AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
328Cevap
Bu adam evlenir baskasinida sever guzelde sever mutluda olur ama o kizi hicbisey unutturamaz hep gogsunde bir yeri vardir ama bunu kimseye soyleyemez oylece yaşar
gerçekten mi? yıllar yıllar geçip evlense bile mi?
Unutamazki herseyi onla yasamis kendini bile onla tanimis ama kötü ayrildiysa nefret edebilir bu durum ayrı
kötü ayrılmadık. hatta yalan, ihanet, veya herhangi bir hata asla ama asla yok. ayrılırken gözleri doldu, kendini tuttu. umarım dediğiniz gibi olur. insan gerçekten çok üzülüyor böyle bir durumda. hala uyuyamıyorum içimin sızısına.. erkekler unutur sanıp üzülüyordum, ama böyle okuyunca bir nebze iyi geldi. vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim
Merak etme unutamicak :)) rica ederim iyi geceler
Asla unutamam nede olsa ilkler iliklere kadardır. Başka birisiyle evlensem bile onunla olmadığım için üzülürüm. Hayatım tatsız geçer. En mutlu günümde bile aklıma gelirse günüm darmadağın olur. Ve sonra kaderime alışmak zorunda kalırım.
biz 13 yaşında tanıştık. 15in sonuna doğru sevgili olduk ve yaklaşık yedi yıl sürdü. sen böyle bir ilişki yaşasan ileride "çocukluktu işte ergenlikti" deyip değersizleştirir misin?
benim anlamadığın nokta kızı niye bırakıyorum veya o mu beni bırakıyor bu kadar yıl boşa mı gitmiş oldu şimdi soran bunları sen mi yaşıyon söyle bakıyım cadı :)
evet maalesef ben yaşıyorum. ben bırakmadım o bıraktı. mecburdu. buraya yazamıyorum sebebini, anlaşılırım diye. 👀 dediğin gibi bu kadar yıl boşa gitti. çok üzülüyorum.
Mecburdu derken benim hatam yalanım ihanet vs asla YÖK
yok
ben sana kıyamam ya canım benim sen sakın üzülme seni bırakıp giden oysa bundan sonra o düşünsün giden gitmiş sen önüne bak
Gercekten seven unutmaz unutamaz
Ki 6,5 sene
Sen balikmisinki unutasin
Ustune evlilik. tamamen sevgiye aska inancini yitiren evlenir baska ihtimal yok
bir ihtimalde sevmemistir hic
gerçekten sevdi. sevmese mutlaka bakışlarından hissederdim. ayrılırken gözleri doldu, kendini sıktı ağlamamak için. çünkü biz daha küçüklüğümüzü biliriz, birlikte nelere nelere güldük neler yaşadık. birini sevip evlenemez mi? ailelerle iç içe olup, bu kadar yılı birlikte yaşayıp daha sonra unutulacak olmam bana çok dokunuyor. umarım anlıyorsunuzdur. çok sağolun cevaplarınız için vakit ayırdığınız için..
Sallamicaksin baska sansin yok
Onla alakali herseyi sil hayatindan
Esya mekan ne varsa yoksa gitmez kolay kolay
Kimse tamamen unutamaz ama en azindan yasanabilir kivama gelirsin
Bu konuda herkesin ayrı düşünceleri olacaktır ama bir psikologdan yardım almalısın diyebilirim. Ayrıca herşeyin bir nedeni vardır ve hayırlısı buymuşda diyebiliriz ve neden ayrıldı? Niye terketti? Gibi sorular sor kendine hem ii yönlerini hemde kötü yönlerini bak ve yorumla ayrıca hayat tek o kızdan ibaret değil. Eger üzülürken ve mutsuz olursan sadace kendine zararın olucak bunuda bilesin o yüzden fazla geç olmadan biryerden başlamalısın
Uzun uzun hikaye yazmaya gerek yok kimse unutamaz ve hayatının her yılı her ayı her haftası her günü ister istemez onu düşünürsün.
yıllar yıllar geçip evlense bile mi?
evlendiği için elbette eskisi gibi birşey olması çok zor ama unutmaz aklına geldiğince yüzünde bir tebessüm oluşur bence.
İlkler unutulmaz kötü ayrılmadıysanız. Ama buda hiç evlenmeyeceği ya da sürekli aklında sen olacaksın anlamına gelmez. İnsan bu anne babanın yokluğuna bile alışıyorsun bir süre sonra öldüklerinde buna mı alışamayacak.
kötü ayrılmadık. severek ayrıldık. sebebini maalesef buraya yazamıyorum, fakat yalan ihanet veya bir hatadan dolayı asla ayrılmadık. haklısın sanırım, ben çok üzüldüğüm için kendimi kandırıyorum galiba. o da beni düşünüyordur, üzülüyordur diye düşünüyorum sürekli, kendime üzülüyorum böyle düşündüğüm için. 😔
Ne olur sinemaya gidince aklına sen gelirsin denize bakınca aklına sen gelir artık hangi aktiviteyi en fazla yapıyorsanız o durumlarda gelir zamanla azalır o da gitgide silikleşerek.
6,5 yılın unutulma ihtimali yok malesef işte o yüzden siz siz olun doğru insanı bulursanız evelenin 6 yıl beklenir mi uzun nilanlışık evreleride anca sıkıntı eğer hayatınızı birleştirebileceğibi bir kişi ise oturun nikah masasına değilse zaman kaybı ve hayal kırıklığı
keşke öyle olsaydı fakat okul, askerlik derken mecbur bekleniliyor. 13 yaşında tanıştık çünkü..
Benim okdar aüren ilişkim olmadı ama 5 yıllık sevgilisnden ayrılan bir kızla flört etmeyeye çalıştım olmuyor zor gerçekten
Ama yaşın küçük umarım onu unutturacak insan çıkar karşına hobiler edin ilk önce onunla yaptığınız şeyler dışında bir yaşam oluştur bir sürede kimseyle çıkma hobi ders spor hayvan alabilirsin
Görüşleri okuyunca içim acıdı. Bir kere daha soğudum aşktan. Aşk acısı çekenlere bol sabır ve kuvvet diliyorum 😕
soğuma sebebin acı çekiyor olmak mı? gerçekten çok zor. umarım sen en güzelini yaşarsın, en doğru kişiyi bulup en sağlam sevgiyi yaşarsın umarım.. aksi durumu dayanılacak gibi değil..
Kavuşacaksınız merak etme:)
hiç sanmıyorum. keşke dediğin çıksa. çok teşekkür ederim ayrıca😌
aşk acı değildir aşk acısı çeken çaresiz değildir onlar çaresiz ise annesi babası hayatta olmayan sokakta kalmışlar ne? ağladıkları tek şey pişmanlık duygusu duygular sadece pisletir ortalıgı beyin toplar
aynen aynen
6 buçuk yıl devam ettirip boşa atmışsa o yılları adinin tekidir he dünya hali zorunluluktur işte o zaman ölene kadar hiç akıldan çıkmaz
ayrılma sebebimiz asla yalan ihanet veya herhangi bir hatadan dolayı değil. mecburen ayrıldı. ben yine bırakmak istemedim. ama olmadı gitti. gerçekten sevdiğini biliyorum. ama arayıp sormuyor mesaj atmıyor, sizce içinde mi yaşıyor? sizce bir erkek, geceleri düşünüp hüzünlenir mi? erkeklerin ayrılık sonrası ne yaşadığını çok merak ediyorum..
sevmişsek inan bana belamızı buluyoruz
nasıl yani, ne gibi?
eğer severek ayrılmışsak baya canımız yanıyor en azından kendi açımdan böyle
15 yasımdan 19 yasıma kdr sevdm cocukluk askım oldu o evlendi cpxugu var ben 26 yasındaym hala yerımde sayıyorm 👍🏻
Bizde 15 yaşında sevgili olduk. peki hala ona karşı hislerin var mı veya üzüldüğün vakitlerde aklına geliyor mu? veya gece yattığında.. ayrıca çok teşekkür ederim vakit ayırdığın için
rica ederm oluyo tabıkı hislerim var gecmıyo bazı seyler resımlerını atamıyorm mesela ozellıkle geceleri bunalıyorm ama spnucta evlenmıs bı ınsan ıcın umit besleyemıyosun tek sorun anılar bıde işin kotu tarafı kapı komsumuzun kızıydı ara ara goruyorm eşiyle cok zor 👍🏻
Valla 17 sene olmuş ama unutulmuyor. Neler yaşıyoruza gelince üzüntü pişmanlık isyan gibi şeyler işte. Evlilik meselesine gelince. Gönül ona benzeyeni arıyor :(
17 sene mi😳 hala aklınızda yani öyle mi? evlenmediniz mi?
evet aklımda ve maalesef evlenmedim daha :)
böyle erkekleri gördüğümde gerçekten çok şaşırıyorum. sanki tüm erkekler en fazla 1 yılda her şeyi unutur yok sayarmış gibi geliyordu bana.. peki size 17 senedir onu unutturmayan nedir, çok farklı birisi olması mı?
Anı şehirdeyiz. Ara ara karşılaşırız. şehrin farklı yerlerinde anılar var. Çok sevmişiz işte. Elde olmayan nedenlerden dolayı ayrılmıştık. en çokta üzen bu zaten
bizimkiyle aynı neredeyse.. umarım bir gün gelir de kavuşursunuz, o gün her şey daha güzel olur umarım..
Herşey nasip diyoruz ama insan düşünüyor farklı olabilirdi diyor. İnsan gerçekten seviryorsa ve anlaşabiliyorsa ne olursa olsun pes etmemesi lazımmış. Anladık ama geç oldu. Yapacak bişey yok. Allah herkezin gönlüne göre versin inşaallah :)
beni soruna davet etmişin.. anlatayım. elbette aynı bahsettigin konu geçti.. inan zaman herşeyin ilacı.. karşına öyle biri çıkar ki.. ne olursa olsun hayırsızsada olsun dedigine iyi ki olmamış deyip güler geçersin. olmamış ki olmadıgı hayırlıymış diyeceksin. aşk sevmek evet ama bunu saplantı haline dönüştürdügün zaman içinden çıkılmaz bir hal alır. unutma hiç kimse vazgeçilmiyecek kadar mükemmel degildir. bir de şöyle düşün.. onun gerçekten mükemmel oldugunu mu düşünüyosun.. o zaman da inan diger bütün erkeklere hakaret etmiş oluyosun istemsizce
Unutması çok çok uzun sürer ve şöyle birşey olacağından eminim evlendiği kadını her öptüğünde her ona dokunduğunda eski sevgilisini hatırlayacaktır yani bu kesin , hiç kimse ilk aşkını unutmaz bence ya
gerçekten mi? evlenip o kadına dokunsa bile aklına gelir mi? erkeklerden böyle duyunca şaşırıyorum, üç beş ayda unutabileceğinizi sanırdım.
Biraz erkeğin karakterine de bağlı. Bazı erkekler bencil olup sadece belirli anları rasgele hatırlıyor olabilirler. Bazıları da özel olarak düşünüyor ayrılık sonrası. Yukarıda yazdığın olay çok duygusal romantik birşey 6,5 yıl birlikte olacaksın bütün çocukluğun birlikte geçecek onla büyüyeceksın sonra unutacaksın bence unutamaz ama duyguları anlam ifade etmeyebilir bu bile baya zaman alır
6.5 yıllık deilde 5 yılldan fazla ilişkim olmuştu ve senin anlatıgın gibi ilk aşk ilkim di vs vs sonuç mu ayrıldık ve ben ondan sonra hala hiç bir kızla konuşmadım çıkmadım sevgili falan olmadım hala daha onda kalmışım
hala unutamadın yani.. gel dese gidersin öyle mi? başka sevgilin olsa unuturdun sanıyorum ki.
gel dese gitmem ve başkası dahi olsada onu unutacak deilim unutmak için sevmedim
Gel dese neden gitmezsin ki? Aldattı mı?
bazı konularda zırt düştük sonra ben askere gittim mesafe saydı saydı durdu sonra bir kıskançlık tribine girdi askerde ayrıldı benden o zamandan beride tek kelime etmedim ona
burda yazdıklarınla hemen hemen aynı geçmişte bir yaşantım oldu kızı evlendirdiler evlerimiz karşı karşıyaydı kız evlendikten bir hafta sonra benim haberim oldu sabahlara kadar içip kūfūr ettim ailesine ona azıma geleni söyledim evlendiği kişiyi yakalarsam vurucam dedim hic birisi çıkmadı aradan zaman geçti cocuğu yakaladım gerisini anlatmıyım
Aynı durumu yasadim. UNUTAMADIM. Kiz terk etmesine rağmen. Baskalarini sevebiliriz belki ama aşk bir kere olur ve ben onu yaşadım be. Cok güzeldi her anı cok guzeldi keske sonuna kadar gitseydi ama olmadi. Kader böyle sınadı belkide...
Aç be rakiyi 200 luk ver helal olsun kardeş acını paylaşıyorum
Sigara yaktım.
ufuk aranizdaki tek güzel kardeşim ben miyim yazdim yazarken guzel kardesim olarak paylasti noluyo olm sabahki hafif tutun ne cikti
laaan fjsbbf
olum yeşil tütün olmaz...
kanka yok sistem otomatik yaziyormus
Unutmak zor ama en güzel çözümü "gözden ırak olan gönülden de ırak olur" atasözüne sadık kalarak zamanla sıkıştıran cinsel içgüdülerin de yönlendirmesiyle uygun bir kızı buldum mu hemen şak diye nikahı basardım. Unutmak mı... Yaa insan neleri unutmuyor ki bu dünyada? Nasıl bilinç altına atıyoruz. Biz unutsak da bilinç altında tazeliğini koruyor tüm anılarımız.
erkekler kimseye belli etmez duygularını ama emin ol gerçekten yalnızken içi parçalana kadar aglamış olabilir erkekler dıştan taş gibidir ama içleri yumuşacık ekmek gibidir
gerçekten mi? bunu öyle merak ediyordum ki. en açıklayıcı en samimi cevap bu olmuş. çok teşekkür ediyorum öncelikle. beni arayıp sormuyor mesaj atmıyor ayrıldığımızdan bu yana. sence gerçekten unuttu istemiyor mu, yoksa içine mi atıyordur? kendisi normal sıkıntılarını üzüntülerini içinde yaşayan birisiydi, kimseyle paylaşmazdı.
bende başık burcuyum bende sevgilime bazen soguk oluyorum bazen iç dünyasıyla arasınsda bir savaş olmuş olabilir senin buna trip atmaman gerek ya da soguk olmaman ilgi göstermelisin onaki yaşadığını bilsin sana git derse daha cok kal
Evlenmeyi prensip olarak düşünmüyorum, ama unutabilir veya başka biriyle de gayet mutlu olabilirim yani ne var? İlla hayatımızın bitmesi falan mı lazım?
Niye düşünüp hüzünleneyim? Ayrıldık diye mi? Düşünmek hüzünlendirmez de, hüzünlendirseydi de düşünmemeyi bir şekilde başarırdım.
Kaç yıl sonra unutup evlenebilirsinizi bilmem de, iki üç ay sonra başka kadınlarla ilgilenmeye başlarım muhtemelen.
öyle ilişkim olmadı ancak düşünmek istiyorum napardım diye üzülürdüm mutlaka sonuçta 6 yıl çok uzun süre ayrılık nedeninede bağlı ama unutmaya çalışırım büyük ihtimalle hayata daha sıkı sarılırım ne bilim spor yaparım biraz kafa dağıtırım asla içkiye vermem kendimi bu kötü olur yeni ilişki için isteksiz olurum büyük ihtimalle bir süre bence 3,4 ay eski moduma dönerim
Bildiğin koyar.. Herşey yalanmıs gibi düşünürüm ama bunun acısınıda cok pis cıkarırdım. Dile kolay 6.5 ve dogru anladıgım kadarıyla evlenmis? Yanlıs anladıysam kusura bakmayın. Gerçekten üzüldüm bunun için ! Yinede hayat devam ediyor. Benden sana ufak kucuk bir oneri hayatın kuralını sen belirle :)
Çok zor bir durum olur tabiki. Ben kolay kolay unutabileceğimi sanmam. bir kere sevdiysen zaten öyle kolay unutamazsın. O kadar günün içinde ne anılar vardır. Yüzlerce binlerce fotoğraf. Yapılan şeyler gezilen yerler. Söylediğiniz özel sözler. Çok zor insanın bu durumdan kurtulması. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
Unutmak ne demek. Bir insan 10 yaşındaki sevgilisini bile unutmaz 80 yaşına geldiğinde bile. Haaa etkisinden kurtulmak. Artık aşk hissetmemek diyorsan. Zaten bundan kurtulmadan başka biriyle olunmaz. Ama aşk azalmadan zaten biri bitmez yani bir diğeri başlamaz
6 yıllık ilişkim tamda tarif ettiğin gibi yaşandı. Istemsizce ayrıldık üzerinden 5 yıl geçti hala evlenemiyorum ne zaman tam anlamıyla mutlu olurum onu da bilmiyorum. Severek ayrildiysaniz unutabilecegini sanmıyorum çok geçmiş olsun
5 yıldır aklınızda mı yani? Erkekler gerçekten unutamıyor mu? Dışarıdan çok umursamaz ve unutmuş gözüküyorsunuz.
Herkes aynı değil biz çok güzel 1 şey yaşadık ve unutamıyorum başkası farklı olabilir
Soru çok göreceli bir kavram her insan aşkı farklı şekilde farklı derecede yaşar ilkler unutulmaz ama hayatın insanda neler vereceği bilinmez benim başıma böyle bir gelse duygusal insan olduğum için çok üzülürüm bitmesi için uğraşır ım ama olmuyorsa mücadelenin bir fayda sağlamasını görünce de zaten sevgi azalır mücadele ettikçe sevgi biter ne kadar çok sev sende evlilik konusunda dediğim gibi hayat insana neler karşılaşacağı bilinmez
İnsan hayati boyunca 1 kez aşik olup bir kez de asik olacak kadar cok sever.. İlk aski, ilk kadini, ilk optugu ya da ilk severek optugu kadin hep gonlunde bir iz bir belki birakir..
Aciya alisir, aciyi unutur, oyle sever ki baskasini o acilar sadece kucuk bir buse olur yuzunde..
O yuzden onsuz da yasanir ;)
galeri4.uludagsozluk.com/.../...vermeli_176967.jpg
Eğer bir ayrılık yapmışsam zaten geriye özlem duymam ama olay zorunlu bir ayrılıksa bir şey diyemem. Henüz yaşamadım. şu ana dek çok sevdiğim insanlar içinde kaybettiğim tek kişi babam. 14 yaşındaydım. onda bile zaten ölecekti deyip olağan karşıladığım için feci bir dışlanma yaşadım. çok mu duygusuzum acep.
Tamda bununla ilgili bir bence yazdım aylar önce okumak istersen atarım.
Okumak isterim tabi k
istersen baştan oku istersende son kısımda yazdm ayrılık sonrası diye kafana göre takıl.
www.kizlarsoruyor.com/.../a58474-ilk-ask-husran
Soruyu okudum ve şöyle bir analiz ettim derler ki gözün bir anda gördüğünü gönül bir ömür anlatsa bitiremez ve bu daha farklı bir durum imkansıza oynamak gibi öyle bir kız kaçırılmamali diye düşünüyorum ve hayat hata yapmadan resim çizme sanatıdır bir kere hata yaptiysan telafisi olmaz, aslında üzerinde çok durulması ve konuşulmasi gereken bir konu ama ne zaman ne de sayfalar yetmez.
Kimi anında unutur, kimi hayat boyu unutamaz. Bu yine kişilere ve kişilerin duygusallık durumuna göre değişir. Benzerini hala yaşıyorum, karşılıksız seviyorum ve nedense başka insanlar onun kadar çekim oluşturamıyor bende.
unutmayın ki erkeklerde insan onlarında bir kalbi var istisnalar olsa da aklına gelir hüzünlenir düşünür hatta ağlayabilirler ufak bir kıvılcıma bakar tüm bunlar dertleri vardır ama belli etmezler hayat sonra farklı yerlere sürüklemiştir onu nasıl ölüm bile zamanla bize normal geliyorsa ayrılıkta alışkanlık olacak unutulacaktır ama mazide yerini çoktan almıştır.
ayrılıp başkasıyla evlenmek tamamen kişinin kendi his ve duygularina kalmış kimisi çok sever unutamaz kimisi hiç takmaz bile ayrılır ertesi gün baskasiyla zaman geçirir erkek milleti bu güven olmaz valla :)
Niye sürekli böyle sorulara davet ediliyorum 😔 unutamadım işte unutamadım
davet ettiğim için özür diliyorum. aynı durumda mısınız siz de.. unutulmuyor yani..
Unutulmuyor. 1Yıl 2Ay 29Gün 3Saat 5Dakikadır ayrıyız UNUTAMIYORUM 😔😔
uu.. nasıl da saymışsın. senin 1 yıl olmuş ayrılalı, bizimkisi daha yeni. ama beni hiç umursamıyor gibi. sende kimseye belli etmeyip içine mi atıyorsun peki? ve son soru seninde mi uzun ilk ilişkin ve ilk sevgilindi?
İlk ve tek sevdiğimdi. 3 yıllık sevdiğimdi. Ne zaman ayrıldınız ilk bir kaç ay pek umursamıyor gibi olur ama vakit geçtikçe her gece salya sümük olur. Tabi bu sizin nasıl bir ilişki süreci geçirdiğinize de bağlı. Bazen hiç kimseye belli etmemeye çalışıyorum ama her gece dayanılmaz oluyor sabahı zor ediyorum bazen :(
bizim ayrılalı üç hafta olacak. ama geri dönüş arama mesaj hiç yok. yazdığım gibi biz birlikte büyüdük. ailelerle iç içeydik. o kadar yakındık ki, koşa koşa birbirimize gelirdik en ufak bir şeyde. hıçkıra hıçkıra ağlardım. ama unutmuş gibi. siz neden ayrıldınız, özel değilse?
Biraz daha geçsin dediğim gibi kafasına dank etsin o Zaman gör sen onu. Benim ki uzun hikaye.
yakında askere gidecek. orada beni arar mı düşünür mü sence? İnşallah bari siz kavuşursunuz. Umarım bir görüşüp konuşursunuz bir gün.
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için sağolun. Askere giderse o zamana kadar eğer biri hayatına girmezse arar sizi.
16 yaşında tanıdım onu..
ve 18 yaşında toprağa koydum ellerimle..
12 sene geçti ve hala evlenmedim..
umarım anlaşılır yazmışımdır..
Vefat etti yani öyle mi?
evet.
çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin. peki vefat etmeseydi, ayrılmış olsaydınız düşünceniz değişir miydi?
Allah'ın takdiri..
Ayrılmazdık diye tahmin ediyordum..
çünkü biz herşeyden çok iyi arkadaştık..
anlıyorum. bir gün başkasıyla evlenseniz bile unutmazsınız yani.. belli ki yeri çok ayrı..
insanoğlu hayatına giren kimseyi unutmaz..
kimi kırk yılda bir hatırlanır kime yılda bir kere..
kimi ise her an..
Ben 8 yıllık bir ilişkiden çıktım ve açık konuşuyorum aşkta gurur yok biteli üç yıl oldu ve hala yattığımda aklıma gelio dakikalarca hayal kuruyorum yaşadıklarımızı konuştuklarımı
Kimseyle paylaşamazsın derdini paylaşşsan nolacak ki gerimi gelecek yoo gece yattığında yine tek başınasın
öyle mi gerçekten.. Peki başkasıyla evlenir misin onu unutup..
O evlendi ve bende evlendim
Aaa😳 evli olduğun kişiyi sevmiyor musun? o kızı unutmamışsın ki çünkü
Ben evlilik yoluna çok girdim çıktım ama sanki onu aldatıyomusum gibi geldi caydım hep
şu an peki eşini seviyor musun?
Aksine çok seviyorum
Seviyorumm
O nasıl oluyor ki? o kızı unutmamışsın hala yattığında aklına geliyormuş ama eşini çok seviyorsun anlayamadım.
Nefret
Maşallah eşini sevmeli insan tabiii mutluluklar 😊
ilişkinin sonu onu belirler. ayrılma evresinde pislik yaparsa 'zaten kalitesizin tekiymiş' dersin. ancak başka sebeplerden ayrılmak gerekirse ve de istemeye istemeye ayrılırsan çok zor unutursun. 6-7 seneden bahsediyoruz burada
Unutulmasi imkansiz.
Akla gelirse sevgi kalmamis olsa bile ister istemez huzunlenirsin. Ama gecmisi hatirladiginda o günlere özlemle değil de nefretle bakiyor isen işte o zaman o 6.5 yil hayatinda bir çöpden farksızdır.
Ben 2 aylık bir ilişkiyi bile evlenmeye kadar götürebilecek bir insanım 2 aylık ilişkinin 1.5 yıl acısını çektim. Hayatıma böyle biri girseydi evlenmeyi düşünmezdim daha sonra unutamadım muhtemelen
Bir süre sonra pişman olur erkekler. Kadın hemen o an üzülür erkek bir ay sonra.
bunda haklısın sanırım. erkekler ayrılık sonrası dediğin gibi mesela bir ay sonra, geceleri düşünür mü? veya hüzünlenir mi? yoksa çok üstünde durmaz mı? sevdiğim insan ne arıyor ne de mesaj atıyor. bu kadar çabuk mu unutuldum? yoksa içinde mi yaşar erkekler? Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevapların için
Her insan farklıdır kesin bir yorum yapamam ama akloma geliyodur bence.
aklına yazıcaktım
9 yıllık ilişkim bitti yeni birbirimizin ilkiyiz 14-15 yaşımızda tanıştık yeni ayrıldık anlatmak istersen dinlerim
senin daha zor olmalı. siz neden ayrıldınız özel değilse? bizde 13 yaşında tanıştık.
ailesi yüzünden ayrıldık biz kendi de mücadele edemedi
peki hiç arayıp sormuyor mu? sen nasıl üstesinden geliyorsun bu durumun, çok zor olduğunu biliyorum
aradı açmadım bu durum 1-2 aramayla affedilecek bir şey değildi bir daha da konuşmuyorum zaten şöyle düşünüyorum elimden geleni yaptım o ayrıldı giden her zaman için pişman olacaktır böyle düşünüyorum desen ki gelse affeder misin asla
sana çok büyük bir yanlışı mı oldu? bende terkeden taraf değilim, terkedilen tarafım maalesef.
hiç için acımıyor mu, ben 7 yıla nasıl üzülüyorum seninki 9 yıl.. beraber büyümüşsünüz içiniz sızlamıyor mu
şöyle oldu biz evlilik yolundaydık ailesi onlarla aynı dairede oturmamızı istediler sevgilimle biz de ayrı ev istedik onlarda ayrı ev istiyorsanız işten çık dediler işleri ortaktı buda onu yapamadı yanımda adam gibi duramadı en büyük yanlışı bu oldu bana hiç bir zamanda affetmem yani
beraber büyüdük iyiyi kötüyü doğruyu yanlışı beraber öğrendik bu bizim ilk uzun ayrılığımız ben seven insanın arıcağını düşünüyorum bu zamana kdar çok fedakarlık yaptım askerdeyken bekledim falan . ayrılan kendisi idi kendisi pişman olsun. ben atlatırım bu durumu ondan daha iyisini de bulurum ama o benim gibisini asla bulamaz ve 9 sene düşünsene birbirimize ne kadar hakkımız geçti ben tek bir hakkımı bile helal etmiyorum
haklısın. sizin ayrılma durumunuzun sebe mühimmiş. bizim sebep bu olmasa da yaşananlar ilkler falan aynı.. 7 sene de biz de her şeyi paylaştık, bütün ilkleri.. başkasıyla evlenemem diye düşünüyorum. arar mı dersin? sen de zamanla affedersin diye düşünüyorum, 9 sene bu..
siz neden ayrıldınız? arar diye düşünüyorum. asla yani büyük konuşmaksa öyle olsun ama asla yani hakkımı helal etmiyorum ben ona kaldı kı affetmek çok büyük bir şey asla
Canım tilkinin dönüp dolasacagi yer kürkçü dükkanı.. seven adam başkasıyla da evlense.. size aittir :) o yüzden bay lar sevdiğinize sahip çıkın ellere kapılma yin kaptirmayin ;)
İşin normali böyle bir ilişkiyi, geçmişi ve eski sevgilinizi hemen unutmamanızdır. Ama seninki çabucak seni unuttuysa ya da senin ardından yeni birini bulduysa bu durum başka.
O kızdan ayrılamam ki ben. Öyle bir kız var mı gerçekten bu arada?
ben vardım. anlattığım gibi. ama böyle bir kız olmamak gerekiyormuş, bunu anladım.
Herkesin düşünce ve duygusuna göre değişir bu kavram. Çünkü bazı insanlar duygusaldır bazılarıda umursamazdır. Böyle bir durumda şahsım adına konuşuyorum unutmam çok zor olurdu. Ama ben olsam evlenemezdim bu kolay unutulcak birşey değil nereden baksan ben bir 5 6 yıl toparlayamazdım :(
Erkek için de kolay değildir emin olabilirsin. Uzun uzun seni dusunmustur. Seninle yaşadiklarini unutmamiştir. Ister istemez hüzünlenir. Ve gece sürekli düşünür.
Buna benzer bisey başıma geldi evlendi de kendisi ilk duyduğumda beynimden vurulmuş a dondüm kimseye caktirmamak için tuvalette ağladım 😂tam 5yil olacak şimdi onun bir oğlu var ve karısı okul arkadaşım 😂 içime attım yapacak bisey yok 😃
Aci cekiyor musun hala yoksa Mutlu olsun mu diyorsun
Seven bir erkek için bu tür olay çabuk kabullenemez bir durum içine girer hatta bunalıma dahi girebilir sevmek harbi seven harbi erkek için unutulması zor bir durum her gece başını yastığa koyduğunda o geçirdiği mutlu anları günleri film şeridi gibi geçer gözünün önünden ama maalesef belli bir süreden sonra hiç bişey yokmuş gibi yaşamaya başlayacak
@pesimist2one umursamiyorum.
@Anilcakiroglu 👏👏koca yürekli anıl :)
@ketenprensess00 bizde yaşadık zamanında bişeyler duygusuz kopek değiliz sonuçta 😂😂
@Anilcakiroglu sen kim köpek o bir kere 😌vayyy bunu bilmiyordum anilbeybey
@Anilcakiroglu aynen oyle ne yapıyorsam ne kadar gitsin diyorsam gitmiyor yuregim her sabah acıyla uyanıyorum karsi taraf ise umursamaz ya da oyle gorunuyor
Karşı tarafın içinde neler olduğunu göremezsin etrafına güçlü görünmek için belki de umursamıyordur bunun sebebi de erkeklik başka bişey değil. @ketenprensess00 sordun mu ki bilesin akıllı 🤓😊😂😂
@Anilcakiroglu ne biçim laf şimdi bu insanların içinde 😐o değilde gülmekten ismimi sormak bugün aklına gelmedi mi senin 😂
Geldi ve öğrendim 😊 , kalbini mi kırdım? 😔
@Anilcakiroglu yok ya şaka yaptım çokta şey yapma 👻
Sen taş bebeksin kırolmazsın biliyorum zaten ufak çaplı şeyleree 😊😂😂 👶
@Anilcakiroglu taş yürekli ben 👻
@ketenprensess00 hiç te bile bunu kast etmemiştim bağyann
@Anilcakiroglu tamam kes 😂
Bana bak kesli mesli konuşma alırım ifadeni 😂
@Anilcakiroglu aklını alırım anıl !
@ketenprensess00 bende bunu istiyorum çağla 😒😒
@Anilcakiroglu almiyorum o zamn 😂
Pekiiii cınım 😂😂
Öncelikle sunu soylemeliyim ki sadece seven fedakarlik yapan uzuluyor. Unutmak okadar zor ki hele sevgiyi gectim 6.5 yil olmus. Erkegi kizi yok bu isin seviyosa aglarda
O kadar uzun olmadı. Ama bir sürü şarkı var. Unutmuyorlar galiba. Evlenseler bile. Ferhat Göçer'in öyle bir hikayesi mi vardı? Yaşadıklarımı şarkı yaptım dedi de karısı boşadı galiba.
Ben her gece sabaha kadar yürüyorum -10 derecede dönüşte biramı sigaramı alıyorum içiyorum sonra yatış hayat mefta
durumun buna benzer mi? umarım kavuşursunuz
O ihtimal kalmadı artık maalesef
neden ki. Evlendi mi? Veya aldattı mı?
6 yil küsür ay sevmissem asla unutmam evlensem dahi hayatimin güzel bir parcasi olarak kalir ayricada ben okdar uzun bir iliski yasamissam evlenirim terk eden taraf olmam allah yasatmasin
Kendi adıma konuşacak olursam böyle bir ilişkiyi asla bitiren taraf ben olmazdım bitmişse bir şekilde eger bende biterdim zor çok zor bir durum
Bu türk ilişkilar koloy kolay unutulmaz her iki taraf icinde cok zordur. emiin ol o da aci cekiyodir baait bir durum degil. bide ayrilik nedenide var tabiki kim ne sebepten ayrildi bunlarda var
hayatta heemn unutup evlenemez evlensede aklındadır mutlaka
evlense ve yıllar yıllar geçse bile mi?
şimdi arkdaşım 6.5 yıl diyosun ilk öpmeler dokunmalar hayeller cocukların kız olması erkek olması ondan sonra isimleri herşey planlanmış yatak fantazilerine kadar aşkı beraber tatmışlar kolaymı unutmak gece kafayı yastıga koydugunda ah ah ah diyecek aklına gelicek eminim bukadar kolay olamaz dünyanın en güzel kızınıda alsa unutmaz 50 yaşınada gelse unutamaz ne yüzden bu ilişki biti bilmiyorum fakat hani ortada ayıp birşey varsa kızı siler ama unutmak mümkün degil
ayrılma sebebimiz asla yalan, ihanet, veya herhangi bir hata asla asla değil. severek ayrılmak diyelim. sebebini malesef buraya yazamıyorum. seninde yazdığın gibi bir sürü masum masum hayaller kurmuştuk. ilk o dokundu, ilk ben dokundum. biz 13 yaşında tanıştık, 15in sonlarına doğru sevgili olduk dediğim gibi yaklaşık yedi yıl sürdü. ileride "çocukluktu işte, ergendim" deyip değersizleştirmez mi? bunu çok merak ediyorum. ayrıca çok çok sağol vakit ayırıp yazıyorsun seni de Allah sevdiğine kavuştursun inşallah, sevdiğin yanındaysa da daim olsun
amin teşekkür ederim konu bana yakın bir konuydu ondan yaşamıs birisi olarak cevap vermek istedim dedigim giibi unutamaz asla bunu sakın unutma hep aklında olucaksn seni gördügünde içinde bişiler olucak yarası kanıcak anlatılamaz birşey bu ya:S
anlıyorum. bende kendimi avutuyorum sanıyordum, erkekler de unutmuyormuş demek ki.. bir nebze iyi geldi bunları duymak.. peki bir erkek içinde mi yaşar? çünkü arayıp sormuyor.
nası anlatsam anlatmakla bitmez iy yaşar hoş yaşar gece eve gelir yataga yatar kalbı sızlar resimlere bakar bakerken gözleri dolar resimleri öper şiiirler yazar resmen düşünceleriyle hayelleriyle dışarıya bellı etmez umutları yıkılmıstır emin ol zevk almıyor suankı kızla cunku herseyde sen varsın onunla bir planı bir hayali yoktuki:S senle vardı
Gururuna yediremez kizin aramasini bekler en azindan ben oyle yapiyorum
kimseyi onun gibi sevemezdim cunku ayrıldıkdan sonra bile birisyle ilişkim olsada onunla yapıcagım her seyı onceden ilk askımla yapmıs olurdum ve her seferınde huzunlenırdım geceleri uyku tutmazdı onu özlerdim. . .
Unutmazdım evlensem bile aklıma gelirdi sürekli 6,5 yıl az değil o kadar yaşanmışlık var.
evlendiğiniz insanı sevseniz bile aklınıza gelirdi yani. peki yaşınız o vakitler küçüktü diye çocukluktu ergenlikti deyip ileride basitleştirmez miydiniz kızı ve bu ilişkiyi? çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, vakit ayırdığınız için sağolun.
Bana göre ilkler unutulmaz 20 yaşındayım ilk okul günü mü hiç unutmadım ilk defa 6 sene önce araba kullandım bugünkü gibi aklımda her anı 6,5 yıllık sevgilimi unutur muyum hiç üstelik ilk sevdiğim insan önemli değil
1- Unutmak için sevmedim.
2- Kimse unutulmaz değildir, sadece bu duruma alışılır.
3- Geceleri hatırlayıp ' ne güzel şeyler yaşamışız be ' diyip uyurum.
4- Herkesin hayatına yeni birileri girecektir.
Açıklayıcı olmuştur umarım..
bu karşındaki kişinin yapısıyla bağlantılı bir konu bazı insanlar duygusaldır zor atlatır uzun zaman alır bazı şeyleri aşması bazı insanlar daha cesurdur herşeye rağmen yoluna devam etmek ister böyle kişiler çabuk toparlanır yoluna devam eder zaman burda belirleyici unsur değildir kişinin yapısıdır belirleyici unsuz