ben dul bayanım 8senedır ayrıyım güzelim fiziğimde ama bana göre cınsellık evlendıkten sonra yaşanır zina yapmam cok gunah ama sevdın mı sevdım adam gıbı birisini ama terkettı yatılcak kız değğilim dıye adam gibi harbiyim dıye siz dul bayanları yatılcak kızmı sanıyorsunuz ne düşünuyorsunuz herkes namusu şerefi olmazmı?
Cevabın nedir?
bazı yorumalrı okudumda çok sevimsizce bir düşünme şekli
yane sırf bir kız birisini sevip cinsel birliktelik yaşadı diye namussuz mu olmalı ?
Dinin özellikle yobaz kesimin insanların üzerindeki etkileri insanalrı kaba ve sevimsiz yapıyor başka birşey değil...
Tanıdıgım amerikalı kıza annesi kondom alıyor
bizim kızın kondoma gözü kaysa nereye bakıyorsun sen oluyor
Aşın artık birşeyleri... tamam kendi kızına kardeşine yapma etme dersinde (tabi baskıyla değil önerirsin sonuçta hayat onun hayatı ) komşunun kaç kişiyle birlikte oldugu seni hiç ilgilendirmez veya herhangi kimsenin
Sorunada şöyle diyim ben dul evli bekar olarak ayırmamda
toplumda daha önceden cinsel ilişki yaşadığı bilinen dul veya bekar kişilerin genelde çevresinde mutlaka onunla yatmak için dolaşan adamlar vardır ...11 Yorumla
Soran+1 yılbenim yok olmadıda ama sevdım birisini o öyle dusundu sonra anladı gitti... herkeısn dusnce yapııs hayat bakıs farklı
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yıldul olduğun için sende arayışta olursun sonuçta tabiri yanlış anlama açık bir bayansın anladın sen onun için cinsellik yaşadığından dolayı zatn 1 yaşayan 2-3 kesinlikle gerisi gelecektir bu kesin bir kanıdır.. erkeklerde özellikle kendinden 5-6 yaş küçük erkekleri daha çok arzularsın vede onlarda senin peşinde dolanırlar seni elde etmek isterler.. bence hoşlandığın biri çıkmamış karşına..
023 Yorumla
Soran+1 yılcıktı karsıma onun için oldum zin ayapmam Allah korusun gem vurdum nefsıme hakımım 9 yıl olcak bırlktleık olmayalaı öpüşmeyeliii...
- +1 yıl
öpüşmeyeli? yapmam deme yaparsın 9 yıl çok uzun bir süre...
Soran+1 yılYapmadım 1 kişi cok ıstedım evlenmek için evlenmek ıstemıor nıyetı kotu aldatan karısna doncekmıs...
- +1 yıl
eeee ne yapıcaksın böyle yaşın kaçtı senin ?
Soran+1 yıl28 guzel bayanım fiizğimde kulturluuymde cevremde at avıcları var bakan 1 5 defa bakar ben ınnaclıyım namazımda birisiiym benı ısteyen aılemden ıster evlenırım yalnızım çok Allah yarattıgı kulu yalnız bırakmaz derler el ele tutuusp konussaıgm benı sevecek birisne ese ıhtıyac var bırısıın cok sevdım 3 yıl plotanık uzaktan tesaduflerle aıleer cıktı terkettı yatılcak kız değilim dıye bunalıma gırdım öle
- +1 yıl
iyide normal bir insansan cinsellik yaşamadan bir şekilde duramazsınki arkadaşım 9 yıl bu dile kolay bakirede değilsin inan bana çok şaşırır herkes erkekleri bırak bayanlar bile şaşırır illaki tatmin edecek bir şeylerindemi olmadı senii.. bak herşeyinde yerindeymiş bahsettiğin kadarıyla alımlıda bir hatunsun yanii garip geldi bana ...
Soran+1 yılbana gore cınselık evlendıkten sonra yapılır baımlııym angılıne jolıe yanımda halt kalsın seksı guzelım zınadan korkar namaz kılan biriyim şükür ask benım ıcn evlendıkten sonra sevdım birisini evlenmeyı dusndum şirler yazdım ama o dıs guzelımden hoşlandı yatılcka kız dedğilim gitti ben sevıcem emek vercme. evlencme oyle yoksa boyle olmuyor içimdekı stedıgı dualarla namazla son bulsuruyor dıne bagladım
Soran+1 yılPlotanık sevdıfgım cocuk duygusala cıldım ya o bana dokundu omuuzma o dokunuşuyla anladı çok şşaırdı okada şşaırdı kı güücme gittii tıt hı senıde kımse sevmemiş dedi şşaırdı cok dokunusla anladı benı nasıl analdı bılmıyorum ama altıma işiyecektım bana dokndugu an korktum cok ... dokunmak dedıgım kıyafetlerım var cınemadayız omuzma dokundu cektı elını
- +1 yıl
vallahi o kadar güzelim seksiyim diyorsunda ne olck böyle halin 9 yıldır hiçmi bunalıma girmedin.. afedersin vajinandan içeriye sert bir cisim dahi sokmadınmı ? eğer bunu yaptıysan bu bile günahtır onu söyliym sana ... insan sevdiği bir insanı arzular bu normaldir sen durumunu anlattıysan ztn anlarda o kişi
Soran+1 yılyok vajına bırsey sokmam masturbasyon yapmıyorum spor yapıyorum kosuyorum sinirli agresıf oluyorumm arada gecıyor... nefsıme hakım birisiyim...o plotanık sevdıgım kısı anladı şaırdı şaşırmaısna ben sasırıdm cınsleık ozeldır benım çin bende cok özelim evlendıktwn sonr ayapıcm zina cok gunah ve ben bu dunyada evlenmeden gıtsmede dıger bır dunya rabım bana es verıcem ıstedıgım giib seven deger veren.
- +1 yıl
ehhh be güzelimmm beeee nasıl bulmayı düşünüyorsun hiçmi tanıdıkların birileri yok çevrende o platonik açıldığın adam sonra ne dedi bu davranışına ? çok gergin olursun dengesiz olursun kaçırırsın vallahi kısmetlerinide ..
Soran+1 yılyokladı benı bır kac kez içine kapanık sonra ellerımı tuttu sarılmaya kalktı tutm kolundan cek kolunu dedim cek ban o gun acıldı sarılmaya kalktı. Yatılcak kız olmadıgımı anladı terkettı sessizce harf soylemeden sıdı bakıyor aynı kenna imirzilıogluna benıyor okadar yakısklı olgun agır baslı duruyor ama kotu kaıdnalr cıkıyor eglenıyor yatıp uzaklasıyormua oyle anlıyorlar pişman bakıyor baa uzaktan ben uzdu amacım evlenmektı 3 yıl sevdım 900 şiir yazdım terkettı ağır baslı olgun snadım ama yanıld
Soran+1 yılbenım elimi tutut terkettı yatılcka kız değilim dıye anladı 3 gun sonra 3 yıl uzkatan sevdım tesadufen yollarıma cıktı cocukluk atkadasım aıleler tanııdk ilk karııs aldatmıs kenna emırzılıogluna bensıyor...gergın olmuorum iletişim desi aldım spor yapıyrum koşuyorum öle.
- +1 yıl
iyide sana sarılması sana açılması seninle cinselik yaşayacağı veya yaşamak istediği anlamını taşımıyorki
Soran+1 yılbaskalrınedena duydum öle:((((((((
- +1 yıl
eeee o ne dedi giderken bir şey dedimi sana söyledimi ?
Soran+1 yılsöylemedi 30 dakıka bekleıdm 5 kere aradım 3 kere mesaj aglaya aglaya eve gıtım taıp etmıs arkamaı dondum eve yakın geceydı agaca saklandı benı piç giib bıraktı. bırsey demedn gelemıyorsan mesajla yaz sorun varsa 2 kıısnın arasında ama uzaklastı sessızce bakıyor uzaktan 1 hafta once yanıma geıcektı nerdeyse karsıda gordu arkadasım yegenı vardı goz goze gelıkumursmıtordum kırgınım kendıne engel olamıyor adam kotu kadınalra yatıyormus
- +1 yıl
tamam iyi olmuş boşver... eeee şu an hoşlandığın birileri yokmu ? merak ettim senii hee hem güzel alımlı hem 28 yaşında hemde ilişki yaşamamışş..
Soran+1 yılyok aşkı kapattım canım yandı kendımı dınlıycem boyle bır kac yalnızlık var bana nasıp varsa kadeerde olur dmeio sence pişmanolup gerı gelırmı? anlarmı degerımı masum saf cocuk gııb sevdım elıım gogsune koydum oyle sevdım eve ırkaırken
- +1 yıl
gelmez gelse ne olcak bak soğumuşsun zaten arkadaşım salla gitsin umrunda olmasın başkalarına bak çevrndeki arkadaşlarına söyle uygun birilerini bulurlar sana.. senin gibi hatunu nerde bulacaklar güzelim diyorsun ama bilmyrumda resmini falanda görmedim karşına çkar.
Soran+1 yılinş
- +1 yıl
hakikaten bayağı bir kolaymışssın zeka yoksunu arkadaşım... sen kendini ne sandın böyle karşındaki kişileri bilmeden tanımadan daha aşk sex zannediyorz heeee ssana sen zaten evlenip ayrılmşsın bir kere seni niyee alsınlar alan insanlar birde bergüzar korelle kendini kıyaslıyor ruh hastası senii...yaptığın çok aptalca ve terbiyeszice bir şey bak ağzımnı bozmuyorun ne olduğunu anlamadan anlamsız bir şekildee çıkadın oysaki normal bir konuşmalardı... herkesi kendin gibi kaşar sanma
- +1 yıl
radyoda çalışmış birde aptal konuşmalarından anladım yokk ilk defa böyle konuşyırom bu şekilde insan önce kendini tanıdır.. geri zeka seniii git başka kekleri yolarsın sen bu şekilde... kenan imirzalığluna vericen heee seneryoyu bir kere sen konuşmayı öğren aptal kız binlerce seneryo var adamların ellerinde senin gibi kendi hayatını anlatan gerizekalının seneryo diye yazdığı paçavrayımı alıcaklar birde okuyacaklar... sankii yapımcıı daha onu bile bilmiyıorsun..
Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Güzel yazmışsın. Malesef dul kadınlar için böyle gerzekçe bir fikir var. Sanki kızlar kendini illa bir bekaret olayı için saklıyorlar! Allaha inanan herkes zina olmasın diye kendini saklıyor. Ama dilinde dinden imandan yana atıp tutanlar, gelir böyle kadınların duygularıyla oynar.
13 Yorumla
Soran+1 yılDar görüşlü inanctan yoksun kşmseler ben zinadan cook korkuorum.Rabbıme hesap veririm ben serbes kız gıbı yasıyorum ama asla evlenmeden öpüşmem cınselık yasamam Allah hidayet versin.
Sevdim birisini 3 yıl uzaktan duygusal acıldım oda boşanan aldatılan erkek sonra sevgıı olduk bu yokladı benı umut verdi baktı iyi kızım aradıgı degılım terketı sesızce şükür dıyorum gitti ama bunalıma soktu.Oşu anhala kötu kızlarla bırlkte olup dıgerıne hgecıtor.Ve agır baslı dıs gorunusnden cok farklı biri.- +1 yıl
Aldatılmış bir erkeğin psikolojisi çok başkadır canım. Kendini ağa paşa erkek görüyor adam görüyor ama bir bakıyor ki kadın bakşa bir erkeğin kollarında. bunun psikolojisi bizimkinden başka. o yüzden şuan intikam almaya çalışıyordur kadınlardan. gerçi alan razı veren razı ama o öyle sanıyor. sen kendini kurtarmana bak boşver öyle insanları. kimin başına ne geleceği belli olmaz. illa ben hayatta boşanmam diyenlerin de eşlerini bir kazada kaybetmeyeceği ne malum? amann üzdün beni de:)
Soran+1 yılKandilin mübareke olsun cnaım üüzlme herkes kendıne yakısanı yapar bende aldatıldım neler yasadım şükür dıyorum aldatıldım dıye aldatmam gereksız ama erkek psikolajııs boyle calıyor haklısn cnaım ama herkes ektıgını bıcer hayatta...Önune cıkar bır bır Rabbım hıdayet versın yanlıs ınsnaalrdan korusun hepimizi.
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. link
Soruyu okuduğum gibi aklıma bu yazı geldi.
Birilerinin fesatlığından başka bir şey değil,dul kadın demek bile yanlış bence.Kadın kadındır işte.10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
26Cevap
Ne demiş sazcı ?
Dört öküzüm var dördü de kara
Kız bulamazsan dul karı ara
Dul karı çoktur, veresiye yoktur
Ya muallim ya muallim
Sevgili kardeşim; dulluğu evlilik dolayısıyla olmuş olanlara hiçbirşey diyemez kimse.
Dullar kullar değil midir ?
Lakin şunu söylemeliyim; ben bekarsam; bekar kıza bakarım.
Herkes dengini bulmalı16 Yorumla
Soran+1 yılbenı cok ısteyen seven biri var bekar eli kadına degmedı sevıyor benele namaz kılmak ıstıyor ınanclı ben onay vernıyorum ama ters gelıyor bekar evlenmmeıs olmasi.
Soran+1 yılbende öyle dusnuyom fiizğim cok guzel yüzümde öyle latın guzelllerıne benıyorum ınnaclıyım ama bend edıtorum bekar la evlen ama ısrar edıyor bırakmıyor nıyetı cıddı ailemı gondereyım ama dusncelıyım.
Soran+1 yıldinle uuymluyuz benle namaz kılcak birisi edepli ama bekar evlenmmeıs bense dulum o kabul edıtor sneın gıbı bırısı bulamadım ssans ver dıyor dusnuyorum.
- +1 yıl
aynı haydar dümen gibi yazmışsın :D :D
Hayır ben öyle düşünmüyorum...Dul olabilirsin..bekarda olabilirsin..Dul olmakla neyi kastediyorsa o erkekler kendilerini bir şey sanıp sana söyleyip kafaya takmamanızı tavsiye ediyorum.Veya dul olmanızdan dolayı erkeğiniz yoktur.Cinsel istek duyabilir düşüncesiyle size yaklaşımları farklı olabilir...O da var tabi...dürüst olmak gerekirse...
10 Yorumlaaman onlar bütün kadınları öyle sanıyorlar sen ne diyorsun ilk defa öpüştüğün adam bile sana namussuz gözüyle bakıyor . bırak şu salakları . hayatına bak . takma bil e.
18 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam canım benım onalr basıt beyınlıler..
Soran+1 yılbana erkekelr serefsız derlerdi inanmazdım takı onu sevene kadar erkeklerı bend eogrendım cok pislkler canım bajıları dusnduklerını sanmıyorum miğdesizler ucana kacana gıdecekler vallah... Rabbım hıdayet versın onlara bu muberek gunde.
- +1 yıl
evet çoğu şerefsiz ben hiç artık sallamıyorum . dulum diye bana öyle bakıyolar diye düşünme herkese öyle bakıyorlar . kız olsunda ne olursa olsun diye .ben mesela birinle sevgili oldum birşeyler yaşadım adam gitti başkasıyla evlendi sonrada benim arkamda basit bir kızmışda bilmem ne deyip duruyormuş . gidicem vurucam şerefsizi insan yerine koyucaklar hapse giricem şu genç yaşımda değmez kardeşim .
Soran+1 yılyanına kalamz bajım kım ne yasattıysa onu yaşar serefsız senın gbi kacırmıs benı eklermısn sessiz10 ben şerefsız kufur edecem bu erkeklerın yanına kalmaz o evlendı dıye mutlu olamaz.
Soran+1 yılekleıdm canım benım
Aşk İlişkileri konusunda 449 cevap paylaştı. bundan 2 yıl öncesine kadar aynı fikirdeydim senle, ama yıllarca kendini eşine saklayıp eşiyle beraber olduktan sonra boşananlar belki ağır bir tabir olcak ama onca zamandan sonra sexin tadına bakanlar hepsi için değil, çoğu sürekli arayış içinde oluyo, yalnız yaşamaya başladıktan sonra farkettim... En büyük silahlarıda pasto börekler :A
10 Yorumla
+1 yılDul kelimesinin yok olmasından yanayım, çünkü o kelime başlı başına bir etikettir .Evlenip boşandıysanız dul değil bekarsınızdır.
11 Yorumla
Soran+1 yılBenden bunedena yanayım ön yargı degısmıyor ben kız gıbıyım ben soylemezsem tanımazlarsa beni sorun yok evleıp bosandım derım sasırıyorlar anlamıyorum boşnamka için kımse evlenmez .Evlilik aldatma gırınce kötü seyeler yurumuyor...
+1 yılBu şekilde düşünmen güzel bir durum. Ancak maalesef toplumumuzda kadın dul olunca çok afedersiniz açık kapı gözüyle bakan pislikler var. Siz düşüncelerinizden ve inançlarınızdan taviz vermeyin. Elbet doğru insanı da bulursunuz. Hayırlı kandiller.
13 Yorumla
Soran+1 yılhAYIRLI KANDİLLER DİLERİM inş Rabbım doğru insanalrla karşılaştırsın.
- +1 yıl
Amin Allah razı olsun. Sizleri de.
+1 yılevlenmeden kimseye werme.bi süre sonra yalnız kalma : ).seni gerçekten sewen biri mutlaka çıkabilir karşına.Allah gönlüne göre wersin.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim yok asla zina yapmam sevdimmide evlendıkten sonra... herkesın gonlune gore versin.
öle sanılıyordu ama sizin gibi namuslu arkadaşlar bu yakıştırmayı değiştirebilir!vazgeçme
11 Yorumla
Soran+1 yılVzgeçmıycem ön yargıyı yakıcam ama hemcınslerım iş dusuyor cogu kadın bunu zevk ya da para için yapıyor zına korkuus yok yapmayın kendiniiz kullandırmayın bunun gunahı cok dıdye soylemekten vazgecmıycem...
+1 yıldul olmayanlar daha kolay...ayriyetten cinsel hayatını yaşıyor diye kimse namussuz ve şerefsiz olmuyor...herkesin etik değerleri kendisini bağlar...bu ülkenin bacak arası patent kurumu yok...lanet devlet benim cinsel hayatıma onay veren bir kurum değildir...herkes kendi işine baksın...ayriyetten dul kadınında a.q dul olmayanında...
00 YorumlaToplum Nezhinde Dul Bayanlar Herzaman Açık Kapı Görülür İhtiyaclari Oldugu Düşünülerek Yanaşılır Bir Çok Dul Bayanda Açık Olmasını Firsat Bilerek İlişki Kurar Ama Sizi Taktir Ettim Olması Gerektiği Gibi Davraniyorsunuz.
11 Yorumla
+1 yılKadinim dediginde bile bunu farklı anlayan bur zihniyette dul kelimesine ne manalar yükleniyor.
Yasam biçimini boyle belirlediysen boyledir. Kumse icin degisme.10 Yorumla
+1 yılEvlenecek insan arıyorsan bende arıyorum ciddi isen tanışalım kısmetse neden olmasın
He çok güzelsen olmaz şimdiden söyleyeyim sana ben kıskancım kıyafetine karışırım00 Yorumlaha yatmıyorsun diye terk ediyor ve sonra o adam gibi adam oluyor, sen de ona kızacağına geri kalan diğer erkeklere hesap sorayım diyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılyanlıs analdın adam gıbı sevdım ben dıyorum... o adam mı?
Soran+1 yılevet Rabbım hıdayet versin.
Namus ve Şeref dul kız diye ayrılmaz ayrıca ister yat ister yatma buda sorun değil ama yeterki benim şerefsiz gibi yalan söyleme bu bir kadını namussız yapar
00 YorumlaO bizim dar görüşümüzden gelen bişey, hayata karşı hiç kimsenin garantisi yok maalesef
10 YorumlaBazı erkekler için böyle. Hiç evlenmemiş bir kıza göre daha kolay elde edilebileceklerini düşünüyolar. Tabi her erkeğin düşüncesi değil bu.
10 Yorumla
+1 yılhelal ya dul ya da kız namuslu olmalı sevdim mi adam gibi ölümüne severim bende :)
10 Yorumla
+1 yılNe bu şiddet ne bu celal? Sana aksi gözle bakanların kabahati hatta kişiliksizliği, bu yüzden relax. (:
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. her türden insan var şu hayatta.olabilir tabi niye olmasın.bu kendi görüşün,isteğin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHelal sana ilk defa bu sitede doğru düzgün konuşan biri çıktı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun ağzına sağlık Doğru söylüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki öyle değilsiniz ama biz öyle düşünüyoruz:)böylesi güzel görünüyor bize erkek işte
00 Yorumla
+1 yılHerkesin çkü kendine.
20 Yorumlahiçte öyle düşünmüyoruz o eskide kaldı
10 YorumlaYobaz düşünce akımı vol : 985785 .
22 Yorumla- +1 yıl
Yobazlıkla değil kişilikle alakalı bir durum. Bir Fransız atasözünde kişiliği olan kadınlar kişiliklerini olmayanlar ise dişiliklerini kullanır der.
- +1 yıl
Yanlış anlamışım özür dilerim.
+1 yılSen baya dolmuşsun. Kimsenin öyle sandığı yok
00 Yorumlabize atarın ne bacım bizmi dedik gel yatak diye :D
10 Yorumla
+1 yılcannsahinn_ ulaşabilirsin seninle aynı kanıdayım
00 YorumlaHaklısın.
00 Yorumla
+1 yılamınımı parmaklıyon o zaman
10 Yorumlaİşye bu
00 Yorumla
+1 yılsakin ol