Kendi uyuyabilir. Zaten tek yatmaya bayılıyorum. Ama yatak her halükarda benimdir. Kanepe kendisini bekliyor. Yastığı veririm eline gider. Zaten gerçekten benim sevgilimse beni uyandırmanın kendisi için ne anlama gelebileceğini biliyor olması lazım. 😏
Üzülürdüm ya tamam çok yaklaşmam ben bir tarafta yatarım ama yani beni yataktan göndermesin gururum kırılır kdjd daha sonra daha kötü şeylere izin vermeyebilirim ben mesela İkizler burcuyum ben ne yapacağım belli olmaz kfkf seni çok özledim diye bana yaklaşırsa bir de derim ki git daralıyorum yataktan git koltukta uyu hadi jfjfj battaniyeni yastığını kenardan al yürü git hadi kfkfk bazen kısasa kısas yapmak gerekiyor jfjfj
Soruna gelirsek eğer ne olduğunu anlamaya çalışırım. Rüyasında demek ki canını sıkacak bir şey görmüş trip atıyor. Gidip kanepe de yatmam yanında yatarım. Belki yine kabus felan görürse destek olmak için. İyi günde, kötü günde diye söz veriliyor sonuçta.
İngilterede yapılan bir çalışmada.. 😃 Çiftlerin ayrı yataklarda uyuması ilişki sağlığı için daha olumlu ve yararlı etkiler oluşturduğu ve ilişki memnuniyetini arttırdığı gözlemlenmiş. 😃 Ayrıca beni davet edip, yanımda uyumak istemediği bir yatağa zaten en baştan hiç girmezdim 😃 Sonuçta gaz kaçırıyoruz, gurul gurul oluyoruz, sağa sola kıpraşıp duruyoruz. Kimsenin rahat edememesi normal 😄
Soru içinde olumlu da olumsuz da cevaplar cikabilir eşi halimeyse buna itiraz edecek erkek var mı tamam hayatım der muhtemelen hatta yerde yatmayı bile göze alır aslında neden hemen kendimizi düşünüyoruz o an neden karşımızdaki insanın o anki halini düşünmüyoruz sanırım insan psikolojisinin en kötü yanı bu benim bile belkide ilk aklıma gelebilecek yorum a q yatağı dar mi geldi diye olurdu sanırım
Simdiii, küfreder gibi derse ativeririm onu yataktan, kitap falan sert bişey bulursam onu da yer kafasına. bunaldiysan iyi gelmiştir adrenalin derim, adamı deli etmesin 🙄 Hea, ama derse hayatım bana biseyler oluyor , darlandim bunaldım birimiz salona geçse dese. anlarim kem kum etmem alnından öperim o adamı, yastığını alır salonuna geçerim kuzu gibi😌
Abicim kendisi gitsin ya. Benden bunalan kişiyi atarım valla he. Kimse beni deli etmesin şurada. Bu ne ya? Bunaldım git, canı isteyince de geleceğim. Oldu ulan başka?
Aleyküm selam. Ben böyle bir durumla karşılaşsam 'rahatsızsan kalk yerine yat' der, yataktan iteklerim. Ne münasebet beni yatağımdan kovmak? Sen kimsin? Sanki doğduğumdan beri yanındaymış gibi bir de bunaldım diyor. Beni o yataktan çıkaramaz bir kere. İlla biri gidecekse bu, o olur. Ben değil ☾
Cevaplara biraz göz gezdirdim. Erkeklerin bir kısmı karşı çıkmış ama büyük çoğunluğu durumu normal görüp olabilir kanepede yatarım demiş. Kızların ise tamamı bu duruma karşı çıkmış.
Biz erkekler ne ara bu kadar sindirildik şaşırıyorum :) Üstelik hiç bir erkekten böyle bir talep yokken bunu talep edebilecek onlarca kız tanıyorum...
Alirim kucagima bi bebek gbi sallaya sallaya uyumasini saglarim uykuya daldimida hic kipirdamam sabaha kadar yatagi olurum yapcak bise yok yeterki rahat rahat uyusun nefesini duyayimda
Hastalık Vs Durumsa Tolere Eder Anlayış Gösteririm. Ama Yok Tamamen Keyfi Bir Durumla Veya Aramızdaki Sorundan Ötürü Demişse, Çok Kırılırım. Ve O Yatağa Da Asla Dönmem Hatasını Anlayana Kadar.
Kanepeye kadar sürüklesene beni derim. Madem kovuyorsun diyerek. 🤣🤣🤣 Bunu uykuluysam derim. Eğer uyanıksam ne yaptık sanki tavuğuna kış mi dedik derim. 😃
Bana yapılmadı ama ben cok yapıyorum ve asla kızmadan tamam askım diyip gider uyur sonucta benim nasıl olduğumu nasıl hissettiğimi anlayabiliyor önemli olanda anlayabilmek
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ee benana ben yatacak yer olsun değil kanepe ayakta bile uyurum