Arkadaşlar bir kız size böyle bir mesaj atsa tepkiniz ne olur?

Erkeklere soruyorum kızlarda fikrini söylerse çok sevinirim. Yani terk eder mi sizce. Çok seviyorum. ( Tayfun yemin ediyorum ki yeni uyanıyorum şimdi telefona baktımda sabah namazını kılmak için uyndım telefon benim 8 de yolladım mesajları otomatik az önce iletmiş şimdi gördüm Kusura bakma yoksa sözüm söz ben bir daha seni o saatte rahatsız etmiycem ikincisine gelince bak Tayfun senin için her şey yapıyorum yani neden bilmiyorum seni çok seviyorum kimsemi yok yoo var tek şansım sen misin yoo değil çünkü ben çirkin değilim ama senin için her şey yapmaya çalışıyorum gitme beraber vakit geçirelim lütfen bu mesajlarımı oku dikkatte al tamam beni çok sevme istemiyorum birazcık sev ve gitme lütfen. Sen benim için çok değerlisin ben benim için servet harcayacak birini istemiyorum senin yanimda olmanı istiyorum sadece artık çok yoruldum aşırı yoruldum yani 30 yaşındayım yaşıtlarımin hatta benden küçüklerin ikinciye çocuğu oluyor ama ben sana çok takıldım Pazar gününü o kadar çok istiyorum çok param kalmadı ama istiyorum. )
Arkadaşlar bir kız size böyle bir mesaj atsa tepkiniz ne olur?