Sizce hangi taraf aşk acısını daha çabuk atlatır?
Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Sizce hangi taraf aşk acısını daha çabuk atlatır?
Cevap, kişiden kişiye değişebilen karmaşık bir sorudur. Genel olarak, erkeklerin aşk acısını kadınlardan daha çabuk atlattıklarına inanılır. Bunun birkaç nedeni olabilir: Erkekler, duygularını ifade etmekte kadınlardan daha az rahat olabilirler. Bu, acıyı içselleştirmelerine ve onu daha uzun süre taşımalarına neden olabilir.
Erkekler, genellikle kadınlardan daha bağımsız olarak görülme eğilimindedir. Bu, onları bir ilişkiden daha çabuk kurtulmaya ve yeni biriyle tanışmaya teşvik edebilir.
Kadınlar, genellikle erkeklerden daha duygusal olarak bağlı olma eğilimindedir. Bu, ayrılığın onlar için daha zor ve daha acı verici olmasına neden olabilir.
Ancak, bu genellemelerin her zaman doğru olmadığını belirtmek önemlidir. Kadınlar, aşk acısını erkeklerden daha çabuk atlatabilir ve erkekler, aşk acısını kadınlardan daha uzun süre taşıyabilir. Aşk acısının ne kadar süreceği, kişinin bireysel özelliklerine ve yaşadığı ilişkinin niteliğine bağlıdır.
Erkekler daha kolay atlatır ama bu kişiden kişiye sevgisine göre değişir genelleme yapmak çok da doğru olmaz ki bazı zamanlar bakarsanız kadınlar vefasız olur bazı zamanlar bakarsanız erkekler vefasız olur.
Cevap
10Cevap
Psikoloji herkeste farklıdır, bunu cinsiyet olarak sınıflandırmak mümkün değil.
Aynen cinsiyet olarak kesinlikle sınıflandırmamak lazım böyle bir durumu. Genelde en çok seven en çok değer veren hangi taraf ise o daha zor atlatır diye düşünüyorum ben.
Aşk acısını Kadın önce yaşar, zamanla atlatır.
Aşk acısını Erkek sonra yaşar, atlatması zaman alır.
Kadınlar elini sallasa ellisi zaten hiç öyle aman aman aşk acısı taşıyan kadında görmedik yani
Erkekler çabuk atlatır. Geri dönmeleri aşktan değil bosluktandir:)
Aynen katılıyorum hanımefendi
Kadınlar güçlü karakterdir çok çabalar çok sabreder ama bitincede bitmiştir dahada geri dönüşü yoktur
Duygusuzlar daha çabuk atlatırlar
Aynen duygusuz olan insan bence en çabuk atlatan taraf olur diye düşünüyorum ben. Kim daha az sevmiş ise bence o taraf daha çabuk atlatır her zaman.
Kişinin yapısına da bağlı bence 🤔
Aynen kişiye bağlı bir durum aslında bu. Yani cinsiyet ile aslında hiçbir alakası olmadığını düşünüyorum ben. Yani kadın olsun erkek olsun aslında farketmez gerçekten seven insan çabuk atlatamaz.
Ask acisi cekenler bence biraz aptal
İnsandan insana değişir.
Kadinlar
Bence erkekler daha çabuk atlatır. Kadınlar eğer gerçekten severse bir adamı kolay kolay o acıyı atlatamaz. Gerçekten seven bir insan kolay kolay unutamaz bence.
Ayni sey erkekler icinde gecerli? O zaman nasil erkekler daha cabuk atlatir diyebiliyorsunuz
Erkekler tabiki
Aynen bende aynı fikirdeyim. Genelde erkekler aşk acısını daha çabuk atlatır. Kadınlar hemen unutamaz. Gerçi erkek kadın farketmez gerçekten seven insan unutamaz.
Kadınlar
Yanlizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?