sevgilimin beni sevdiğine emin değilim. nasıl emin olabilirim :(
Yardım istiyoruuuum :(
Yardım istiyoruuuum :(
Sizinle bir aradayken sizinle sarmaş dolaş olmak mı istiyor yoksa karşınızda oturduğu zaman size hayran hayran bakıyor mu? Sizin görüşünüze katılıyor mu? sıkıntılarınıza seyirci mi kalır. düğün konvoyu gördüğü zaman AH EVLENECEĞİMİZ GÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLEMEKTEYİM dedi mi? Severek evlenenler hakkında düşüncesi ne? Ailesi etkisinde kalıyor mu? yani baskılar sonucu sizden vazgecebilir mi? Doğum gününüzü unuttuğu oldu mu? Arada bir süpriz yapar mı (çam sakızı çoban armağanı)?
Fake hesap aç ekle kendine aşık etmeye çalış :D
şaka bir yana davranışlarından anlayabilirsin biraz umursama bakalım peşinden koşarsa seviyordur :)
anlamak zor ... sana deger vermesinden, ozlemesinden anlayabilirsin, hal hareketinden falan..
bu soruyu sorcak tereddutu yaşıosan emin ol seni sevmiyo:::)
Cevap
9Cevap
her erkek sevgisini gostermez sevgisini gostermiyen erkek emin ol gosterenden daha cok seviyordur...ne demek istedigimi umarim anlamisindir.
hayir degil o erkegin yetisme kosullarinida goz onune almisin belkde agir bir insandir...o acidan diyorum sevgilinin karakterini bilmiyorum sadece sevgisini gostermiyen erkekler icten deli gibi sevebilir sadece soylemek onlarin adeti degildir boyle gormustur boyle bilmistir bunu anlatmak istedim
demekki o gun gaza gelmis:) onun icin kuslar sarki soyluyor cicekler horon tepiyo:) yani gunun ahenki oyleyse oda ayak uydurmus takilme boyle seylere seviyodur seni ;)
Bu tarz sorular ne kadarda çok soruluyor... Sevgilisinden emin olmayan tonlarca bayan varmış...
Bende onu diyorumki zaten, sevgili ayağı gt ayağı, bul adam gibi birini evlen, ne o öyle sevgili mevgili...
Evlilikten önceki tanıma faslına benim bildiğim sözlü veya nişanlı olma durumu denir, bir erkekle sevgili olan bayanın cinsel eğilime maruz kalma ihtimali yüksek oluyor, bazı erkekler adamlık maskesi takıp şirin göründüğü sevgilisinden faydalanmaya çalışıyor, burada bayanın uyanık ve akıllı olması gerekiyor, adam gibi adam bulmak istiyorsan doğru yerde arayacaksın, o seni zaten buluyor...
birkaç gün görüşmeyin arayıp hadi görüşelim demiyorsa özlemiyorsa sevmiyordur.
sevdiğine emin olmamasını hissetmen çok kötü bir his bilirim bunu ama şu varki bu his doğru çıkar hep malesef
Bazı kritik anlar gelir ki onun sevdiğini o zaman çok iyi anlarsın...
açık giyin çık dışarı..yada bi erkekten bahset tatlı matlı de..öv onu..sana kzarsa ya sinir olursa seviyo..iplemiyosa..seni iplemio
bakışlarıdır ne demişler gözler kalbim aynasıdır boş bakıyorsa boşa gitsin :D
bikaç gün arayıp sorma
test yaptır bır şekılde dene sınırları zorla
ınan şımdı aklıma gelmıyor ama sen google dene ıstersen belkı bulursun bırşeyler kusura bakma
Erkekler severler merak etme sen...
papatya falı
gözlerine bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar