Erkekler, eşiniz "hadi beni uyut, korkuyorum dese" nasıl uyutursunuz? Tepkiniz ne olur? Not: Valla böyle sorular, hep korkudan aklıma geliyor. Uykum yokta korkuyorum. :)
Erkekler, eşiniz "hadi beni uyut, korkuyorum dese" nasıl uyutursunuz? Tepkiniz ne olur?
ya ablacağım senin dünyandaki kadınlar hepten psikopat cıktı ya.. hangi alemde yaşıyorsun anlamadım. yok evlendiği gece annemi özledim beni anneme götür diyen manyak kadında , yok gece beni uyut diyen de hep sende... inşallah evde kalırsın da milletin başına bela olmazsın... ne kafa varmış sende yavv
Daha önce defalarca yapmışlığım var saclaıyla oynayarak masal anlatırdım zaten masalla ilgili sorular sormaya başlar ve soruların azalmasıyla uykuya daldıgını anlar bende uyurdum.. bazen anlatırken uyuya kalmıslığım da olmuştur :D
Birde sonkez yazıyorm çok yazdım biliyorm korkuyorsan yanında hikaye okuyunca ve güzel şeyler yaşarsan çok iyi olur ve korkun gecer neyden korkuyorsun bu arada 😖
Bana sımsıkı sarılmasını isterim onu öpe koklaya bende ona sarılırım yanında olduğumu onu asla bırakmayacağıma samimi sözlerle inandırırım zaten bana inanmışsa o an korkusu geçer
En İyi Cevaplar