Reddeden kıza duygularını açıklayan bir mesaj/mektup tarzı bişey versem tepkisi ne olur?

Merhaba arkadaşlar, size bir sorum olcak cevaplarsanız çok sevinirim yardımcı olun lütfen, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bir kızla arkadaşları vasıtasıyla tanışmak istemiştim ama o beni tanımak istemeden şu an bir ilişki düşünmediğini, kendisini çok üzen yeni bir ilişkiden çıktığını, kolay arkadaşlık kuran birisi olmadığını, insanlara artık güvenemediğini ima eden bişeyler söyledi bir de belkide yanlış bir zamanda tanıştık dedi ben de anlayışla karşılayıp bir süredir ilgilenmiyorum daha doğrusu üstüne gitmemeye çalışıyorum Ama bir o kadarda unutamıyorum ve birşey yapmak istiyorum mesela bir flashdiske tüm duygularımı açıklayan mesaj yazıp bir kaç şarkı koyup vermek istiyorum bu sizin yorumlarınıza göre kağıtta olabilir ama birkaçtane Sezen'den şarkılar olsa fena olmaz gibi 😊 Sizce bu veya buna benzer bişey yapmalımıyım farklı fikirlerinizi de saygıyla karşılarım lütfen yardımcı olun ne yapabilirim
Reddeden kıza duygularını açıklayan bir mesaj/mektup tarzı bişey versem tepkisi ne olur?