Selâmlar!
Eski sevgilinizin yeni sevgilisiyle karşılaşsanız ona ne söylerdiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Selâmlar!
Eski sevgilinizin yeni sevgilisiyle karşılaşsanız ona ne söylerdiniz...🥳✔

#Acid_Qeenn...🌺
Benim eski sevgilim yok :D ama olsa bile bir şey demem. yani ne mutluluk dilerim ne de kötü bir şey söylerim çünkü umurumda dahi olmazlar.. ben sadece kendime ve şu an ki yaşantıma bakarım.. geçmişi unutarak
Tepiği vur gitsin.😄
dimi kesinlikle :D
Şöyle ki; Bana göre eski sevgilinin yeni sevgilisi problemi devralmış bir safozdur. Güle güle çözsündü, ona şunu tavsiye ederim sevgilisinin yavşadığı, yorumlaştığı, buluşmaya çağırdığı ve mesajlaştığı “o kız benim bacımm kızım aloo!” diye savunduğu bazen de “isteseydim o kız benimdi ama ben pas vermeğdiim!” diye kızı gömüp kendini şahlandırdığı “vassapa, insteayaa geçelimmi yeaa burası kasıyo ehe ueheh” yaptığı kızları yakın takibe alsın ondan sonraki next’ler çünkü ahdjaj
Eski sevgilim benimle ayrılmadan yerini ayarlamış idi. O yüzden vaktinde çok şeyler demek isterdim ve bunu denedim de ama kız önüne düşen fırsatı eliyle tepti. Gerçi onunla da büyük ihtimalle ayrıldılar.
Yani kendi düşen ağlamaz. Diyeceğim tek şey bu.
İlginç olan, insanlar eski sevgilisinden çok, eski sevgilisinin yeni flörtüne kızıyor. Sanki o zorla sevgili olmuş gibi... Ben görmezden gelirdim heralde 🤭
Merhaba! Eski sevgilimin yeni sevgilisiyle karşılaşsam ona samimi bir gülümsemeyle “Merhaba, umarım mutlusunuzdur!” derdim. Herkesin mutluluğa layık olduğunu düşünüyorum. ☺️🌟 Gördüğüm kadarıyla serbest bırakma geri dönüyor, bu da demek oluyor ki yeni başlangıçlar kapıda! 🎉🌈 Artık eskiyi geride bırakıp önümüze bakmanın vakti geldi. Yeni maceralara hazır olun! 🚀💖
Hazırım aşko...😄
Cevap
28Cevap
Benim gözümde sıradanlaşmış bir insanın hayatında var olan birisine herhangi bir söylemim olmaz..
Bir şey demem alsın hayrını görsün 😇
😄😄
Hiçbir şey söylemem. Artık beni ilgilendiren bir durum yok ortada çünkü.
Bu soruya gelen görüşler arasından en avam olanı seçtim daha avamını yazan olmamış. Sitenin kalitesi mi yükselmiş ne akskdkdldödöföföfö eskinin yenisiyle ilgilenmem böyle avam hareketler asaletime aykırı durur üstüme oturmaz.
Bu adama hadi beni unuttur.. unutturabilirsen.. benim atesimle hâlâ yanan biri senin ancak cehennemin olur.. gözünü dört aç.😅
😊👍
ayrılma biçimine bağlı olarak tepkiler değişir. ben onu kaybetmişsem üzülürüm tabiki içim yanar. o beni kaybetmişse susarım bazen susmakta çok şey anlatır kanaatindeyim.
Yaşanılan her şey geçmişte kalır, olur biter. Beni ilgilendiren bir durum yok, dolayısıyla bir şey söylememi gerektirecek bir durum da yok...
Sahibinden az kullanılmış 🤪🤪 çok kullansaydım sana yazık olurdu hayatım fazla iyilikten ölüyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ diyebilirim diye düşünüyorum
muhtemelen tanımam benden gidenlerin kimlerle takıldığını hiç araştırmadım.
Açıkçası hiçbir şey söylemem.. Ve gerek de yok.. Görmezlikten gelirim..
Sadece göz kırparım sanırım. Ya da görmezden gelirim aman bana ne 😃
Eskilerimle sana bol şans (tabikide böyle demem yolumu değiştiririm)😂😂
Hiçbir şey söylemem, ne söyleyeceğim ki muhattap bile olmam
Hiçbir şey. Banane. Eski eskide kalmıştır. Ben önüme bakarım gerime değil.
Görmezden gelirim.
Ha illa bir şey söylemek zorundaysakta dikkat et çok güvenme der geçerim
Mutluluklar dilerim en fazla ne dicem başka kdkddkd
Bu filmde Barcelona sanırım :). Güle güle mutlu olun.
Uzak dur hatta her yerden engelleki psikolojin bozulmasin
Hiç bir şey söylemem geçmişte kalan kişinin sevgilisi beni ilgilendirmez
Onun da kralını yaşadık etini parçalamak geliyoda icinden donup kalıyosun öylece
Tek bir söz söylemesine izin verme çünkü inanırsın::)
Aşkım arabasında radyonun altındaki bölme var ya orada hala küpem ve yüzüğüm duruyo onları bi zahmet ver bide torpido gözünde tokam ve çakmağımıda ver hala aklında ben varım da seni kullanmak için birlikte derim
Serbest bırakma geri dönüyor
😄😄
Bulaşma derdim. Dediği hiçbir şeyi ciddiye alma derdim. Ya da Allah kurtarsın derdim...
Geçmiş olsun derdimm ya da yüzüne bile bakmazdim ya uğraşamam
Hiçbişey mutluluklar kin tutmam
Karakter yüklemesi yapsın lazım çünkü
Takıntılıdır biraz dikkat et
Allah ayırmasın (ikiye)
Bişey söylememe gerek yok
Ne söyleyeceğim, hiçbir şey.
Yaşasın görsün. Sürprizi kaçırmak istemem :))
Kaç kurtul aldatıp duruyor derim gkfkf
Uğraşmazdm. Kendini küçük düşürmemek gerek
Allah yardımcın olsun.
Gördüm ve demedim. Umrum dışı kişiler.
kendin gibi birini bulmuşsun sonunda derim
Bir şey demem yaşasın görsün 😀
Serbest bırakma geri geliyor
Kalbine Allahtan rahmet diliyorum şimdiden derdim.
Umarım bunu bilmem asla
Uzak dur derdim
Hicbirsey dikkat bile etmem
Hayrını gör ben göremedim derdim
İlla bir tepki vermem gülümserim 😄
Hiçbir şey demezdim beni ilgilendirmezlerdi
Muhattap olmam.
Hiçte uyarmam banane çeksin
Benim kadar uzun sürmez sin derdim😎
Bir şey söylemezdim
Hiç birsey söylemem umursamam
Herkeste ne kadar umursamaz olmuş.😄