10 gündür yazarak sohbet ettiğim adam seni seviyorum hayatımı birleştirmek istediğim kişi sensin diyor ama bana dair pek soru sormuyor ve olduğum şehre de gelmiyor sen sınavların bitince gelirsin diyor. Sizce bu durum inandırıcı mı tuhaf mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen cidden birini sevdim. Yaklaşık 4-5 ay konuştuk. Başta sadece sohbet ediyorduk ama sonra onu sevmeye başladım. Konuşmalarımız, sohbetlerimiz çok özlüyorum şimdi. Sevgimi itiraf ettim ve bana bir fırsat verdi. Bir süre daha o şekilde konuşmaya devam ettik ve sonunda o da sevdiğini itiraf etti. Benim için o an çok özeldi. Olabilir yani mümkün böyle şeyler. Eskiden olsa ben de ihtimal vermezdim ya, şimdi mümkün diyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılHiç yüz yüze görüşmediniz mi
Cevap sahibi+1 yıl1 kere görüşebildik.
Soran+1 yılBazen bazı kişilerle sohbet ilerlemiyor ne yaparsan yap olmuyor, o uyumu yakalamak nadir oluyor. Belki öyle olmuştur, belki dediği gibi milyonda bir ihtimal denk gelmişizdir gerçekten dediği gibi etkilenmiştir diyorum ama çok ütopik geliyor emin olamıyorum. Sen yine 4_5 ay sonra söylemişsin sanırım, bizim 10 günde oldu. İnşallah sen de atlatırsın veya bir şans varsa yeniden devam edersiniz.
Cevap sahibi+1 yılBizimkisi toplamda 7 ay sürdü ama en az 5 kere ayrılıp barıştık. Birkaç gün önce sevgimden emin olmadığı için ayrıldık. Öncekinde de 1 ay ayrıydık. Biz her şey dahil 4-5 ay konuşabildik bu süreçte. Ancak benim için de onun için de güzeldi. Sadece mümkün değildi. O beni çok sevse de ben sevgimi yeteri kadar gösteremedim sanırım. Neyse çok da anlatmak istemiyorum. Ancak bizimki ve seninki farklı durumlar. Önemli olan ne hissettiğin ve ne düşündüğün. Eğer güvenmiyorsan erkenden uzak kalmak daha iyi olabilir ama seviyorsan da fırsat verebilirsin. Neticenin ne olacağını kestiremeyiz. Yine de mantıklı bir arkadaşının yanında olması senin için iyi olur. Aklına perde vurup sadece kalbinle yanlış kararlar vermene engel olur. Ayrıca unutma nasipten öteye geçemezsin. Hakkınızda hayırlısı olur umarım
Cevap sahibi+1 yılBen 1 ya da 1.5 ay sonra itiraf etmiştim.
Soran+1 yılSürekli ayrılıp barışma varsa belki yine olur, olmasa bile en azından bir şeyler yaşamışsınız, güzel diye anlatıyorsun o bile bir deneyim olmuş yani denedik ama olmadı diyorsun. Ben niyeti cinsellik mi kandırmak mı gerçeklik payı var mı onu bile anlamadım. Hissettiğim ve düşündüğüm şeyler o kadar zıt ki. Neyse inşallah sizin için de hayırlısı olsun, imkansızlıklar mümkün olsun 🙏🏼 teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
Tabiki de değil ya sevgiye aşırı aç ya da taktik kovalıyor. Seni düşürmek için. Sevgi sözlerle değil icraat ve bana hissetirmenle anlayabiliyorum ben de öyle seni seviyorum falan henüz gorusmemisken bana pek samimi gelmedi diyebilirsin kirmadan tebessüm ederek. canım olmadığını anlar
00 Yorumla
+1 yılinanır mısın bende şu an buna benzer şey yaşıyorum 13 gündür konuşuyoruz ciddi düşünüyorum seni seviyorum diyor hayaller kuruyor çok ortak noktalarımız var aynı şeylerden hoşlanıyoruz ama içimde bir şüphe var hemen ne sevgisi bu yüz yüze görüşmedik hiç
011 Yorumla
Soran+1 yılBence de yalan ya sanırım hepimize aynı taktiği uyguluyorlar dikkatli ol, bağlanma
- +1 yıl
Ama benim yaşım 25 onun 29 konuşmaları iyi cinselliğe bağlamıyor yaşı gelmis evlilik düşünüyor herhalde ama hemen hoşlanıp sevmesini anlam veremedim sordum ister inan ister inanma seviyorum seni ilk defa senin gibi biriyle konuşuyorum daha önce bana böyle güzel yazı yazan olmadı diyor ilişkiden beklentilerimizi sorduk bende uzunca güzel bir yazı yazdım duygulandım dedi işte konuşmamız güzel gidiyor ama korkuyorum kandırıyorsa diye
Soran+1 yılBirebir aynılarını söyledi bana da konuştuğum kişi, sen ben misin 😊 hiç cinsellik açılmadı, hiç bu kadar güzel yazan olmadı, çok ortak noktamız var, çok duygulandım vs vs hepsi aynı
- +1 yıl
O aydın da ben Denizli de yaşıyorum onun yaşadığı yere yakın bı yerde 12 sene yaşadık daha once ama hiç tanımıyorum Instagram'dan tanıştık
- +1 yıl
Evet ya acaba aynı kişiyle mi konuşuyoruz ahaha
- +1 yıl
Bende seviniyordum konuşma iyi gidiyor diye
Soran+1 yılBenim de 29 yaşında da ama Aydın'da değil, sen yine de dikkatli ol aynı anda birden fazla kişiye aynı şeyleri yazıyor olabilirler 😊
- +1 yıl
Teşekkür ederim kızlar biz nasıl güveneceğiz böyle ya🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılTuhaf tabiki. Gerçekçi değil. Ya yalancı ya da kendisi bile ne istediğini bilmeyen biri. Ya da psikolojik olarak sıkıntılı bir bağlanma türüne sahip. Her halükarda uzak durman gereken insan evladı
038 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca seven insan senin hayatını, aileni, her şeyini merak eder. Etmiyorsa sevmiyordur. Her konuda net konuşmam ama bu konuda netim
- +1 yıl
Kız haklı başka söze gerek yok
Soran+1 yılBana da inandırıcı gelmedi içime sinmeyen bir şeyler var, mesela numaramı istemiyor. Hem ciddi düşünüyorum diyor hem arabada gezeriz diyor, nasıl hemen sevdin diyorum karşıma hiç para sormayan çıkarcı olmayan bir kız çıkmadı diyor, bir taraftan da görmeye bile gelmiyor bilmiyorum ya sanırım çok fena kandırıldım ve inandım
- +1 yıl
İnanma
- +1 yıl
Kadınlar hisseder zaten bunu. Bir şeyler sana ters geliyorsa, şüphe duyuyorsan haklısındır.
- +1 yıl
Bak sevmiyor yani çok netim bu konuda. Seviyorsa bile bağlanma türlü sağlıklı bir bağlanma değil. Sevgi türü sağlıklı bir sevgi değil. Böyle bir sevgi çeşidi yok yani
- +1 yıl
Erkekler hemen duygu oluşturamıyor bikere imkansız
- +1 yıl
@Biturkiyemvar zaten söyledikleriyle yaptıkları tutarsız. Sevdiğini söylemesi dışında hiçbir sevgi belirtisi yok. Merak etmiyor, yanına gitmiyor, hayatına dair hiçbir şey sormuyor. Sevmediği çok bariz. Hani acaba diyeceğin bişey bile yok sevmiyor net yani. Hatta derdi kullanmak bile olabilir bak buna soru işareti koyabiliriz, kesin bişey diyemeyiz ama sevmediği kesin yani
- +1 yıl
Ayrıca 10 gün ne yaa kimse 10 günde hayatını birleştirmeye karar veremez biriyle. Nerden baksan saçma ve tutarsız
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum sürekli gece gündüz bana yazıyor işte beraber uyanıyoruz sürekli ne yaparsak resim yolluyoruz filan, alıştım. Bir de üstüne şakalar yapıp sürekli güldürmeye çalışıyor, cinselliğe dair bir şey de ima etmeyince güvenilir gibi geldi. Ama öyle olsa dediğin gibi beni görmek isterdi hayatımı merak ederdi sanırım herkese uyguladığı taktikleri benim üstümde denedi
- +1 yıl
Nerden tanıştınız
- +1 yıl
Aynen öyle. İnanma
- +1 yıl
Bak sana açık ve net bir şey daha soyliyim. Bir insana baktığında seni sevdiğini gösteren işaretler görebilirsin ama o kişi aynı zamanda sevmeyen insanların yapacağı davranışlar da sergiliyorsa "evet böyle yapıyor ama şunu şunu da yapıyor o yüzden kesin beni seviyor" diyerek kendini kandırma sakın. Bir insan sevmeyen insanın davranışlarını sergiliyorsa sevmiyordur kanka. Diğer davranışları gösterişten ibarettir. Bu konuda emin olabilirsin. Tecrübeyle sabittir
Soran+1 yılİnstagramdan tanıştık. Haklısın da benimki çok karışık sinyaller gönderiyor, mesela bir seni çok seviyorum sen her şeyimsin sen buraya gel de sana ne sürprizler hazırladım diyor, 1 saat sonra başka bir kızı takibe alıyor. Bir ben seni her halinle severim senin kadar iyi birini hiç görmedim diyor bir bakıyorsun 9 saat yazmıyor. Şimdi yazınca fark ettim ben yaptıklarına değil yazdıklarına inanmışım ya 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ neyse iyi ki sormuşum iyi ki uyardın 🙏🏼
- +1 yıl
Bu son yazdığının da cevabını bir üst yorumumda verdim zaten. Sevmiyorum arkadaşım sevmiyor çok net söylüyorum
- +1 yıl
Bir de 1 saat sonra başka kızı takibe alıyor demişsin bak eklendikce ekleniyor örnekler. Sevmediği çok bariz yani. Aşırı bariz
- +1 yıl
Allah’ın sevgili kulusun böyle açıklayan insan çıktı karşına
Soran+1 yıl@Biturkiyemvar evet haklısınız ikinize de çok teşekkür ederim 🙏🏼 zararın neresinden dönsem kâr
- +1 yıl
İnsanın söylediklerine değil yaptıklarına bakacaksın. Yoksa öyle seni seviyorum demek çok kolay. Herkes söyler. Ama sevmek herkesin harcı değildir.
- +1 yıl
Seven insan nettir. Öyle karışık sinyaller falan da göndermez. Bir insan seni gerçekten seviyorsa sevgisinden şüphe ettirmez zaten. Şüphe duyuyorsan sevmiyordur.
Soran+1 yılDoğru. Hadi ben muhafazakar bir ailede çok insan tanımadan yetiştim saf gördü diyelim ama niye kandırmak için beni seçti ya o kadar teşhirci rahat kız vardı etrafında 😞
- +1 yıl
Tatlım denk gelmişsindir. Binlerce erkek var instagramdan birilerine yürüyen. O dediğin kişi ilk sana mı yazdı zannediyorsun? Senden önce bi 50-100 kişiye yazmisligi vardir zaten onun. Belki şu an bile yazmaya devam ediyordur başkalarına yani. Instagramdan, ordan burdan birileri tanışmak için yazıyorsa size kendinizi ilk şanslı kişi zannetmeyin yani :)
Soran+1 yılÖyle demesen olur mu bir arkadaş çok üzülüyor da 🙁🙁
- +1 yıl
Anlamadım?
Soran+1 yılYani senin bu kadar her şeyi açık açık anlatman çok canımı acıttı. Biz daha bu sabah konuşurken işte senin gibi mavi gözlü çocuklarımız olsun filan demişti ya hepsi mi yalandı, çok kötü oldum 🙁 ama iyi ki uyardın sağol 🙏🏼
- +1 yıl
Açık açık anlatıyorum ki şüpheye yer olmasın. Çünkü gerçekçi bir insanım. Duygusal değil de gerçekçi baktığın zaman bu dediklerimin açıkça doğru olduğunu görürsün zaten. Ona karşı duygusal bağ kurduğun için bu söylediklerim canını acıtmış olabilir, hatta kabul etmek de istemeyebilirsin ama ben senin için söylüyorum. Sonra daha çok üzülme diye yani. Hani tüm söylediklerimi bi kenara bıraksan bile ikide bir başka başka kız hesaplarını takibe alan birinin seni sevdiğine gerçekten ihtimal verebiliyor musun yani?
- +1 yıl
Hani her şeyi geç. Seni seviyorum diyip 1 saat sonra tanımadığı kızları takibe alıyor diyorsun. Hani buna bakıp da seviyor demek için kör olmak lazım ki aşık olan insanlarda bu çokça karşılaşılan bir durum. Ama 10 günde de aşık olmamissindir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Sabah sana mavi gözlü çocuklarımız olsun derken bir yandan başka kızları takibe alıp onlarla konuşmaya çalışan bir erkek imajı var şu an. Durum bu yani. Söylediklerim acı farkındayım ama gerçek. İnsanlara bu kadar kolay güvenmeyin
Soran+1 yılBen bundan önce başka bir ilişkiden çıktım ayrılık acısı daha dinmemişken tanıştık, o kadar neşeli hayat dolu ki sürekli güldürüyor gözüm sürekli telefonda sanırım farkında olmadan bağlandım. Takip ettiği kişilere de hep arkadaşım arkadaşım diyor ya ne hikmetse hepsi de kadın ben normalde çok iyi tavsiye verirdim ya kendi başıma gelince iyice aptallaştım mantık tamamen devre dışı oldu
- +1 yıl
İnşallah anlattığım şeylere bakınca mantığın tekrar devreye girmiştir.
- +1 yıl
Ve sana bir tavsiye daha vereyim. Ayrılık acısını kendi başına atlatmadan başkasına şans verme. Yoksa yarabandı olarak kullandığın insanı sevdiğini sanarsın.
- +1 yıl
Halbuki sadece bosluktasindir ve o duygusal boşluğu başkasıyla doldurdugun için bağlandığını sanarsın
- +1 yıl
Şu an bu konuda siteye bence yazasım geldi 😂
- +1 yıl
Soruların çoğu aşk üzerinde ve herkes bu konudan muzdarip
Soran+1 yılTeşekkür ederim iyi ki uyardın ben 3 gün sonra onun olduğu memlekete gidecektim ve çok beklentiye girmiştim artık sevmediğine eminim
Soran+1 yılDiğer tavsiyelerin için de teşekkürler 🙏🏼
- +1 yıl
Rica ederim ne demek ❤️ cidden değmeyecek insanlar için üzmeyin kendinizi
Soran+1 yıl❤️❤️❤️
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
20Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. gerçekten inanma öyle hemen bak hepimiz kızız çok tecrübe ettik sana çok aşığım hayallerimdeki kızsın hemen evlenmek istiyorum vs diye bana yazanların bir sürü kız arakdaşıma daha yazdığını görünce ben tamamen internetten birisine inanmayı bıraktım inanma öyle hemen ayrıca belli eder çok istiyorsa gelir çok seviyorsa her şeyi yapar inandıracak uzak dur sen
15 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ben nasıl inandım yani daha yüz yüze görüşmeden baş başa kalmak istemesinde bile kötü niyet aramadım, her şeyi kendisine bağlamak için yapmış da neden beni seçti anlamadım. Ben ona baştan muhafazakar bir ailem olduğunu söyledim neden rahat kızlar yerine beni seçti ya 🙁
Soran+1 yılDoğru ve 2 durumda da kandırılan ben oluyorum ya bu insanlar neden bu kadar acımasız, ben de samimi sandım bu defa oldu dedim
Soran+1 yılmaalesef duygusal boşluk insana her hatayı yaptırıyor 🙁
Sen erkek o kadin olsaydi olablrdi kucuk ihtimal ama.1 erkek gercekte 10. gunde asik olmussa kesin onda pskolojikmen sknti var demedi deme hayatni yakma uyandryim seni ben cok cabuk asik olan cok bayan tanyorum akli basinda ama hemen asik olan akli basinda erkek göremedim hic cokta iyi gözlemler takip ederim aklina girerim haberi yokken okdr hisliyim idrakliyim saklayamaz kendini kacamaz elimden...
15 Yorumla
Soran+1 yılBu durumda farklı amaçlar için aşık numarası yaptı oluyor dimi
Soran+1 yılYa yüzyüze gelince de normal görüşelim seni tanıyalım demiyor ki yok sürprizler hazırladım çok güzel bir film ayarladım arabada izleyelim gibi şeyler söylüyor. Bir taraftan da ciddiyim diyor sırf bu yüzden kötü niyet bile aramadım gerçi o da benim aptallığım
Ben şimdiye kadar her zaman sanaldan konuştum. Ve yüzde yüz eminim. 1 hafta da böyle olamaz. Oluyorsa da daha cok cinsellik icin istiyordur. Bana ilk gün seviyorum diyen de oldu ve cinsellik dışında bi dediği yoktu. Cinsellikte bile sadece kendini düşüneceğini düşünüyorum.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. 10 günde evlilik düşünen erkek ya yalancıdır ya aptal. Bu kadar kısa sürede kimse bu karara varamaz..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanımak için hiçbir soru sormamış, tam olarak neyini seviyor.
Klasik erkek yalanı; Ben senin konuşmalarına aşık oldum :-\10 Yorumla
+1 yılİnsan buluşmadan da sevebilir ama kendi gelmeyip de seni çağırması ve soru sormaması beni de şüphelendirirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVay o çocuğu sen gelirsin diyor bide, inanma kuzum bunlar sırtlan
14 Yorumla
Soran+1 yılGelirsin sana sürprizler hazırladım hediyeler aldım diyor ne aldın diyorum, arabada film izlerken vereceğim diyor ya 🤦🏼♀️
Cevap sahibi+1 yılArabada niye film izliyonuz bide cimri lan bu😄sinemaya gidelim de bari ne pinti adam bu sana bı önerim var sen bunla geç dalganı sonra bı güzel s. Çek
Soran+1 yılBurdaki yorumlardan sonra arabada görüşecek kadar bile güvenmiyorum artık ama iyi fikir 😂😂
Cevap sahibi+1 yılİyi bari kafan açıldı 😅
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mesele yüz yüze görüşmeden sevmesi ddgil ki.. konusursunuz seni resimden görğe hosuna gider, cümlelerin ve düşüncelerin ona hitap eder hosuna gider sevebilir tabii ki ama 10 15 günde de sevdiğini anlamaz bi insan yaa, inandırıcı degil
00 Yorumla
+1 yılYakinda ailessi ile tanışıtırmak istediğini söyler ya senden nude alacak şehrine gidersende yatağa atacak bi erkeğin 2 3 haftada seviyorum demesi net yalandır
02 Yorumla
Soran+1 yılEn başta yüksek vaatlerde bulunması cinsellik için midir yani 🙁
- +1 yıl
Kanka yeni gördüm de net yani cinsellik için erkekler 1 2 haftada aşık olabilecek insanlar değiller yani nasıl biri bilemem ama kendi nefsine iradene yenik düşüp kendini kullandırtma sonra pisman olursun
+1 yılSamımıyetsız oldugu kadar kaba da.. Ayagına cagırıyor..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki inandırıcı değil bir de seni ayağına çağırıyor ondan bir cacık olmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 günde böyle söyleyen birine ne kadar güvenebilirsin ki
10 Yorumla Aynısının benzerini yaşadım ilk buluşmadan sonra söyledi bunlar hep avlama taktiği inanma sonra zaten istediğini alamayınca gitti aptal
111 Yorumla
Soran+1 yılBana da hem ciddi düşünüyorum diyor ama daha ailemin ne iş yaptığını bile sormadı, görüşünce de arabada gezeriz diyor, senin kadar iyi birini tanımadım göreceksin biz evleneceğiz diyor kafam karmakarışık ya kandırıldım mı şimdi 🙁
Soran+1 yılEn azından istediğini alamadan sepetlemişsin ya çok iğrençler öyle bir niyeti varsa rahat birileri ile işlerini görsünler yani ya kandırıp inandırmak nedir
- +1 yıl
Cinselliğin iması bile olmadığı için rahattım e ilgide gösteriyordu sonra tekrar buluşunca yakınlaşmaya çalıştı ileri gitmesine izin vermediğim için soğuk yaptı bende yol verdim bak inanma hiç birşeye bunlar avlama taktiği hepsi kim bilir kaç kıza yapıyordur bunu sakın kullandırma kendini
Soran+1 yılYa aynı şeyleri yaşamışız, bana da daha bir kez bile ima etmedi, o yüzden hiç ihtimal vermedim demek ki sonradan çıkacak. Bana özel sanmıştım aslında taktik olduğunu bile bilmiyordum, teşekkür ederim 🙏🏼
Soran+1 yılTeşekkür ederim taktik uyguladıklarını söylemen bile yeterdi çünkü saf gibi inanmıştım 😞
Soran+1 yılGeçmiş olsun beni de zor bir dönem bekliyor 10 gündür gece gündüz telefondayız o kadar alıştım ki 😞 siz de mi sosyal medyadan tanışmıştınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Itici geliyor bana uzaktan vakit geçirmek kadar yüzyüze gelmekte önemli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Görmeden nasıl sevebilir insan. Hiç inandırıcı değil
10 Yorumlaya nası bu kadar saf oluyonuz. 10 gündur tanıdığın birini sevemezsin en fazla hoşlantıdır o. tanistigin andan itibaren ölüyom bitiyom ayaklari yapiyosa net sevmiyodur zaten cinsellik icin yol arıyodur ya da sevdiğini sanıyodur ama max. 2 3 icinde biter o davranışları
00 Yorumla
+1 yıl10 günde kim aşık olmuş awq, 10 günde denen seni seviyorum bende olduğu gibi 1 saniyede unutulur lkjhSDDLKSAJHFLDSJKFJLKASF
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi hissedilirse söylenmeli seni seviyorum demek neticede sana yapıyorum. demek değil sevgi sözcüğü nezaket Hicabi bile söylenebilir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. 10 Günde hayat birleştiriyorsa 10 saatte yüz yüze ne birleştirir var sen düşün 404 mübarek 🤭
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılDeğil. Görmediğin birini sevemezsin. Konuşmaları seni etkileyebilir fakat sevgi daha farklı bir boyut.
00 Yorumla
+1 yılİnanıyormuş gibi yap sen bakalım konu nereye gelecek. O zaman anlarsın
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 675 cevap paylaştı. Güvebilir biri değil hiç bulaşma. Engelle gitsin ki biri kısa sürede evlenecek kadar sevmez.
00 YorumlaAranızdaki sohbetin seviyesi ve samimiyetinize bağlı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki mantıklı değil. beğebmiş olabilir ama seviyorum demek cok mantıklı gelmedi bana
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHepsinin ağzında seni seviyorum jsjsjsjs komiksiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyy tabi ki sevmiyor. kimse kimseyi gormeden sevmez. gorse bile sevmesi icin uzun zaman birlikte vakit gecirmesi lazim. ayrica asla sen gitme. ne demek gelmemek. bence iletisimi kes. olmaz ondan
10 Yorumla
+1 yıl10 günde senden hoşlanması imkansız sakın inanma bence sende online arkadaş edinirken daha dikkatli ol
10 Yorumla10 günde nasıl sevebilir ki? Ya da seviyorum dediği kişi ile ilgili niye önemli şeyler merak etmez? Hadi oldu da sevdi diyelim ayağına niye çağırıyor seven buluşmak istiyorsa bi yolunu bulur gelir. boş ver bunu canım 2 lafından biri yalan
11 Yorumla- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
+1 yılSana diyeyim yalan söylüyor seni sevdiği de yok seni çağırmasının nedeni de eve götürmek
10 YorumlaYalan sevmek o kadar basitmi sevgi sözcüğü de artık sakız oldu bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Saçmalık. Sakın gitmeye kalkma.
10 YorumlaAhaha 🤣. Kacarak uzaklas ucarak uzaklas
10 Yorumla
+1 yıl10 günde kimse kimseyi sevemez yüz yüze görüşmüş olsaydınız da değişmezdi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖğkk 🤮🤢 ergen ya iğrenç böyle erkekler
10 Yorumla
+1 yılYalan bana göre z
00 YorumlaBence inandırıcı değil
00 Yorumla
+1 yılÇok zaman geçmişse belki mesela 7 8 ay
00 Yorumla
+1 yılYalan yaa kandırıyor seni işte
00 Yorumla
+1 yılEvlencez aşkum demedi mi 🙄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılTabıkı de hayır
00 Yorumla Hayır tabikide gitme o gelsin
00 Yorumla
+1 yılDeğil oynaktır o
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılPalavra
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir an da gelen bir an da gider
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,1b cevap paylaştı. Tamamen yalan
00 Yorumlasome libido problems
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç inandırıcı değil
00 Yorumla
+1 yılDeğil tabii ki
00 YorumlaUfak atsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Sence?
00 YorumlaAşk anlıktır
00 Yorumla
+1 yılKomik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu soruyu sorcak kadar saf mısın gerçekten :)
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 YorumlaTabiki değil .
00 YorumlaTuhaf
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!