Evliliği bana göre en çok kadınlar istiyor Erkekler erteleye bildikleri kadar evliliği erteler diye bir yazı okumuştum.. Ama artık evleneyim çocuğum bir yuvam olsun diyen erkeklerde var tabiki ;)
Siz hangisisiniz, erteleyen mi, yoksa biran önce vuslata varmak isteyen mi?
Erkekler
Kadınlar
Evlilik aşkı öldürür felsefesi her zaman hayat kurtarır ;)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
G.
Sizce evliliği ve çocuk sahibi olmayı en çok erkekler mi yoksa kadınlar mı istiyor?
her ikisi de ister fakat her zaman kadın erkekten daha fazla meyillidir çocuk sahibi olmaya çünkü dünyaya getiren odur. fakat evlendikten sonra erkekte bu duygu daha fazla yoğunlaşır bence. birde çevre baskısı var tabi. sen de daha çocuk yok mu gibisinden muhabbetler edildiği için erkekler daha fazla üstüne düşmeye başlıyor bu konunun. evliliğe gelince kadınlar zaten çocukluklarından beri evlenmeye odaklı yetiştirdikleri için bu onların düşünce sistemlerinin bir parçası haline gelmiştir. herneyse erkekte ister fakat severse veyahut kendine ait bir yuva kurmak istediğinde.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu hayatta ne para istedim ne de makam mevki.. Vali yardımcısı olan arkadaşıma bakıp bir kere bile böyle bir makamım olsun demedim. Sadece dünyami düzene sokup ahiretimi kurtaracak bir eş istedim. Ama yaşım 35 oldu onu da beceremedim. Bu vakitten sonra olacağına da inanmıyorum. Her geçen gün Allah inancım yara alıyor 😢😢😢
Seni çok iyi anlıyorum Kuzenim de senle yaşıt ve okumaktan çalışmaktan evlenmeye daha doğrusu kendine vakit ayıramadı Şimdide senin gibi bazı şeylere geç kaldığını düşünüyor Evlenmek ve çocuğu olsun istiyor ama maalesef bu işler kısmet işi, ne zaman kısmet olur bilinmez..
Kadere inanmak lazım.. :/ allah şimdiye kadar bana her şeyi en uygun şekilde nasip etti, her işimi en, inde sonunda rayına soktu.. Bu işin de hayırlı bir yere bağlanacağına eminim.. Hatta olmuyorsa onda da bir hayır vardır muhtemelen..
En İyi Cevaplar