Bir kız size böyle mesaj atsa ne düşünürsünüz?

İnan zerre umrumda değilsin ama bana karşı saygını koruman gerekir
İnsani engelleyip mesajı silmek söz hakkı vermemesi bu demek ben bundan anlamıyorum insanlar problemini konuşmalı yalan söylememeli diye düşünüyorum neyse Artık önemi yok ne ekersen onu biçersin bir insandan bir şey hissetmeden bile o insanın sorularına cevap vermen gerekir çünkü beni tanımıyorsun bile evet ters yapıyorsn bu da iyi bişey seni tanımış oluyorum en azından sen bu şekilde iletişimden kaçıyorsun haline üzülüyorum zaten dalga geçer gibi de hayırlı kismetler deyip alay ediyorsun zaten kaçıp giden birinden hayır beklenmez bu site böyle bir site olabilir ama muhabbet edebileceğim de insanlar oluyor hayatımda bir sorun olmazsa bile yaşadıklarım benim kırıldığım noktalar beni insanlara karşı soğuttu hep negatif ve önyargılı oldum hayatımda bişey iyi gitse bile kötüye gidiyor demektir. Bu arada benim kaç kardeşim olduğu da seni ilgi etmez Türkiye'de her yoldan geçen 10 kişiyi donduran 2 si 3 u kardeş sayısı fazladır
Neyseeeee benimle konuşmak iletişimden kaçan birine bu yazdıklarım çok fazla

Güncellemeler
+1 yıl
Görsün gormesin attım içimde kaldı yazıp yazıp silmiştim en sonunda attım kendimi anlatmaya açıklamaya çalışıyorum galiba ondan böyle oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Neyse iyiyim bu durum benim kalbimi kırdı üzdü bende ativerdim onu hem dovesim hemde sovesim var neyse sakinim
Bir kız size böyle mesaj atsa ne düşünürsünüz?