ilk gün horladığını görünce videoya kaydederim beklerim uyumaya çalışırım, ikinci gün o uyumadan uyumuş gibi yapar horlamaya başlarım ve bana ne yaparsa 3. gün ona aynısı yaparım mesela beni uyandırdı mı ? Bende onu uyandırırım :D Ve niye uyandırdın diye sorarsa video kasedi izletirim :D Ama '' ben biliyorum ki horladığımı gülü seven dikenine katlanır sana kolay gelsin'' derse de boşarım çünkü böyle ufak bir konuda böyle davranıyorsa ilerde neler yapar..
Ama '' gülü seven dikenine katlanır '' dedikten sonra gülüp '' şaka yaptım '' derse :D Ben de onu gıdıklamaya başlarım ardından biraz sevişiriz sanırım ve ertesi gün gidip eczaneden burun bandı alırız :) <310 Yorumla
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 316 cevap paylaştı. Eşimi kırıcak hiçbirşey demem uygun bir dil ile onunla konusur tıp'a başvururum :) Çünkü o benim dünyamdaki herşeyim..
53 Yorumla- +1 yıl
bu cevaba diyecek bişey bulamadım. harika
- +1 yıl
:) bakalım inş
+1 yılbenimki horluyor canım ama bana batmıyor uyumak için kendimi zorluyorum ve uyuyorum ha burun bantları varmış etkili mi bilmiyorum ama gece uyurken uyanırsan kolundan falan dürt bi süre duruyo öyle özel yastıklar falanda var horlamaya karşı diye biliyorum canım allah kolaylık versin zor yani biliyorum .:)
01 Yorumla- +1 yıl
:) henüz eşim yok ama abim var olabilir evet denemek lazım sağol :)
hiç rahatsız olmuyorum ve onun yanımda oldgnu hıssedp mtlu uyuyorm hatta bazen horladgnı duydugmda uyanıp ona bakıp gülümseyp geri yatyrm
54 Yorumla- +1 yıl
böyle cevap için teşekkür ederim kalbin çok temiz avatarından belli gülen yüzün solmasın hiç...
- +1 yıl
filim gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılvalla benim ki horluyo. geçen gün yine kaldık birlikte bu hafif hafif horluyodu sonra uyuyakalmışım bende . birden bunun horlaması yüzünden bi fırladım bi uyandım yataktan zıpladım resmen. tabi ben zıplayınca kalkltı bu aa sevgilim kötü rüya mı gördün kıyamam dedi. ay gülsemm mi ağlasammı bilemedim. hayır yarın öbür gün evleniicez napıcam ben :D
21 Yorumla- +1 yıl
:) gül bence
- Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkaşık olup yatalım derim yan yatınca horlamaz sırtüstü uyurken horlarsa da yatakta sağa sola dönerim ya da sarılırım kıpırdayınca uyanır horlaması bi süreliğine durur
11 Yorumla- +1 yıl
harika..
horlayan insanın boyununu cok hafif oksa, horlaması kesilir, hafif yan durması da horlamayı keser bu durumda sırtına rahatsız etmeyecek sekilde yastık koymak da cozum olabilir
18 Yorumla- +1 yıl
nilca teşekkürler :) abim üzerinde uygulayacağım:)
- +1 yıl
abimi seviyorum yaaa :) kavgada etsek dövüşsekte ev küçük olmasa aynı odada yatmayız ama el mahkum :) bazı geceler allahtan çalışıyor:)
- +1 yıl
:) evet okşayamam ama yastık kon usunu uygularım bazende korkuyorum bişey olur diye
- +1 yıl
teşekkür ederim evet :)
evli bir erkek olarak, ben horladığımda eşim beni uyandırdığında "görürsün sen" demiştim. ertesi gece o benden erken uyudu ve kamerayı kurdum. kendisinin ne sesler çıkardığını gördüğünde utandı... aynı yatakta sevişmek kolay ama uyumak zordur. eşlerin birbirine tahammül ve saygısı gerekir.
10 Yorumlasaçını yüzünde gezdirirdim herhalde sinek kovalayım derken unuturdu horlamayı. arkadaş o değilde bayanında horlaması bi tuhaf olur be.. bırakın biz horlayalım :D
14 Yorumla- +1 yıl
bayanda bir insan :)
- +1 yıl
:) alışırsın
horluyo arada zaten yorulduğu zamanlarda ilk zamanlar dürtüp uyandırıyodum horlama die.kızınca neden uyandırıp bölyon uykumu sabah işe gidicem die bidaha alıştım ninni gibi geliyo
21 Yorumla- +1 yıl
:)
+1 yılYatmamla Uyumam Bir Olur,Yanımda Savaş Olsa Bile Beni Uyandırmaya Yetmez.Zaten Hepde Bu Yüzden Uyanamayıp Okuluma Geç Kalıyorum :D
18 Yorumla- +1 yıl
:) bu süpermiş
- +1 yıl
Benim Yerimde Olsaydın Hiçte Süper Olduğunu Düşünmezdin :D
- +1 yıl
:) eşin uyandırır seni
- +1 yıl
Daha Bir Lise Öğrencisi Olduğuma Göre :D.. Dedğin Doğru Eşim Olacak Zat-ı Muhterem Yapar Onu :D
- +1 yıl
o halde annen uyandırır :)
- +1 yıl
Beni Uyandırmaya Çok Meraklısın Heralde :D Bırak Rahat Rahat Uyusun Çocuk :D
- +1 yıl
uyusun tabi yaa kıyamam öperim yavrumu
- +1 yıl
Bak Yola Geldin İşte :D Keşke Annemde Gelebilse :D
- Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılne tepki vercem yazık adama...
ertesi gün burun bandı alır yapıştırırım burnuna, mis gibi uyusun...12 Yorumla- +1 yıl
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. başka odaya gider orada uyurum saatin saniye sesine uyuyamıyorum zaten horlamaya asla tahammül edemem evde misafir varken horlama sesi geldi diye arabada uyumus insanım :D
11 Yorumla- +1 yıl
facebook tan dürterim:) aşırı horladıgı anda dürt kesilir horultusu o sırada uyuman lazım tekrar başlar :)
14 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
bencede alışılır zaten her insan horlar bence burun tıkanınca bitiyor zaten
+1 yılgider salonda yatardım heee hergün salonda yatılmaz diyebilirsin kendime bir oda yaparım halvet zamanları yanına giderim diğer zamanlar odaya gider uyurum.
oldum olası da iki kişi yatmayı sevmem hele yorgan pike tekse hiç sevmem alışamadım ben o işe
len en insanı bir ihtiyaç uyuyacağız niye beraber yapıyoruz hee diyeceksin o zaman o işi de tek yap ama o tek olmuyor :( uyku ise tek daha kaliteli olur, sağlığa daha faydalı112 Yorumla- +1 yıl
hehe Allah bereket versin bir artı bir artıdır.
Ben doktora falan gitmiş ama çare olmamış yine de horluyor anlamında yazmıştım.
Ama illa iki kişi yatılacak diye bir kaideye de inanmadığımı belirteyim - +1 yıl
ya yatılsın derken yatılsın tabi ama maksimum üç-üç buçuk metrekare yatakta iki kişi uyumanın neresi sağlıklı allaaasen
bağlanma sorunlarım mı var acaba kem :) - +1 yıl
sen demedin mi sorunsuz ise ne işi var burada :)
bu arada uyumak için mi evleniliyor miss
uyku çok önemli bence eğer rahat edilmiyorsa iki kişi ayrı odalarda (sadece) uyumanın ne zararı olabilir ki, kalıpları kıralım miss ya - +1 yıl
hepimiz dedeyiz hepimiz anneanneyiz :)
ya bu konuda bazı argümanlarım var senin bu "ben birlikte uyumayacağm adamla aynı evde niye oturayım mantığna" karşı ama biraz tiksinç gibi o nedenle ileri sürmekten vazgeçtim - +1 yıl
sonra belki söylerim miss
benim kardeşim öyle horluyo saya veya sola çevirdimi susuyo arkasına dönemesin geridiye yastık koyuyorum dönemiyoda mışıl mışıl uyuyo:)
16 Yorumla- +1 yıl
:) kız mı erkek mi ? benim abimde horluyor. birde bana sende horluyorsun diyor :)
- +1 yıl
:) inkar mekanizması süpermiş :) çok yoruluyorsa ve burnu tıkanıksa ağızdan nefes alıyor. allah korusun ben bazen abimi uyandırıyorum. korkudan bişey olur falan diye döndürüyorum bir günde göğsüne yatmıştım uyuyakalmışım :) ben ki saat tik takından bile rahatsız olan kişiyim :)
- +1 yıl
kesinlikle gardaşşş :))) geçmiş olsun
bende başlarım
millet deprem oluyo sanar herhalde :))11 Yorumla- +1 yıl
:))
eger uyuyamiyorsam ona bunu soylemem cunku belki uzulur.. o yuzden ona sarilirim boylece hafif uyanir gibi olur horlamasida durur :)
10 YorumlaAşırı horlamıyorsa rahatsız etmem. En fazla gider, salonda kanepe de yatarım. Ama çok horluyorsa, boğazı ağrımasın diye uyandırırım.
10 YorumlaYan çevirir geçerim arkasına sarılırım beline ikimizde mışıl mışıl uyuruz :)
13 Yorumla- +1 yıl
:)samimi bir cevap
- +1 yıl
hayırlısı olsun... inşallah
burun bandı satılıyor bacım,horlamaya iyi geliyormuş
12 Yorumla- +1 yıl
:) evet
en tahammül edemediğim ses nefret ediyorum horlama sesinden. yastıkla boğarım heralde :D misafirlikte falan yatıya kaldıysam ve odada biri horluyorsa bile gidip dürterim küvette yatarım daha iyi çok zor katlanıyorum yani..
00 Yorumlayastıgını basının aldından cek yada basını sag sola oynak kısada olsa horlaması duruyo
11 Yorumla- +1 yıl
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. benden sonra uyusun yeter. nası olsa duymam ben uykuya daldıktan sonra.
12 Yorumla- +1 yıl
bu da bir çözüm :)
Sorun etmezdim ben ya. Benim uykumu engellemez zaten ben savaş alanında bile uyurum sorun yok.
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılŞahsen benim karım horlasa uyandırırım. Yastığını düzeltirim, başını da koluma koyarım. Sonra o zaten bana sarılıp uyur hemen. Horlama felan da kalmaz.
12 Yorumla- +1 yıl
:) güzel
- +1 yıl
Ne sandın..
komiğime giderdi izlerdim :) eğer çok yorgunsam ve çok horlarsa öperek uyandırrdım horladığını söylerdim
10 YorumlaDiğer konusunda 402 cevap paylaştı. kıyamam ben ona butun gun yorulmus dıye uzulurum valla
30 YorumlaO gece rahatsız etmem. Ertesi gün; Kız dediğin nazik olur fakat sen domuz gibi horluyorsun. Ne biçim kızsın sen? Derim.
00 YorumlaHayatta o seste uyumamam:( Buradaki çözümleri şimdiden aklın bi kenırında muhafaza etmek lazım.
00 Yorumla
+1 yılbirdaha aslaaaaa onunla ayni odayi paylasmam :P uykum cok kiymetlidir benim :D
00 Yorumla
+1 yılSadece yan dönmesini sağlıyorum yeterli geliyor :)
11 Yorumla- +1 yıl
evet düz yatınca rahat nefes alınmıyor
Yastığı kafamın üstüne koyup kulaklarımı kapatırım. Birazda olsa ses duymuyorum.
Başka odaya da geçebilirim.00 Yorumlatedavisini yaptırırık yaaaaaa gün mü geçer öyle biriyle kabusa döner geceler ;)
00 Yorumlabence bir söyle uyuyamıyırum de uyuyamadığım için başım ağrıyo bugün olmaz de :) bak nasıl çözüyor
00 Yorumlaayaklarını gidıklarım
24 Yorumla- +1 yıl
çok sevimlice :)
- +1 yıl
:)) çok hoş :)
Ona aşıksam , bütün gece boyunca , tatlı horlamasını dinlerdim , melek yüzünü izlerdim ..
10 Yorumlaevlenmeden once beraber uyurum.
horluyorsa evlenmem horlamiyorsa evlenirim.
beyin detected.20 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılUyumaya çalışırım. Tedavisi varsa telkin ederim.
11 Yorumla- +1 yıl
evet buda bir hastalık haklısın
+1 yılAğzına Bir tane yapıstırırım. Oylede Romantik biriyim yani.. :)
00 YorumlaAğzına kokmuş çorap sokarım diyeceğim de kokmuş çorabı nerden bulacağım S:
00 Yorumla
+1 yılgıdıklar uyandırırım sonra yastığı felan düzeltirim baktım hiç olmuyo aşkitim geceleri çok uykusuz kalıyıorm :(( der onu doktora götürmeye ikna ederim
00 Yorumlaağzına çorap tıkarım :D
11 Yorumla- +1 yıl
:) filmlerde çok oluyor
Top atsalar duymam ondan raadım panpa.
23 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
:) evet ya horlanıyor abim horluyorsun der. burnumda çok sık tıkanır benim
Bende kulagının dibine egilir daha yüksek sesle horlarım.
00 Yorumla- Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖldürmeye kadar yolu var.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek bu, horluyo diye ağzını tıkarsan boğulur, osuruyo diye kıçını tıkarsan sonuç çok daha kötü olur. en iyisi elleme :)
00 YorumlaAyağım yanlışlıkla çaprtı süsü vererek, ara ara tekmelerim zilliyi
02 YorumlaGülerim, onu izlerim dert etmem.
44 Yorumla
+1 yılSes kaydi yapip sabah dinletirdim
10 Yorumlaeşim o olcaksa horlarken ağzını öperim ya
10 Yorumla
+1 yılben arada dürtüyorum susuyo:)
00 Yorumlahorlasın ya, o gegirse bile sempatik gelir bana:D
10 YorumlaBaşka odaya gider orda ağlarım.
01 YorumlaSırt üstü uyamada olur cevir eşini saga veya sola
00 YorumlaDiğer konusunda 393 cevap paylaştı. ağzına çorabını sokarım
00 YorumlaDiğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. elini yastığı verir salona uğurlarım.
10 YorumlaAz sus motorun soğusun derim :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Çorabını ağzına tıkamak
00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. hatun uyutmadın yan yat hadi.
00 YorumlaBirşey yapmam.
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Benim cevabım gayet ciddidi darıldım:(
00 YorumlaKafasına yastığı yer valla
00 Yorumla
+1 yılBaşka odaya geçerim.
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri