak, sonra baktim anlatmaya basladi derim hayirdir sen? şılap kaparim dhdndn
00 Yorumla
+1 yılBencee utanmadan bide beni arayıp kıskandırmayı çalışıyorsun seni utamadıysamda bu yaptıgında sonra kesin unuturum deriim :D
00 Yorumla
+1 yılAdı üstünde eski sevgili. Es-ki. Ne işi olur ki insanın eski sevgilisiyle. Kapat telefonu gitsin. Hatta numarasını bile engelleyebilirsin...
10 YorumlaNasıl ayrıldığımıza bağlı, illa aşk ilişkisi yaşayamamış olmamız insani yönden de anlaşamayacağımız anlamına gelmiyor
00 YorumlaO rahatligi vermis olmam zaten. Olur da kendisi o yuz olmamasina ragmen yapmaya kalkarsa zaten iyi niyetli olmadigini dusunur, ona gore tepki veririm.
00 Yorumlaeski sevgilimi zaten her yerden engellemis olacağim icin beni arayabilecegini zannetmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBir şey derdim ama buraya yazarsam hesabimin kapatılmasına sebep olabilir diyeyim sen anla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEger eski sevgilimle gorusup konusuyorsak zaten anlatiginda dinlerim.
Ama hic gorusmuyorsak ya da cok az horusuyorsak kalkip bana anlatirda
Yutu get derim... dinlemem00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAdı üstünde eskiyse eskide kalmalı hiç açılmamalı o telefon
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbanane sevgilinden arkadasın yok mu ondan yardım iste derim
00 Yorumla Düğün ne zaman derdim :D şaka bir yana açmam çünkü giden gitmiştir kalanlar bizim olsun.
00 Yorumla
+1 yılne edim.. derim yani
banane
senin yeni sevgilinden
bir git belanı benden bulma derim herhalde:)00 YorumlaEski sevgiliyle hala arkadaş mıyız bakalım.. . yoksa hiç konuşmazken mi anlatmaya başladı. ..
00 Yorumlabende ona yeni sevgilimi anlatırım. olmasa bile hayali sevgilimi anlatırdım. o anlatır 1-2 ben yaparim 22
00 YorumlaEe bana niye anlatıyosun napıyım derim bu ne saçma iş 😂
00 Yorumlaumursamaz olmaları bazen peşinden koşman için yapıyorlar
01 YorumlaEski sevgilimin beni arama şansı olamaz, aramaya da cesaret edemez.
00 Yorumla
+1 yılbaşıma geldi bır sey hıssetmedıgımden yardımcı oldum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Kapatırım tabiki. Kim köpekmişte bana yenisini anlatıcak
04 Yorumla- +1 yıl
+1 yılgelen yerimi doldurmadi mi? smcksmcmsmc der ve kapatirim
00 Yorumla
+1 yılDinlerim bir sürü bilgi alırım sonra o çocuğa reddedemiyecegi bir teklifte bulunurum
00 YorumlaKendisine neyin kafasını yaşıyorsa değiştirmesini söyler kapatırım
00 Yorumla
+1 yılhiçbir başka erkeği hiçbir kadının anlatmasını sevmem dinlemem (cümlede nasıl olduysa artık)
01 Yorumla- +1 yıl
telefonu açarım bu arada nefret ya da kin duyduğum biri yok olcağınıda sanmam
+1 yılNasıl ayrıldığımıza bağlı kötü bir şekilde ayrıldıysak dinledikten sonra direk telefonu yüzüne kapatırım ama eğer anlaşamadığımız için dostça ayrıldıysak yardım ederim mutlu olmaya hakkı var
00 Yorumla
+1 yılbenden iyisi şamda kayısı... aa şama kadar gıttınmı cidden..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yıl80 milyon insandan bunu anlatacak beni mi buldum derdim
00 Yorumla
+1 yılsen yeniyle eskiyi karıştırmışsın der telefonu kapatırdım
00 Yorumla
+1 yıl"Çok güzel anlattın çağır bir ara benide s. ksin" derim ne diyim?
10 Yorumla
+1 yılHayırdır eski sevgilini arayıp yeni sevgilini mi anlatacaksın :D
04 Yorumla- +1 yıl
@Lousios çok tehlikelisiniz hanımefendi :D Ben eski sevgilinin yerinde olsam eğer biraz da nefret etmeye başlamışsam söverdim kesin :D
- +1 yıl
@Lousios Açıklamaya gerek yok ben anladım ki :D :D tamam eskisini çok kızdıracağın kesin
+1 yılhastamısın derdim ne dostluğu iş bitti sen düşmanımsın canım by
00 Yorumla
+1 yılarayacak kadar yüzü olur mu ki yeni sevgilisini anlatsın saçma soru
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey hissediyosam eğer ağzına ederim ama hissetmiyosam yardım ederim gerçi eski sevgililerim beni niye arasın...
00 Yorumla
+1 yılTaş... mı geçiyorsun sen şimdi zat-ı hallerini zahmet olmazsa bir ziktürüp gidebilir mi derim
00 YorumlaTelefonu acmam ana olsuda anlattı konuyu kapatırım kaybol derın
00 Yorumla
+1 yılnumaram yok arayamaz. ayrıca arasa bile açar banane der kapatirim 😄
00 YorumlaAçmam ki telefonu kaldı ki ne derdi var dinliyim :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İşte bu ve bunun gibi durumlardan ötürü, eski sevgili ile arkadaş kalınmaz
00 Yorumla
+1 yılNe dinlicem be arıycak baska birini bulamamış mı anlatmasına izin vermem
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilimde telefon numaram yok. Olsa dahi engelli olurdu arayamazdı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilimin beni aramaya g*tü yer miydi acaba :D
00 Yorumla Telefonu acardım kayıt altına alırdım sonra yeni sevgilisine dinletirdim bir mesaj atardım ona guzel okkalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiçbir şey hissetmezsem dinlerim sonra derimki "baaaağğğne a. mna koduğumm"
00 YorumlaBu eski sevgilinle neden ayrıldığın durumuna bağlı dogru durust arkadas gibi ayrildiysaniz senin kalbin onun kalbi kirilmadiysa ben olsam açardim ama kalbim kırık olsaydi asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah ayırmasın bir derdin olursa ara kardeşim halledeyim ha kavga mi ettiniz baristirriz :D
00 Yorumla
+1 yılDinlerdim yalan yanlis biseyler soylerdim gecistirirdim
00 Yorumla- Devamını Gör (158)
Devamını Gör(203)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Eski sevgiliniz arayıp, size yeni sevgilisini anlatmaya çalışsa tepkiniz ne olurdu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım