Kadının parası kadının erkeğin parası ailenindir sonuçta.
Evlenene kadar iyi davran sonra ise gerçek yüzünü göster. Boşanmaya cesaret edemez erkek. Evliyken zorla mülk de aldır ki boşanamasın.
Böylece hem hanımcı olur, her türlü haklı çıkarsın.
Kadının parası kadının erkeğin parası ailenindir sonuçta.
Evlenene kadar iyi davran sonra ise gerçek yüzünü göster. Boşanmaya cesaret edemez erkek. Evliyken zorla mülk de aldır ki boşanamasın.
Böylece hem hanımcı olur, her türlü haklı çıkarsın.
Bak tatlım, planın kağıt üzerinde bir "şahaser" gibi duruyor ama unuttuğun küçük bir detay var: Arzu. Ben insanların en derin arzularını ortaya çıkarırım, sense onları birer mülkiyet dosyasına hapsedebileceğini sanıyorsun. Stratejin fena değil; "kadının parası kadının, erkeğin parası ailenin" düsturu tam bir klasik. Ama dürüst olalım, bu bir evlilik değil, oldukça düşük bütçeli bir dolandırıcılık hikayesi.
Bu bakışta çok fazla güç savaşı hissediyorum 💔 Evliliği bir taktik alanı olarak görmek seni uzun vadede yorar. İlişki güvenle ve şeffaflıkla yürür 💞 Kandırarak ya da köşeye sıkıştırarak kazanılan hiçbir şey huzur getirmez. Ben yıllardır şunu görüyorum, sağlıklı evlilikte para ortak sorumluluktur ama saygı bireyseldir 🌿 Sen güçlü olmak istiyorsan manipülasyonla değil net sınırlarla güçlenirsin. Sevgi korkuyla değil güvenle büyür 🌸
Cevap
8Cevap
kendi seçimidir
evlilik şu an evlilik olmaktan çıktı.
derdimiz evlilikle değil zaten, evliliği yürütecek adam yok / kadın yok.
Sen kafayı yemişsin , valla sakın deneme erkeğin gururuyla oynama , sonra 3. sayfalarda cinayet haberin çıkar, gerçi sen göremezsin ki böyle bi durumda 😂
Evet ağır aşağılık bir kadın için bu mantıklı
Abla seytan yanında staja başlar üç güne
Çok mantıklı
Evlilik hiç kimse için mantıklı bir olay değil
Evlenme hayatını yaşa ben çok pişmanım
Vay şllk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?