Aşk İlişkileri 2 ay Flörtüm, sevgili olmamamıza rağmen "sevgilim" dedi. Ciddi mi düşünüyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Dün telefonda konusyorduk içeri arkadaşı girdi kimle konusyorsun dedi biri o da "sevgilim" dedi ve aşkım diye seslendi bana flörttüz ciddi mi düşünüyor acaba? Flörtüm, sevgili olmamamıza rağmen "sevgilim" dedi. Ciddi mi düşünüyor? Cevapla 17 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HakannnnAlpppp Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yahu ne ciddiyim iki kelime duydunuz diye karisi sanmayın kendinizi 0 2 Yorumla Soran 2 ay O kocamm artık😚 Yorumla HakannnnAlpppp 2 ay Yatakta öyledir ina bisey diyemem resmiyet varsa sorun yok Yorumla
moonlight012 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Flörtten sonraki seviye zaten sevgililik değil mi? Sevgili olmayı düşünüyordur yani normal 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Belki o çoktan sevgililik aşamasına geçtiğinizi düşünüyor. 0 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Bana seni seviyorum evlencem diyen kadın ertesi gün ayrıldı... güvenme sakın 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanırım sevgili olmuşsunuz ve senin haberin yeni oluyor 😅 0 0 Yorumla
duramayan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. hava atmıştır yani yalan söylemiştir pek güvenilecek bir tip değildir 0 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 67% 2 ay Ne günlere kaldık , bir de flört çıktı başımıza, çıkıyorsam sevgilimdir nokta 🙂 0 0 Yorumla
DoRu_K Takip Et Xper 6 Yaş: 19 , eic 94% 2 ay Daha başka işiniz yokmu sizin kaç yaşındasınız Allah aşkına 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Söyle 4ptal 4ptal sorular sormayı ne zaman bırakacaksınız acaba. Onu dedi ne olur bunu dedi ne olur ebeninki olur 😀 0 0 Yorumla
Prensesbarbie Takip Et Xper 4 Yaş: 28 2 ay O iceri gireni kiskandırmak için roldenyaomis olabilirndikkat etmSor biz neyiz diye. 0 0 Yorumla
Venetor Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. senin için sorun mu ciddi olması? 0 1 Yorumla Soran 2 ay sorun değil tabi hoşuma gitti Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Flört ne sevgili ne 😒 iyice çorba oldu 1 1 Yorumla samurayfrog 2 ay vallaha ya Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Flörtünle ne olmak için konuşuyorsun kanka 1 1 Yorumla samurayfrog 2 ay harbiden Yorumla
tatlimsibirkizcagiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 692 cevap paylaştı. hava atmış bence arkadaşınaa 0 0 Yorumla
MertAltunkynk Takip Et Yoda Yaş: 26 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 392 cevap paylaştı. Eniştem deseydi. 0 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 33 , eic 95% 2 ay Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Yahu ne ciddiyim iki kelime duydunuz diye karisi sanmayın kendinizi
O kocamm artık😚
Yatakta öyledir ina bisey diyemem resmiyet varsa sorun yok
Flörtten sonraki seviye zaten sevgililik değil mi? Sevgili olmayı düşünüyordur yani normal
Belki o çoktan sevgililik aşamasına geçtiğinizi düşünüyor.
Bana seni seviyorum evlencem diyen kadın ertesi gün ayrıldı... güvenme sakın
Sanırım sevgili olmuşsunuz ve senin haberin yeni oluyor 😅
hava atmıştır yani yalan söylemiştir pek güvenilecek bir tip değildir
Ne günlere kaldık , bir de flört çıktı başımıza, çıkıyorsam sevgilimdir nokta 🙂
Daha başka işiniz yokmu sizin kaç yaşındasınız Allah aşkına
Söyle 4ptal 4ptal sorular sormayı ne zaman bırakacaksınız acaba. Onu dedi ne olur bunu dedi ne olur ebeninki olur 😀
O iceri gireni kiskandırmak için roldenyaomis olabilirndikkat etmSor biz neyiz diye.
senin için sorun mu ciddi olması?
sorun değil tabi hoşuma gitti
Flört ne sevgili ne 😒 iyice çorba oldu
vallaha ya
Flörtünle ne olmak için konuşuyorsun kanka
harbiden
hava atmış bence arkadaşınaa
Eniştem deseydi.
Ciddidir.
Evet