AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
328Cevap
unutamam asla unutamam ben ve biterse yıkılırım eminim piskolojık destek alabilirim ben tam 3 yıl karsılıksız aşk yasadım kızın cocougu vardı esıyle ayrılmıştı ama çok sevdım ölürcesine sevdim destekde aldım gezdım dolandım vs yani demem şu senın anlattın gıbı aşkmyasasam heralde yıne destek alırdım aklıma geldikce yanaklarımdan yaşlar süzülürdü
Her uyandığında gözleri acıyan, yastığı ıslanan birini düşün...
Neyse' ben bir 10 yıl kendime gelemem.
buna uzun cevap vermeye gerek yok aslında :) ateş düştüğü yeri yakar ve herkesin içinde ki alev farklı harlanır.
Olmaz mı? Gerçek bir erkek için nasıl bazı şeyler bir kadın icin kapanmaz yara olur buda öyledir. Allah kimseye yaşatmasın bunu.
unutulmaz ama ilerki yıllarda evlilik yaşanabilir ne kadar evlensede 6.5 yıllık ilişkinin izi kalır unutulmaz yani
Valla ayrılsaydık üzülürdüm açıkçası... ama kendimi affettirmeyede çalışırdım baktım gene olmuyor böyle yaşıyacağım derdim kendime nasıl olsa herkez yalnız ölecek.
Ben 4 yıldır atlatamıyorum çoğu geceler yastık kılıfı ni değiştirmekten biktim
gerçekten mi? onu 4 yıldır unutturamayacak olan neydi peki ilk olması mı
Evet ilk olması
sende mi kızı arayıp sormuyorsun da içinde yaşıyorsun? kızın senin bu kadar üzüldüğünden falan haberi var mı?
6,5 yıl ne ilk sevgili bir de hayatımı yaşamayayım öleyim daha iyi
13 yaşında tanışıp 15in sonlarına doğru sevgili olduk ve dediğim gibi yaklaşık yedi yıl sürdü. peki ileride "çocukluktu, ergenlikti" deyip değersizleştirir mi? siz böyle düşünür müydünüz? ayrıca vakit ayırıp yazdınız teşekkür ederim
evet muhakkak da öyle olacaktır aksini iddaa edenle hiç tanışmadım daha
Öyle mi der yani.. unutur o zaman önemi olmaz onun için diyorsun?
bu hayatta insanlar ölen çocuklarının acısını bile bir zaman sonra hafifletiyor düşün ki yıllar sonra olacakları.. sevgililik bu gelip geçer bir duygu.. sadece o değil sende unutacaksın zaten
Erkekler senin de yazdığın herşeyi yaşasa bile ilişkiyi sürekli puanlar sen onun için mükemmel uyumlu olduğunu düşünsende o verdiği puanlarla ilişki taki evliliğe kadar sürdürebilir çünkü Yen'i sevgili yeni sorunlar ve uyum süreci bununla uğraşmak yerine ilişkiyi aile kurmak söz konusu olunca varsa bir aday ona yönelir. Sen şaşkına dönersin
3.5 sene çıktım tam manada sevdam dediğim sonra ayrıldım yalan dolan olunca ilişkide mesele unutup umutamamak değil mesele tekrar aynıı duyhularda aşol olamamak..
Boyle bir erkek arkadaşım varmis gibi konusacagim. Unutacagimi sanmam. Çünkü ilkler unutulmaz bence birde ömrün cocuklugun onunla gecmis cok zor olur onu unutmaya omur yetmez.
Unutması pek mümkün görünmüyo. ondan hiç bir işaret ve iz kalmamalı.. Görünce bile tazelenir anılar
bir iki yıl geçmeli
ya da onu unutturacak biri olmalı
Ben onu unutamam ki unutabilmem için yılların geçmesi gerekiyor ama yıllar onsuz nasıl geçer ki orasıda pek bir muamma evlenebileceğimi sanmıyorum o durumda hep aklıma gelir çünkü ilkler unutulmaz heleki bunca yaşanmışlık varken
Hacı o hep kenarda kalır be erkekler için şizofrende olmazsın ama hep kafanda o olur yani unutamazsın alışırsın sadece kimseye söyleyemez içini eritir ama sesin çıkamaz yapamazsın
Bu sorunun cevabi cok uzun degiil
Ömrünün sonuna kadar unutmazsin...
erkekler de unutmaz, öyle mi? başkasıyla evlense peki, her iki tarafta?
Hic bir zamannn unutmaz
Evlenirim ama her zaman içimde kalır. Yemeden içmeden kesilirim.
yıllar yıllar geçip, o kızı bir daha görmeyip hiç konuşmasan bile mi?
Gerçekten sevdiysem ölsem bile içimde kalır, o dertle girerim mezara :)
erkeklerin böyle düşündüğünü görünce hem çok seviniyorum hem de aşırı şaşırıyorum. evlenince unutur bütün erkekler sanıyordum, ki aslında ayrılıktan üç beş ay sonra dahi unuttuklarını düşünürdüm. görüşün için teşekkür ederim
Ayrıldıktan sonra olan hep erkeğe olur. Bunu bayan olduğun için sana detaylı anlatamam ama biraz derin düşünürsen ne demek istediğimi anlarsın.
bende tam tersini düşünüyorum. ayrıldıktan sonra olan hep kıza olur/ gibi. çünkü bir de terkedilen tarafım. bu konu hakkında çok düşünüyorum ama hala ayrılıktan sonra erkekler umursamazmış gibi geliyor. arayıp sormamasından mütevellit. içinizde mi yaşıyorsunuz?
Neden arayalım ki? Erkek ne kadar dert ediyorsa kızda o kadar inat eder ve kolay kolay geri dönmez. Ben içime atarım şahsen ama bir yerden patlak veririm. Yazdığına benzer bir dertle 6 yıldır boğuşuyorum zira.
sende mi aramıyorsun? bunu neden yaptığınızı anlayamıyorum. bir erkek seviyorsa, kalındaysa bir mesaj dahi atmaz mı? gurur mu bunun cevabı? vaktini ayırıp yazıyorsun çok teşekkür ediyorum
Benim öyle bir şansım yok platonik olduğum için. Onun benim varlığımdan bile haberi yok :) Keşke gurur olsa.
Rica ederim yazarım tabi ki yardım ederim. Biraz yaram deşilse de konuşmak iyi oldu :)
İlkler hiç bir zaman unutulmaz, benım de anlamadığım kadının tek mi kalbı var erkegın yok mu
haklısınız ama bazı sorulara göz attım. erkeklerin çoğu unuturum önemsemem, umursamam yazmışlar. çevremdeki kız arkadaşlarımın sevgilileri de arkadaşlarımı unutmuşlar bile. dışarıdan erkekler çok umursamaz ve duygusuz gözüküyorlar. size sormak istedim yine o yüzden.
Bunu her erkek ıcın de ve bayan ıcın de düşünmezsiniz, böyle uzun bı ilişkıden sonra neden ayrıldığına bağlı eğer kı ayrılmak ıcın gecerlı bı neden varsa o zaman be olursa olsun unutmaya calıscaksın
Unutmak zor ama, bitmiş bir ilişki ise 1-2 sene içinde unutulabilir.
tamamen bir felakettir ilk bir saat özgürüm zannedersin sonra bir korku sarar etrafını saga sola saldirirsin yatağa girer saatlerce aglarsin paket paket sigara biter dostların bile teselli edemez yok oldum sanırsın berbat bir duygu yaşadım.
Geçti mi
11 aylık ilişkim bitti hala unutamıyorum. Öyle birşey olsa biterim heralde :D
erkek gerçekten seviyor da asla unutamaz. yıllar geçse de bile. ama sosyal hayatına en fazla 2 haftada döner. yani unutmak için başka vücut lar aramaya başlar. teomanin şarkısı senden önce senden sonra gibi. dinle bir onu tavsiye ederim.
Unutma açısından kişiden kişiye değişen bir durum aslında, yinede zaman alacağı kesin.
Bunu unutmam kazanmaya çalışırdım. Eğer kötü bir şey yapmadıysa.
Valla 1 hafta dayanabilirsem onsuzluğu guinees rokerları ararım kayda geçmesi için
Erkekler içinde herşeyi yaşar eğer gerçekten sevdiyse unutmaz
eğer seviyorsa erkek her seyi yapar ama artık sogumuşsa sadece hatıra olarak kalır
Yasamisliklar unutulamaz... Ama erkekler cok daha cabuk atlatir bu tur travmalari...
Hayır ben unutuyorum genelde. Yas tutmanın manası yok
böyle durumlar karsisinda erkekler cok vefali degillerdir.. bir cok ornegi vardir ki boyle uzun bir iliskiden sonrada , iliski bittikten uc ay sonra bile erkek baska bir kizla nisanlanip evlenebilir.. eski gunler elbet ara ara erkegin aklina gelir ancak erkek bu hatiralari hatirlar gecer.. hatiralara takili kalip cok fazla aglayip sizlamaz..
Gerçekten herkes anlamaz ama ben 2 gün deli gibi üzüldükten sonra kendime geliyorum cidden Beşiktaş o efkarımı bastırabilen tek şey. Ama Beşiktaş olmasa durum vahim olurdu onu biliyorum
Gerçekten hiç sevgilim olmadı el ele tutup yürüdüğüm. O nedenle bilmiyorum. Ama platonik olarak uzun yıllar sevip unutamamıştım; reddedildiğimde. Ama artık unuttum 6-7 sene sonra
üzerinden zaman geçmiş adı üzerinde :D bide benim isim hafızam yok zaten ondna evlenrim hatta kop kop oynarım bile :D :D tabi o özel anlar unutulmaz ya yaşanan yerler felan
3 yıllık ilişkiydi biteli 20 ay oluyor ama unutulmuyor.
O kadar uzun ilişkim olsa kendim için de karşımdaki içim de üzülürdüm çok
Ben ki aşkı kutsal olarak gören biriyim asla unutamazdim bu olayı büyük ihtimalle sonum ölüm olurdu
oyle iliskim olsaydi herseye herkese ragmen o kizla evlenirdim
Benim gibi bir adamsa zorlanmaz. 1 kere sildiğimde sanki hiç yazılmamış gibi hissederim.
aşk acı çekmektir unutmamak bunlar varsa kalp atıyor demek tir
ama ben 1sene biriyle olsam kesin evlenirim 😂
öyle bir kızı insan neden bırakır ki ben bunu anlamiyorum
valla öyle bir ayrılık acısı çekerdim ki heralde kimse engel olamazdı ağlardım günlerce yemek yemezdim dışarı çıkmazdım sosyal hayat 0 A inerdi insanlarla iletişim kopardı yani kısacası yaşayan ölü misali
eger böyle bir kızla ayrılık sebebim aldatma ise onu o an unuturum asla da hatırlamam.. ama unutmaki ilk sevgiliyi unutmak zordur diyede bir söz var ve bu dogrudur.. baskasıyla evlense bile genede o kızı hatırlar gorduğu yerde gecmise döner
erkek kız bence unutmak zaman alır eğer gercekten değer verdıyse
seven erkek kolay unutmaz evlendıysede yeterı kadar sevmeden belkı de bır kurtuluş olarak görüp evlenmiş olabilir
Ölenin ardından en fazla hafta ağlanılan bir dünyada ben bir aşkın çok da kalıcı olabileceğine inanmıyorum ne yazık ki. Elbet unutulur yerine yenisi gelir sevilir...
erkeklerin aklı fikri dışardadır seni aklına bile getirmez onlar merak etme boş yerede kendini üzme kandırma boş ver yol ver
her gece mi ne her gecesi her anin zehir olur yasamak istemezsin herseyden soyutlarsin kendini hayat sana yasama hevesi vermez bogazin dugumlenir konusamazsin daha neler neler kimse yasamasin dilegim
Böyle bir olay başımdan geçmedi lakin duygusal insanlar böyle bir ilişkinin sonlandigi andan itibaren eğer gururuda varsa ki o kişiliğe bağlı biraz :) başka kimse ile beraber olamaz eğer gurur yoksa da 1 yıl surmez :))
Unutmaz da hani duygusal olarak bişey hissetmeyebilir eğer senden sonra bir başkasını gerçek anlamda yeniden severse
Ayrılma nedeni çok önemli bence. Öyle durumlar var ki düşünmem bile. Misal haksızlık yapıldıysa hiç üzülmem ve asla geriye bakmam
haksızlık, yalan, ihanet, başka birisi, hata vs asla yok. kim olduğum anlaşılır diye buraya sebebini yazamıyorum. çünkü bir tek bu sebepten biz ayrılmışızdır diye düşünüyorum.
Sen öyle sen. Artık sebepler hep aynı.
3-5 sene gibi bir süre belirtmek zor ama etkisi kolay kolay geçmez yaşananlar unutulmaz
Böyle bir yaşanmışlığı unutmak çok zor kolay kolay unutulmaz sadece alışılabilir zamanla...
Öyle bir ilişki yaşadıktan sonra ondan sonra gelen kişiye yazık olur hem ona hem bana her kurduğum hayelde ilk onun izi vardır çünkü
Dilek olay sekiz yıl unutuluyormu hayır başkası seviliyormu evet evleniliyormu evet mutlu olunuyormu evet ama hep bir soru onunla olsaydı nasıl olurdu
Valla ben hiç s*kime takmam direk evlenirim. Akşamları dusuncem hüzünlencem yalan dolan. giderim abi kahveye arkadaşlarla bir batak çeviririz bu kadar
öyle bişey olsa ayrılmazdım ayrılsaydımda kendimi unutabileceğim yerlere yaşama gecerdım
Ben ölene kadar unutmam yaşanmışlık kanayan yara geçmez
Bni böyle seven birini bulsam başka birini gözüm görmezki
En fazla bir iki ay içerim sonra 300 500 keyfime bakarım ölenle ölünmez yapacak bir şey Yok Yen'i denizlere yelken açarım kusura bakmasın kimse
6.5 dile kolay unutamam asla evlenmeye kadar gider omur boyu yaşarım o kızla
6 yıllık ilişkim 9 ay önce bitti. Ömrünün sonuna kadar unutulmaz.