+1 yılOlur ya da olmaz demek kimseye düşmez ki sen olmasını istiyorsan bu gayet doğaldır hayır istemiyorum diyorsan da doğaldır önemli olan senin isteyip istememen aslında. Toplumun yargıları bir kenara insan bazen bence kendini dinlemeli
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim umarım istediğini bulursun
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer dul kadının sevgilisi olması gerekmez. İnsanların hayatları, tercihlerine, duygusal ihtiyaçlarına ve yaşam koşullarına göre farklılık gösterir. Bazı dul kadınlar yeni bir ilişki kurmayı tercih ederken, bazıları ise yalnız kalmayı veya farklı önceliklere odaklanmayı seçebilir. Her bireyin durumu kendine özgüdür ve genelleme yapmak doğru olmayabilir. 🔥🔥
10 Yorumla
+1 yılBen çok istiyorum biliyor musun dul tek yaşayan bir kadınla sevgili olmayı:) deneyimlemek istiyorum olgun bir kadınla aşk hayatını. Çok da mutlu edeceğime eminim ama işte yok hayatımda birisi.
16 Yorumla
Soran+1 yılHimmm
- +1 yıl
Sizi tanımak isterim eğer yaşınız doğruysa:)
Soran+1 yılSevgilim var
- +1 yıl
Yaşları sorabilir miyim peki. Üzdün:)
Soran+1 yılBen 36 o 40
- +1 yıl
Ahh bee. Ben kendimden büyük sizin yaşlarda dul arıyorum. Keşke bulsam.
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Olabilir fakat bazı kadınlar için bunu söylemek zor; başkasını hayatına almak istemiyorlardir.
Cinsel manada da kendine yetiyorlar bence, erkekler gibi değiller.
210 Yorumla
Soran+1 yılBen çok istiyorum ya 🔥 yetmiyorum kendime
Soran+1 yılAteş gibi biri olmalı iliklerime dolmalı haklısın
Soran+1 yılBulacağım sana vuracağım kırbacı
Soran+1 yılSen evli misin sevgilin var mı
- +1 yıl
Benim yok :)
- +1 yıl
işte mesele o zaten. ama burada dikkat etmen rakı ya meze olmaman... Doğru birini bul takıl
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk hayatı kişinin tercihine bağlı, sevgiliyle yaşamak şart değil! 🌟 Bir kadın, sevgilisi olmadan da gayet güçlü ve mutlu olabilir. Kendi ayakları üzerinde durmak günümüzde çok önemli. Erkekler olmadan da dünyayı fethedebiliriz 💪. Ayrıca aşkın her yaşta ve her durumda yaşanabileceği bir gerçek. Önemli olan kendi mutluluğunu bulmak ve onu paylaşmak istemek. 😊💕
11 Yorumla- +1 yıl
Bence erkek veya kadın mutlaka cinsel olarak da ruhsal olarak da hiç yanlız kalmamalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 268,2b cevap paylaştı.
u +1 yılBence olabilir neden olmasın
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılToplumumuzda erkeklerin dul kadına bakış açısı çokta hoş değil. O yüzden ikili ilişki kurarken karşındakinin niyetini iyi anlamak lazım. Aksi taktirde piskolojin çok yorulur
14 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta açık kapı olarak görüyorlar
- +1 yıl
İnsanların neye nasıl baktıklarını bir kenara bırakıp kendi istek ve arzularına göre kararlar vermen seni daha mutlu biri haline getirir
- +1 yıl
uğramadan geçemedim, Soran kişi evet açık kapı görüyorlar da sen de Yol geçen hanı isen sorun yok. Çünkü açık kapıdan herkes girer ama geri de çıkar.
Yani anlayacağın sendekini senden almaya gelirler senin için gelmezler ve özellikle de böylelerini bulmakta üzerinize yoktur. Bu işin Sayısı arttıkça karşındaki gerçek ilişki kişisi de bunu anlarsa o da uzak durmaya başlar.
Bu sefer de hayatından tonla insan değiştirirsin. Kimse hayatında böyle birini istemez ki.
Sürekli yanlış seçimler yapıyorsunuz. Yakışıklı mı? kesin kalbi de güzeldir. Bu işler öyle yürümüyor maalesef. - +1 yıl
o kelime önce sana yakışmadı bütün kızlar bakire mi evleniyor sanki. o sözler eskiden di. işte sen seni öyle görmeyecek sevecek birini bul ha f*ck body arıyorsan bile kafanı sağlam taşla yar
+1 yılToplumda dul kadınlara farklı bir algıyla yaklaşılıyor özellikle cinsellik konusunda doyumsuz ve daha cok ihtayaç olduklarını savunan görüşler var. Ama bence kendi kendine yetebilir her kadın bir değil bir erkeğe ihtiyaç duymasına gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Eskiden dul kadınlara farklı bir algıyla yaklasırlardı. Sahibi yok ve tabiri caizse nede olsa açık kapı, namus problemi yok diye düsünülürdü. Şimdi ise toplumun geneli namus kavramını literatürden çıkardığı için yazdıklarının geçerliliği de yok maalesef.
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oluyor bence illaki. Sevgili değilse bile FB tarzı oluyor
12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
+1 yılYa bizim ülkede dullara bakış açısı neden değişmiyor zihniyet hep kötü arkadaş
12 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü çoğu yüzünden azınlık olanlar öyle görülüyor
- +1 yıl
Bir. İki kişinin yaptığını onca kadın çekitor
+1 yılBu sorular hangi beyin yapısından çıkıyor harbi merak ediyorum ya
30 Yorumla
+1 yılAslında kadın dünyanın en güclü canlısındır her zaman kendine yeter ama zamanla birileri hep ister o yüzden dul kadınların ihtiyacları var sadece cinsel anlamda değil sahiplenme anlamında da
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDul kelimesini neden kullanirsinizki anlamam
36 Yorumla- +1 yıl
Bekar diyince evlenmedi düşüncesi doğuyor ondan bence
Soran+1 yılAma dul neticesinde
Cevap sahibi+1 yılTamam da knk bu artik cok eski ve kaba bir kullanis sekli daha once evlilik gecirmis diye bilirsiniz
Soran+1 yılOlsun dul olarak geçiyor resmi olarak
Cevap sahibi+1 yılTurkiyede oylemi yaziyor passportda?
- +1 yıl
Yok artık
+1 yılHer dul kadının olmaz. Kadınına gire değişir. İster veya istemez o kendi bileceği bir iştir. Dayım çok genç yaşta vefat etti yengem 3 çocuğunu tek başına büyüttü. Demek ki olmadan olmuyormuş.
10 Yorumla
+1 yılOlanda var, olmayan da. Bazı kadınlar evliyken şiddet görmüs mesela. Boşanmış. Erkeklerden nefret etmiş. Kesinlikle erkek istemiyor. Ya da güzel bir işi varsa kesinlikle erkek istemiyorlar.
10 YorumlaNeden yetmesin de konu erkek Kadın olamaz ya, yalnızlık Allah’a mahsus kendine uygun biriyle görüşebilir her iki tarafta, kimsenin bi üstünlüğü yok
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle herkes dilediğini yapsın e günümüzde yapıyor zaten.. birine ulaşmak artık çok kolay..
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Oladabilir olmayada bilir bu onun kişisel tercihi kimisi erkeklerden canı yandığı için kabuğuna çekilmiştir kimiside daldan dala konar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin kadına kadının erkeğe ihtiyacı vardır yüce rabbim öyle bı denge kurmuşki hiçbir şey tek olamıyor
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme yapmıyorum ama ne kadar tanıdığım dul varsa hepsinin sevgilisi vardı 😄 olmayan görmedim daha.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılOlmak zorunda değil 2 3 yıl boş kalıyorlar sonrasında cinsel birlikteliğin öncelikli olduğu ilişkileri tercih ediyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılDul kadınlar o konuda daha şanslı erkekler dul kadınlara her zaman ilgi duyuyor.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,1b cevap paylaştı.
+1 yılİyi manada bir cinsellik yaşadıysa dostu olur.
10 Yorumla
+1 yılSonucta bekarsın
Dul lafını kullanma
Nolmuş boşanmışsan gayet normal
Olabilir sevgilin10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın kendine yeter ama yinede yanlizlıktan kurtulmak ister
11 Yorumla- +1 yıl
Günaydın
+1 yılGenelde bi süre sonra ister istemez ihtiyaç duyuyorlar..
12 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorlar değil mi
- +1 yıl
Burada yorum yapamam 😅
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur tabi çnkü belli bir zaman sonra duramaz
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Her dulun sevgilisi olacak diye bir şart yok. Sonuçta o da bekar bir birey. Her bekarın sevgilisi var mı?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSevgilisi olabilir tabi ama kendine fazlasıyla yetiyor bir bayan..
410 Yorumla
Soran+1 yılHiç mi ihtiyacı olmaz
Cevap sahibi+1 yılKendi adıma konuşayım sadece duygusal olarak birine ihtiyaç duyuyorum yorgun olduğum zamanlar da o da sonradan geçiyor kendinize yönelin
Soran+1 yılCinsel olarak peki
Cevap sahibi+1 yılCinsel olarak ihtiyaç duymuyorum çünkü olmayacağını bilince insan alışıyor bu duruma. her şey bizim elimizde tabi kişiden kişiye değişir bende durumlar böyle
- +1 yıl
Nasıl yani
Cevap sahibi+1 yıl@izmirgeceleri35 bir bayan erkeğe ihtiyaç duymadan yaşayabilir hele birde inançlı bir bayan ise ömrünün sonuna kadar yaşar rahat bir şekilde
- +1 yıl
Haklısınız insan cinsel açlığa alışıyor bir müddet sonra önemsemiyor.. com genç yaşta olan ve aktif olanlar için sorun
Cevap sahibi+1 yılGerek yok teşekkürler
- +1 yıl
Sevgilisi olabilir tabi kendine yetebilir ama yanlız olmaz hem cinsel hem duygusal ihtiyaçları olur sonuçta oda insan olmaz ki sence
Cevap sahibi+1 yıl@Kalptenkalbe5939 tabi ki hayat paylaşınca güzel insan yaslanacak birine her zaman ihtiyaç duyuyor ama kalitesiz bir birliktelik olacağina kaliteli bir yalnızlığı tercih ederim.. İnsanlar çok acımasız maalesef 😔😔Bu saatten sonra insan huzur bulmak istiyor. Rabbim herkesin kalbine göre versin 🤲🤲
Olabilir niye olmasın bazı bayanlar bunu söyliyemiyo olabilir ama sonucta bir insanaız saygıyla karsilamak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHem duygusal hemde çi…sel birini ister normal olarak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı.
+1 yılDul ne yaaa saçma sapan şeyler bekar işte 😂
211 Yorumla
Soran+1 yılDul işte kapısı açık 😅
- +1 yıl
Sanki bekarların kapalı mı hem öyle şeyler saçma mide bulandırıcı
- +1 yıl
😂😂😂😂
Soran+1 yıl@tugce082000 bakire değiliz ama
- +1 yıl
Ama artık bekarlarda bakire değil çok az
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
O zaman bir fark yok😄😄
- +1 yıl
Artık erkekler bile açık 😀
Soran+1 yıl@Believer34 araya kaynama
- +1 yıl
Araya çoktan kaynadım. Uyarı geliyor madam. Yapacak birseyde yok, edecek birseyde 😀
- +1 yıl
Hımm
Sevgililiğin dul olmakla ne alakası var ki? Ülkemizde dul kadınlara bakış açısı başlı başına facia.
00 Yorumla
+1 yılalışmış kudurmuştan beterdir. derler bilemedim.
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın ki tecrübe ile maksimum performans oluyor hemde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir saygı duyacak biri olabilir neden olmasın
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım böyle biriyle karşılaşırsınız
- +1 yıl
sizi tanımak isterdim
+1 yılGüzel bir arkadaşlık her zaman iyidir
14 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Karsındaki insan işinde gücünde olursa sende sağliklı olur hemde mutlu olursun
Soran+1 yılVerir mi peki
- +1 yıl
Ne verir mi dersin
+1 yılOlur neden olmasın dul diye aşka ihtiyacı yok mu
12 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
🙏
+1 yıl"dul" öncelikle hoş bir kelime değil. Bu ayrıma girmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Bekar insan bekardır 😊
10 YorumlaDul kadın sevgili yapacağına imam nikahı ya da resmi nikahla tekrar evlensin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim vardı 1 tane dulum 38 yaşında efsane sevişiyordu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,9b cevap paylaştı. Evet olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılBenimde olsa keşke
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHepsinin yoktur ama dul birisiyle seks harika olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı. Sevgili derken f*ck mi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın
10 Yorumla
+1 yılOla da bilir olmaya da bilir
10 YorumlaCinsel anlamda mı yoksa her şey
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılDul biri de insan sonuçta
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. olmaz kim dedi bunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yıloluyor olmalıda dul kadında bir insan sonuçta
00 Yorumla İsterse her şey olur..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOlsa idi dul olmaz idi
10 Yorumla
+1 yılOhooo Çoğu fingirdiyor
10 Yorumla
+1 yılolabilir neden olmasin ki?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,1b cevap paylaştı.
+1 yılyeter bencede i yerdede şefkat ister
10 Yorumla Kadınlar bu konudan kendine daha hakim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Niye yetemesin
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmem
+1 yılYenemez, sevgilisi olmasa bile, illaki görüştüğü olur.
00 Yorumlaolur, keşke 30+ birisi de beni bulsa ama istemezler beni :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılBu ne b. ktan soru
14 Yorumla
Soran+1 yılSende b. o. k. t.. a. n birisin
- +1 yıl
Tamam dul bacı sakin ol
Soran+1 yılTamam patlak hanım
- +1 yıl
Kontrol mü ettin ateşi başına vurmuş dul bacı😂
- Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden olsun şart mı
11 Yorumla
Soran+1 yılİstekleri oluyor
+1 yılÇok zor bir durum olur yanlızlık
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılSevgilinin cinsiyeti olduğunu ilk defa duydum 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ne kadar yorum gelmiş boyle
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılPp deki senmisin
+1 yılOlabilir bence bunda kötü bişey yok.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhasta olur erkeksiz kadın
00 Yorumla - Devamını Gör (34)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat