Eşim benimle ilgilenmediği için onu aldattım ve aldattığım kişi de artık benimle olduktan sonra ilgilenmemeye başladı...çok pişmanım çok... ağlıyorum çok kötüyüm.. lütfen bana yardım edin
Cevabın nedir?
Evlilikte kaçamak yapanlar çok şeylerini kaybedebilirler: En başta eşini çocuklarını kendine saygısını saygınlığını belki işini ve kariyerini hatta hayatlarını...
Evlilikte mutlu olmak için en önde gelen unsur, güven ve sadakattir. Eşi aldatma öyle çıkmaz bir yoldur ki boşanmanın başta gelen sebebi ve gerekçesidir. Buna rağmen Batı ülkelerinde sık rastlanır. Maalesef ülkemizde de gerek medyanın ve özellikle televizyondaki pembe dizilerin etkisiyle, gerekse ailelerdeki çözülme yüzünden daha sık rastlanmaktadır.
Sadakatsizlik, yapanı ve eşini olduğu kadar belki başka bir eşi veya çifti de olumsuz etkiler. Çocuklar perişan olabilir. Menfi tesiri anne baba ile akrabalara bile yayılabilir.
Esas zararı ise yapan görür. İş verimi düşer, huzuru kalmaz. Hovardalık eden taraf dürüstlüğünü kaybeder ve içten içe kendisinin yalancı, sözüne güvenilmez ve vicdansız olduğunu düşünmeye başlar. İlişkisi sürekli olursa insafsız ve vicdansızın biri olup çıkar.
Kaçamak yapanlar çok şeyi kaybedebilirler. En başta eşini, çocuklarını, yuvasını, huzurunu, kendine saygısını, saygınlığını, belki işini ve kariyerini, hatta hayatlarını... Birkaç dakikalık bir zevk için her şeyi riske atmışlardır.
Niçin Aldatma?
Çıkmaz yol olmasına rağmen insanlar niçin eşlerini aldatırlar? Cevabı kısa hazlar yaşamak içindir. Haz, mutluluktan farklıdır. Haz geçicidir, mutluluk ise uzun sürelidir. Hazzın içinde nefsilik vardır. Psikiyatrik tabirle altego ile hissedilir. Mutlulukta ise devamlı bir memnuniyet hali, hoşnutluk duygusu bütün benliğe hakimdir. Mutluluk, daha derinden yaşanır ve kalıcı bir duygudur. Mutlu kişi huzurludur, kendisiyle barışıktır.
Kimle Aldatır?
Yapılan istatistikler aldatan kişinin çoğunlukla yakın çalışma çevresinden biriyle eşini aldattığını göstermektedir.
Suçlu Kim?
Evliliğin sorumluluğu iki tarafça paylaşılır. Bu yüzden suçu tek tarafa yıkmak doğru olmaz. Karşılıklı sevgisizlik, ihmal ve vakit ayırmamak gibi birçok faktör işe karışır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Geçmiş olsun. Hata başta eşinin , Daha sonrada yanlış karar alarak senin.. birlikte oldugun insanda seni kullanmış. işin özeti bu.. birlikte oldugun kişi için yanmayı bırak. eşinle otur konuş , sana olan ilgisizliğinin sebebini sor, yaptıgın hatadan bahsetme unutmaya çalışsan iyi olur, olan olmuş kesinlikle sapkınlıga artık yönelme..
hata başta eşinin dedim ancak, eger aşırı zor ve yorucu bir işte çalısıyorsa eve geldiğinde ilgisiz görünmesi normal. çünkü biz erkekler gerçekten bedenen ve ruhen yorgunsak diğer vazifelerimizi es geçebiliyoruz.. iki kelime güzel söz bile olsa akıl kıtlıgı çekebiliyoruz. istisnalar hariç.00 Yorumla
+1 yılİnsanlar üzerine gelmişler ama durumumuz çok agir.
Evlilik ciddi bir sorumluluktur, seni seçtim ve sana sadik kalacağım anlamına geldiği kadar, senin benimle mutlu olman için elinden geleni göstereceğini anlamına da gelir. Bu büyük bir sözdür. Bir kadın olarak kadınlık yukumlulugumu yerine getirmesem, vucudumla ilgilenmesem kendime artik bakmasam, temiz olmasam eşini yatakta reddetsem bu ne demektir? Beden dili ile: " ben seni istemiyorum sen de ne yaparsan yap" demektir. Karsi tarafın alacağı mesaj budur. Ayni durum erkeğin tavrında da geçerlidir. Karısına şiddet gösterip onu üzen bir erkek onu ne seviyordur ne de yatağında mutlu ediyordur. İlgi de gostermiyordur, uzuyordur da. Bu kadinlik ihtiyacını tatmin edebileceği bir zemin aramasına fırsat vermiş olur. Kendi elleriyle onu itmiştir. Aldatmayi asla onaylayamayiz, tasvip edemeyiz, ancak sizin başınıza gelen gerçekten de buna mecbur etmiş. Sebep oluşmuş. Keske ayrılmış olduktan sonra olsaymis ama tamamen de haksiz değilsiniz...43 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim birazcık da olsa bana morel verdiniz... Evet en kısa zamanda boşanmak istiyorum, deyse sonucu kötü olabilir
- +1 yıl
Estağfurullah tesekkur ederim,
Dilerim kalan yasaminiz ize sadece sevgi ve mutluluk getirsin inşallah
Hatanı telafi et ve eşine bunu belli etme yuva yıkmak kolay maksat onu toparla ya bilmek size benzer durum yaşadım siz kdr yasamasamda ama kendi catimda. sikintimı.. sonra esimi fantazilerimle kazandım simdi bana daha da ilgili hic duymadiklarimi soyluyr sizde kazanmak için elinizden geleni yapın. hersekilde şaşırtrak
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
105Cevap
+1 yılÖnce vicdanını temizlemen gerek. Müslüman isen, pişmanlık dolu bir tövbe seni bir nebze rahatlatacaktır. İkinci adım ise, eşine hiç olmadığın kadar çok iyi bir eş olmalısın. Onu mutluluğa boğup bir şekilde hatanın bedelini ödemelisin. (Evliliğin yıkılmasını istemediğim için bu şekilde tavsiye de bulundum.)
Sorun şu ki, gayr-ı ahlaki sevgilin seninle ilgilenmedikten sonra pişman olmuşsun. Sana geri dönerse ya duyguların tekrardan canlanırsa? Belli ki, boşluğa düşmek sana pişmanlığı hatırlatmış.14 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu... çok güzel anlattınnnn
- +1 yıl
Bundan sonra ne yapmayı düşünüyorsun?
Soran+1 yılAslında boşanmak istiyorum ama o istemiyor... kendisi her konuda bana yetersiz... birisiyle bunu paylaştimve sonuc hüsranla bitti
- +1 yıl
Onun isteyip istememesi önemli değil. Tek taraflı dava açarsın ve gerekçelerin evliliğin bitmesi için yeterli ise, hakim sizi boşar.
+1 yıl
Sonra baktım bir toplum var ki, önlerine bir sofra kurulmuş, üzerinde benim gördüğüm etlerin en güzellerinden kebaplar var, etraflarında da leşler var. Onlar, o güzel etleri bırakıp bu leşlerden yemeğe başladılar. “Bunlar kim? Ey Cebrail!” dedim. O: “Bunlar evliyken zina yapanlardır.” dedi. “Allah’ın helal kıldığını bırakırlar da haram kıldığını yerler.” işte rabbimiz sizlere cezasi budur sizler allah sizin gibi insanlardan bizleri korusun madem boyle bir egilimin var neden insanlarin hayatlarini umutlarini yarinlerini yikiypsunuz? Bence aynanin karşina gec vicdanina seslen ben kocama layikmiyim diye sor o sana ne yapman gerektigini solicektir vesselam10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılİnsan yaşamdaki hatalarından öğrenir.
Bir hata yapmışsın ve sonuçları da senin kendi içinde ağır travmaya yol açacak kadar büyük bir hata olmuş ancak; kendini affedecek ve ileriye bakacaksın.
Eşinin sana olan ilgisine gereksinim duyduğunu onunla konuşmalısın.
belkide yaşadığın bu olumsuzluktan iyi bir ders çıkartıp evliliğini düzene koyarsın.
Geçmiş için yapılacak bir şey yok. Sadece kötü bir tecrübe olarak kalacak sende..06 Yorumla
Soran+1 yılBirazcık ilgiye kandim inan ki...
- +1 yıl
İnanıyorum ve seni anlıyorum..
Soran+1 yılKimse anlamıyor... orusbu damgasını vurdular bana
- +1 yıl
Kim ne derse desin hiç dikkate alma. Senin yaşadığın bu olayın sorumluluğu tek başına sana ait değil. Bunda en az senin kadar seni bu hataya zorlayan eşinde kusurlu ve hatalıdır. Sen şimdi bunları değil geleceği düşünmelisin ki yeni hatalar yaşamayasın...
Soran+1 yılPeki teşekkür ederim Bidaha asla yapmam
- +1 yıl
Rica ederim..
valla güzel kardeşim, şu an pişman olursun ancak biri çıkar yine hoşlanırsın yine ihanet edersin. çünkü bir kere ihanet eden her zaman ihanet eder.. tövbe et, allahtan affını dile.. ihanet varsa evlilik, aşk bitmiştir. bu saatten sonra süren evlilik ancak kağıt üstündedir.
51 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir düşünce analiz vede tavsiye..
Maşallah kocasını aldattığı için pişman olmayı geçmiş yattığı adam ilgilenmiyor diye de pişman oluyor , aklım mantığım almıyor senin gibileri bir de çoluğun çocuğun olacak anne diyecekler o kutsal makamı kirletiyorsun yazık. Hakettiğini yaşarsın umarım..
11 Yorumla
+1 yılYaşanmaz bu vicdan azabiyla ama itiraf etmek de ölüm gibidir ya ayrilacaksin ya da her seyi goze alip onu seviyosan itiraf edeceksin ha yine ayrilir misiniz affeder mi bilemem ama saklayamazsin en azından bunu kimse hak etmez tovbe et Allah yardimcin olsun eger bidaha yapmayacagina eminsen af dile kocandan yok degilsen zaten bitir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılEvliliklerde böyle aldatmalar olabiliyor maalesef genellik ile erkekler daha çok aldatıyorlar evliliklerde ilerleyen yıllarda monotonlaşır birliktelik ya da memnuniyetsizlik yeni evlidirler. memnuniyetsizlik olur eşler arasında ve dışarı başka partner ararlar aldatmak daha çok erkekler tarafından olur daha meyillidir erkek kadın erkek kadar aldatmaz kilay aldatmaz sabırlıdır daha asildir. En son artık dayanıcak gücü kalmaz son çare görür.
00 Yorumla aslında size suç bulmuyorum suç sizi ihmal eden eşinizde bence başka şehirde akrabanız varsa bir süreliğine gidin ve unutmaya çalışın geri döndüğünüzde biraz zaman geçtikten sonra eşinize size karşı ilgisizliğiden bahsedin artık olan olmuş 2. kez aynı hatayı yapmayın yapacaksanızda ayrılın özgürce yaşayın ama şunu unutmayın ülkemizde dul bayan olmak çok zordur bunu bilerek hareket edin
10 Yorumlane yardımı edicez ya bu nasıl birşeydir. kocana acıdım senin gibi biriyle evlendiği için seni tanıyamadığı için. zina en büyük günahlardandır allahım sen kimseyi böyle bir duruma sokma ıslah et.. bundan sonra ne yapsan boş boşan bari kocandan bu ihanetle yaşatma onu da sende gece gündüz allahın seni affetmesi için tövbe et namaz kıl..
20 Yorumla
+1 yılBir kadın bir gül gibidir. Nasıl izin verirsin kendi yapraklarını dökmelerine? Nasıl izin verirsin o güzelliği kirletmelerine? Yapmayın etmeyin ya. Hem sana yazık hem eşine yazık. Lütfen artık bırakın bu mutluluğu dışarıda aramaları. Mutluluk siz güldüğünüz kadar uğrar size. Mutluluk sizsiniz. Bir başkası değil. Lütfen hanımefendi kendinize gelin artık
10 Yorumla
+1 yılEşine söyle ve o da seni aldatsın ödeşmiş olun.
Bir daha da kimseyle aldatma kocanı anladın mı. Direk git kocana onu aldattığını ve kendisininde seni aldatması gerektiğini söyle. Ödeşmiş olduktan sonra bir daha da başka kişilere gözünüz ve niyetiniz kaymasın.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbuzzerg.com/.../...-bang-creative-wallpaper-hd.jpg Yapılacak en iyi şey çocuk yoksa eğer.
00 Yorumlakusura bakma ama esini aldatmak yerine keske sorunu cozseydın bu affedilemez ve sen ona hala esim diyebiliyorsun baskasiyle vücudun bir olmusken vicdan azabi cekerek ölmelisin
30 YorumlaHak ettiğini bulmuşsun. Daha beter olman dileğiyle, iyi kullanıp atılmalar diliyorum evli barklı motor.
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nasıl kocanı küçük düşürürsün ya ben senin kocan olsam intihar ederdim acıdan ne sandın aldatırken seni nikahına mı alcak eğer bir de çocuğun varsa yazık sana da çocuğuna da hele bir de aldattığı kişi eşinin tanıdığı falansa iyice rezil ettin aileni, aile şerefini bunun günahını saymıyorum bile az bile olmuş sana beter ol
00 Yorumlason pişmanlık neye yarar hereyin... hayır hayır zararın neresinden dönersen kardır. eşini mutlu edecek şeyler yap viicdanını rahatlar falan yap bişey kızım kurtar evliliğini
10 YorumlaK. bkma ne sanıyordun ki ilgilenip onunla bosan bnmle evlen mi diyecekti evlisin birde bnu göze alır miii :( kocan anlamdi bilmiyor heralde anlarsa afttmsi için eliinden geleni yapp tövbe et dua et Rabbim bir kapı açar ;)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnlasilan esinin kotu davranisi, ilgisizliu seni bosluga itmis, mantikli dusunemez, davranamaz hale gelmis, nefsinin esiri olmussun.
İnsansin elbette hatalar yapacaksin. Allah bundan sonra hata yapmaktan korusun seni.
İns bundan sonra 3 tatli soze kanip kendini basitlestirmezsin.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bır anlık ofke ya da hatanın vermıs oldugu acı ıle yanıyorsun , bırde aldattıgın kısı alacagını aldıktan sonra senı ınsan sıfatına koymadıgı da belli ayrıca en buyuk hatayıda yanlıs kısı ıle yapmıssın tovbe et ve kendıne gel
04 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok kötüyüm... keşke yapmasaydimmmm
Soran+1 yılNasıl üstesinden gelevilirim ki? ne gibi tecrübelrr
+1 yılAllah senn belanı versin şeref yoksunu mahlukat çok ağır küfürler var içimde sana karşı kin nefret var ama sen onları bile hak etmeyecek kadar aşağılıksın...
00 Yorumlahakettiginin daha azını yaşayarak aglıyorsun sen suçlusun pişmanlıgın faydası yok olanları ve olacakları kabullenerek eşine olayı anlatmalısın
10 YorumlaYapacak bir şey yok git söyle eşine ne yaparsa o yapar ya kabul eder devam eder ya boşar içinde taşımanın faydası yok
10 YorumlaAllah islah etsin burnundan gelsin fitil fitil inan acırsam gram insan değilim herşeyi hak ediyorsun !
20 Yorumla
+1 yılAt kendini bir yerlerden aldatanın kadını da erkeğide birdir. Hatta atma yaşa bu acı ile. Pislik insan
00 Yorumla
+1 yılBir daha yapma aynı şeyi zamanla gerilere atarsın.. İlgisizlikten bir insan eşini nasıl aldatıyor anlamıyorum zaten..
20 Yorumla
+1 yılaldatmak iyi değildir bana senin gibi 3 bayan denk geldi
özel şartları vardı yaptım beraber olduk
şimdi bunun kötülüğünü tartışmayalım geriye bakma bence bunu çözelim istiyorum umarım yardımıma izin verirsin00 YorumlaTakma kafana birşey olmaz normal hayatına dön unut o işi. Ne oldu yaptı isen? Dünyanın sonumu bu o kişi ilede görüşme olsun bitsin.
00 Yorumlaaldattğn kişi senle ilgilenmye devam etse pişman olmazdn bence..
00 Yorumla
+1 yılaynısı benımde basıma geldi hala vicdan azabı cekıyorum...
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor kimse anlamıyor...
Soran+1 yılBn çıkınca geri gizli olamam sen çık ben sana hemen yazarım
- +1 yıl
tamam cıktım
Soran+1 yılOk yazıyorum h
Müslüm babadan son pişmalık neye yarar her şeyin bedeli var şarkısını dinle 😿
00 Yorumla
+1 yılAllah'ından bul. Senin gibi birini teselli mi edecez? Oksijen israfi şu an hayatin..
30 Yorumla
+1 yılAnlık zevkler için hayatinzin insaninizdan vazgeciyorsunuz ya hayret ediyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYaptığın hatanın cezasını çekeceksin, yapacak bir şey yok.
20 Yorumla ondan sonrada ''oğlum niye evlenmiyorsun hala''.. annecim selamlarımı yolluyorum sana
20 Yorumla
+1 yılAferin. O pişmanlık sana zevk verecek bir yerden sonra. Sonra da o zevki tekrar tatmak için tekrar aynı şeyi yapacaksın.
00 Yorumla
+1 yılKodumun fahiş3si niye aldatiyon ayril mk oyle yap ne orrrussspuluk yapcaksan siiikkktiirr kodumun namuzsuzu
00 Yorumla
+1 yılBu adam seni eş, hayat arkadaşı ve bebeğinin annesi seçti, anası babası kendi kızları gibi bağrına bastı sen ne yaptın?
Helal olsun!00 Yorumlaiyi b*k ettin :/ ne beklıyordun senınle bırlıkte olduktan sonra akım bebegım mı demesını kızım uyan uyan insanoğlu sonucta ne yapsın evli birini
00 Yorumla
+1 yılBırak o ikinci Kişiyi olan olmuş daha Hatanın üstüne gitme yuvanı kurtar
17 Yorumla
Soran+1 yılEşim de adam olsa gam yemiycem de adam değil
- +1 yıl
Niye ne yalnışı var?
- +1 yıl
- +1 yıl
Maç izliyordum😊
- +1 yıl
Eşinin hatası nedir?
- +1 yıl
Bir zahmet bakcan mı 😊
- +1 yıl
+1 yılHaha ne saniyordun :)) adam soyle dusunmustur 1. kocasina mal olmayana banada mal olmaz diye :))
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol yaaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi olmuş. Egerki birlikte olduğun kişi senle şimdi de ilgilenseydi pisman olmicaktin. Ve aldtamaya devam edicektin iyi olmuş o yuzden.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapicak birsey yok olan olmus bundan sonra yapmazsin esinde ilgilenseydi senle yemeyenin malini yerler
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılama sana soyle birsey diyeyim ben bunun devami sende gelir bak demissinki aldattigim kiside benle ilgilenmiyo artik, ilgilenseydi pisman olmucakmissin demekki. esinle konus ilgilensin seninle sonra bu olaylar patliyor cocugunuz colugunuz etkileniyor ve ileride psikolojisi bozuk oluyor
Bu çok iğrenç birşey. demekki sadece erkekler aldatmıyor ve kim aldatırsa aldatsın çok iğrenç.
00 Yorumla
+1 yılda bununla ilgili çok güzel yazı vardı tamda seni anlatıyordu
00 YorumlaBoşanmalısınız. Yaptigin hatanın bedelini ödemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi olmmuşş ağla ağla düzelir
https://www.youtube.com/watch?v=hvCujPxa99s00 Yorumla
+1 yılhatayı yapmışsın teselliyi buradan mı bekkliyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende evli bir kadınla yattım o hiç pişman değil 11 ay berabr olduk.. şimdi ayrıldık bir başkasıyla sakın oyle biri olma tğvbe et..
25 Yorumla
Soran+1 yılEhhh peki sen pişman değil misin?
Cevap sahibi+1 yılben onu çok sevdim.. ama evli birinle olmuyor en son dün görüştük akşam mesaj yazmış herşeyi unutalım diye ... pişmanım tabi ama aşka deger..
Soran+1 yılGerçekten öyle mi yazdı
Cevap sahibi+1 yılevet.. gitgeller çok yaşıyor bide.. 15 gün ayrıldıgımızda.. başka birinle yatmış beni unutmak için... resti çektim.. artık beraber olamayz
Soran+1 yılOhaaa yok artik ya
Edemem.
Nefsine sahip çıkamıyorsan bu duyguylada kendin basa cikmalisin.10 Yorumla
+1 yılAğlıyor musun? Sanki madurmuşun gibi konuşuyorsun. Kusura bakma ama çok basit bir kadınsın.
10 Yorumla
+1 yılTövbe et bidahada yapma. Esinede söyle ilgisiz oldgunu
00 YorumlaSeni çok iyi anlıyorum buradakiler aldırma kim bilir ne sorunların vardır keşke olmasaymış ama olmuş tövbe kapısı hep açıktır 😉
00 Yorumla
+1 yılkötü bişey biliyorum ama söyleme eşine bir daha böyle bişey yapma sakın.. diğer kişiyi de sallama unut gitsin ama sakın yapma bir dahaaa
00 Yorumla
+1 yılŞimdi eşini aldattığın içinmi üzgünsün yoksa aldattığın kiş iartık seninle ilgilenmediği için mi
013 Yorumla
Soran+1 yılAslında o benimle ilgilenmediği için birden esimi aldattigim icin pismanim
- +1 yıl
Kimle aldattaın yani ne bileyim yakalanırım diye korkmadın mı ya da eşime gider anlatır diye
Soran+1 yılBaşka şehirde o sahis, esimi tanımıyor
- +1 yıl
NAsıl oldu peki?
Soran+1 yılNetten tanistik ev tuttuk buluştuk
- +1 yıl
o mu geldi sizin yaşadığınız şehre
Soran+1 yılOrtak bir yerde buluştuk
- +1 yıl
iyi cesaret sizinki, eşin nerdeydi peki
Soran+1 yılSanan ne yaa
- +1 yıl
Konuşuyoruz sadece, anlatmak istemiyosan anlatmazsın, terslemene gerek yok. İyi sohbetler size
Soran+1 yılSen sordukca brn kötü oluyorummm, bin pişmanimmm, tövbe yabidaha asla yaammmm, cahil kafam Offf
- +1 yıl
Neyse beni ilgilendirmez zaten.
+1 yılDsha senimle çok işgilenen olacak. O çocuk seni tehdit edip neler neler yaptıracak. Bir yokluğa düşsğn az bekle.
00 YorumlaKeşke yapmasaydin kullanılmış moduna girmissin yardim ci olmak dert paylaşmak isterdim ama maalesef edemicem
01 Yorumla
Soran+1 yılKullanılmış moduna girmişsin ne demek? Çokta güzel bir anımız oldu bence. Safece sorun evli olmamda, oda boşanma surecindeyim zaten
+1 yılIlahi adalet böyle iste pis zihniyetler tepe taklak yolda kalır ayrıl adamın günahına girme
00 Yorumla
+1 yılgel seni güzel bir recm edek öteki dünyada günahsız doğarsın :D
00 YorumlaYapmissin bir hata ders olsun umarim bidaha bole hataya dusmessin
00 YorumlaAdamdan ayril iyi la yapin yapin pisman olun ne iyi mk
10 Yorumla- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!