Ben erkek tarafının daha fazla evlilik düşündüğünü görüyorum😊
Peki siz ne görüyorsunuz?

(Görsel paylaşamıyorum can sıkıcı😏😏 )
Peki siz ne görüyorsunuz?

(Görsel paylaşamıyorum can sıkıcı😏😏 )

genç yaşlarda genelde aşk, gençlikte bir heves, orta yaşlarda tutunmak yaşlanınca da yaslanmak isteği diye özetlenebilecek nedenler kadinlari her zaman evlilik için istekli yapmıştır.
Sonra bekareti yasal yolardan kaybettim adı çıkmadan dilediğince cinsel hayat fikiri de evliliğe daha istekli yapar kadınları erkeklerin böyle bir sorunu yoktur.
erkek yorgun düştüğü için evlenir, kadın merak duyduğu için. ikisi de hayal kırıklığına uğrar.' Oscar amcam öyle demiş
Kızlara göre erkekler erkeklere göre kızlar bana göre her ikiside :)
😊😊
Valla en çok @MütefekkirSeyyah_ istiyor :D normalde bence kadınlar daha çok istiyor kuzu, çünkü anne olmak her kadının istediği bişey :-)
Seyyah kulakları çınlasın 😊😊
Çınlasın kuzu :-)
Valla ne varsa evlilikte 😄😄
Hiçte istemiyom 😅
@MütefekkirSeyyah_ Hiiiç istemez hiçç 😀
@MütefekkirSeyyah_ Hiç istemezsin zaten hiiiiççççç :D
@MütefekkirSeyyah_ Hıııııı tabi tabi :D
@MütefekkirSeyyah_ İstimeyiyorum😅😅 kuzu @777733335555 kandırıyo bizi😊
yani şey kem küm 😅😅
Sırf anama ev işlerinde yardımcı olsun diye 😄😄
@MütefekkirSeyyah_ sabahta çay diyodun😊
@Aşk_ı_Sükût bizi kandıramaz kuzu :-)
@MütefekkirSeyyah_ Insallah hayırlı biri olur, Allah gönlüne göre versin :-) aminnn
Yav anama yardımcı olurken bir bardak çay eline yapışmaz heralde 😅😅
@MütefekkirSeyyah_ Yani Bencede yaaa çay nedir ki :D
Yaaa madem öyle bir durum var kardeş o gün neden söylemedin ya😂bir fizibilitesini yapıp iki damat siparişinin yanına bir de gelin eklerdik şöyle helal süt emmişinden😄😄
@NesliTükenmişErkek ne zaman 😳😳
Benim niye haberim yok?
Tühh
@MütefekkirSeyyah_ bir beş altı ay oldu aşağı yukarı🤔okyanusun sorusunda😅
@NesliTükenmişErkek çok olmuş 😅😅
@MütefekkirSeyyah_ yanii oldu baya😄
Kadınlar değil miydi o ya ne demek erkekler 😄
Ah tutis devir değişti 😊😘
Bak bak bak bizler kocadık 😄😄
Gizzzzzz yetim ha seni😘😘😘
Yerimmmm😍😍
😄😄😘❤
Cevap
37Cevap
erkekler tabi ... kadınların bir kısmı evllikten korkuyor diğer bir kısmı çocuk vs gibi vücudu bozunlmasın istiyor... buna bağlanma korkusu yaşayan özgürlüğüne düşkün kadınlarıda eklersek evlenmeyen sayısı erkeklere göre fazla... peki erkekler neden erken evlenmek ister konusunda bir kısmı aile çevre baskısı diğeri soy devamı ve erken çocuk sahibi olma düşüncesi.. kalanlar duygusal olarak sürekliliğini sürdürmek isteyenler...
Kadınlar daha çok evliliği düşünüyor. İzliyorlar dizileri, takip ediyorlar sosyal medyada tombiş surat bebekleri sonra hemen evlenmek istiyorlar. Evlendikten sonra da olayların dizilerde ve sosyal medyada ki gibi olmadığını görüyorlar ardından boşanma davaları sırası ile geliyor.
Geleneksel kesimde erkekler, günümüze uyarlarsak da kadınlar. Böyle bir yargıya şuradan varıyorum; erkekler önceden eve bakacak, hizmet edecek biri olsun diye meslek sahibi olunca ilk iş evlenmeyi düşünürdü, kadınlar da şu an artık para kazansın da beni gezdirsin diye evlenmeyi düşünüyor. Dışarı çıkarak biraz gözlem yapınca bu söylediğim çok saçma gelir ama oturup iki sohbet edince insanlardaki bu düşünce kendini ele veriyor.
kadınlar daha çabuk evleniyor
18 yaşında evlenmiş 22 de boşanmış oluyorlar
bu gün tam 4 tane boşandı o yaşlarda kişiler
Efendi gözü dışarda olan bir erkek değilse evlenmek ister bir kız içinde aynı zaten sevgi saygı sadakat oluşuyosa iki tarafta ister
😅😅😊
Bence kadınlar
Evliliği kurtuluş olarak görenler
Baba evinden sıkılan
Bebeklere meraklı olanlar
Daha sayayım mı
Tabi zamanımızda daha çok evlilikler zevkten ibaret ne sevgi ne aşk ne sorumluluk görmüyorum açıkçası
Onu bunu bilmem ama bence senin evlilik yasin gelmis de geciyor hanim ablaa
😊😊
benim çevremde ikisi de istiyor açıkçası çoğu erkek arkadaşım aile kurmak ve evlenmek istiyor ama kadınlar sanki daha bir hevesli
Tabikide kadınlar , Bakire kalıcam diye 35 takla atmış Evlensemde yangınım sönse kafasındaki kadınlar.
Erkekler rahat ohh 35 e kadar yolu var. Kadınlarda böyle olmalı ama türk kültürü müslümanlık kafası güzel kafa.
Bu sitede genelde kızların evlilikten uzakta durduğunu gördüm , erkeklerde de var ama kızlar daha fazla.
Bununla ilgili kesin bir şey söylemek bu zamanda hayli güç ama hala kadınlar önde diye düşünüyorum
Son dönemlerde iki tarafta evlilikten soğumuş gibi.
Güvercinler
Benim evin orada bir guvercin var havada uçan güvercineri yakalayıp hepsini yuvaya getirip evleniyo
Erkekler genellikle ben oyun dışıyım izlenimine kapılınca evlenmek istiyorlar kadınlar ideal birini yaratırım diye evlenmek istiyor bir tık kadınlar diyebiliriz
Antibiyotik etkisinde yazıyorum herkes kafayı yemiş
Tabiki erkekler siz hiç evlenme teklifi eden kadın gördünüz mü.
Kadinlar daha cok istiuo toplum baskisindan dolayi en azindan 1 kisule hayatina devam etmek icin
Kadınlar. Çünkü ne zaman biriyle tanışsam 3 günden sonra evlilikten bahsetmeye başlar..
Şaka mısınız ya ahahah 😁 Kadın evlilik için çıldıran canlıdır, erkeği zorlar evliliğe.
kadınlar..
çünkü doğdukları günden itibaren hedef gösteriliyor...
Kadınlar hep evliliklerini hayal eder diye biliyorum
Kadınlar. O da instagrama fotoğraf koyabilmek için.
Erkekler daha çok evlenmek istiyor.
kadınlar. hemen yüzük takalim diyolar artık kolu komşu nasıl üstüne geliyosa evde kaldin diye
Müminler evlilik düşünüyor gavur tohumları tüm şehirle düşüp kalkıp çocuk doğurmamaya devam
Erkekler
Dùzen dùşkùnùdùrler hep bir kadın arkalarını toplayacak😂
Kadınlar bence abla 😂
hiçte değil 😀
Bence genelde kadınlar daha çok istiyor
Delimiyim ben evlenip rahatimi bozucam
İzdivaç program ları fikir veriyor sanki
kadınlar daha çok istiyo bence😊😊
genelde kadınlar bence
Bence bayanlar bu konuda daha istekli..
Ben Zuhal'e cikacagim ho ho ho
Erkekler ister bence de