Sevgilimi sevip sevmediğime emin değilim?

Merhaba ben 19 yaşındayım sevgilim ise 21 eskiden de bir ilişkimiz vardı o zamanlar ben çok seviyordum aşıktım onun için çok ağladım çok dua ettim ama beni son terk edişinde bitti benim için arada 7 ay falan geçti o yedi ay içinde de peşimden çok koştu çok iyi çok anlayışlı davrandı bende tekrar denemeye karar verdim o ümidi kesmişken ben yazdım tekrar sevgili olduk ama şu an hissizmiş gibi hissediyorum onu sevemiyorum eskisi gibi eski duygularımı yaşıyamıyorum o çok iyi çok anlayışlı davranıyor herşeyi birlikte yapmak istiyor maddi olarak pek iyi durumda değil ben bir işe başladım ve ortak olup birlikte büyütelim dedi ama bütün çaba emek benim o sadece bir miktar para ekleyip karını istiyor bu konu da beni soğuttu bana sürekli evlilikten bahsediyor yaşım küçük ve evlenmek bana korkutucu geliyor eskiden çok isterdim ama şu an evlenip sürekli bir adamla yaşamak onun çamaşırlarını yıkamak ona yemek yapmak ne bileyim evlilikle işgili her şey beni mutsuz edecek gibi geliyor ona bir şey belli etmiyorum şu an ama içim içimi yiyor her söylediğim şeyde onu kandırıyormuşum gibi hissediyorum onu kaybettiğimden pişman olmaktan da korkuyorum şuana kadar kimseyi terk etmedim genelde terk edilen benim çok acımasıca geliyor lütfen çözüm odaklı birşeyler söyleyin
Sevgilimi sevip sevmediğime emin değilim?