AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
176Cevap
Kadınlar yalnızken herkese mavi boncuk dağıttığını biliyorum mesela :D
Aşk acısını kadın daha çabuk atlatır ama o öyle zanneder sadece.
Platonik olarak aşığım hislerimi anlattım ve reddedildim 2 sene oldu hâla atlatamadim çok özlüyorum.
bence kadınlar daha cabuk atlatır. unutmak için ne yaparsan yap hep aklının bir köşesinde kalıyor zamana bırakacaksın
Bir erkek arkadaşıma sormuştum deli gibi aşıktı ve sevgilisi terk ettiğini söyledi.. Nasıl atlattın? diye sorduğumda ise , sevişerek, diye cevap verdi..
İki tarafında duyduğu aşkın şiddetine bağlı değil mi?
Kimileri zaten sabun köpüğü gibi oluyor.
Kadinlar daha cabuk atlatir, cunku gucluyuz ve kendi kendimizi avutabiliyoruz :)
gerçek anlamda sevmeyen daha çabuk atlatır bunun cinsiyetle bir alakası yok
gamsızlıkla karakterle, zayıflık la ilgili bence bu cinsel ayrım yapılmamalı. ama illa yapacaksak çoğu kadın erkeklerden daha güçsüz. çoğu diyorum hepsi değil
mesele kadın erkek meselesi değil kişilik meselesi ✔
Ya niye herkes kadin atlatır demişki? Kadin zor unutur bence
Erkekler kahrolsa bile bunu belli etmez. Görünürde kadınlar daha çok acı çeker.
En az seven en çabuk atlatır. Cinsiyet ile alakası pek yok.
Eğer sevgi en baştan karşılıksızsa zaten kelebek melebek uğramıyo olan ciğere oluyo
hmm bak iyi fikirmiş bende ekşisözlükten başlık çalıp konu açıyım ya bakarsın xper falan yükselir
Erkegi kadını yoktur hangisi dha çok emek verdiyse sevdiyse o'dur bnce kadınlar gbi gözüksede
Kişiye göre değişir. Genelleme yapmak pek doğru değil.
cinsiyet olarak algılamamak gerek... çok seven çok zor atlatır diyelim
Erkek başta mutludur kadın o dönemlerde acısını yaşar sonra kadın unutur erkek başlar
Tabii ki erkekler. Biz salya sümük gözyaşı dökerken erkekler çoktan yeni limanlara yelken açmış oluyor.
Cok fazla severken yaptigi hatalardan dolayi sildim ve ozlemiyorum. erkek hataliysa kadinlar atlatir
iki gün önce ayrıldım 😔😔 pişmanım köpek gibi gel dese adeta ışınlanırım ama o gel demicek ben de mal gibi beklicem.. ayrıldığımız gün belki daha sonra ararım dedi ama hala aramadı.. çok pişmanım üzgünüm ama bunalımda değilim
Anlam yükleyecek bir şeyler bulunduğu sürece bir haftaya kalmaz götü başı toplarsın
Erkekler daha kolay atlatir. Kadın bir defa sever...
Fark yok, iki cins de zor atlatır. Aksini iddia eden yalan söylüyordur
erkekler terkediyorsa niye canimizi yakalimya canimiz sağolsun erkekmi yok dunyada
Ben atlatamadım, gerçekten sevince çok zor.
Yeni biri belki unutturur, bilemiyorum.
Erkeklerdaha cabuk atlatıyo aslında karaktere baglı
Kadınlar erkekler ayrımı yapmasak... En çok seven ağır çeker ayrılık acısını
4 sene oldu hala devam bende sanırım rekora kosanlardan olcam :D
Kadınlar bir alışveriş bir de saçını kestirip boyattı mı bitti gitti.
kadınlar daha kolay atlatır biz böyle şeyleri genelde paylaşamadıgımızdan içimizde biriktirir yıllarca sindirmeye calısırız
Kadınlar başta çok üzülür ama kadın unutur.
Erkekler başta mutlu olur özgürdür ama asla unutamaz ileride kadından bin kat çok acı çeker
Kadını erkeği bilmiyorum, bu konuda genellemeye de lüzum yok. Gerçekten seven biri kolay atlatamaz. Atlatıyorsa sevgisinde noksanlık vardır.
hiç aşk acısı çekmedim ee kadın da değilim bu soru bana göre değil hacı cevap veremiycem kusura bakma
Aşk yok ki, acıdan söz edelim :) Herkes birbirine çok aşık, ''aşk ve sevgi'' kelimelerinin içi boşaltıldı. 1 haftada 3 kişiye aşkım deyip ayrılanlar var. ;) Buradan acı çıkmaz :(
Ben çok çabuk anlatırım da bence erkekler daha çabuk atlayabilir
Ne kadar baglandığına sevdigine baglı bunun kadınlıkla erkeklikle alakası yok
Başka birisi yüzünden ayrılık varsa ikisi de kolay atlatır
Kişiliğe bağlı bişey bu. Duyguyu yoğun yaşayanlar daha geç atlatir gamsız kişilere göre. ...
Beni terk eden biri için neden acı cekeyim ki benden ayrıldığı için o üzülsün sevse zaten ayrılmazdı
Soylemsi kolay...
hiç aşık olmamışsın sanırım :)
@Cutiees bencede..
Evet cok kolay bence seni sevmeyen için neden acı cekeyim o mutluyken ben neden üzüleyim ki
Mantiken sana katiliyorum peki ama otle olmuyo iste... ben senin gibi deyip oyle davranani gormedim henus... yas ve yalnizlik nicki dogru mu...
bende öyle senin gibiydim ama aşık olunca hiçte öyle olmuyormuş
Bence kızlar daha çabuk atlatır ya da benim tanıdıgım kızlar çabuk atlattı
erkeklerin sevgisine pek inanmıyorum açıkcası. erkekler sever mi ki :/
sana hep yavsaklar denk gelmis
Cinsiyete bağlı değil bu
Kişinin yapısıyla alakası
Kimse kolay anlatamaz... Hep bir taraf diğer taraftan ağır basar. Terazinin hafif kısmı pişmanlık yaşar
erkekler daha çabuk atlatır bence ya kadınlar daha detaycı oldugu için unutamaz ama erkekler öyle değil en fazla bir hafta bazen erkek olmak istemiyorum da değil ya :D
Bence kadınlar. Erkekler bu konuda daha içine kapanık.
bnce yaniliyorsun
Beni terkeden kız ertesi başkasıyla yatakta sen düşün
aslında zaten hiç benim olmadığına kendimi ikna ederim benim olmayan birinin peşinden gitmeminde çok saçma olduğunu kabullendikten sonra otomatikmen biter zaten
Erkeklerde kadınlarda eğer çok sevmişse kolay atlatamaz.
Kadınlar da bu acı biraz daha fazla. Neticede duygusal varliklarsiniz.
bence kadınlar erkekler atlatmis gibi yapar ama icten ice icleri yanar
Sonrada "Başlamak Hataydı Başlayamamak Izdırap" der içi içini yer.
aynen oyle
Kim daha çok severse ayrılığı o iliklerine kadar hisseder
Erkek daha kolay atlatır bence ama kişinin duygusallığına ve ayrılma nedenine göre değişebilir durum.
64 gün oldu arttı azalmadı. Ha kız da çok çirkin bense ortalamanın üstündeyim. Yinede devam edemiyorum
her ikisi içinde başka biri hayatına girene kadardır. sonrası yok diğer kişiyle mutlusundur. ne kadar mutlu olunursa artık..
İkiside zor atlatır. ama kadın karşsıına biri çıkarsa erken unutablir.
izi silinmez ama kalır.
Kadinlar sadece takinti haline getirirler ve daha zor atlattiklarini dusunurler bence
Aşk acısını erkekler kolay ATLATAMAZ. Erkekler bilinenin aksine ilişkide kadınlardan daha samimidirler. Ama ilişkinin AŞK içermesi şart
KAdın daha duygusal narin olduğu için atlatması zor olur, ama erkekte acı çektiğinde çok kötü oluyo be