AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
328Cevap
Omur boyu unutmamda cok uzun zzman sonra harika biri girmeliki hayatima ancak alabileyim oda sadece evlenmek icin
Eğer bunları yaşayıpta unutan erkek varsa onun erkekliğini s*kerim ben.
7 yıl platonik takıldım açıldım klasik cevaplarla karşılaştım. Ne yapacaksın öldürecekmisin olmayınca olmuyor unuttum artık ama sıkıntılı donemlerdı
Ben 6 senedir seviyorum platonik. Bazen agladigim oluyor ve genelde hüzünlüyümdür saçlarim bile beyazliyor stresten
Her erkek bir değil ki keşke hepsi sadık olsa karakterleri çok farklı :(
ben ayrıldığımda en son sahile gelip taşlıklarda böyle biraz hüzünlen ağlamıştım eve gidincede soğuk su ile duş aldm sonra dertli dertli müzikler dinlerdim
Böyle bir durumda ayrılmam için çok büyük bişey olması gerek , eğer o bırakırsa kolay kolay unutamam
Evlilik dışı, evli imiş gibi yaşamalari doğru bulmuyorum ben. Her şey zamaninda olmalı
Evliymiş gibi yaşamak derken? Haftada bir en fazla iki kez görüşürdük.
Ama çok daha fazlası varmış gibi anlaşıliyor sorudan...
Çünkü biz 13 yaşından beri tanışıyoruz. 15 yaşımız biterken sevgili olduk. Birlikte büyüdük aynı semtte. O yüzden öyle anlaşılıyordur muhtemelen. Yoksa öyle her gün görüşülen cıvık cıvık insanlardan değildik.
Hım neden. ayrıldıniz peki?
Ben unutamam heralde ve bırakamam hiç uzun ilişkim olmadı pek bilmiyorum ama zor bir durum tabi insana göre de değişir
ben kolay kolay atlatamazdim herhalde belkide hiç birakmazdim böyle bir kızı benim hiç sevgilim olmadı ben pek bilmem sevilmeyi sevmeyi
1 aylik iliskiyi 3 yilda atlatabildim. yeni yeni kendimi acabiliyorum. birinin elini tutmaya hazirim
gel senin elini bir kere tutayim 3 yılda değil 30 yılda unutamazsın, unutmazsin👫
cok tesekkur ederim cok naziksin 😇
bilmukabele de hazır böyle eli tutulmaya namzet biri sana el uzatmış ise bir düşün derim 😉
cok da acik sozlusun be :) seninle tanismak isteyecek cok insan var burda :) ben dahil 😆
Çok sevmişse 3 ay, az sevmişse bir iki haftada unutur... Ne duygusal aşıklat gördük çok sevdim diyip ağlıyanını ayrılıp 2ay sonra evleneni., heheyyy...
Unutmak kolay olmaz. Kişisine göre insan unutur ve yeni arayışlara girer yine de
Tabiki kolay unutulmaz o kadar sene aileden biri gibi olmuştur artık
unutmam ya keşke öyle kisubulsm op kokla sonra bırak piclk ya kızın yhmsa aglmasinu sevmem
unutmak çok zor olur hatta unutulmaz acı çekiyorlardır tabi yıllarca bir ilişkiye emek harca ve sonu hüsran ne olmasını bekliyorsun
Böyle bir şey düşünemem çünkü hayalini bie kuramayacak kadar olması düşük bir ihtimal gibi geliyo. 20 yıldır yalnızım. Üzgünüm.
böyle bir ilişki neden bitiyor onun sebebini de öğrensek
şartlara göre değişir.. son zamanlarda başkasıylada görüşüyorsan unutmak kolay olur 👍
6,5 yıl birlikte olacaz ee sonra ayrılcaz öyle bir hakkı olamaz :) ihanet olmadıkça bir yere gidemez :)
Unutamazdım ben hep izleri kalırdı. Evlendiğim kişide onu görürdüm
eğer 6,5 yıl içerisinde sevgi tutku bittiyse zaten çoktan bitmiştir
Ben unutmam ya ve umarim basima gelmez boylesi çünkü cok zor toparlanirim diye düşünüyorum
Onca senenin yasanmisligi var bir anda silemez seni
İlkler asla unutulmaz. öyle bir ilişkim olsaydı asla unutamazdım. iyi ki de yok :D
Uzun süren bir ilişkim bir şekilde bitti bir dönem psikolojik tedavi gördüm ama o hiç etkilenmeden veya mecbur olduğu için ayrılıktan dört ay sonra evlendi ben beş yıl sonra
Sevgilim olmadigi ve yapmak için uğraşmadığım sevgili olayının bir gönül eğlencesi hem karışyi hem kendimi kandırdığımi düşündüğümden cevapsız bir soru benim için
Oyle birseu olmussa unutmam unutmak istemem geri kazanmak için varimi yogumu veririm
aranızdaki tek güzel kardeşim ben miyim lan fjsbeiwfue74h2udbs
bu kadar yıl gecırecegım ve herseyımde yanımda olacak ve ben onu neden unutayım mı öyle bırsey kesınlıkle olmaz
ayrılık sonrası 1 yıl gecer sankı 1 gun once ayrılmıs gıbı olursun hersey taptaze durur yanı anlıcan uzulur de bı 3 yıl sonra evlenır ama :)
Bir çok erkek evlenemez delbeder olur
Sorunuza davet ettiğiniz için teşekkür ederim efendim
rica ederim, ben teşekkür ederim asıl. bir erkek unutamaz diyorsunuz yani, öyle mi? yıllar geçse de?
Anlattığınız gibi bir sevgiyi yaşayan erkek unutamaz evlenmezde ihanet görür
Hımm öyle bişiy gelmedı basıma ama çocukluk askını unutamıyosan onu ömrünün sonuna kadar unutamazsın yani içer içer ağlarsın artık :dd
aynı türden olay abimin başına geldi anlatması uzun sürer şimdi ama psikolojik diyelim ben öyle düşünüyorum en azından
Asla unutulamaz bu ilişki. Böyle 1 ayrılık yaşamadığım için bilemeyeceğim.
Unutmak diye bir durum yoktur. Sadece alışırsın yokluğuna. Bazen aklına gelir. Evlensen bile unutamazsın..
6.5 yıl olmasada 3 yılımız geçti birlikte. Hiç bişey yaşamıyosun. Yok gibi oluyosun. aradan 1.5 yıl geçti ama bende henüz değişen bişey yok. Ne yeni bir ilişki yaşamak istiyorum. Ne de eskisiyle tekrar birlikte olmak. Hiç bişey istemiyorum
keske gizli yazabilseydimde nevar ne yok bende dokebilseydim.
Mesajla yazabilirsiniz. ya da gizliden yazsanız
sorun orda xper olmadigi icin yazamiyorum. neyse simdilik dursun da duzelince gizliden yazma sansim olur.
Merak ettim..
ne yapalim ne yapmaliyim diye sorayim ya da
artik anlatabilirim mesaj atabiliyorum eger hala merak ediyosan benim icinde iyi olur.
her erkek aynı olmadığı için göreceli ama ben olsaydım eğer aylarca atlatabilceğimi sanmıyorum hepimiz insanınız. ve kolay birşey değil bu
bir altı aydan önce yeni bir ilişkiye baslayamazdıö sanırım
Unutmak öyle kolay olmaz böyle bir durumda yillarini alır
ben boyle birini omur boyu unutamam ve o evlenmeden asla evlenmem
Unutulmaz. Belki ayrılıktan bir kaç sene sonra evlilik olur ama bir ömür unutulmaz.
Bu durumu yaşan birini tanıyorum 22 yaşında ayrıldı şimdi 27 yaşında başkası ile nişanlı kız oğlanı bilmiyorum başkası ile nişanlanıp ayrılmıştı kız nişanlanmadan önce keşke ayrılmasalardı :(
senden sonra kiminle tanıştığına bağlı unutma durumu :)
ara sira aklimiza gelir hayal ederiz seviniriz mutlu oluruz ama onumuze bakariz cokta tinlamayiz gerci ben oyleyim ama cohu erkekte oyledir eger evlenmeseydi geri donerdi ama evlendiyse bir daha imkansiz unutun derim
Erkege baglidir 8 sene cikip ayriliktan 3 ay sonra evlenen gordu bu gozler
gelmedi ki başıma. ayrıca niyr ayrılıyorum böyle birinden manyak mıyım?
Zaman sadece aliskanlik yaratir. Kurtulmasi pek uzun surmez. Evlenebilir. Ama unutmadan da evlenebilir.
Gerçek seven bir erkek olursa üzülür demek ki seni unutturacak biri daha özellikli biri çıkmış karşısına denilir
3 senelik ilişkim biti en iyi dostumla sevgilimi aynı yatakta gördüm ve bazen ve herla aklıma geliyor
değil 6 yıl 16 yıllık bile olsa 1 günde unutturacak birisine rastlayabilir.. Aklına bile gelmezsin
çoğu erkekler unutulmuyor demiş, hatta aşağıda ki birisi evlendiği halde hala unutamadığını söylemiş, ki 14 yıl geçmiş üzerinden. demek ki her adam farklı.
unutmak ayrı birşey terketmek ayrı.. Evet unutamadığın kişiler mutlaka olacaktır ama bu yenilerini yaşamana engel değil..
Aklına bile gelmezsin demişsiniz. erkekler unutuyor diyorsunuz yani..
Tam olarak öyle değil.. Erkeklerde unutmaz, yıllar sonra ilk aşklarını onlarda hatırlar ama 10 yıllık bile olsa 1 günde bile başkasını sevebilir.. 10 yıldır sevgilisiniz diyelim 1 günde başkasına gidebilir ama unutmaz. Anlatmak istediğim bu
şimdi anlıyorum. haklısınız. teşekkür ediyorum vakit ayırıp yazdığınız için
Benim o kadar uzun bir ilişkim olsa her nolursa olsun ayrılmazdım. Gerçekten seven unutamaz
Kişiye göre değişir her insan farklı ben öyle birinden ayrılmam öteki az düşünür bilemessin
İmkansızı sevmeseydik eğer bu dediğin durumu yaşayabilirdik
boyle bir ayrılık olmaz.. olmamali.. olursa yakip yikar
Boyle bir beraberlik yasasam ayrilmam, unutucagimi sanmiyorum kimseyide birakip gitmem
Guzel ablacim 170 tane görüş neyine yetmiyoda davet ediyon
ben böyle birisi değilim beni niye davtet ettin ki bu soruya
ben asla unutup başkasıyla evlenmem onunla yaşarım ömür boyuu...
Ben unuturum eğer mevzular farklı ise ama eğer ki seviyorsam çok zor unuturum