+1 yılCidden destan gibi yazınca okuyacağını mı sanıyorsun? Önce bir tanışabilir miyiz de onu önce bir tanı herhangi bir engelin var mı? En son ne zaman ağladın? Hoşlandığın biri var mı? (bu soruyu eğer tanışmayı kabul ederse başta sor fakat evet derse yani aklında başka birisi varsa ki vardır eminim onca yakışıklının içinde seni mi seçecek? Ona o zaman görüşürüz diyerek niyetini belli edip uzaklaş eğer onunla arkadaş kalmaya devam edersen bu aşka değil saplantıya dönüşecek yoksa. fakat hayır yok derse o zaman tanışabiliriz dersin) gibi Gibi sorular sor ki tanışın sonra ileriki levhalarda hoşlandığını söylersin hemen olmaz o işler...
11 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesajda bir sorun yok ama bu gibi seyler de kadin olsun, erkek olsun oncelik karsi tarafin iliskisi olup olmadigi ögrenmek bence. Cunku iliskisi olmasa bile, seni kırmak istemediginden var diyebilir.
Diger turlu iliskisi varsa ve sevgilisi bu mesaji olur da görürse sorun ve sıkıntı olabilir. O yuzden önce sevgilisi var mi yok mu bunu öğrenmek olmalı.
Mesajin uzunlugu sahsen beni rahatsiz etmedi diger yorumların aksine. Yani ben turk milletini anlamiyorum. Kitap okumuyor, okumadigi gibi uzun mesajda okumuyor. Her sey kisa yoldan olsun diyor bizim millet.
Her sey kisa yoldan olsun derseniz bu millet derdini hangi yolla anlatacak? Bu mesaja bile uzun ve okumaz, ben olsam okumam diyenler var. Abi okuyun, ne kadar uzun olursa okuyun, bir sey kaybetmezsiniz. Sonucta insanlar konuşa konuşa. Mesajin uzun ama paragraflara bolmen okunabilirligini artırmış zaten.
Bazi cumlelerin garibime gitti. Mesela "bir yetiskin gibi karsiyalacagindan suphem yok" ne demek? Kizin yaşi küçük mü? Ya da bu mesaji olgunlukla karsilamayacagini falan mı düşünüyorsun , bunu mu ima etmek istedin? Bir de aramizda kalsin diye soylemissin? Niye? Sevmek, hoslanmak ayip mi? Bu gibi cumlelerin benim tuhafima gitti. Onun disinda sorun yok bence.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kere biri bana benden hoşlandığını ama bunu kimseye söylememem gerektiğini söylese hoş karşılamam. Neden yani başkalarının benden hoşlandığını bilmesinde ne var? Utanılacak birşeyse neden hoşlandın? ya da benden başka birine daha mı yazılacak kabul etmezsem , niye duyulsun istemiyor? ya da reddedileceğinden o kadar emin ki kimseye duyurmayım istiyor gibi. Ayrıca yüz yüze olduğun birine neden mesajda açılıyorsun? Eline kapı gibi delil de veriyorsun. Bir de kıza güya iltifat ettiğini sanıyorsun ama kimseye ispiyonlama diyorsun. Birde senden hoşlanmama sebep olmuş olabilir? Netlik de yok. Fiyasko bence
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİşinize gelmemiş olabilir :) ama bu mesajla kabul edilme ihtimaliniz hiç yok
Bunun yerine, haftaya ayrılacağım benimle kahve içer misin desen? Sonra tavrına göre hareket etsen daha iyi olabilir. Kahveyi kabul ederse ilk buluşmada da biraz samimi olsan belki devamı gelir:) böyle up uzun mesaj yazmak yerine daha güzel olur sanki yine de karar senin 😂 eğer olumsuz olursa da tekrar buraya gelirsin en azından içinde kalmadı kanka diye teselli ederiz seni bise olmaz🤣
06 Yorumla- +1 yıl
O zaman kahve içmeyi teklif etmelisin :) mesajda çok hatalar var. Buna gerek yok. Teklif yap. Ayrılmadan bir kahve içelim mi ne dersin, de. Buluşmada da sevgilisi olup olmadığını falan öğrenirsin. Akşam da mesaj atar iletletirsin hala belirsiz bir durum olursa da senden hoşlandım dersin sadece. Kendine güven bence 🙃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Önce ilişki durumunu öğrenmelisin.
Damdan düşer gibi de ben senden hoşlanıyorum denmez. İlgisini çek, hoşuna kaç v. s sonra açılırsın.
Söyleyeceklerini de bu kadar uzatma kısa kes biraz.😃20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılYaz gitsin ya ne olacak ki en kötü ne olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence iyi olur atabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Tammamdır ajajsjsj
- +1 yıl
Yürü be kim tutar knk sdksdsdk
+1 yılÖncelikle yazdığın mesajda herhangi bir sorun yok gayet güzel ama uzun olması biraz sorun sanki yılışık gibi gösterir seni neyse asıl konuya geleyim bence açılmak istediğin kıza mesaj yoluyla değil yüz yüze söylemen senin için daha iyi olacaktır. Kızlar mesaj yoluyla açılan kişilere çok sıcak bakmıyor diyebilirim. Karşına alıp sana söylemek istediğim bir şeyler var ama sadece cümlem biteseye kadar beni dinler misin diyip konuya girersen daha etkili olur diye düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel ifade etmişsin kendini. Erkeklere olan İnancımı bir benze de olsa arttırdı bu tavrın ddjdjd
Sadece araya sıkıştırdığın gülme emojileri nedense bir tık rahatsız etti beni. O gülme emojilerinden bi kaç tanesini silebilir veya yerine başka emoji ekleyebilirsin. Tabi sana kalmış. Hakkında hayırlısı olsun
115 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca sonucu buraya yaz bari merak ederim djdjdj
- +1 yıl
Niyetim & amacım kesinlikle seni rahatsız etmek veya benzeri tarzı bir davranış değil, umarım beni yanlış anlamazsın.
Benim sana söylemek istediğim bir kaç bir şey var, lakin biraz çekiniyor hatta utanıyorum diyebilirim.
Belki bilgin vardır yakında işten ayrılıyorum ve senden de ufak bir ricam olacak, ayrıldıktan sonra bile bu mesajlar aramız da kalsın lütfen olur mu?
Lafı çok uzatmak istemiyorum, delikanlı efendi gibi söylüyorum. Her şey senin takdirine kalmış :) Bir yetişkin birey gibi karşılayacağından da hiç şüphem yok
Ben seni gördüğüm ilk günden beri senden hoşlanıyorum
Kimseye eyvallahı olmayan o mağrur dik duruşun, sert tavrın, gözlerinin güzelliği ve gülüşün :) senin haberin olmadan, benim sana karşı birtakım duygular hissetmeme neden olmuş olabilir.
Hayatında birisi var mı yok mu bilmiyorum, yok iste ve tabii sende istersen birbirimizi tanıyabilir miyiz diye sormak istemiştim. - +1 yıl
Evet bence bu daha güzel olmuş. Daha bir ciddi olduğun havasını katmış. Benden tam puan djdjdj Hadi bakalım hayırlısı
- +1 yıl
Haydi gazan mübarek olsun. Bak sonucu merakla bekliyorum jddjdjdj
- +1 yıl
Şaka de?
- +1 yıl
Yaaa üzüldüm be :(( Neyse sağlık olsun reis sıkma canını
- +1 yıl
Aga be …Yani ne diceğimi bilemedim. Umarım hakettiğin sevgiyi bulursun ne diyim
- +1 yıl
Hayırlısı olsun diyelim reis
- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yıl1. si iş yerindeyseniz arkadaşça onu tanımaya çalışıp yaklaşabilirdin onca zaman cesaret edemeyip ayrıldıktan sonra böyle bir mesaj atman ve kimseye bahsetmemesini söylemen komik ve kendini özgüvensiz bir erkek olarak göstermiş hiç konuşmadığın birine aniden böyle uzun bir mesaj atmakta hoş değil daha yakından tanışmak için yazabilirsin ya eğer bir muhabbetiniz olduysa ama duygularım bu diyip karşındakinden bir şey beklemek çok saçma o seni tanımıyor yeterince dikkatini bile çekmemişsindir belki de
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılBunu sil. Bu inceliğin hoşuna gider. Ama onu etkilemez heyecan yaratmaz. İlğisini çekmezsin. Herşeyi bir anda söylemek yerine adım adım gitsen, onda biraz merak ve ilği uyandırsan yoluna daha başarılı çıkmış olursun.
Sen herşeyi açmış ortada gizem bırakmamışsın. Acele etme yavaş yavaş ve emin adımlarla yürü.
Bu mesajda bi sürü adımlar attın onun sana adım atacak alanı kalmadı. Önce aklına girmelisin ki kalbine gidebilesin. Sonuçta aynı yerdesiniz ve sana ilk görüşte aşık olmadığını da biliyorsun.
Umarım demek istediklerimi anlamışsındır. 😊
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiriş cümlen çok rahat olmuş, ortada takındığın ciddi tavrı girişte ve son cümlelerde de takınmalısın ki seni ve niyetini ciddiye alabilsin. Tabi ben daha büyüğüm bizim jenerasyon farklı diye böyle de düşünüyor olabilirim ama ben ciddiyetten yanayım, sonuçta ters bir tepkiyle de karşılaşabilirsin o yüzden bence bu mesaj içeriğinde pek gülme.
Detaylara gelecek olursam aradaki iki gülücük yerinde olmuş. Güzelliğin ve gülüşün dedikten sonra yine ":)" bu şekilde bir gülücük atabilirsin, ne zor bir şeymiş dedikten sonra yine aynı gülücüğü at bence. Son cümle de havada kaldı gibi; artik icimde kalmamis olacak dedikten sonra (gülmeden) bana bu konuda düşüncelerini soylemeni bekliyor olacagim kendine dikkat et vs diyerek kapanışı yapabilirsin. Giriş cümlesini de "Nur merhaba" şeklinde yap ve yine gülme 😀
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı olmuştur muhakkak ve daha da hayırlısı olacaktır
+1 yılİyi güzel de bazı yerler mesela oh be ne zormuş vs kısımları saçma olmuş sanki kızdan ret yemeyi garantilemişsin gibi, o kısımları at takır takır söyle olur olmaz sonuçta taciz mi ediyorsun kızı hayır, hoşlanabilirsin ve açılırsın gerisi onun insiyatifine kalmış ister tanışır konuşur ister iletişimi keser
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim 10 numara ifade etmişsin kendini. Bazı kızlar odundur. Flört etmeyi bilmez! Belki sana karşı onunda duyguları vardır ama istemsizce seni itiyorda olabilir. Bu da senin yüz yüze açılmanı engeller.
Sen doğru olanı yapmışsın, karar onun.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. Bu mesaja olumsuzda olsa düzgün bi cevap veriyorsa karakteri yerinde biridir he saçma sapan cevap verirse zaten o kızdan bi cacık olmaz çünkü gerçekten delikanlıca bi mesaj duygularını açık açık tatlı tatlı anlatmış daha nolsun gayet güzel
13 Yorumla- +1 yıl
ben senin yerinde olsam açılırdım hiç denememekten iyidir acaba kabul eder mi diye düşünüp durup üzülmektense deneyip red almak kesin bi sonuca ulaşmak bile daha mutlu ederdi beni bence sende şansını dene iyi birine benziyorsun bu fotoğrafdaki gibi güzel bi mesaj yazarsan etkileme şansın artar Allah yardımcın olsun inşallah her şey gönlünce olsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri bana böyle yazsa tereddüt ederdim çünkü biraz uzatmissin ve bu kadar da samimi olmamalisin hani civiklasmis biraz senin yazdığını kısaltıyorum Nur selam ben sana bir şey söylemek istiyorum ama biraz çekiniyorum hatta utanıyorum da diyebilirim. Ben seni ilk gördüğüm günden beri senden hoşlanıyorum eğer erkek arkadaşında yoksa tabi sende istersen tanışabilir miyiz? bu kadar yazman yeterli oh be rahatladım falan bu tür şeylere gerek yok kısa ve net yaz hem böyle olursa kendinden emin gozukursun ecel terleri döktüm falan yazma o kadar da değil kızlar karşısında daha ciddi daha özgüvenli erkek ister benim yazdığım gibi yaz kendini bişey sanmasin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka kızın yüzüne söyleme bence olumsuz etkileri olabilir mesaj at ama böyle değil aralarda boşluklar emojiler falan var ne alaka sen ciddi bir konu konuşmak istiyorsun kızla ve lakayt şekilde bir mesaj yaziyosun kız belki ciddiye bile almayabilir bide şu tavrından bu tavrından hoşlandım deme mesela gözlerine baktığımda geleceğimi aydınlatıyosun de insan hiç yaşamadığı duygulara çok yabancı oluyormuş sen bana bu hayatta hiç tatmadigim bir duyguyu tattirdin de ben seninle güzel bir gelecek hayal ediyorum de bu hayalime ortak olurmusun bu bizim hayalimiz olsun de
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada seni küçümsediğim için olumsuz söylemedim orada ağır başlı tavrın diye bir şey eklemişsin demekki kız bu tarz konuşmalardan hoslanacak bir tipte değil burada her kızın söylediğini de dikkate alma bence seni kırmak için de yorum yapmadım inşallah ilişkiniz olur kardeşim
+1 yılMuhterem nur hanımefendi zatıaliniz nasıllar diye başla daha iyi olur 😀 bune böyle ya. Ne kadar ezilip büzüldün. 3. Paragraf olayı bitirdi zaten madem cesaretin yok hiç girmeyeceksin bu tür olaylara.
Ilkercim sen nasıl açılırdin hoşlandığın kadına çok merak ettim. @scare
41 Yorumla
+1 yılBöyle bi mesaj atmak çok saçma. Onun yerine arkadaş ol kızla. Sohbet et. Biraz birlikte zaman geçirin. Ufak ufak alttan alttan onu beğendiğini hissettir. Zaten onun da sana ilgisi varsa hiç böyle saçma mesajlara gerek kalmadan sevgili olursunuz kısa sürede.
00 YorumlaMesajının çok uzun olduğunu düşünüyorum ve sebebini bilmediğim şekilde böyle uzun mesaj atan kişilerden soğuyorum yani pek hoşuna gitmez gibi geldi bana. Yazımda da birkaç hatan var örneğin dahi bile yan yana gelmez birini silmen lazım. Ama en iyisi cesaretini topla, gayet özgüvenli ve rahat şekilde çık karşısına güzel güzel söyle. Ama asla yalvarır gibi de bi tavıra bürünme.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kadar mesaj yazmak yerine kıza gidip konuşmak istediğini söylesen ya da dışarda bir şey yiyip içmek gibi bir teklifte bulunsan daha mantıklı olur gibi geliyor çünkü söz uçar yazı kalır derler o mesaj başına sıkıntı açabilir taciz ediliyormus hissi verebilir bilmiyirum ne demek istediğimi anlatabildim mi her şey gönlünce olsun inşallah 🤗
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDostum gayet güzel açıklamışsın kendini. Msjlardan olumsuz dönüş aldığını öğrendim. Geçmiş olsun. Gayet cesur ve kendinden emin duruşunla bu olmaz diğeri olur emin ol. Yoluna bak ve doğru kişiyi bulacağın ümidini kaybetme. Unutma neyi düşünürsen onu çekersin. Giden gitmiştir kalan sahalar bizimdir 😅
01 YorumlaAboo bu nee. O kadar uzun ki, ben sıkılırım okurken. Emin ol o da sıkılır. Destan yazmışsın mübarek. Kısa ve öz yazmanı tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılMerhabalar sevdiğiniz birine açılırken bu şekilde açılmak doğru olmaz öncelikle güvenini kazanmanız gerekir sonra ona aşkınızı itiraf etmelisiniz. bu itirafınızı her kadın beğenemeyebilir ve tepki gösterebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Bana biri böyle yazsa ben onu asla kabul etmezdim onu diyorum
Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı. Herkes saçma sapan yorumlar yapmış direk söyle falan yok öyle bişey direk söylediğinde hangi kız tamam diyor boş boş atmışlar. Mesajın iyi olmuş ama biraz kendini ezmişsin daha özgüvenli olsaydın keşke yine aynı üslupla ama daha özgüvenli
10 Yorumla
+1 yılVay be böyle erkeler varmiymis bu devirde zor rastlanir seni korumaya almak gerek 😃Mesaj icerigin o kadar masumca ve içten ki, dilerim karsiligini olumlu alirsin, bol sans aynen bu mesaji gonder.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılYazın iyi aslında ama türk kızları buna gelemez geleceği şey karıı seni istiyorum benim olacaksın diyeceksin direk ıyy türk kızına açılıpta seni seviyorum sendne hoşlanıyoum sende istersen diyerek beklemek çok iğrenç bir şey
00 Yorumla Bence yorumlara çok takılma, içinden geldiği gibi yaz gitsin
10 Yorumla
+1 yılBence bu uzun cümleleri dizmeden önce sevgilisi olup olmadığını öğren ilk önce. Şahsen ben öncesinde beni sorgulamadan bir erkekten böyle bir itiraf alsam çok rahatsız olurdum.
00 Yorumla
+1 yılMesajla olmaz bu işler gidip yüz yüze konuşmalısın ayrıca fazla uzatmışsın ve son kısımda işi batırmışsın.
02 Yorumla- +1 yıl
Sensin boş haha 😄 Sorduğun soruya görüş arıyorsun bende fikrimi söyledim bir kız olarak katıl veya katılma oku geç
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mesajı çok uzun tutmuşsun çekingen tavır var biraz onları düzeltmen lazım kadınlar kendine güvenen erkek sever
02 Yorumla
+1 yılKesinlikle mesaj yazma. Kendine güvenin olmadığın izlenimi yaratirsin kızda. İs çıkışı yemek davetinde bulun.. kız evine döndüğünde yemek derdide olmaz o gün :)
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bir mesaj ve
kendini ifade etme şekli olur
Hoşlandığınız kişi ilişkisi yok ise
Şanslı diye düşünüyorum
Genel karakteriniz de iyiyse00 Yorumla
+1 yılBöyle açıklanırmı dedimde herkes ciddiyetle onaylamış, hep dolaylı şekilde söylemeyi düşünmüşümdür. Galiba hiçbir kız ile iletişimim olmadığı için böyle :/
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu kadar fazla emoji kullanma. Kızda zaten biraz ciddi tavır varmış belki hoşuna gitmeyebilir. Emojileri kaldırıp ya da azaltıp düzenlemeni tavsiye ederim.
00 Yorumla
+1 yılKanka öncelikle bu soruya cevap vermek için sevdigin kizi iyi tanımak lazım kız sana çok tesr bir cevapta verebilir gülüp karşılıkta verwbilir kararsızım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet kesinlikle yapmalısın bunu
zaten işten ayriliyor mussun bidaha ordakileri görmezsin bile
ki ayip biseyde yapmiyorsun, hoşlanabilirsin nevar bunda?
00 Yorumla
+1 yılBence çocukça bi mesaj olmuş zaten yazmışlar burada da bunu söylemek yerine gidip sorabilirsin biri bana böyle bi hikaye yazsa engellerdim sanırsın ing kraliçesine mektup yazıyor 😂
01 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca burada yazılan şey aklı başında birinin yapıcağı bi, şey değil anlamaman normal
Bağlaç olan bazı ekleri ayırmanı tavsiye ederim. Gerisi senin kararın. Kızı az çok sen tanıyorsun. 😊
02 Yorumla
+1 yılUzun yazmışın knk, az öz ve net yaz. Bu ne olm, gılgamış destanı bile bu kadar uzun diildi.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel mesaj ama çok uzun ve çok samimi. Bir kiz olarak tavsiyem kısa net ve bu kadar bayildığını belli etmemen.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe mesaj yazmak çekingen izlenimi verir ki öyle galiba bu da pek hoşlanilan bir durum değil cesaretli olmalisin yüzüne net söylemelisin bence
Çok uzatma. "Delikanlı gibi" şeklindeki ifadeleri çıkar. Kızı da çok övme çünkü daha çok övmen onu daha fazla etkilemez. Şirin olmaya çalış.
10 Yorumla
+1 yılBiraderim baştan kaybedersin. Bunu mesaj yolu ile söyleme. Kadınlar yüz yüze daha çok etkileniyor bir kahve içmeye çağır yüz yüze söyle
10 YorumlaValla bu mesaj bir kadını korkutur sanki bağlanma problemi olan yarın bir gün ayrılsan başına bela olucak manita mesajı gibi duruyor ….
10 YorumlaGüzel yazmışsın uzun da olsa güzel. İçinde kalıp sana dert olacağına. Karşındaki de bilsin ikinize de ya dert olsun ya da sadece anı.
00 Yorumla
+1 yılsakın mesaj atma git sanki hiç hoşlanmıyormuş gibi iş çıkışı bir yerlere götür gezin eğlenin keyif alırsa zaten o sana yazmaya başlar
01 Yorumla- +1 yıl
buluşmada sakın hoşlandığını da söyleme ama kıza dokun cinsel şakalar yap karşı karşıya oturma yan yana otur mesela ve kız bir şey sorduğunda şak diye cevap ver geri soru sorma
+1 yılÇok güzel bir mesaj bu ama ya sevgilisi varsa üzülen sen olursun önce sevgilisi var mı diye araştır sonra bu mesajı at bence bol şanslar 🤍
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel cümleler yazmışsın umarım kızda tepkisiz kalmaz
01 Yorumla
+1 yılKardeşim bu yazdığın hikayeye hiç bir kız evet buluşabiliriz demez buluşsanız bile iyi bir ilişki sürdüremezsiniz, kızı tanımaya çalış yüz yüze sohbet et, onu güldür, sevgilisi var mı yokmu mutlumu mutsuzmu onu ögren hemen sev olalım, aşığım olaylarına girme kızın güvenini kazan şansın varsa ona iyilik falan yap.
00 Yorumla
+1 yılBence güzel yazmışsın en kötü red yersin ama s. Et gönder kıza
02 Yorumla- +1 yıl
Kötü bir şey olmadı bari boş ver
Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Rahatsız etmek istemiyorum, Lütfen beni yanlış anlama Çekiniyorum Utanıyorum vs vs Kardeşim Geçmiş olsun baştan Kaybettin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. kabul etmezse yandın herkes görür bunu ayrıca fazla çekingen bir mesaj ortasını bul
02 Yorumla- +1 yıl
En son hali şu. Nur selam 😊✋ Niyetim & amacım kesinlikle seni rahatsız etmek veya benzeri tarzı bir davranışta bulunmak değil, umarım beni yanlış anlamazsın.
Benim sana söylemek istediğim bir kaç bir şey var, lakin biraz çekiniyor hatta utanıyorum diyebilirim.
Belki bilgin vardır yakında işten ayrılıyorum ve senden de ufak bir ricam olacak, ayrıldıktan sonra bile bu mesajlar aramız da kalsın lütfen olur mu?
Lafı çok uzatmak istemiyorum, delikanlı efendi gibi söylüyorum. Her şey senin takdirine kalmış :) Bir yetişkin birey gibi karşılayacağından da hiç şüphem yok
Ben seni gördüğüm ilk günden beri senden hoşlanıyorum
Kimseye eyvallahı olmayan o mağrur dik duruşun, sert tavrın, gözlerinin güzelliği ve gülüşün :) senin haberin olmadan, benim sana karşı birtakım duygular hissetmeme neden olmuş olabilir.
Hayatında birisi var mı yok mu bilmiyorum, yok ise ve tabii sende istersen birbirimizi tanıyabilir miyiz? Bir kafeye gidip kahve içebilir miyiz? diye sormak istemiştim.
Bence direkt senden hoşlanıyorum nuuuuurrr de birtakım davranışların içinde kaybolmuşsun.. birtakım
02 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMüdür bu kadar uzun yazıya gerek yok bence ciddi mesajın ortasındaki emoji leri kaldır ya da değiştir. Umarım istediğin gibi sonuç alırsın.
00 Yorumla
+1 yılNasip olur mu bee xdxd çok efendi bir mesaj ve çok masum, naif. Helal olsun. Bir yere davet et bence bir de. 😂 Mesajdan olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılYaz ama o emojileri (😅😂) sil öyle yaz biraz ciddi gözük
01 Yorumla
+1 yılBir de kızın abisi babası görüyormuş bu yazıları :)
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman ilk soraydın araştırsaydın ya kızın sevgilisi var mı diye 😂
Niye kimse bana destan gibi bir mesajla ilanı aşk etmiyor 🤧
04 Yorumla- +1 yıl
Manas Destanı
Senden hoşlanıyorum
Yeterli mi? - +1 yıl
Ya ayıp ediyorsun. Kimse benim romantizm seviyemi test etmesin
+1 yılBi kezbandan hoslanmıssın muhtemelen savcılıkta biter sonun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. bu kadar uzun ve utandığını belli eden bir mesaj kızın bi tarafını kaldırır ve güler
10 Yorumla
+1 yılBöyle açılma mı olur aga açılma her zmn yüz yüze olur
11 Yorumla- +1 yıl
Bir de bunlara gerek yok alıcan karşına hanımefendinin adı ben senden çok hoşlanıyorum şu zamandan beri seni her gördüğümde kalbim yerinden çıkıyor de o kdr
3. Paragrafta "dâhi" yazmışsın. Onu "dahî" yaparak düzelt ve gönder.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu yazacak insan ne yaşamış olabilir ya. Destan yazmış destan
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu kadar uzun tutma kısa ve net ol. Ayrıca gülücükler felan hoş değil aşk hissettirmelisin ama bunu hissettirirken de öyle bir anda uçma yani ya he he demesin
00 Yorumla- Devamını Gör (73)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat