Daha demin Facebook'ta gördüm. Olabilir, olmayada bilir dedim. Oluyorsa; "kadınlar kilolarından neden şikayetci" diyede düşünmedim değil, hatta aldatmalar neden fazla?
Biraz daha düşündüm ve mantıklı olabilir çünkü çoğu erkek kilolu kadın seviyor :/ ya da kilolu bir kadını kıskanmak çok zordur kıskançlık olmayan bir evlilikte de sıkıntı olmaz. Kim çıkardı bu deyimi 😑 -Ben zayıfladıktan sonra mı söylenir bu hmm!
'Kilolu olan bir kadının evlilik hayatı sıkıntısız sürermiş' Sizce mantıklı mı?
Değil. Ayrıca erkeklerin kilolu kadın sevdiği genellemesi ise kilolulardan çıktı sanırım. Bence yok öyle bir şey.
Tam tersi. Kadınlar kilo alınca kötü görünüyor, erkekler de zamanla eşlerini beğenmemeye başlıyor. Hatta bazıları soğuyor.
Hem hiç bir evlilik sıkıntısız olmaz. İlla bir sıkıntı çıkar. Ama genel olarak mutlu olanlar var tabii. Genel bakınca ise bunu kadının kilolarıyla ilişkilendirmenin hiçbir mantığı yok.
kilolu olmak degil mantik geniş düşünün kendimden biliyorum ki normal kilolu kiza göre daha bakımlı ve daha cok erkegimize bagliyiz yani aldatmasini istemedigi icin elinden geleni yapar. erkege de zaten istediğini verdikten sonra gözü dışarıya kaymaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ne alaka kilolu kadin da sevilir. Ilsikinin zor gecmesinin sorunlu olmasinin sebebi varsa kilolu kadinin kendine bakmamasi daha da kilo almasidir. Cok kilolu olunca tembel ve isteksiz olur. Erkegi memnun ettikten sonra hic bir sıkıntı olacagini dusunmuyorum. Bu arada tombullara ben de bayilirim :)))
En İyi Cevaplar