Nasıl kurtulacağım bir hata yaptım konuşuyorum biriyle direkt engelleyem belki kafayı daha çok takacak numaramı bile biliyor benimle ilişki yaşamak istiyor off çok çıkmazdayım sanki neden insan büyük hatalara girebiliyor😪
2 ay
Bu saplantı değilse bile saygısız bir sınır ihlali ve senin bunu taşımak zorunda olduğun hiçbir tarafı yok. En doğrusu net bir kez yazıp ilgim yok, bir daha yazma demen ve sonra engellemen. Kafaya takacak diye kendini mecbur hissetme; numaranı biliyor olması da seni suçlu yapmaz. Rahatsız etmeye devam ederse ekran görüntüsü al, cevap verme, gerekirse yakınlarına söyle. İnsan bazen hata yapmıyor, sadece geç fark ettiği bir rahatsızlığın içinde kalıyor.
Henüz boşanma aşamasındayken numaranızı vermek büyük hata olmuş. Fakat olan olmuş bir kere hatanızı geç farketseniz bile korkulacak bişey yok. Düzgünce anlık bir şeydi aramızda olanlar. Artık istemiyorum dersiniz. Devam ederse de beni rahatsız etmeye devam edersen savcılığa suç duyurusunda bulunacağım diyerek ön uyarı yaparsanız. Hala anlamıyorsa ve sadece numaranızı biliyorsa numaranızı değiştirip sorundan kurtulursunuz. Çok geçmiş olsun saplantılı ve ısrarcı insanlara çok dikkat edin sohbet dahi etmeyin derim 🙏🏻
Elin iki kuruş para etmez itiyle konuşmak nedir peki? Evli veya dul isen seninle konuşması zaten tamamen çıkar içindi. Onu her yerden engelle ve numaranı iptal ettirebiliyorsan ettir, aksi takdirde kendini soğut, yine bırakmıyorsa sen de onu bir şekilde tehdit edeceksin mecbur.
İnsan ahmak kendini bilmez ve spontane yaşayan bir varlık. Kendini bilen akrakterini bilen bu tip yalnıslara düşmez. Bir de gönül rahatlatmalafı var ''insanınz işte yalnıs yapabiliyoruz'' diye. Tam dalga geçmelik. Evli dul kadın free seks rahatlık demek erkek için...
Yazdıklarından çok bunaldığını hissediyorum, gerçekten çıkmazda gibi hissetmen çok normal 😔 Ama burada suçlulukla kendini hırpalaman yerine sınır koymaya odaklanman lazım. Sen bir hata yapmış olabilirsin ama devam ettirmek zorunda değilsin. Net ve kısa bir mesaj atıp istemediğini söyleyip sonra engellemek en sağlıklısı 💬 Numaran var diye hayatına giremeyecek, korkma. Güvenliğini tehdit edecek bir durum var mı gerçekten, yoksa daha çok vicdan baskısı mı yaşıyorsun? 💛
Cevap
117Cevap
Ne zamandır tanışıyorsunuz?
Kullanıp sırtını dönecek ama bunu yaşamadan siz sırtınızı dönün onun gibilere
Valla bu saplanti zaten zihniyet bozuklugundan, o ayri da dul da olsan bekarda olsan bir kadinin duruşu önemli. Onlara öyle davranma firsatini genellikle kadin verir. Asla kadin kuyruk sallamazsa erkek gelmez demiyorum erkek hep dener ama yeşil işik yakmicaktin bacim.
Bende sizin gibi düşünüyorum kadından kaynaklanıyor dur muhtemelen duygusal boşlukta olunca böyle durumlar olabiliyor maalesef ülkemizdeki sapık sayısı gün geçtikçe artıyor maalesef
Konunun detayını bilmeden öneride bulunmak ya da yönlendirmek yanlış olur.
Diğer yandan hatayı, hata yapmayı devam ettirerek telafi etmeye çalışmakta büyük bir hata olur.
Detaylı anlatmak ister misiniz?
Yurumuyorsa kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil o rahatsiz yolculuktan çıkıp zevk alacağın yeni hayata kendini atman kadar doğal şey yoktur. Hakkında hayırlısı diyelim kararını ver yeni yola gir
Evli dul diyosun da adamı telefonda azdıran konuşan sensin zaten o nasıl olacak bi laf var dişi kuyruk sallamazsa diye ondan olmuş seninki
Evet çok hata yaptım biliyorum şimdide düzgünce ayrılmak istiyorum bana musallat olmadan
Sence tamm ayrılalım dermi heleki senin boşanma aşamasında olduğunu bildiği halde almadan seni bırakır mı hatta aldıktan sonra da zor
Evli bir kadın böyle bir şey yaptıysa mutluluğu ve ilgi görmeyi başka kalplerde aradığı içindir. Ve kadını buna iten sebepse kadını evin bir parçası gibi görüp kadına ilgi göstermeyen eştir.
İnsanız bazen hata yaparız. Hatadan dönmek erdem işidir. Konuşmak buluşmak ve rahatsız edilmek istemediğini söyle. davranışlarını değiştir. Engelle. Israr ederse resmi makamlara ilet.
Seni kendisine yakın hissettiği için saplantı geliştirmiş kendince.
Sen bu çocuğa neden yakın olacak kadar bilgilerini verdin.
Bu işte başka şeyler de var gibi
Konuştuğun için hata yaptığını neden düşünüyorsun? Konuşmadan tanıyamazdın. Konuştun ve iyi biri olmadığını anladıysan uzaklaşacaksın. Hepsi bu kadar.
Biz insanlar deneye yanıla doğruyu buluyoruz
Gerçeğine bakın. Sizi obje gibi gören kişinin gerçek niyetini erken farkına varmakta güzel bisey

Engelle.
Tanımadan yapmamalıydın insanları tanıdım zannediyorsunuz ama sonucu size sıkıntı oluyor. Takıntılı insan çok bu hayatta
Numara ve adres degısıklıgı yap gerekirse.. yapmaman gereken bısey yapmıssın durumun ve sonucun farkındasın bu da bişey.. yapman gerekenler belli.
güzellikle konuş istemediği belirt devam ederse heryerden engelle hala devam ederse savcılığa ver kimse zorla bişey yapamaz
Ülkemizde ki sorun bu işte iki medeni insan gibi konuşursun, karşı taraf bir şekilde senden yararlanmaya çalışmak ister
Çok Zor bir durum değil kurtulmak o kadar gözünde büyük sorun olarak gorme
Zamanmı değişti anlamıyorum önceden bukadar saplantılı yoktu sanki
Onun saplantısı sıkıntı evet. Sen de sadece saplantılı birine denk geldiğin için pişman ayağına yatıyorsun. Peh.
Pislik iste açık kapı olarak bakıyor cogu zihniyet
Aslı hata gerisini getirmek devam etme hatan dan dönmek anlamak hata sayılmaz donersen
Aslında bir saplantı olduğu için değil insanların saçmaladım sapan düşünceleri
Hatalar insanlar içindir açıkça konuş istemiyorum diye
hata? yanlışlıkla mı konuştun sen bu adamla ne hatası baya kasıtlı bişey bu.
Seni güvenilir bir fb limanı olarak görüyordur ondan
Kadınlar erkeklerden daha akıllı varlıklardır ve önlem alırlar
Sen evli ya da dulsun
Ve bu çocuk sana takıntılı oldu kurtulmak mı istiyorsun
Bunları baştan senin bilmen lazım bu hata değil bazı şeylerin bilincinde olupta kabul etmen..
Korkunun ecele faydası yok. Ya ağlama dik dur , veya çok tırstıysan ver kurtul
Evli mi dul mu anlamdim. ki derdini ben valla
Olabilir her kesin hayatında yaşanmışlıklar var onlar sütten çııkmıl ak kaşıkmı
Dul kadınların böyle konularda biraz daha dikkatli seçici temkinli davranması gerek
Yapacak şey zamana yayarak muhabbeti yavaş yavaş keserek onun hoşlandığı şeyleri ona tattırmadan soğutma yoluna gidebilirsin. Yoksa başına bela olur
Evli dul ne lan, 2. evliliğinde mi yapıştılar sana Münevver
İlişki yaşamak istiyor derken cinsel mi duygusal mı istiyor
Bence cinseldir kadının bahsettiğine göre duygusal olduğunu düşünmüyorum
Saplantı yapanın güzel kardeşim karşıdaki istemiyorsa olay bitmeli ne olursa olsun
Kendi kazdığın çukura düştün. Onu engelle. Sonra ilk işin hattını kapattirip yeni numara almak olsun.
Artık konuşmak istemiyorum de zorlarsan eşime anlatacağım sinirlidir biraz delidir bulur seni de korkut
Birazda sizden kaynaklanıyor maalesef duygusal boşluktayken kendinize iyi gelmeniz gerekiyor başka birileri farklı niyetle yaklaşabiliyor her kes için aynı değil ama maalesef ülkemizde ki sapıklar haddinden fazla 😞
Engelle gitsin ısrar ederse savcılığa şikayet edeceğini söyle
hata değil aslında hayatında oluşan boşlukları doldurmak istedin eksik hissettiğin tarafları ama dengesizin birine denk gelmişsin
Dul ve ateşli olan sensin yani. Vuuuu tam kırbaçlamaliksin bak 😜😀
Nasıl bir hata evliyken biriyle birlikte mi oldun yoksa sevgili mi sadece
Bende
Evli kadın çokda
Onlar bulusmak isteyince yazarlar bulusurum mutlu eder
Ayrılırız
Taki bidaki yazana kadar onlara yazmam da
Reelde görüştünüz mü? Telefonunu niye verdin ki
Kesin görüşmüşsün sen onunla.
Hislerimde yanılmam :D
Yaşlar kaç ve yakın çevrenden birisi mi dul takıntısı değilde çok güzelsen ondan istiyordur birde libidon yüksekse
Evliler ilgiye sevgiye cinselliğe muhtaç oldukları için çünkü biliniyor ki evli kadınların % 70 mutsuz
Numarandan başka bi bilgin yoksa elinde numaranı iptal et ve yeni bi hat al
Merhaba vaktin varsa bişey sorabilir miyim. Gerçekten akıl almam lazım
Vermeden zor versende tehdit başlar en iyisi sen onu tehdit et
Uzaklaş gözden kaybol, sıkıntılı biriyse başına bela alırsın
Valla. Herkes dul Bakılırsa
Neden her şeyini verdin adama
Aptal kafam offf
Hiç o konulara girmeseydin
Çok pişmanım bianlık hata😥
Hep böyle olur
Polise git tehdit ediyorsa çözeriz İstanbul'da ise
Sağlıklı şekilde sonlandırmak istiyorum ama ayrılmak istemiyor gibi bir hali var
Boşanma aşamasndaym
Takıntı yapacak bi tip mi
Bilmiyorumki tam içini
Takipatistersen
Hatali degilsin sen kendine güvenmiyorsun
Hem evli hem dul olur mu
Ne yaptınız fotoğraf attın mı hiç sadece sanal mı
Konuşmak en güzeli açıkça söyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?