Sevgilimi sevdiğimden emin değilim ! :(

Arkadaşlar 3-4 aylık bir birlikteliğimiz var şuanda . İkimizde aynı üniversiteyediz ve şansa tanıştık facebook aracılığı ile . Birlikte olduğumuz sürece gayet iyi anlaştık , yani kankam gibi bile davranabiliyorum bazen bozulmuyor , eğlenceli de... Yanlız ona bakınca artık eskisi gibi bişey hissetmiyorum , heyecanlanmıyorum .. Aşık olarak da çıkmadım zaten , sevdim ama gerçekten iyi biri .. Ve cok sadık . Evliliği düşünüyo hep , ileriyi düşünüyo benle .. Ama doğrusu ben ilerisi için hiç bir ümit vermek istemiyorum gittikçe ümitleniyor malesefki.. Ayrılmaya kalktığımda ağlıyor gerekirse gitme nolur bile diyor. Vicdanım rahatsız oluyo bu durumdan üzülüyorum .. Benimde ona karşı bir bağlılığım oldu ya da vicdanımdan dolayı rahatsız oluyorum .. Ayrılmassam da gittikçe ümitlenecek ileride daha fazla üzülecek diye korkuyorum .. Baya anımız var 3-4 ayda gün geçtikcede bu anılar artıyo .. Ben napmalıyım bilmiyorum , siz değerli KS üyelerinden fikir almam gerekiyor .. İçimde aşk bitti , sevgi var ama yetmiyor , aşık olunca aptallaşıyorum onu da biliyorum acı cekiyorum ama aşık olmak istiyorum , beraber gezerken yüzüne aşk dolu gözlerle bakmak istiyorum birinin .
Sevgilimi sevdiğimden emin değilim ! :(