şu an evlilik ciddi bir ilişki düşünmüyorum ama olabilirdi dedi senden hoşlanıyorum diyip duruyor ve bugün öpmeye kalktı?

Seninle amacım gönül eğlendirmekmiş gibi algılana dedi bugün kendimi zor tuttum hatta sen istemediğin halde zorlamamak için dedi öpmedide zaten elimi tutup senden hoşlanıyorum ve koklamak kokunu içime çekip öpmek istedim dedi ama dudağımdı ama bende ilişki düşünmüyorsun sen dedim ben artık şu saatten sonra ciddi birşeyler olsun bir sene sonra evlenmek değil amacım belkide olmax ama amacı benimle gezip tozup bişiler yaşamak olmamalı düşünmeli değer vermeyi sorunumu çözmeye odaklanan biri istiyorum dedim anlıyorum seni özür dilerim ben insanı olarak seni seviyorum ve ben sevdiğim insanları üzmekten hoşlanmam dedi okul arkadaşı olsaydın mesela çok sevdiğim bir dostum olurdun dedi senin kendini kötü hissetmeni istemedim ve hissedicekbirşeyde yapmadım frenledim kendimi dedi üzdüysem özür dilerim dedi ama gerçekten düşünceli benim yüzüm asıklığını farkedip düzeltmeye çalışan sorunuö olduğunda yardımcı olmaya çalışıyor ama bugün neden böyle bişi yaptı anlamadım ne yapmalıyım
şu an evlilik ciddi bir ilişki düşünmüyorum ama olabilirdi dedi senden hoşlanıyorum diyip duruyor ve bugün öpmeye kalktı?