Kadınlar ilk başlarda en cok acı ceken taraftır aşkı hayatından gittiğinde sonrasında da harika toparlanırlar ve sahaya inerler. Erkekler ise başta kurtuldum özgürüm diye sevinir sonrasında ise en derin aşk acısını onlar çekerler. Yani kadın hayata çoktan devam ederken sahalardayken, erkek en derin kuyuda saplanıp kalmıştır.
Kendimi söyleyecek olursam çabuk atlatan bir tipim. Çünkü ilişki biteceğinde hissediyorum ve kendimi bu duruma hazırlamış bulunuyorum. Bitince de sudan çıkmış balık misali rotam şaşmıyor. Aslında ilişkiler birden bitmez çoktan haber verir kendini biteceği konusunda lakin aşık olan taraf bunu görmek istemez.
Aşk acısını kadınlar daha zor unutuyor. Bunun cinsiyet farkı var, ancak bazı kör gözler farkında değil.
Sebeplerinden biri ise, kadınlar çok zor güvenir. Güvendiği birinin kaybını çok daha zalimce yaşar içinde. Ve düşüncelerinde daha çok yer alır aşk mevzusu.
Bunu saplantı olarak değil, yaradılış olarak görüyorum. Aşk sonrasında saplantı olmaz acı olur.
selam.. öncelikle gerçek anlamda bu aşka inanmış ve yaşamış olduğu sevgiyi benimsemiş kişiliği ve karakterini ortaya koymuş insan yaşadığı hatıraları kolay kolay unutmaz ve sonrası yaşadığı pişmanlıklar la yüz yüze kalmış kişidir gerçek seven. her sevgi bir gün bir pişmanlık tan ibaret ve yaşanan o güzel günler ve ardında kendine sorduğun yanlızlığın.
Kişiden kişiye göre değişir. Hayata bakış açısına bağlı ve kendini ne olarak gördüğüne göre. Hayatının merkezine aşk koyduysan acısını uzun süre atlatamazsın. Ama hayatının merkezinde aşk değil, hayatın kendisi varsa rahatlıkla bunun üstesinden gelebilirsin.
Aşk acısını erkekler mi daha çabuk unutuyor, kadınlar mı? Valla kişiden kişiye değişiyor diyebilirim 💔 Erkekler belki hızlıca unutur gibi gözükebilir ama bazen derinden etkileniyorlar. Kadınlarsa duygularını daha yoğun yaşar, ama zamanla güçlü çıkarlar. Yani klişe ama: "Herkes kendi hızında iyileşir." diyorum. 😊🩷
Bu arada, Youtube linkini açmayı unuttum, ama eminim güzel bir şarkıdır!🎶
Gerçekten aşık olanlar erkeklerdir. Her ne kadar çoğunluğu uçkur peşinde olsada erkekler kadına menfaatsiz gerçek aşkla bağlanır. Kadınlar gerçekten aşık olmaz asıl. Tamamen menfaat aşkı yaşıyorsunuz. Size ne kadar yarıyorsa o kadar iyi. Erkek batsın parasız kalsın %90 anında ya bırakıyor ya boşuyor böyle erkek mi olur diye😅
Doğru, siz menfaatiniz bitse de boşamıyorsunuz birkaç tane de sevgiliniz oluyor. Evlilik engel mi bazı erkeklerin gözünde? Menfaatsiz bağlanan erkek değil kadındır. Sanki zamane erkeklerinin hepsi para içinde yüzüyor da jdjd
karaktere, ne kadar sevdigine, unutmaya ne kadar odaklanabildigine, ayrildiktan sonraki cevresel faktorlere gore degisir bu. cinsiyetle cok alakasi yok bence.