2 yıllık evliyim evliliği hiç böyle hayal etmemiştim aşkım hiç bitmeyecek sandım fakat daha 9ncu ayda soğuma başladı. Twitter de adamlarla konuşmaya başladım eşim işe gidince birini eve davet ettim bunun üzerinden baya geçti geceleri çok ağladım çünkü eşim bunu hakedecek bir adam değildi fazlasıyla vicdan azabı çekiyorum söyleyemem ona affetse bile yüzüne bakamam tövbe ettim nasıl bir yol izlemeliyim yardım edin lütfen
Cevabın nedir?
+1 yılŞimdi bak kardeşim...
Eşini aldattın neden sebebi neydi bu nasıl yaparsın.. Nasıl sadık kalamazsın eşine..
Sakın söyleme söylersen o evden cesetin çıkar..
Vicdan azabı zaten seni bin beter eder bunu biliyorsun vicdan azabı insanı bazen ölmek den beter eder...
... Tövbe et bir daha
Eşine o kadar bağlanki değer verki o olmuycak kendini kötü hisset...
O piic erkeğin de evli bir kadınla yattı ya Allah onunda Allah belasını versin..
Normalde hakaret ederdim sana ama bu hakaretler seni daha çok yıpratır...
Şimdi bu yaz dıklarımı iyi oku..
Bu siteyi Burak evinin kadını ol
Eşinin işden gelmesini bekle internet sosyal ağları burak...
Ve eşine dön o kadar değer verki eşine eşinde sana değer versin...
Yaptığın hatayı biz insanlar ne diyebilirz
Allah katında herşey..
Şimdi burda durma hadi abla burak burayı interneti şunu bunu.. Eşini ara napıyorsun nidiyorsun..
Yaşlancagın kişiye dön.. Hadi abla hadi...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl
Sonra baktım bir toplum var ki, önlerine bir sofra kurulmuş, üzerinde benim gördüğüm etlerin en güzellerinden kebaplar var, etraflarında da leşler var. Onlar, o güzel etleri bırakıp bu leşlerden yemeğe başladılar. “Bunlar kim? Ey Cebrail!” dedim. O: “Bunlar evliyken zina yapanlardır.” dedi. “Allah’ın helal kıldığını bırakırlar da haram kıldığını yerler.” işte rabbimiz sizlere cezasi budur sizler allah sizin gibi insanlardan bizleri korusun madem boyle bir egilimin var neden insanlarin hayatlarini umutlarini yarinlerini yikiypsunuz? Bence aynanin karşina gec vicdanina seslen ben kocama layikmiyim diye sor o sana ne yapman gerektigini solicektir vesselam10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eve cagirirken aklin neredeydi? Seyahatami cikmisti? Meger bunu yapacaksan once bosan oyle yap esine saygin yok kendi namusuna saygin olaydi. Bazi yorumlarda esin senle ilgilenmezmis calisirmis misss. Sende gidip calissaydin beraber esinle cikip eve girerein. Boyle bos zaman bulup erkeklerle oynasmaya firsatin olmazdi. Alismis koca parasi yemege o calissin bu evde kudurup baskalarina yoneldin. Allah senin gibileri bildigi gibi yapsin ahlaksiz sey
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 433 cevap paylaştı.
+1 yılAhhahh bn sevdgme kavusmak icin dualar ederken sizin bu itiraflarinz beni uzuyo vala
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
47Cevap
Bak her seyi bir kenara bırak unut ve bir daha hicbir erkekle konusma yoksa kocan illaki seni bir gün yakalar diye dusunuyorum o zaman emin ol seni asla affetmez senin Şu an yaptıgın sey kacinilmaz sonu elinden geldigi kadar uzatmaya calismaktir. Eger namaz kılmıyorsan namaz kılmaya basla kılıyorsanda namazda oludugun surelerin anlamını düsünerek kıl. Namaz muhasebesi diye bir kitap var bu kitabı okuyup hayatına tatbik edersen buyun hayatin degisecektir allahin izniyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRabbime sığın onun yolunda ilerle artık iman zayıflığından bu duruma düşmüşsün hakkında herşeyin hayırlısı olsun
adamı eve çaya çağırmadın galiba bu sanaldan çıkmış seninkide insan azda olsa şüphelenir bende evliyim eşimi çok sevsemde kendimden başkasına güvenmem ben takip eder işine gücüne bakarım10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle yapıyorsunuz. Yeminle kimseye dokunmadım hep eşim olacak kızı bekledim böyle haberleri duyunca üzülüyorum. Bari adam yskışıklımıydı. Değdimi yani Sen yapıyorsun o niye yaklaşıyor. Tövbeni ettin oldu bitti değilmi Allah affetti siz öyle sanın adem bile 40 yıl göz yaşı döktü seni o kadar kolay affeder bekle. Yuvanıda yıkmışsın ve ahirette eşin senden ve ondan davacı olacak. Hem birde evli biriyle bekar birinin bu günaha girmesinin cezaları farklı
10 Yorumla
+1 yılDaha beter ol vicdan azabından sürün. Aldatmak nedir ya? İnsan gibi oluyor yapamıyorum diyemiyor musunuz? Tövbe ettin ve her şey bitti mi sence? Kendini odalara kapat evden dışarı çıkma mümkünse ye bitir kendini.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılallahından bul. hiç utanmadın demi evli kadınken başka adamların altına yatmayı. sonuç ne oldu seni becerdi ve gitti 1 saat sürdümü aldığın zevk? allah cezanı versin
17 Yorumla
Soran+1 yılOlmadı
Cevap sahibi+1 yılne olmadı
Soran+1 yılBirleşme
Cevap sahibi+1 yıleee evine niye aldın ozaman adamı
Cevap sahibi+1 yıloturup kahve içmediniz heralde
Soran+1 yılVazgeçtim diyorum sana
Cevap sahibi+1 yılvazgeçmen neyi değiştirir ki. sen eşini aldattın. senin gibiler yüzünden ülke bu halde zaten. boşanmalar senin gibi insanlar yüzünden oluyor. umarım eşinde seni aldatır
Eşine söylersen zaten seni asla affetmez ya öldürür seni ya da boşanır senden
Bence hiç ona söylemeden ayrıl adamdan00 YorumlaTövbe ettin? Hani birilerinin tövbesi twitterdaki adamları eve davet edinceye kadardır. En kibar tabirle böyle anlatabildim. Söyle adama ve kendinden kurtar. Vicdanın azıcık varsa böyle yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltroll olduğu ne kadar da belli. önce sanal diye sormuş soruyu detayda eve çağırdım diyor. ya bir bitmediniz sktrin gibi mk.
228 Yorumla
Soran+1 yılYazdığım gibi twitterde konuşmam geçti birini eve çağırdım ama seks yapmadık
Cevap sahibi+1 yıltabi oturup salep içtiniz zaten. hem troll hem de milleti salak sanıyor :). seks yapmasan bile evine çağırıp görüştüğün an zaten sanallıktan çıkmış oluyor ı iş. ekstradan dışarıda hiç görüşmeden direkt evi tarif ettin o da eliye koymuş gibi buldu dimi. uzaaaaa. Twitter'fan çok hatuna çaktım. senin dediğin gibi ilerlemiyor o işler
Soran+1 yılBanane senin çakmandan be inanmıyorsan defol
Cevap sahibi+1 yılyakında sen de yaparsın onu soru sordun diye inanmak zorunda mıyız?
Soran+1 yılYaparım tabi
Cevap sahibi+1 yılyaparsın dediğim cinsel ilişkiydi aldatmaydı çakışmaydı anladın dimi :)
Soran+1 yılZaten yaptım birçok kez?
Cevap sahibi+1 yıleee zaten boynuzu takmışsın daha ne yok sanal yaptım eve aldım ama birlikte olmadı diye sallıyorsun. adamın boynuzları zaten arşa çıkmış.
Soran+1 yılİşine bak seni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılAz önce çok vicdan azabın, vardı şimdi 40 yıllık orspu rahatlığı var üzerinde trollcüm 😊😊. ilgilendirmez olur mu hiç gel ben de cilalayayım kocanın boynuzlarını
Soran+1 yılMiktie git pislik
Cevap sahibi+1 yılmiktirenin kim olduğu belli :)
Soran+1 yılBen miktiriyorum sana girip çıkan yok..
Cevap sahibi+1 yılyaaaa uza troll 2 yorum öncesinde bir çok kez başkasıyla yaptım diyor şimdi gelmiş miktirmiyorum diyorsun :)
Soran+1 yılDüzgün okursann anlarsın😉
Cevap sahibi+1 yılbence sen baştan oku trollcüm. kocanın boynuzları arşa çıkmış dedim seni ilgilendirmez dedin. yok öyle bir şey demedin ;)
Soran+1 yılNeyse salla 😄
Cevap sahibi+1 yılbence de salla ya troll olduğun ya da bol bol mikiştiğin belli olacak :D
Soran+1 yılMikiştim zevkte aldım pişmanım işte unuturum umarım
Cevap sahibi+1 yılozaman eve çağırdım yapmadım deme be canım biz de ona göre yorum yapalım :)
Soran+1 yılYardımcı olmuyorlar ki yargılıyorlar ondan yazmadım
Cevap sahibi+1 yılherkesin düşüncesini söyleyeyim. acaba bana da iş çıkar mı diye düşünüyorlar.
Soran+1 yılBaşka yapmam pişmanlık çok kötü gerçekten ona dokunmaya kıyamıyorum 😔
Cevap sahibi+1 yılhaklısın. doğrudur yeni mi oldu bu? bu konudabiraz tecrübem var.7 tane evli sevgilim oldu 3ü 4ü Twitter ortamından. istersen gizliyi açayım ekle. özelden yaz, dertleşmek istersen.
Soran+1 yılOlur
Cevap sahibi+1 yılorada mısın? hemen takip edeceksen açıyorum.
Soran+1 yılEvet aç
Cevap sahibi+1 yılaçtım.
Ağzına almışsın birleşme olsa ne olur olmasa olur kaşar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTövbe etti isen gerçekden tut ve dillendirme kimseyede anlatma
10 Yorumla
+1 yıltövbe ettiysen aynı eylemi gerçekleştirmemeye özen göster olanla ölene care yok
10 YorumlaÇok kötü ya, gerçekten çok kötü, unutacaksın ve bir daha yapmicaksın, yazık.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Şereften yoksun bir insanmışsın yazıklar olsun senin gibi insanlara
00 Yorumla
+1 yılVicdanin rahat etmesini istiyorsan ayrilacaksin kocandan. Ayni seyi kocan yapsaydi sen ne dusunurdun?
00 YorumlaEşin sana yapsaydı ne hissederdin bence vijdan azabı çek acıyla yaşa sonra fazla uzatma öl ki hasta olup adama masraf çıkarma bide
10 Yorumla
+1 yılİcine vagina kacmis, sayin erkek kullanici, bayan avina mi ciktin...
00 Yorumla
+1 yılbence aldatmaya devam etmek kısa vadede daha karlı bir iş <3
00 Yorumla
+1 yılAllah cezanızı versin be ulan insanı evlilikten soğutuyorsunuz!!!
10 YorumlaYapacak bir sey yoksa eger hic bir sey yapmayacaksin kipis bekleyeceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyapmışsın bir hata artık geçti yapmamalıydın eşin seni boşamalıydı bile sakın söyleme eğer ben yapmış olsaydım söyler ve boşanırdık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence pişman olma bende eşimi aldattım. ama cinselliğe önem vermiyordu temiz değil falan filan ama hiç pişman olmadım
11 Yorumla
Soran+1 yılYa bir sg
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbunun devamıda gelır.
soğumuşsun hayatında eksıklerın var ve bunlar devam edecek ettıkçede tekrarlanma durumu olacak10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılGeri dönüşü olmayan bir hata omur boyunca seninle yasiyacak ölene kadar
00 Yorumla
+1 yılBişey soracağım eşinde bulamadığın neyi buldun başka bir adamda da birlikte oldun aldattın? Merak yagırgama değil benimki
00 Yorumla
+1 yılSen alışmışsın kaşar peynirligine düzelmezsin
24 Yorumla
Soran+1 yıl18lik ergen senin aklın ermez bu işlere sen derslerinle ilgilen
- +1 yıl
Tabi erkeklerle konuş eve al yap her şeyi sonra yüzüne vurunca ergen demi akıl yaşta değil baştadır sen yetişkin olmuşsun da nolmus5 önce namuslu ol
- +1 yıl
Herkezin kendi hayatı kimse kimsenin hayatına karısamaz
- +1 yıl
@KeZBaN_TeRBiYeCiSi sende benim yorumuma karışamazsın s g şimdi
Ayrıl kocandan sen onu haketmiyorsun. yazık
30 YorumlaNiye boşanmıyorsun? Tabi cesaret yok :D
23 Yorumla- +1 yıl
Arkadaş eve milletin kocasını alıp her haltı yiyor burda yüzüne vurunca ergen diyor bana eve alıp her haltı yiyor utanmadan birde namuslu ymus gibi laf yetiştiriyor 😀
- +1 yıl
Bunun gibiler yüzünden zaten erkekler her kadını aldatır sanıyor bizi ilgilendirmez tabiki ama toplumdaki böyle terbiyesiz ve namussuz şahıslara cevabı verilmeli ki birde suyun üstüne çıkmasınlar edepsiz bunlar evliyken bari yapmayın yazık o adama
adam eve gelınce naptınız
00 YorumlaVicdan azabı çekmelisin bencede...
00 YorumlaPişmanlıklar fayda etmez bazen.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı. sanalda bir şey olmaz. emniyet sübabı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. eve çağırınca ne oldu? ne yaşadınız?
10 YorumlaAranızda bisey gectı mı yani
17 Yorumla
+1 yılEşine anlat ve boşanın en doğrusu bu
00 YorumlaTecrubeme guvenirsen fazlasiyla yardimim olur
00 Yorumlasisenin uzerine otur.
10 YorumlaAllahindan seni bildigi gibi yapsin.
00 Yorumla
+1 yılson pişmanlık fayda etmıyo ıste
00 Yorumla
+1 yılKusura bakmada Kahpelik sende
00 Yorumla
+1 yıleşine de söyle swinger e katılin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılölün siz ya yaşamayın bence
20 Yorumla Şimdi nasıl bakıyorsun yüzüne?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. esini sev kendini ona teslim et
00 Yorumla
+1 yılTövbe etmişsin pişmansın dillendirme artık
00 Yorumlaboşan hemen
00 Yorumla
+1 yılSanalda aldatmaya gitmez bnce
02 Yorumla- +1 yıl
boşver
+1 yılYaziklar olsun sizin gibi insalara
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırını evemı attın oha :D
00 YorumlaPeynirsin
20 Yorumla
+1 yılBosan edebince
20 Yorumla
+1 yılAllah islah eylesin
10 Yorumla
+1 yılKaraktersiz.
10 Yorumlatövbeni tut canım
00 Yorumla
+1 yılAyıp be
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,5b cevap paylaştı. soyle
00 Yorumla
+1 yılAllah affetsin
10 Yorumlanamaza başla hemen
00 Yorumla
+1 yıltek sefer lik mi?
09 Yorumla
Soran+1 yılEvet başka olmadı.
- +1 yıl
şu an eşinle nasılsın?
- +1 yıl
seni başka birine iten sebep neydi?
ilgisizlik mi
cinsel açlık mı?
Soran+1 yılEvlenmeden önce uzun zamandr birlikteydik hayli sıkılıyor insan, işleri yoğun zaman ayıramıyor bana
- +1 yıl
hım anladım
malum sebepler yani
saygıyla konuşmak istersen beklerim - +1 yıl
çocuk var mı peki?
bide bu yaşadıklarından yakın dostum arkadaşım dediğin birine ya da birilerine anlattın paylaştın mı hiç? - +1 yıl
aranızda bişey geçmemiş yorumlarda gördüm?
Soran+1 yılEvet aç.
Soran+1 yılPardon yanlış bastım sevişme gçti
+1 yılVay namussuz
10 Yorumla
+1 yılniye yaptın bunu
00 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi