Eşimi Aldattım çok pişmanım?

3 senelik evliyim ve ilk senelerde eşimin ilgisizliğinden dolayı bir hata yapıp biriyle mesajlaştım sadece 1 ay sürdü daha sonra Eşim yakaladı gece mesajlaşırken uyuyakaldığım için telefonla gördü bağırdı çağırdı kavga ettik yalvardım beni affetmesi için ve Beni affetti üzerinden 4-5 ay geçti ve ben bu hatayı tekrarladım kendi çalıştığım iş yerinde ustamla konuştum ama sadece mesajlaştık başka hiçbir şey yaşamadık bir de telefonum bozulmuştu Telefonum bozulduğu gün eşim tamirciden aldı telefonu açık içine bakmak gelmiş telefonuma baktı anda benim onunla olan mesajların çıktı mesajlarda pek bir şey Yazmıyordu sadece Günaydın canım aşkım Ben sana kurban olurum gibi 2-3 satırlık mesajlar onun üzerine eşim Annemi babamı çağırdı Ve olan oldu kıyamet koptu şu an Eşim beni geri eve aldı bana o kadar çok kötü davranıyor ki Senin gururun yok mu s***** ol git bu evden diyor eşim Kendi anne babasının öğrenmesini istemiyor Çünkü hastalıkları var rahatsız var Onlara bir şey olur diye korkuyor böyle bir şey duyulursa mahvolurum beni sevmediğini benden nefret ettiğini her gün böyle söylüyor Senin gururun yok mu bu evden çık git diyor bana Ama ben gitmek istemiyorum eşimle olan arama bir şekilde düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor geri dönemem baba evini tekrardan geri dönemem eşimle olan hayatım bana daha rahat daha iyi geliyor O kadar çok pişmanım ki bu yaptıklarıma Yatıp kalkıp Vallahi dua ediyorum ben ne yapacağımı bilmiyorum
Eşimi Aldattım çok pişmanım?