İyi geceler 🌹
Fazlada söze gerek yok soru gayet açık cevapları merak ediyorum.
https://youtu.be/o9bYxiCU_xc?si=oZPKUNVvxjT9I2kL
Fazlada söze gerek yok soru gayet açık cevapları merak ediyorum.
https://youtu.be/o9bYxiCU_xc?si=oZPKUNVvxjT9I2kL
Kişiden kişiye göre değişir. Hayata bakış açısına bağlı ve kendini ne olarak gördüğüne göre. Hayatının merkezine aşk koyduysan acısını uzun süre atlatamazsın. Ama hayatının merkezinde aşk değil, hayatın kendisi varsa rahatlıkla bunun üstesinden gelebilirsin.
Aşk acısını kadınlar daha zor unutuyor. Bunun cinsiyet farkı var, ancak bazı kör gözler farkında değil.
Sebeplerinden biri ise, kadınlar çok zor güvenir. Güvendiği birinin kaybını çok daha zalimce yaşar içinde. Ve düşüncelerinde daha çok yer alır aşk mevzusu.
Bunu saplantı olarak değil, yaradılış olarak görüyorum. Aşk sonrasında saplantı olmaz acı olur.
Teşekkür ederim.
Aşk acısını erkekler mi daha çabuk unutuyor, kadınlar mı? Valla kişiden kişiye değişiyor diyebilirim 💔 Erkekler belki hızlıca unutur gibi gözükebilir ama bazen derinden etkileniyorlar. Kadınlarsa duygularını daha yoğun yaşar, ama zamanla güçlü çıkarlar. Yani klişe ama: "Herkes kendi hızında iyileşir." diyorum. 😊🩷
Bu arada, Youtube linkini açmayı unuttum, ama eminim güzel bir şarkıdır!🎶
Cevap
28Cevap
Merhaba,
Aşk acısına inanmıyorum. Aşkı yaşamak varken acısını yaşamak saçma mantıksız! 😅
Aşk acısının canı cehenneme! 😅
Erkekler aşık mı oluyor yaw
Bazıları çok güzel aşık rolü oynuyor, oscarlık performans. Neyse, sakin olalım bu gecenin konusu bu değil sjdja
Gerçekten aşık olanlar erkeklerdir. Her ne kadar çoğunluğu uçkur peşinde olsada erkekler kadına menfaatsiz gerçek aşkla bağlanır.
Kadınlar gerçekten aşık olmaz asıl. Tamamen menfaat aşkı yaşıyorsunuz. Size ne kadar yarıyorsa o kadar iyi. Erkek batsın parasız kalsın %90 anında ya bırakıyor ya boşuyor böyle erkek mi olur diye😅
Doğru, siz menfaatiniz bitse de boşamıyorsunuz birkaç tane de sevgiliniz oluyor. Evlilik engel mi bazı erkeklerin gözünde? Menfaatsiz bağlanan erkek değil kadındır. Sanki zamane erkeklerinin hepsi para içinde yüzüyor da jdjd
Kim ki duygusal olarak daha güçlü ise o daha çabuk atlatır..
İyi gecelerr💫🩵🩵
Kadınlar ilk başlarda en cok acı ceken taraftır aşkı hayatından gittiğinde sonrasında da harika toparlanırlar ve sahaya inerler. Erkekler ise başta kurtuldum özgürüm diye sevinir sonrasında ise en derin aşk acısını onlar çekerler. Yani kadın hayata çoktan devam ederken sahalardayken, erkek en derin kuyuda saplanıp kalmıştır.
Kendimi söyleyecek olursam çabuk atlatan bir tipim. Çünkü ilişki biteceğinde hissediyorum ve kendimi bu duruma hazırlamış bulunuyorum. Bitince de sudan çıkmış balık misali rotam şaşmıyor. Aslında ilişkiler birden bitmez çoktan haber verir kendini biteceği konusunda lakin aşık olan taraf bunu görmek istemez.
selam.. öncelikle gerçek anlamda bu aşka inanmış ve yaşamış olduğu sevgiyi benimsemiş kişiliği ve karakterini ortaya koymuş insan yaşadığı hatıraları kolay kolay unutmaz ve sonrası yaşadığı pişmanlıklar la yüz yüze kalmış kişidir gerçek seven. her sevgi bir gün bir pişmanlık tan ibaret ve yaşanan o güzel günler ve ardında kendine sorduğun yanlızlığın.
karaktere, ne kadar sevdigine, unutmaya ne kadar odaklanabildigine, ayrildiktan sonraki cevresel faktorlere gore degisir bu. cinsiyetle cok alakasi yok bence.
Bunun cinsiyet ile alakası yok eğer aşk gerçek ise yüzyıl geçse de ruh çıksa da gene kalpler birbirini unutamaz
Kadınlar unutur eğer ki erkekle kadın gerçekten ikisi aşık olursa erkek unutamaz ama kadın unutabilir
İlk zamanlar kadınlar çokça çekiyor o acıyı ama erkekler çok daha sonradan ve daha uzunca çekiyor.. Kadınlar bence, net..
ben erkeklere sonradan bu ayrildigin etki ettigini dusunuyorum, onun disinda erkekler cabuk unutuyor
Cinsiyet değil karakter meselesi bence. Kadınların daha hızlı unuttuğunu düşünüyorum ama.
Kadini erkeği yok , kim daha az seviyorsa o daha çabuk unutur haliyle
Erkekler çabuk unutuyorlar. Gerçekten aşık oluyorlar mı onu sanmıyorum.
kadınlar takıntı yapar. erkek zaten baştan aşık olmaz
Bence kişiden kişiye göre değişir göreceli bi kavram
Ben zor atlattım 4 ilişkim oldu hepsinde aldatıldım
Aldığı hasara bağlıdır bence ayrica yeni aşklar yaşamak varken kim ask acısı çekmek ister mi biri gider biri gelir dimi canim
kadınlar aşık olmuyor bence sadece dış görünüşe bakıyor
Duygusal zekası yüksek olan hiç kimse kolay kolay unutmaz Kadın Erkek fark etmiyor
Kadınlar daha çabuk unutur , erkek ayrılık acısını daha yoğun hisseder
Kişinin karakterine bağlı, duygusal olanlar acısını daha uzun süre yaşıyor.
Aşk cinsel bir cekimdir erkeklerin cinsel arzuları daha kuvvetlidir bu yüzden erkekler diyorum
Ben hiçbir acıyı unutmam
Erkekler aşk acısı çekiyor mu ki unutsun
Aşkla erkekler kelimeleri yan yana bile komik
Acısını yaşayan unutur
Cinsiyet fark etmiyor bence
Genel olarak erkekler
İki tarafta sürer gerçekten sevdiyse
Bilmem ki ben hemen unuturum
Kadın çabuk unutur
Az seven
Kadin erkek alakası yok
Bence erkekler
Erkekler
Erkekler
erkekler
Erkekler
Kadınlar elbette, erkekler hiç unutmaz))
Kadınlar
Kadın
Tabiki kadınlar çünkü seçenek bol
Erkekler.
Kadınlar umursamaz başkasını bulur
kadın
Kadınlar
Erkekler
Erkekler
Kızlar