Bir tane dul kadın var 45 yasında ıkı cocuklu eşimle sevgılı gıbı samımı konusmaları gordum eşim sahile gitmiş kumsala deli fedan yazmış ama eşime dedıgımde ne var bunda bız kardes gıbıyız ondan dıyor ınsan sevgılısının ya da hoşlandıgının ısmını kumsala yazar kadında şakalasıyor her gordugune laf atıyor kadına mesaj attım rahatsız oluyorm kardes gıbı goruyosan bıle o evlendı bende karısıyım durduk yere laf atıp şakalaşmanız rahatsız edıcı dedım bısı demeden engelledı
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bunu sen değil eşin demeli.. sen kimse ile muhatab olmamalisin.. senin eşin o sınırı çizmeyor ki kadin cıvık cıvık bunu yapabiliyor
Gözün üzerlerinde olsun bu tarz isler hep böyle oluyor zaten o kocanida biraz silkele
Dedim kocama ama kadın ben varken bıle şakalasıyor laf atıyor ki ben yokken kim bilir eşim dukkana gıdınce nası samımıler benım yanımda böyleyse dıyorum ama boş
Kadını cekeceksin kenarıya aynı böyle bana bak oro1spu diyeceksin senin imanını gevrerim uzak dur kocamdan gerekirse tut saçından bük sirtini gözünü gözünden ayırma seni rezil ederim de seni herkes rezil ederim de gerekirse cazgır ol kocana da artık bu ara ne gerekiyorsa biraz fazla ilgi ver iş sende bitiyor kadını iyi tehdit et bakalim noluyor arada dükkana git muhakkak
Arada eşim malzeme almaya gıderken bende oluyorm gidiyoruz işte laf atıyor eşimi uyardıgım ıcın eşim hoşuna gıdıyo gulesı gelıyo ben yuzune bakınca tepkı veremıyor kadını uyardım bakalm nolcak eşime de fazlasıyla kadınlıgımı gosterıyorum kapalıyım acık gıyınıyorm suslenıyorm boyle gıyınce şey karıları gıbı oluyosn gıyme dıyo bnde sana gıyındım dıyorm baskasına degl oda grk yok sevmıyom dıyo sac baş dağınık eşofmanla da bakımlı degıl derler sonra
Hayır sen gene makyaj yap süslen eşofmanla durma sevmiyorum demesine bakma hangi erkek sevmez
İşte bende ondan dıyorum ya erkekler sever yanı acık gıyınenı bakımlı olanı yemek hazırlayıp masayı susledım gerek yok nıye yaptın bunu neden bu salatadan yaptın dıgerınden yapsaydn dedı hoşgeldn canım dıye karsılıyorm oda somurtkan bı sekılde sankı zorla hanı lafta sarılmadı olmasn dıye sarılıyor ben ıcten sarılırken ınsan yorgun olsa dahı bı tebessum eder guler bende mutlu olurum sımdı ben calısıyorm ona ragmen bısıler yapalım cafe pastane gıdelım ya da bısıler hazırlayalım paran yoksa bı yerde oturalım vakıt gecırelımmdıyorm eve gıdelım film izleriz yorgunum dıyor tamam dıyorum eve gelınce de telefon oynuyor ben yanasıyorm oda telefon oynayınca artk bende telefon oynuyorm yaa da uyuyup kalıyorm
O kadına ilgisi varsa Nisan gitsin öyle ihanetle karsilacagina
Bılmıyorum ama pıskolojısı bozuk ve bekar hayatı gıbı yaşamak ıstıyor kıskanma kısıtlama karısma bakarsam konusursam nolcak aldatıyomu oluyorum sankı onlarla yatıyorum da aksam senle oluyorum işte bılmem ne
Hic katlanma tabiki aldatıyor sakin kullandirtma kendini
Aldatma mı var
Aferin kocana sahip çık
Dul kadına yazdıgı kumsala ısmını benı yazmadı dahs dusunun
Koca elden gidiyaahh 😂😂
Giderse gitsin 45 yasında dul cocuklu karıyı sevdıyse mumkunse gıtsn kı bnı de gercekten seven ya da ondan daha ıyısı cıkar
Amaç sevmek mi sence
Sen doğru olanı yapmışsın biraz kendine gelsin.
Umarım duzelır uyardım
Kişiliğini sen daha iyi biliyorsun hemen engellediyse düzelir
Yok kadına yazdım artk ılk eşimi uyardım hala devam edıyodu kadına yazdım rahatsız oluyorm dıye goruldu yapıp engelledı
Eşinizle aranızda bir problem yok dimi sosyal olarak ya da özel anlamda gözü dışarlarda gibi.. ama belkide göründüğü gibi değildir.
Eşim bekar hayatı gıbı takılmak ıstıyor benı kısıtlayıp kendı rahat olmak ıstıyor kıskanınca ya da kısıtlayınca yanı olması gerekenı ısteyınce ne var bunda yapsam etsem sankı aldatcam dıyor bı kız ayarlamadıgm kaldı yanı o derece yanımda kızlara laf atması bak bak su kız bılmem ne ha o degılmış diyo
Evlendikten sonra bazı şeyleri kavramaya başlamalı bunuda eskiden öğrenememiş sanırım seninle öğrenecek... eğriyi doğruyu... bazı insanlara böyle şeyler sıradan gelebilir sıradan olmadığını sen göstereceksin..
Kadınlıgımı gosterıyorm fazlasıyla kapalıyım evde acık gıyınıyorm suslenıyorm yemek hazırlayıp masayı susluyorm boyle giyınme şey kadınları gıbı oluyosn dıyo bnde sana gıyınıyorm dıyorm hoşgeldn canım dıye karsılıyom oda somurtkan bı sekılde hoşbuldk dıyor sarılıyorm oda ıcten degılde sarılmadı olmasn dıye sarılıyor sonra neden yaptın boyle gerek yoktu nıye bu salatadan yaptın oburunden yapsaudın dedı sonra işte calısıyorm bnde yorgun olmama ragmen cafe ya da paatsneye gıdelım paran yoksa evden bısıler hazırlar bı yerde vakıt gecırırız dıyorm oda yorgunum evde film ızlerız dıyo eve gelınce de tv acıp telefon oynuyo yanına sokuluyorum sevsın ılgı gostersn dıye bı kere sarılıp opuyo sonra tekrar telefon yatasıya kdr
Sen ona yapman gereğini fazlasıyla yapıyorsun bence hemde çok fazla bence bundan dolayı şımarıyor.. senin yaptıklarını yapacak kadın sayısı çok azdır emin ol... biraz ters psikoloji yapmalısın... şimdiye kadar yaptıklarının tersini yap tepki gösterirsede ona ne kadar ilgisiz ve yapmacık olduğunu hatırlat... evlisiniz o senin kocandır maksat ilişkiyi sonlandırmak değil burada ilişkiyi düzene sokabilmek... oda elini taşın altına sokmalı... bazı adımlar atmalı bazı konularda...
Ben kendımı geri cektıgımde de beni sucluyor babası da ayırma derdınde bu sefer tehtıt edıldm sure verdı sorun kavga cıkarsa oglumu dırek cagırcam sana da boşanma kagıdını gondercem dedı ona gore sal oglumu dedi hıc bısı yapamıyorm ve bazı seylerı de artk mecburıyettn sevgım azaldı
Ortada çocuk yoksa ve anlaşamama durumu varsa ayrıl diyeceğim ama sanırım birbirinizi seviyorusunuz bazı konularda anlaşamamazlık oluyor bu her evlilikte olur... sen babasıyla evli değilsin sonuçta her şeye karışmaya hakkı yok..
adam yedeğini hazırlamış
Dul kadın yaslı kadın meraklısı iş mi yapıyo kendıne karı mı ayarlıyo anlamadm ben samımı davrnamasam iş vermezler dıyor
kârı kocana kancayi atmış kocaninda işine gelmis
Aynen ikisinden birisi yüz vermiş ama araya gırıcem nolursa olsn yeter yanı 45 yasında cocuklu kadın kendı eşimin ablası var ablasınla asla boyle degıller
buna kanı kaynamis belli müdahale et geç olmadan
Etcem ama babası tehtıt ettı sure verdı o surede kavga cıkarsa oglumu cagırcam dırek boşanma kagıdını eve gondercem dedı bısı de yapamıyorm işte kadına mesaj attım oda gordu engelledı
isin zor desene
Bence kocanla ileriye gitmis olabilir
dilerim dul kadınlar kadar kafanıza taş düşsün
Helal sana gerçekten
Ne alaka dulmusun ondan mı delirdin
alakası yok evliyim çok şükür ama toplum bu dul kadın baskısından kurtulamadı Herkesin gözü üstünde ne yapsa yanlış anlaşılıyor. Dulsun yaDul kadın toplum içinde gülemez. Herkesle konuşamaz. ‘’Sen dul kadınsın.’’ insanlar dul diye kimsenin kocasına sarkmaz koca isteseydi kendi kocasından boşanmazdı zaten
Ne alaka sen konusmalarını bılıyomusun kı ben dul ya da evlı ayrımı yapmam bılmedıgın seylere burnunu sokma aynısı basına gelırse gorurum ılerde
dul kadınları yaftalamak neden sırf kocası öldü ya da boşandı diyemi hırsızın hiç mi suçu yok ben kadınların dul kadın gülmez dul kadın biriyle konuşursa arasında bişey vardır bu tarz şeylere karşıyım malum ülkemizde dulun adı büyük
kocamla bu kadının arasında ne var dese anlarım ama dul kadın dul kadın kadının suçu var yok ben bilemem ama soran kişi ablam sen eşinle hallet konuyu kadını kendine muhattap dahi alma belki gerçekten kardeş gibidir günah alma sırf dul diye yaftalamayın ama yok ben inanmıyorum dersen eşinle konuş istemiyorum görüşme diye kardeş gibi bile olsa görüşmeni istemiyorum diye seni anlıyorum bende aşırı kıskancım bende kocamın görüşmesini samimi olmasını istemem ama dul olduğu için değil rahatsız olduğum içindir
@srfeaknc bana yorum hakkı verilmiş yorum yapıyorum sen bal gibide dul evli ayrımı yapıyorsun sen ne biliyorsun peki ne konuşuyorsun
Sen o kadının konusmalarını gorseydın ve benım yanımda eşime sureklı laf atıp şakalaşmaya calıstıgını gorseydın anlardn sevgılı gıbı wp konusmalarını
sen gördünmü
Gordum konusmalarını boşuna demiyorım ztn ben ayrımcılık yapmam belkı bende dul kalacam ama oraya yazdıysam kotu anlamda degl hanı mıllet bılsın de ona gore yorum yapsn sorarlar evlı mı bekar mı dıye kadın ondan yazdm konusmalarını gordum kadının benım yanımda kocama laf atması şakalasmalarını da gordm duydum
tamam gördüysen haklısın ona lafım yok ben sadece güldü dul kadın gülmez konuştu o adamla ilişkisi var ona karşıyım dul diya yaftalamaya eşinle konuştunmu eşin ne dedi? Kadını mutahhap dahi alma sen kocanla hallet hanımefendi gibi çirkeflik yapma kalitenden ödün verme onun eşi sensin öbür kadın haddini bilecek sınır çizgisini koruyacak hepimizin kocası var
Eşime dedım benım yanımda gulmek ıstıyo ama ben yuzune bakınca gulemıyor kadınla karşılaştıgımızda hemen eşime laf atıyo şakalaşıyor yanı benım yanımda böylelerse ben yokken nasıllar kım bılır
terbiyesiz kadınmış fingirdek
İşte ondan dolayı tepkim yanı diğer kadınlara laf etmem belkı bende aynı dul olacam da bu kadın farklı işte bıde söyledim rahatsız oluyorm eşim evlı bende karısıyım ortada bi isim gecer şakalaşma olur neyse ama her gordugunde laf atıp şakalaşmalarınız rahstsız edıcı dedım goruldu yaptı engelledı
Çok genişsin. Adamdan dayağı eksik etmeyeceksin
Dayakla ne alakası var iyice gıder
Her şey var
Ne gibi
Bir şeyler dönmüş
Ne gibi merak ettm
geçmiş olsun sana
Yatiyorlardir belki
Sanmıyorum o kdr olacagını ya sonucta kadın 45 yasında ve ıkı cocugu var belkı ılgı sevgı hoşuna gıdıyodur bı erkegın ılgı gostermesı bılemem ama o kdr da yapacaklarını dusunmuyorm sonucta kapalı ve namaz kılıyo
Sana yazabilir miyim
Hiiiç namaz kılıyor kapalı deme herkesden her şey bekle saf olma biraz aklını kullan bence nasıl beklemiyorum diyorsun hersey olabilir
Tabiki
@Saraaltin90 haklısın
Gizliligi aciyorum takip eder misin
Takip ettim seni
Ben seni goremıyorum
Simdi oldu mu
Yok gizli oldugundan herhalde
Actim aslinda
Aşk.
Ne aşkı