benim bakış açımdan erkekler bu yaşıma kadar da bir çok teklif aldım en çok türkiyeden. tabi bunun bir çok nedeni aşk değil galiba vize sahibi olmakla alakalıdır.

benim bakış açımdan erkekler bu yaşıma kadar da bir çok teklif aldım en çok türkiyeden. tabi bunun bir çok nedeni aşk değil galiba vize sahibi olmakla alakalıdır.
Şöyle erkekler yabancı biriyle evlenmek istese oranın vatandaşı olma faktörü var birkaç sene sonra vatandaşı oluyorsun. Türkiye de kadınlar ister erkeklerde evlilik masrafı beyaz eşya masrafının hesabını yapar Allah şimdiden evlenen kişilere kolaylık versin cidden çok zor
Vatandaşlık veren e kolay ülke malta avrupada en kısa verense portekiz şu an
Kadınlar daha çok istiyordur. Çünkü erkeklerin çoğu mutlaka ilişkilerinde konuyu malûm yerlere getiriyor. Yani vardır evlilik harici ilişki yaşayan ama büyük çoğunluk Türkiye gibi bir yerde yaşamak istemez. Yaşamazsan aldatıp karşı tarafı "yetersiz" olarak adlandıran bir grup da yok değil. Zaten yaşasak bir dert yaşamasak bir dert. Boşuna demiyorum. Erkekler ne istediğini bilen varlıklar değil. Hâl böyleyken kadınlar diyorum.
Erkekler, zaten az maddi durumu iyiyse hava cıva ile kız düşürüp kolay yoldan yaşayacağını yaşıyor. Hâl buyken "Ben, zaten yaşayacağımı böyle de yaşıyorum." diye düşünüp evliliği düşünmeyen erkekler yok değil. Tabii, az da olsa beyefendi erkek var.
Gerçek şu ki kadınlar daha çok istiyor ama erkeklerde hayat şartlarının getirdiği zorluklardan dolayı maalesef ki bu sorumluluğu almaktan korkuyorlar ve evlilikten kaçınıyorlar
Şu devirde inan evlenme değil normal ilişki bile düşünmüyorum, at izinin it izine karıştığı bir zaman. Her iki tarafta da inanılmaz derecede çıkar hesabı var, saygısızlık hat safhada, çoğu kişi kendini sosyal medyanın şaşalı dünyasına kaptırmış gerçek hayatı unutmuş durumda onun için sosyal medya hesabı kullanmıyorum doğru dürüst ve kızlardan olabildiğince uzak duruyorum. Evlilik ciddiyet ister ortalıkta o ciddiyette insanları pek göremiyorum istisnalar var tabi ama azınlıkta
Cevap
15Cevap
Bence evlenmeyi en çok yalnız olanlar istiyor ya da sevgisiz kalmış olanlar. yani bunun bence cinsiyet ile ilgisi yok. kim daha mutsuzsa o evlenip mutlu olmak ya da aşkı bulmak istiyor.
Istemeyeni istiyorlar bence. Arkadasim var evlenmek istiyor talip bile yok. Ben ise evlilik falan, bir erkegi falan ömür boyu çekemem. O yuzden evlenmek zerre istemiyorum.
Bu konudaki enerjimi de kariyere, kendime bakmaya, spora, cesitli kurslara gitmeye yonlendiriyorum. Ama bana sosyal medyadan yazan, bir yerlerden numarami bulup mesaj atan, cafede durduk yere kahve ismarlayip gelip masama oturmaya calisan, tanismak isteyen, görücü gelen cok oluyor. Bu iş arz talep meselsi degil bence. Istemedigin ot burnunun dibinde biter misali. Isteyene olmuyor, istemeyene secenekler bol oluyor.
Ben sahsen istemiyorum ama ulkemizde kadinlar daha cok ister. Cunku ulkemizde evlilik bir ust mertebedir. Koca sahibi olup havalanan cok kiz görmüşümdür. Bu bir basari olarak kabul edilir buralarda.
Bu ulkede evlilik kadin icin bircok seyin yasal hale gelmesidir ayni zamanda. Yasal olarak seks yapar hale gelir, yasal olarak kendi evi ve duzeni olur. Yoksa cogu kiz ailesiyle yasiyor, oyle yalniz yasayan kiz sayisi cok yok izin de verilmiyor bazen. Erkege bir sey olmaz ama kadin evde kaldi olur.
Ya da kadin boşandıysa dul olur, erkege yine bir sey olmaz. O yuzden bu konuma dusmemek icin ilk esinden ayrilamayan cok kadin var. Evlilik kadin icin daha onemli bu topraklarda. Sınıf atlar bir cok konuda. Bir seyleri yapmak icin, milletin cenesini susturmak icin, kadin icin bircok seyi yasal hale getirir evlilik.
Çok güzel bir yorum tebrikler 🌸
Kadınlar daha çok istiyor. Çünkü erkekler için daha masraflı bir durum onlar kadınlar kadar hevesli olamıyor bu yüzden
Evlilik konusunda ciddi düşünen erkekler ağırdan alıyor fakat kadınlar için aynı şeyi söyleyemicem ne yazık ki kadınlar daha hevesli aceleci ve sabırsız gibime geliyor.
Müslüman erkek ve kadınlar istiyor en çok. Haram birliktelik yaşamamak için. Onun dışında bayanlar sanki.
Yatağa gitmezsen ikiside istemiyor girince o tadı o hissi alınca ikiside istiyor genelde erkekler çok ister
Bir hayali, hedefi amacı olmayanlar istiyor gercek gurmeler mücadele verip sürekli daha iyisini ve daha mükemmel olana dek durmadan savaşır.
Buna genelleme yapmak mantıksız olur. Çoğu erkek evlenmek istemiyor gözüyle bakılır ancak istisnalar da var.
Kadınlar.
Dediğin gibi, seninkiler çıkar peşinde.
Kadinlar istiyor ama erkekler evlenmek istemiyor. Hele aileyle yaşayan erkek hiç evlenmez. Yalnız olan erkek belki evlenir.
Kadınlar daha çok istiyor
Erkekler cinsellik için kadınlar aşk için istiyor genelde
Erkekler genelde kaçar
Vallahi çok istedim biriyle ama Allah kurtardı U dönüşü yaptım:)
Dengelidir bence.
Kadınlar istiyor ama yanlış erkekler istemeli
Kadınlar daha çok sanki
Artik hic kimse istemiyor galiba 😂
Böyle bir kıyaslama yapamayız evlilik her iki tarafın da isteğiyle olur
Şimdiki kadınlar daha çok istiyor.
Kadınlardan da vardır, erkeklerden de.
kadınlar daha çok ister
Çok seven taraf evlenmeyi bir an önce istiyor
Kadınlar tabiki kesin net tartışmasız
Açık ara kadınlar
kadınlar tabii ki