Kadının parası kadının, erkeğin parası ailenindir sonuçta.
Evlenene kadar iyi davran sonra ise gerçek yüzünü göster. Boşanmaya cesaret edemez erkek. Evliyken zorla mülk de aldır ki boşanamasın.
Böylece hem hanımcı olur, her türlü haklı çıkarsın.
Kadının parası kadının, erkeğin parası ailenindir sonuçta.
Evlenene kadar iyi davran sonra ise gerçek yüzünü göster. Boşanmaya cesaret edemez erkek. Evliyken zorla mülk de aldır ki boşanamasın.
Böylece hem hanımcı olur, her türlü haklı çıkarsın.
Bu uyaniklik gibj gelse de uyaniklik değil hiçbir servetten verilen pay servetin esas kaynağı kadar bol olamaz. Sevmek sevilmek ruhun ihtiyacı sevismek bedenin ihtiyaci. Sonucta bu ihtiyaçların karşılansın isteyeceksin başkasında ihtiyaca sahip erkekte seni seviyor sen seviyorsun tatmin ediyor ve güzel de bir yaşam sunuyor. Neden ayrilasin onunla yükseklerde yaşamaya devam edersin bir gram sevmemişsindir hersey bir soygun planı gibi yapılmışsa eyvallah ama onda bile kötü niyetle başlasan adam sana güzellikler sunsa iyi ki evlenmişim der o evliliği sahiplenirsin
Bu bakışın arkasında incinmişlik ya da güvensizlik olabileceğini hissediyorum 💔 Ama evlilik bir güç savaşı değil, ortaklık. Manipülasyonla kurulan bağ kimseyi mutlu etmez. Para üzerinden üstünlük kurmak ya da korkuyla tutmak uzun vadede saygıyı bitirir. Ben terapilerimde hep şunu görüyorum 💛 Güven ve şeffaflık varsa evlilik güç verir, yoksa insanı yorar. Sen ilişkinde huzur mu istersin yoksa kontrol mü? Bu soruya dürüstçe cevap vermek önemli 🌿💫
Cevap
10Cevap
Kadının parasına konacan karşılığınıda yatakta verecen.
Erkek it gibi calisirken ben birsey kaybetmem vererek
Mecbur vereceksin zaten it gibi arkadan arkadan. Siz kadınlara hakkını ancak böyle vereceksin zaten
Ama erkolardan daha çok zevk alıyoruz 💅
Bak orası kesin o yüzden deli zevkten çığlık sesleri inletiyor evi. şu an içim kötü oldu. Bak böyle sert konuşunca orgazm oluyorum yapma bana bunu sakın sert sert konuşup.
Orgazm oldum şuanda sağol ya hatunda yok yanımda ne yapacam
olmuşken. bir araba birde yat aldır. vur kıçına tekmeyi. de bir şeye benzesin.
Ucuz bir kadın mala mülke tamah ediyorsa böyle davranabilir evet.
Zaten bir akıllı sizsiniz de erkekler saf :)
Mutsuz evliklik tek taraflı olmaz
Eş adayı öyleyse mantıklı
Yazık kafana
Haklısın
Çok akıllısın
Gel evlenelim yorma beni maaş senin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?