Sevgilinizle 6,5 yıllık bir sevgililik döneminiz olmuş. İlk sevdiğiniz ve ilk sevgiliniz. (kızın da öyle) Birlikte büyümüşsünüz. İlk onu öpüp, ilk ona dokunmuşsunuz. Kız sizin için birçok fedakarlık yapıp, günlerce omzunuzda hıçkıra hıçkıra ağlamış. Elinden gelen her türlü maddi manevi her şeyi yapmış. ailesiyle tanışmışsınız, çok sevmişsiniz. Böyle bir durum yaşadığınızı düşünün. Bu kızı kaç yıl sonunda unutup evlenebilirsiniz? Erkeklerin böyle bir ayrılık sonrası neler yaşadığını çok merak ediyorum, bunu anlatabilir misiniz? Geceleri düşünüp, hüzünlenir misiniz ya da ne yaparsınız? Uzun ve samimi cevapların hepsine +1 ve eig.
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 500 cevap paylaştı. İnsanlar büyürler ve değişirler.
Değişirken çok azı kalbindeki sevgiyi kırmadan taşıyabilir
Zira Değişince hayattan beklentiler, zevk aldığı şeyler, doğru daldığı şeyler de değişir.
Bu süreç içinde birçok insan kalpleri birlikte çarpmasa bile sırf " verilen emek var" adı altında elindeki garantiyi de kaybetmek istemezler. Sevgi yerini "elinin altındakini kaybetme kaygısına dönüşür"
Birlikte olduğu ya da olacağı anlara da değil de "ben zamanında şunu yapmıştım" o bana bunu yaptı gibi muhasebelere girer sizin gibi.
Tıpkı evi soyuşan adamın kaygıları gibi. Çalınan eşyalarla yaşayacağı tecrübelere; misal bu akşam da süper film vardı, tüh yerine Ben onları yıllarca çalışıp didinip biriktirmiştim daha taksiti bitmemişti diye verdiği emeklere üzülür.
İlişkiler de böyle işte. Kalp artık. İrkilten çarpmaz ama sırf verilen emekler adına kaybetme kaygısına sebep göz yaşı dökülür.
Oysa kimse bozuk televizyonu mumyalayıp evinde saklamak. TV sizinle değilse ararsın gider.
O yüzden kalbim biriyle çarpmıyorsa verdiğim emeği gözüm görmez. Cebimdeki 1000 liranın 100 lirasını hırsız çaldı diye kalan tüm paramı 100 lirayı kurtarmak için harcamam. Sen harcar mısın
Ama tüm ömrünü 6,5 yıl için harcarım diyorsun. Harcama.
Ayağa kalk. Herkesten önce kendini sev hem de herkesten çok sev.
İnsan sevdiğini üzer mi?
Üzmez...
O zaman üzme kendini22 Yorumla- +1 yıl
verilen emekleri elbet düşünüyorum fakat ilk planda asla değil. üzüldüğüm nokta, hala onu çok seviyor olmam ve hayallerimin hem de en masum hayallerime onu koymam idi. çünkü biz beraber büyüdük, anılarımız öyle çok ki.. beni üzen bunlar. yoksa emeklerime üzülmüyorum, tabi ki emek verecektim bir ilişkideysem zaten. ama demek istediğinizi anladım. görüşleriniz için vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
Bu konudan soyutlayarak insanlara bir bak
Mutlu olmak için çok az sebepler ama mutsuzluk için tonla bahaneleri. Çünkü mutlu olmayı bir sebebe bağlıyor insanlar. Öyle büyütülüyoruz.
Hepimize yemeğimizi yersek çikolata kazanabileceğimizin sözü verildi. Her mutluluk için acı çekmemiz gerektiği
Yaradan her şeyi bir sebep-sonuca bağlamış. Gavurların kelebek etkisi dedikleri nane işte.
O adamın 6,5 yıl önce karşınıza çıkmadı gerekiyormuş. Sonra sizden ayrılması gerekiyormuş. Sonra sizin bu üzüntünüzü buraya yazmanız gerekiyormuş. Benim de "şans eseri" sayfayı yenileyip en başta bu soruyu görüm buraya yorum yazmam gerekiyormuş...
Geçmişe üzülüp gelecek için kaygılanmayın artık. Çok bu konulara girmek istemiyorum ama üzüldükçe kortizol seviyeniz yükseliyor. Bu da özetle şu anınızı ve geleceğinizi değiştirecek etkiler yaratıyor
Hep önce "kendinizi" sevin ve hep mutlu edin kendinizi. Her şey değişmeye başlıyor o zaman.
En İyi Cevaplar
Kim ne derse desin böyle bir ilişki unutulmaz. Bir kere 6,5 sene Dilek olay 2375 gün yapar unutmaya zorlasan bunun hadi 1000 gününü eften püften geçti de unuttun var sayalım kaldı 1375 hadi bunun da 500 günlük kalan kısmı tartışmakta vs diyelim önemli önemsiz 875 günden de vaz geçtik hadi.
LAN kokusunu nasıl unutacaksın ağzımdan kedi adından çok dökülen ismini nasıl hafızandan sikeceksin gözlerini kapattığında gözleri gelmeyecek mi aklına hani unuttum dediğin 2375 gün vardı yaa kendini kandırdın uğraştım ama 1 gününü bile unutamadın. s11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 yil gecirdik. bir hataya düşüp aldatti. Aradan 2 yil gecti. Ben evlendim. Hala don diyor. Biraz once biride bu tarz soru sordu ona da yazdim. Iyice aklima geldi bu aksam guzunlendim bende :( Benden sonra ickiye basladi hatta sigara gibi olan uyusturucudan kullanmaya basladi. Benleyken hauati cok duzenliydi. Savrulup gittik baska taraflara. bir hata mahvetti bizi. Onu boyle gormek daha iç acitiyo. Ama hala resimlerimizi bile silmemis. Ne saman sosyal medya acsam bulup atar hatirlatir don der. Kullanmiyorum o yuzden. Basta umursamazdi ama zaman gectikce gozlerimib onunde çöktü:( Olan yillarimiza oldu bendeki emegine benim emeklerime oldu :(
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşimle onun gibi anilarimiz olmadi. O beni universite okurken bekledi. Okul harcimi benden once o dusunurdu. Harcin yaklasiyo para bulmaliyiz filan derdi. Ailem daginikti annem babam ayriydi filan. Sahip cikardi bana. Büyüttü beni. Sevmeyi ogretti. Iyi kotu herseyi onla yasadim. Sahilde cocuklar gibi elele tutusup kosardik. Takim bisey alip liseli cocuklar gibi sevinirdik. Hasta oldugunda evine gidip ben islak bez koyardim alnina :( Ailesi annesi akrabalari hep bilirdi beni. Kavga etsek kis gunu hava aydinlaninca gidip kapisinda beklerdim. Görsün affetsin beni diye:( Annem benim icin herseyin iyisini istiyo. Kendi guzel bisey yemiyo bana yediriyo bende sana oyleyim derdi bana :( sen herseyin iyisine sahip ol istiyorum derdi :( Unutulmuyo bunlar tabi. Makina degil beynimiz. Ama esimin hakkini yiyemem. Allah razi olsun. Mukemmel bir insan. Aşık degilim inkar edemem. Ama seviyorum iste. Insan zaten kac defa asik olabilir ki :(
Cevap sahibi+1 yılBen inatla Nisan yaptim aslinda. Çünkü oda emindi isteyerek yapamiycagima. Sen tatli belamsin kapidan kovsam bacadan girersin sen derdi hep. Simdi de diyor zaten ben hic gidebilecegini dusunmedim siyor ben baskasiyla da olsam sen beklersin sandım diyor. Simdi evli olmasam gidermiyim bilmiyorum. Sonucta guzellikler kadar hatalari da var. Aldatti beni cok engelledi kovsu istemedi git evlen desi. Ben ortadan kaybolunca anladi herseyi. Evliyken dersen gitmem nisani da o yuzden atamadim zaten. Esim bir kadinin hayal ettigi erkek. O kadar temiz ki ben onunla birlikte oldugum halde sorun etmedi bunu. O ortaokul mezunu esim akademisyen düşün benden cok iyilerini bulabilirdi kabul etmeyebilirdi. Ama esimde hayatinda ilk defa bana asik oldu. Onun beni reddettigi zamanlar bana umut oldu. Bu yaptiklarini yok sayamam. Herseyden once karsiliksiz sevdi beni :(
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu maalesef kaideye bağlı değil. Kimi erkek uzun süre kitlenir, kimi erkek orta düzey devam eder, kimi de direkt geçer evlenir. Kişinin kendisi ve psikolojisi ile ilgili. Bazen "ilk"ler, geçmişte kalır ve hatrı bilinmez.
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
326Cevap
Ya şöyle şimdi.
Lisedeyken bir sevgilim vardı. lise 1 de geldim o okula hazırlığı vardı önceden. Bir kızı gördüm çok etkilendim. Dedim ama bu bana bakmaz. Çok güzel kız. Çok havalı.
Zamanla biz yakınlaştık arkadaş olduk falan. Ben o zamanlar çok atılgan değildim.
Baya çok yakın arkadaştık 3-4 hafta böyle. Ve yakınlaştıkça ben çok daha hoşlanmaya başladım ondan ama sevgilisi vardı. Sevgilisini de hiç sevmiyordu öküzün tekiydi. Kıza küfrediyordu falan.
Bir gün doğum günü partisi vardı evinde. Erkek arkadaşı da olduğu için ben çok yakınında olamıyordum ve saygı göstermek istiyordum ilişkisine.
Sonra baktım her yere bulamadım onu. Dışarı çıktım. Ağlıyordu hava da baya soğuktu. Yanına gittim hemen noldu falan diye. Görür görmez sarıldı. Montumu verdim falan klasik işte. Olanları anlattı baya karışık işlerdi zaten de doğum gününde çok büyük kazık yemişti.
Aldım götürdüm kızı baya takıldık İstanbul'da akşam vakti. Sahile falan götürmüştüm. Ve 1-2 saatin sonunda çok mutluydu.
Gece evine bırakırken yanağımdan öpmüştü. "Hayatımın en kötü gününü en iyisine çevirdiğin için teşekkür ederim." demişti bak hala unutmam bu sözü.
Ve böyle böyle derken ben bir şekilde onu sevdiğimi söyledim.
2 yıl çıktık. Arada çok tatsız bir ayrılık olayı oldu. Berbat günlerdi. Neyse sonradan devam ettik aynı hızda. Çok seviyorduk birbirimizi.
Lise sonda amerikaya gitti. Giderken bırakmak zorunda kaldım. Çok acılıydı o an 2 yıldan sonra.
Şimdi hayatımda birisi var. Ama o da asla unutacağım biri değil.
İlk adam gibi aşkımdı. İlk sevdiğim insandı. Her şeyimi vermiştim. Hani şimdi de mutluyum da. İlkler unutulmaz derler ya öyle işte cidden. Bazen aklıma geliyor hala özlemiyor da değilim o anları.13 Yorumla- +1 yıl
ne güzel anlatmışsınız.. keşke ilkiniz sonunuz olabilseydi. hayat böyle sanırım, bende çok hayal kurdum/kurduk. çocukluktan bu yana, bir sürü anı.. erkekler hemen unutur sanırdım, meğersem yanılıyormuşum. paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. kendime de pay biçmiş oluyorum böylece.. çok teşekkürler tekrar..
+1 yılHerkesin yaşayacağı bir süreç vardır ilk önce: "Ayrılık"
Tabiki insan ilk 1 ay yediremez kendine. Unutmak istemez, sürekli eskiyi düşünür, yeniden birlikte olma hayalleri kurar. Hep kendini hüzünlendirecek şeylerle uğraşır bu süreçte , ister istemez de olsa yapar. Geceler geçmek bilmez. İnsanlara güvenemezsin. Artık kimseyi sevemeyeceğini düşünürsün. Geceleri ağlamaktan gözlerin şişer. Hayattan zevk almazsın. Kimseyle konuşmak istemezsin. Ta ki kabullenene kadar, bir daha birlikte olamayacağını. Bu kabullenme unutmak değildir. Unutmadan önce kabullenmek zorunda insan. Unutma uzun sürmez;bu durumu, kabullenme çok uzun sürer, şartlara göre, erkeğin gücüne göre, zekasına göre değişir.
Mesela kızın yeni bir sevgili yapması durumunda kabullenme daha zor gelir. Ama seni de seven biri çıktı mı karşına daha çabuk sürede kabullenirsin.
Her gece depresif şeyler dinleyip, stalklamaya çalışıp, eski fotoğraflara bakıp durursan çok çok uzun sürer kabullenmek. Ama hatıralatacak tüm şeyi çıkarırsan hayatından kısa sürede kabullenirsin. Kabullendikten sonra zaten gerisi lay lay lom. Dönse bile sana affetmezsin. Bu evreye girmişsindir. Onunla olamadığına üzülsende, şimdi daha güzel bir ilişkin varsa umrunda olmaz.
Yani unutmayı belli bir süreye indirgeyemeyiz. Şartlara ve kişiye göre 1 ay,2 ay,6 ay,1 yıl,5 yıl,10 yıl olabilir.11 Yorumla- +1 yıl
Tecrübeyle sabit.7 yıl karşılıksız sevdiğim biri acımadan gitti. Baktım onun için ağladığım zamanlar boşa gidiyor. Dünya ya bir sefer geldiğimi ve amacımızın da mutlu yaşamak olduğunu farkedince kabullendim. Hayatıma devam ediyorum. Böyle postlar hatırlatsa da güzel sesini, gülüşünü istemiyorum artık.
Ayrılık çok acı gelecektir orası kesin, ama unutmak ya da onsuz yaşamaya çalışmak kişiden kişiye değişkenlik gösterir. Acının şiddeti tamamen kişinin kalbinin yumuşaklığını, duygusallığına ve sevgi gücüne bağlıdır. Yani erkek muhakkak ağlar...
Ama tek olan bir gerçek var. Kişinin hayatından kim çıkarsa çıksın o kişi zamanla unutuluyor, onsuz yaşayama alışıyorsun, tabi hatırası kalıyor, izleri kalıyor, belki birçok alanda onu hatırlıyorsun, ama unutmaktan kastım onun yaşatdığı acılar bertaraf oluyor. Hayat bu sonuçta, istemeseniz bile devam ediyor ve zaman su gibi akıp geçiyor, işte o zaman suyu acıların zararını günler geçtikçe yok ediyor.
İşte o zaman herşeyi eritiyor. Ve bu ayrılıktan sonra bazı insanlar belki 1 ay belkide 1 yıl sonrada evlenebilir. Hiç evlenmem diyen bir insan kendini bile tanımamıştır ve ancak kendini kandırır çünkü hayatın temel kuralları, ihtiyaçları var, nasıl sevmişse, nasıl ayrılmışsa, gün gelir yine sever, sevmese bile evlenir. Dediğim gibi çaresi zaman ve sabır...10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yıl
Galiba en doğru yorumu tarafsız olarak ben yaparım.
6 yıllık bir ilişkim vardı, sevgilim masum kedi gibi kendi halinde çağdaş bir insandı, ne yazık ki babasının vefatı ve ailesinden uzak çalışma hayatı yüzünden ve üzerinde ki yükün ağırlığı ile değişmeye başladı ve asla bir kez bağırmadım, hep güvendim, bazen sırf bunlar için ağır konuştu yine kıyamadım, üzülmesin diye hep bir dediğini bin yaptım ama üzücü bir olay oldu 4 gün yanıma gelmişti ve ailevi bir olay yaşandı, 2 gün ben girmek zorunda kaldım meram edip sormadı bile, öyle üzüldüm ki, daha sonra bir kaç şey daha eklendi kısacası MERHAMETİNİ YİTİRDİ ve onu anladığım an herşeyi bitirim, geçen bayram gelince görüştük alışveriş sinema yine beraberdik ama yok, gönlüm silince dünyayı avuçlarıma verse ne olur...
az önce de bu soru benzerine yazdım aynısını...
Bana ne mi oldu ben yüzlerce bayanın olduğu bir spor kompleksi yönetiyorum ve ona hep sadık kaldım kalbimde silince de üzülmedim, zaten benim değilmiş demek ki dedim.10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 618 cevap paylaştı. Böyle durumlarda (ki malesef ben kendimden biliyorum) erkek tarafı ilk süreçte atar yapmaya devam eder ama ne zamanki şöyle 1-2 ay geçip onsuz hayatındaki boşluğu hıssetmeye başlarsın işte o andan itibaren sana kayanın selamı vardır :) artık hayatında evınde sana mantı açıp börek yapıp getiren biri yoktur, günaydın iyi geceler mesajının ne büyük nimet olduğunu anlarsın artık telefonun sadece banka çağrı merkezleri tarafından aranır, şey gibi ortada kalakalmışsındır :) nası yapsamda eski insancıl günlerime kavuşsam dersin ama bu yere batasıca gurur hep senin düşmanın olur,, nese daha fazla yazmayayım (yaptıklarımı anlatsam oturup ağlarsın :) anlatıcaklarımda cok uzun ama 2000 karakter yetmez onun için kestim)... Ben bunu 7 yıl önce yaşadım hayatımdan kaçtane daha kadın geldi geçti sanki 7 gün önce olmuş gibi herşey, bu yaşa geldim bırak evlenmeyi aday adayı bile yok gönlümde, geçen yaz uzun stalklamalar sonucu kendisini bulup bir mesaj atim dedim sağolsun atmaz olaydım! Nese yaa senin soru neydi dermişim :)) Sonuç olarak bu herkeste böyle olucak diye bişey yok tabi, bu ne paylaştığınızla alakalı seni nekadar sevdiğiyle alakalı yastığa başını koyduğunda yüzünün hala gözünün önüne gelmesiyle alakalı... Kimi omurgasız liboşlara bakıyorum 2-3 senelik ilişkisi bitmiş haftasına manita yapıyo kimiside 7 sene gecsede hala arabayla turlarken belki bir saniye görürüm diye evinin sokağından gecmeden olmuyo
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. benim bu yaşımda tecrübeme göre gördüğüm şey şu.. hisleri bittiği an olay bitmiştir.. bu tip şeyleri insanlar umursamıyor bile.. yani karşı tarafı istemiyorsa, bunları bir kalemde unutuveriyor.. böyle şeyler olmuş bir ilişki zaten kolay kolay bitmez mantıken.. hadi bitti diyelim.. vatandaş tekrar aşık olduğu an gider evlenir.. ha şu var.. bir erkek, ayrılık varsa ama kızı halen seviyorsa , ne yapar eder gerekirse kızın kapısında yatar, elinden geleni yapar ve kızı tekrar elde eder.. edemezse de yoluna gider..
10 Yorumlakişinin ruhsal yapısına bağlı olarak değişiklik gösterebilir bir durum
dolayısıyla net bir cevap vermek sizin tarafınızdan yanlış algıya neden olabilir
ben şahsen yaşasam bu olayı kolay kolay unutamazdım hatta belki kimseyle evlenemezdim kime dokunsam hep onu aldatmış gibi hissederim
çünkü onca yıl birlikteliğimiz olmuşsa
artık vefa duygularımız devreye girer
hayatta en zor şey de vijdanımızın aksini idda etmek ya da yapmaktır
vefa dediğimiz olay her insanda aynı ölçüde olmayabilir
tabiri caize
taş kalpli dediğimiz insanlar bu hadiseyi çabuk atlatır
ben kendim kolay kolay atlatamam şahsen
çünkü vefa ve sadakat herşeyden önce gelir benim için...
şunuda ayrıca belirtmek isterim ki;Tek gayemiz burada insanlara yardımcı olmak olsun
yani demek istediğiğim şey puan kazanmak ya da eik almak için yazmadım bunu 😊
soruda özellikle belirtmişsiniz 😉22 Yorumla- +1 yıl
Vakit ayırıp yazdığın ve böyle düşündüğün için gerçekten çok teşekkür ederim. çok sağol. yazdıklarında haklısın. beni gerçekten çok seviyordu, konuşmasa bile bakışlarından anlar ya insan o misal.. fakat şu an onun zerre umrunda değilim gibi hissediyorum. erkekler içinde mi yaşar, yoksa gerçekten hiç aklına düşmüyorum mu?
- +1 yıl
onca yıl beraber olmuşsunuz
kim bilir neler paylaşmışınızdır,
artık sana karşı hissettiklerini sana yansıtmadan yaşayabileceğini zanletmiyorum.
eğer umurunda olmadığını düşünüyorsan muhtemelen öyledir
aranızda neler yaşandı ve o nasıl birisi, bütün bunları bilmiyorum ama aklıma ilk gelen şey; Ya seni yeterince sevmemiştir, ya da senden daha çok sevebileceği birisini tanımıştır...
rica ederim
+1 yılHerşeyden evvel; Allah böyle acı yaşatmasın, böyle sancı vermesin. Zira kalp sancısının ne denli felaket olduğunu az çok tahmin ediyorum.
Öte yandan tamamen varsayım üzerine düşünecek olursam; ki böyle bir durum yaşamadım umarım da olmaz, erkeğin bu kızı hakiki duygularla sevdiyse unutabileceğini sanmıyorum. Ayrıca ailelerin gençlerle tanışması olayı çok başka bir boyut; bu aşamadan sonra nasıl ayrılık yaşanabilir ki? Çok zor ve sonrası için bir ket vurma durumu olabilir; kim yaşıyorsa Allah kolaylık versin. Bu noktadaki fikrimden ötürü kesinlikle ailelerin yahut gençlerin ailelerle tanışmasının evlilik arefesinde yaşanması gerektiği taraftarıyım ben. Çünkü çok farklı sonuçlar ve tahribatlar doğurabilir, gerçekten zor bir durum...12 Yorumla- +1 yıl
amin. umarım siz de dahil kimse böyle bir acıyı, kalp kırıklığını yaşamaz. geceleri bir ben bilirim ne yaşadığımı bir de Allah.. beni gerçekten seviyordu. hani anlarsınız ya konuşmasa bile sadece bir bakış bile sevgi doludur, o misal.. aileler birbiriyle tam olarak tanışmadı. annem ve annesi ablası tanıştı. o da benim tüm ailemle tanıştı neredeyse. abim kendisini çok sever, saygılı ve usturuplu biri olduğu için. 13 yaşında tanışınca maalesef evlenme süreci öyle bir uzuyor ki.. bu kadar emek verdik, güzel şeyler yaşadık. unutursa beni tamamen aklından çıkarırsa diye çok endişeleniyorum. sizce ne hisseder? çok uzun yazdım çok özür diliyorum
- +1 yıl
Estağfirullah; zor durum ama ayrılmışsınız bence önünüze bakın tekrar olma durumu yoksa, çünkü ancak sizi harap eder düşünmek ve beklentiye girmek. Allah yardımcınız olsun ve hakkınızda hayırlısını versin.
Arkadasım öncelıkle cok guzel bı soru sormussun teşekkurler :)
ALLAHIN yarattıgı her canlı bır kalbe ve bır yurege sahıptır... ve o kalp o yurek hayatı boyunca sadece bır kez asık olur
Senın anlattıgın ıkı sevgılı ayrıldıklarında emın ol kı yasamazlar ya da yasayamazlar intihar eder o ınsan bence..
ben 31 yasındayım ve ılk okulda tanısıp onun mahallesınde vakıt gecırdıgım ılk askım ılk sevdıgım kızla 3 yıl beraber olduk 20 yıl gectı ve ben hala aceba facede gorurmuyum aceba oda benı hıc dusunuyormu aklına gelıyormuyum gıbı gıbıı gıbıı birsuru seyler aklıma gelıyor ve her aksam yatagıma yattıgımda daha dun yasamısım gıbı onunla gecırdıgım zamanları gozumu kapattıgımda yasıyorum..
ve ben hala evlenmedım :(
Evlensem bılee ben ona olan askımı unuturmuyum ya da nasıl unuturum onuda bılmıyorum
He ayrılma nedenımız sadece KADER AYIRDI yanı farklı ıllere tasındı aılelerımız..:(18 Yorumla- +1 yıl
çok sağolun ne kadar samimisiniz. bu durumu maalesef ben yaşadım. unutabileceğimi hiç sanmıyorum. daha doğrusu kızların unutmayıp erkeklerin üç beş ayda unutup başka biriyle sevgili olacaklarını veya evleneceklerini düşünürdüm hep. gerçekten erkekler unutamaz, öyle mi? 20 yıl geçmiş sizin aradan, onu özel kılan ilk olması mı?
- +1 yıl
Tabiki ilk olması ve ayrıcada ilk olmasından zıyade anlatılamayan kelıme ıle ıfade edemeyecegınız bır samımıyet vardı
Soyle soyleyım evlerımız karsılıklı ıdı..
Ne zaman evden cıksa ya da bı yere gıdecek olsa dırek benım kapımı calardı.. aynı sekılde bende aynısını yapardım
Okuldan cıktıgında bırbırımızı gelene kadar beklerdık ılle eve beraber gıderdık..
vee anne babası bu yasta bukadar baglanılmaz dıye kıza baskı yapmalarına ragmen hıc bırzaman umursamazdı - +1 yıl
Mumkun degıl.. kavusmamız duyduguma gore o evlenmıs
Bızım sadece AILELERIMIZ farklı ıllere tasındı bız ankaraya tasındık onlar ıse Avanosdan nevsehıre tasındılar
Ozmanlar tabı TELEFON YOK INSTAGRAM YOK FACEBOOK YOK HIIIICBIR SEKILDE İLETISIM KURAMADIK:( ev telefonu vardı hep aradım sesını bı kac kez duydum sonra annesı actı ya da babası actı bıda sesınıde hıc duymadım - +1 yıl
@erikagaci ben 11 yasımdan berı FERDİ TAYFUR dinliyorum yasıtlarım pop dınlerken rap dınlerken ben hep onu dınledım sımdı dıyceksın ne alakası var?
Madem bu kadar asıksın ac bı ferdı tayfurdan ZAMAN TUNELI albumu ozman anlayacaksın
Bu ask bana ferdının 300 sarkısını ezberlettı:(
Öncelikle gerçekten seven bir adam , o kızla hayaller kurup ileride ailesi olarak gören bir adam unutmaz sadece unutmak zorunda kalabilir, en azından kendim tecrübe ettiğim için konuşuyorum her gece gözleri aklıma geliyor, sabah kalkıyorum sinemada orda burda yaptığı hareketler aklıma geliyor, bazen oda beni düşünüyordur ağlıyordur belki biryerlerde diyorum bu yani çok anlamlandırılamayacak ve sözlerle ifade edilemeyecek duygulardır, Herkesin ayrılık nedeni aynı olmamakla birlikte bu değişebilir, en azından biz ailesinden dolayı severek ayrıldığımzdan dolayı, gelecekte karım olacak kişiyi diri diri kalbime gömdüm, Allah hayırlısı ve nasibimse karşıma çıkartır değilse şükrederim ondan gelen herşeye..
12 Yorumla- +1 yıl
samimi cevabın için vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum öncelikle. kendimi buldum yazdıklarında.. biz de severek ayrıldık. bunun nasıl bir acı olduğunu ancak biz gibi yaşayanlar anlar. fakat şu an sevdiğim beni umursamıyor gibi, ne yazıyor ne mesaj atıyor. acaba diyorum gerçekten beni istemiyor mu unuttu mu.. bu benim canımı çok yakıyor. ya da içinde mi yaşıyor ki? çünkü kendisi her üzüntüsünü normalde içinde yaşardı. son bir soru sorsam: bir gün evlensen bile o kız aklında olacak mı? ki Allah kavuşturur inşallah sizi, umarım en güzel şekilde elleriniz birleşir ve yuvanız daim olur..
- +1 yıl
Olur, Ben onu gerçekten rüyalarımdaki kız diye bulmuştum öyleydi içini sevmiştim , çok güzel bir yüreği vardı ahlakıda öyleydi, Gerçekten çok temiz sevmiştim, herkes dış güzelli vs. diyor evet badoo'nun en yüksek puanlı kızlarından biriydi ama iç güzelliği önemliydi benim için dediğim gibi , Çok acılar çektim bir kez daha sendelediğinde ilişki ormanda idim Allah'a gece yarısı kendiliğinden uyandığımda hayatımda ettiğim en samimi duayı ettim ve namaz kıldım ağlayarak, ertesi gün mesaj atmıştı sanki bunlar yaşanmamış gibi hatta rüyasında birşeyler gördüğünü falan demişti, Yani herşey Allahtan nasibimse geri döner beni bulur değilsede, zaman zaman ağlarız duygulanırız, dua ederiz, kabul ederiz..
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHüzünlerimi biriktirip, sakin ve yanlız olduğum bir anda bir yerlere yazarak dökerim. Öncelikle kendimi düşünmem. Karşımdaki bu ayrılığa ne derece hazır, ne derece ayakta kalabilir, bunları planlarım. Yürüyebilmesini sağlarım. Yere sağlam bastığı bir noktada çekilmeye başlarım. Kendi hüzünlerimi düşünmem, kafamda bir düğme ile kapatırım. Bazen bir şeyler sebep olur da düğmeye dokunursa, neler biriktirmişim bunu yazarak görürüm. Kimse yokken bir iki damla akar, belki de şelale. Sonra kaldığım yerden devam etmek zorunda olduğumu bilirim. O kadar çok üzülüyoruz ki hayatta, bazen ağlamak yerine tebessüm edip gidiyoruz.
20 Yorumla
+1 yılbirincisi sen cok sevmıssın ama o o kadar sevmemeıs anlattıklarına bakılırsa derın bı mazı var bı anda unutamsın herseyı ınsan hıc unutmaz kı yasanaları oyle gelıstırı kendını ders cıkararak dımı ama boyle bı olay yasansa unutmazdım herhalde bı baskasıyla evlenecek dıyorsun sevse sence gıdermıydı o senı bı hata olarak gormus kı baska bıerıyle denıyor yanı kafana takma sana kendımden ornek vereyım 3 sene cıktık co k ıyıydı aramız sonra ayrıldık bes sene unutmadım sonra herseyın ımkansız vazgecılmez olmadıgını gordum sonra ıyı bı arkadas olduk sonra onunla hıc bıseyın eskısı gıbı olmadıgını soyledım sımdı bugun benım dogum gunum ıkızımı aramıs ve benımle konusmak ıstemıs konustuk lafın bıttıgı anlarda oldu ama anladım kı unutmamıs benı
10 YorumlaUnutmak için böyle bir şeye başvurulabilir sadece unutmak için... Ama unutamaz sen rahat tut içini demek isterdim de seninde koca koca senelerin onunla süslenmiş... Ben askerliğim 1 sene olduğu halde unutmamış iken sen 6,5 seneyi hiç unutamaz ve acısını çekersin... Belki de başka sebepler vardır senin bilmediğin bilemeyiz... Bu sebepler ailesi olabilir daha sonra sende evlendiğinde negatif olacak yönlerini erken zamanda keşfetmiş ve evliliğe sıcak bakmamış da olabilir... Evlilikten ziyade sevgili olmasını seviyordu belki sadece seninle ya da yaptığı evlilik sevgi değilde mantık evliliğiydi bilemiyorum... Herkesin beyni farklı işliyor...
10 YorumlaKızlar, yetişemiyorum.. Bir giriyorum siteye 50 tane soruya davet geliyor
https://youtu.be/VgyJEEd7-fM
Dur bakıyım senin ızdırabın neymiş
Evladım ne bir erkek için ne bir kadın için, kendinizi heder etmeyin
Göz yaşınıza israf.
Tabi bu dediklerim suçu yokken ayrılanlara.
Ama adam kendi yediği nane yüzünden kadını/erkeği kaybettiyse, ona ceza haktır. Zırlasın kahpe derim.
Neyse, ben masumum çocuklar.
Açın hep eraber frekans ayarlıyoruz20 Yorumlaböyle bir şey yaşamadığım için bir şey diyemem. fakat tahmin yürütmem gerekirse;
ayrılık sebebine bağlı. yani artık aşık olmayabilir, monotonlaşma ya da farklı şekillerde büyümüş olabilirsiniz 6,5 yılda ergenlikte kişilikler çok farklı noktalara sürüklenebilirler. alışkanlıkları atlatmak çok zor olacaktır yine de.
güven sorunu olduysa gurur yapar, başkasına güvenmekte zorluk çekse de bir şekilde atlatır.
eğer "severek ayrılma" gibi bir durum yoksa kişinin karakterine göre de uzayıp kısalabilmekle birlikte 1 yıl geçtikten sonra hayatına giren birine aşık olabileceğini düşünüyorum. fakat aşk da öyle rastgele bulunan bir şey değil10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yıl7 yıldır Sevgilim var ondan başkasının elini tutmayı bırak başkasına bile bakmadım. Rizeliydi sevdiğim peşime 3 araba adam takıldı yine vazgeçmedim. Esram dan ayrılmak mı asla :( ölüm ayırsa bile sonsuz aşkla beni benden daha iyi anlayan allahıma sığınırım
23 Yorumla- +1 yıl
Amin :) ayrılamam dedi ki bana eğer bir gün gidersen işte o gün aldığım son nefes seninde aldığın son nefes olur dedi korkuyom da dövüyo hem :) Allahım ayırmadıkça hic bir güç ayıramaz bizi. Başka çarem olmasa bile son nefesimi vercek olsam bile yinede gitmem işte :(
- +1 yıl
Esram :)
+1 yılKisiye gore degisir ama 2-3sene gibi yavas yavas yuzu zihninden silinmeye baslar aci azalir arada bir aklina duser bir ic cekersin gecer ama ilk baslarda tabiki geceleri uyku kacar uzulursun ve salak gibi sunu yapsak soyle etsek daha iyi olurdu dersin umudunu yitirmemeye calisirsin ama zaman acimasizdir bir taviz verirsin sonra bitane daha bitane daha sonra bakarsin o akis senide almis goturmus kendi yoluna katmistir. boyle bisey olmasi lazimdi hatirladigim kadariyla yanlisim varsa duzeltin 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdigim biri vardi kapandi ben boyle seyler dusunmuyorum dedi tam 7 yil onu bekledim ama haber bulamiyordum en sonunda ona ulastim ve onunla konustum bana aynen sunu dedi bana bu sekilde ulasamazsin ciddiysen yapman gerekeni biliyorsun dedi ama bu sansin oldugu anlaminada gelmez dedi neyse bir baktim kiz 3 ay sonra gorucu usulu evlenmis simdi o kizi ben unutmadim Şu an bunu anlatmamdan da belli bir duygum yok sadece alisti cunku , ama 7 yil boyunca aklima mih gibi kazidim onun istedigi gibi olucam dedim ve hazir hissettigimde karsisina ciktim ama olmadi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılunutma diye bisey yok alisirsin sadece ben unutamiyorum malesef ve o kadar az sey paylastik ki yinede olmuyor kiza dokunmadim bile ama insan o anilari unutamiyor
+1 yılBen bunun oldukca benzerini yasadim.. onun ustunden kim gecmisse topla bol carp cikar sacinin teline degismem.. mutsuzlugumuz ondan.. onun gibiyi arayip bulamadigimizdan.. seviyorsaniz ve donulmez seyler yoksa gidin alin onu.. hem siz hem o omrunuzce ararsiniz birbirinizi..
22 Yorumla- +1 yıl
Ben bekardim, o esinden ayrilmisti.. ben raziydim herkesi aldim karsima.. o dayanamadi.. gitti:( evlendimde.. bosandimda!
erkek var adam var bu yüzden herkes farklı cvp verir 6 ay önce düğünüme 64 gün kala nişanlımdan ayrıldım ve bırak başkasını düşünmeyi onu unutmayı başkasına bakmadım bile aynı birlikteykn nasılsam pdüzen devam ediyorum ama herks bir değil. bunca yaşsnmışlık da unutulmaz zor
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 981 cevap paylaştı. Unutamam. Başkasıyla evlensem dahi hafızamda hatıralarımda hep onla ilgili şeyler olur yine de unutamam onu. Mesela 5 yıllık bir kız arkadaşım vardı İstanbul'un her yerini onla gezmişimdr. Ondan sonraki kız arkadaşlarımla ne zaman bir yere gitsem aklıma direkt o gelir x kişiyle buraya gelmiştim falan diye
14 Yorumla- +1 yıl
O zaman nasıl oluyor biliyor musun? Zamanla seven adam sevmemeye başlayınca bu sefer onun karşısına gerçekten sevgiyi hak eden bir insan cıkar. Bu sefer de o sevgiyi hak edecek olana o adam istenilen değeri ve sevgiyi vermez. O eskiden seven adam geçmişteki insana yaptıklarının :%5 ini zamanla karşısına cıkıp onu gerçekten seven ve hak ettiğinden fazla değer veren insana yapmaz. Bu da böyle bir adalet işte:)
her insan unutulur zamanla uzaklaşılır görmedikçe sesini duymadıkça ama kesinlikle unutana kadar ki geçen zamanı hayatınızdan silmek istersiniz. her yaptığın sey de yürürken konuşurken oyun oynarken herhangi bişeyde olur olmadık aklına gelebilir ama bunlar elbet son bulur çünkü insan görmediğini duymadığını dokunamadığını çabuk unutur bide ayrılık ken ki sebep çok önemli insan kendini sürekli ayrılış nedenini düşünerek kendini hep kısıtlayabilir yani ama mutlaka aklına gelirsin kimin aklına gelmez ki sene
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılRakıya alışır insan fotoğraflara unutur mu unutmaz gittiğin yere gidersin kısık seste bir müzik açar denizi geceyi izlersin şiir gibi olan anların geçer gözünün önünden haberini alırsın evleniyormuş diye oturur bir daha içersin Nefret edersin insanlardan ve bu böyle devam eder içersin her içtikçe aklına daha çok gelir unutmamak için içersin
12 Yorumla- +1 yıl
İlk günkü gibi kalmaz acı denilen kavram sızı alır yerini zamanla kaçak yaşarsın aslında yaşamazsın da öyle gösterirsin unuturmu insan unutmaz erkek te olsa unutmaz ama cinsiyeti erkek diye göstermez kimseye saklıdır herşey dökülen göz yaşları can yanması evlenirsin belki başkasıyla ama hayaller yoktur artık umutlar yoktur sen başka bedende o başka bedende kalır hikayeniz tamamlanmaz ama hep iyi hatırlarsın kızamazsın mutlu olacağı şeyleri unutmazsın yavaş ölümdür sevip ayrılmak kanser gibidir her yere yayılır ama ağır öldürür erkekler sevdiği kadını asla unutmaz kızı olur onda bile ona ait bir parça bulur uzun lafın kısası rakı içme sebebimiz belkide erkek olduğumuz ve saklandığımız içindir 😊
+1 yılmadem davet ettin, icabet edelim; unutmak diye birşey yok bikere "kimi seversen sev hep hatırlatır" diye birşey var. bencemi oku www.kizlarsoruyor.com/.../a77850-unutmanin-altin-kurallari sürekli aklında olacaksın yeri gelecek evlense bile isminle seslenecek eşine haa sevmeyecek ama unutmayacak ta, çünkü sen onun alışkanlığı oldun. gayet mutlu bir gecede içine ateş düştüğü de olacak emin olabilirsin.
20 YorumlaAçıkçası ben bir erkek olarak hiç takmam giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir derim ama gel gör ki kim olursa olsun kalbinde yer etmiş ve ilk işen erkeğin nereye gitse de ne yapsa da sevdiğini asla ama asla unutamaz ayrıca benim sevdiğim kızı başkalarına vermiş olmalarına rağmen ben hala seviyorum belki bir gün boşanır belki bir daha bana döner diye ve inanki onunla evlenmezsem hiç kimse ile evlenmeyeceğim
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk aşk unutulmaz. Sadece duruma alışırsın. Her ikiniz de birbirinizin çocukluk aşkısınız. Toz pembe hayaller içeren zamanlardan geldiniz. Kolay kolay unutulmaz. Unuttum diyen yalan söyler. Her iki tarafta ayrılır. Aşk ve sevgi bir gün biterse yine de sonda kalan koca bir burukluk hep bakidir.
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim. Kişiden kişiye değişebilir. Hani çocukluk aşkı deriz ya , Küçük te olsan vardır o duygu eğer onu yaşadıysanız dalga geçmez o güzel günleri unutmaz. Ama bunun dışında dalga geçenler de olabiliyor insan dan insana değişir. Ben sanmıyorum dalga geçilmez ben geçmezdim.. Unutulmaz. Geçmişte yaşanmış güzel bir anı güzel bir duygu olarak kalır.
Kizlar gibi cikolata yiyip tv seyredip aglamam koyarim cayimi yakarim sigarami acarim muzigimi. Her filmde her kitapta her siirde her yerde hatirlarim. Muhabbet ortaminda kiz konusu acilirsa paket bitiririm. Helede yanlizken hic bir seyin anlami olmaz bos bos tavana disari gokyuze bakarim. Atlarim arabaya ya da otobuse sahil kenarina iner uzun uzun yururum muzigimle ve sigaramla. Doslarima gider derdimi anlatirim.
12 Yorumla
+1 yılHiç bir erkek böyle bir sevgiliye sırt dönüp gidemez, bir başkasını bulup evlenip gidemez. Bu hikâye de kıza yapılmış çok büyük ve alçakça bir yanlış var ve bu zulümdür ve o erkek hiç bir zamanda bu vebâli ödeyemez de. Bence ortada çok ciddi bir aldatma ve aldanış var. Ya zannettiniz bu kardeşliği sadece kız aşk zannetti erkek ise bir türlü kabul edemedi, ya da çok alçakça kızın sevgi ve aşkını kullanıp işine nasıl geldiyse gününü gün etti. Evet arkadaşım hayat devam ediyor ve sonuçları ortada. Zorla da evlenmedi ya çoktan unutmuştur o kızı. Bence o kızda onu unutup birini bulmalı hayatına devam etmeli. Çok üzüldüm aşk ile ortada kalan kıza, Bu hiç te adil değil, zalimce...
00 Yorumla
+1 yılSevgilim değildi ama çok iyi anlaştığım bir kız vardı ilk okuldan bile önce aileler yakındı bizde çok iyi anlaşırdık aynı okullarda okuduk hep baya iyiydik aileler tanışıyordu sevgili filan bizim ailelerde pek hoş karşılanmazdı ama arada bahsi geçerdi ailerlede hoş karşılardı bizi yani kaç yıl oldu hatırlamıyorum bile kendimi bildim bileli o kız çevremdeydi sonra biz lise 2 deyken o kız beyin kanaması sonucu vefat etti dünyam başıma yıkıldı derler ya öyle bir şey elini tutarken canını acıtırım diye korktuğumdan sıkmazdım bile ama cenazesine katılmıştım eğitim hayatım boyunca o güne kadar 1 tane bile kırık notum gelmemeişti o sene sınıfta kaldım 1 sene hayattan resmen koptum okula gitmedim evden hatta odamdan çıkmadım doğru düzgün emek bile yemedim 1 senenin sonunda yine unutmadım ama en azından hayata dönebildim. Unutmanın pek muhtemel olacağını da sanmıyorum ama bir süreden sonra iyi kötü her ne olmuş olursa olsun geçmişte kalmasının farkına varmak gerekiyor.
10 YorumlaOnu bırakamam çünkü ben aşık olurum Aşk insana sürekli aşık olduğun kişiyi düşündürür aşk sana o kişi hakkında kafanda sorular oluşturur ve kendi cevaplar aşk o kişiyi korumanı gerektirir bunu istersin aşk o kişinin seni farketmesini ister aşk eğer gerçekse insanı yeni bir kitap gibi yeni bir dünyaya sürükler eğer amaçın aşksa yani onu seviyorsan kölesi felan olmazsın ona saygı duyarsın onunla duygularını paylaşmak istersin eğer aşıksan ortak yönler ararsın ki aşk için nedenlerin özgüvenin olsun aşk budur.
00 Yorumla
+1 yılYani birazda ayrılık nedenine bağlı aslında ama böyle bir kişiyi bir kaç yılda değilde hiç unutacağımı sanmıyorum çünkü kaç senedir unutmadığım bir ilişkim var ordan yola çıkarak söylüyorum ki o ilişkimde aileye tanıştırma yani senin yazdıkların kadar ileri şeyler olmadığı halde unutamadım bide öyle şeyler olsa hiç unutmazdım ama dediğim gibi ayrılma nedenine bağlı beni kendisinden çok nefret ettirecek bir şey yapsa bile ona ne kadar kızsam da genede onu unutamam yani
22 Yorumla- +1 yıl
benim şu yıllar içerisinde bir hatam bir yalanım veya ihanet başka birisi asla asla olmadı. kendisi hep derdi "bir yalanın bile olmadı, harbi kızsın gerçekten" derdi. ama ben ayrılmadım, o bıraktı. sebebini buraya yazamıyorum anlaşılırım diye. sadece benim hiçbir suçum yok. yani yıllar geçse de unutulmaz diyorsun?
- +1 yıl
Ya ben şöyle düşünüyorum onunla sonuçta o kadar yıl beraber olmuşun ailenle tanıştırmışın yani bir çok ilkleri beraber yaşamışınız yani ben bu kadar güzel şeyler yaşadığım birini kolay kolay unutamazdım eğer hatalı ben ya da o olsa bile onunla geçirdiğim 6,5 yılda yaşadığım güzel zamanların hatrına onu unutamazdım 6,5 yılda az bir zaman değil çünkü. Bu arada eğer burdan yazamayacağın şeyler varsa mesaj olarak da yazabilirsin istersen.
+1 yılBen ayrılalı 3 ay oldu her neyaptıysam unutamıyorum çabalıyorum uğraşıyorum her yolu deniyorum ama olmuyor 4.5 sene sürdü ilişkimiz elimde büyüdü resmen ama ilşkinin bitişi de beni çok ağır sarstı sadece ayrılalım dedi ve bitti hala daha üzülüyorum yalnız kaldığım zamanlarda hele başımı yastığa koyduğum zaman yaşadığım bütün güzel şeyler gözümğn önünden bir film şeridi geçmesi kalbimin sancılanmasını artırıyo bazı geceler ama hayat bu böye olması gerekiyormuş demekten başka bir çarem yok o şimdi mutlu varsın olsun ben acısını da çekerim yeterki o mutlu olsun
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kimse için kötülük düşünmem sevdiğim zaman en saf duygularımı açarak o insana kapılarımı açarım ve evet ben ayrılmış olsaydım yine aynı şeyleri hissederdim benim ilkimdi bir insan ilkini nasıl unutabilir ki ya herşeyimi paylaştım onunla aklınıza gelebilecek bütün herşeyi onu unutamazdım merak edip sürekli sosyal ağ hesaplarını takip ederdim arkadaşlarına sorardım nasıl diye gizli gizli
+1 yılEn Çok da bazılarına koyan meselede yüzüne karsı söyleyememesidir bir erkek için ayrılmak istediğini :( unutamazsın bosver :( Gerçekten sevenler unutamaz Geceleri bil hassa kafamı yastığa koyduğumda bazı anılar canlanır gözümde ( Z ) o nun ilk ve benimde ilk elini tuttuğum insan Biz öyle bir sevgiliydik ki Recep ivedik izlerken El ele tutuşuruk bak aklıma geldi ya :(
https://www.youtube.com/watch?v=egJL8IR1ZTE:( o ama pişman olucak bunu ona 100 sefer söyledim :( Üzüldüm morelim bozuldu iyi mi neden hatırlattın :(
00 Yorumla
+1 yılOkadar yıl süreli ilişkilerde çok şey yaşanılır ve naaprsan yap unutulmaz yeni bir ilişkiye başlanırmı belki uzun zaman sonra evet ama emin ol hiçbir zaman unutulmaz zor bir durum iki taraf içinde geceleri hüzünlenilirmi demişsin geceleri tabiki belki daha fazlası.. Yani anlayacağın o kız unutulmaz üstüne gelende bunları biliyorsa bu konuyuda bilmeli durum bu şekilde.
30 Yorumla
+1 yılYemeden içmeden kesildim. Hayatım alt üst oldu. Bittim kahroldum dedim kendi kendime. bir bakmışım ki eziyetten başka bişey değildi. Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen diyordu teo..
https://youtu.be/TmgPe8uwPdk
14 Yorumla- +1 yıl
Eskiye takılıp kalmamayi öğreniyor insan zamanla :)
- +1 yıl
Her Yara kapanır ama mutlaka izi kalır
+1 yılben ondort yil once sizin gibi yillarca severek ayrildim hala yataga basimi koysam onu hatirlar hala onubla gezer hala onu yasarim çıkmıyor icinden ne yapsan da cok denesim silmeyi ama basaramadim ansizin cikiyor karsina bir yol tabelasinda bir ask sinamasinda bir bakiyosun elele gezen bir ciftin gozlerinde ayrilali ondort yil oldu ayrildik diye hayallerimizidr satmadik ya
113 Yorumla- +1 yıl
evlendim mutsuz bir evliligim var sadece ailem unutursun evlen dedigi icin evlendim bir kizim oldu adinida koydum baktikca hala gozlerim doluyor severken bagrima basarken yani her zaman sanki kizimi ve onu kucakliyorum yemin ederim insan kendine benim kendime ettigim kadar eziyet edemez ama cok swvdim coj seviyorum o olnasada olene kadarda sevecem icimde
- +1 yıl
sevmiyorum acijcasi sadece evcilik oyunu oynuyorum yapacak bisey yok o kizimdan ayrilirsam o zaman biterim ben her kez bilsin onemli degil hala deli gibi seviyorum o bunu biliyor mu Hayır peki hic umrundamiyim belki onada hayir ama bu gun canimi istwsin veeecek kadar seviyorum bir baskasini bundan sonra severmiyim diye soruyorum kendime hani bizde vardir ya akil hocalati cok diyen oldu olum civi civiyi sojer bul baskasini bak dalgana falan diye buldum her yolu denedim hem esimi hem onu aldattim ama nafile onun gibisi cikmadi karsima yapamadim hatta olum bak dalgana diyenler bana ye ic gez yat daha sonra baskalarina bak dediler onuda yaptim sonuc kendimden nefret ettim o insanlardan nefret ettim allaha sukur maddi durumum cok iyi herseyi elde ettim ama para sevgiyi satin alamuyormus onu ogrendim
- +1 yıl
anlıyorum. keşke o kızı bırakmamak için çabalasaydınız? belki şu an daha farklı olabilirdi. ama ne mutlu ki bir kızınız var. peki son bir şey sormak istiyorum. evlendiğiniz halde o kızı unutturamayacak kadar onu özel kılan neydi? ilk olması mı? on dört sene çok uzun bir vakit çünkü.
- +1 yıl
onu bana ozel kilan beni deliler gibi sevmesiydi ama olmadi bide kaderin uzerinde kader vardir biliyormusunuz hala ruyalarima girer gelir otururuz konusuruz ama o gittigi gun gibi ansizin gider aramizdan uyandigimda ise askim yenilenir tazelenir
- +1 yıl
ne yazikki olen geri gelmiyor onu cok seviyorum
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
bahsettigim bu ondort ylin rahat bes yilini mezarinin basinda gecirdim halada gidrr gelirim
- +1 yıl
hayir unutmazdim unutamazdim cunku cok swviyoe cok seviyordum buyuk ihtimallede evli olacaktik sozluyduk
- +1 yıl
neyse benden bu kadar ben kacar bakarsin bugunde gelir ruyama cok bahsettim yinw ondan tepkisiz kalmayacaktir hoşçakal
Onca yıldan sonra sevgi, hüzün bütün duygular birbirine karışır ama olay bu değil, unutturabilecek ve aratmayacak gerçekten daha fedakar birisi varsa karşında ve bunu hissediyorsan zaman aşımı çabuk gerçekleşedebilir, önemli olan bu bahsi geçen 6,5 yılın neden ve nasıl bittiği
20 YorumlaBöyle güzel birliktelikten sonra, bu özveriye bu sadakat'e karşı böylesine bir ihaneti görmek tarifi anlatılmaz bir acı. kimse bilmez sevenin nasıl muzdarip olduğunu ve nasıl acı çektiğini. kimse kırılan kalbin mimarı olmaz, sende bu acıyı kalbine göm onu Allah'a havale et gerisine karışma. Daha gençsin yeni fırsatlar olacak önünde, yeni güzel insanlar çıkacak seni hakkeden ve sana laik olan birin bulabilirsin yeter ki hayata küsmeyip daha sıkı sarılarak bu zorlu süreci atlatırsın.
21 Yorumla- +1 yıl
Şüphesiz ki burası Dünya hayatı bir imtihan yeridir. Allah sizleri bizleri hepimizi deniyor. Bakınız Bakara suresi 155. ayet. Allah şöyle buyuruyor: And olsun ki sizi korku, açlık; mallardan-canlardan-meyvalardan eksiltme türünden bir şeyle mutlaka imtihan edeceğiz. ancak kurtuluş sabredenleridir.
Yine Enbiya suresi 35. ayeti. Allah şöyle buyuruyor:
Her nefis ölümü tadacak ve sizi bir imtihan olarak hayr ve şer ile muhatab kılacağız, hepiniz sonunda bize döndürüleceksiniz. Neticede bizler akraba ve sevdiklerimizle de sınanıyoruz. Burada gösterdiğimiz tavır ve düşüncelerimizle sorgulanacağız. Dünya bir ekin yeridir ahretse hasat yeri, burda ne ekersen ahirette onu biçecek. Herkes ektiğini biçecek bir gün.
+1 yılKlasik gelecek lakin hayat devam ediyor. 70 yaşındaki çiftler dahi ayrılıyor. Böyle bir ayrılık sonrası erkek elbette üzülecektir ve istemsizce ayrılığın sebebini kıza yıkmak adına kendi içinde kavram karmaşası yaşayacaktır. Ağlayacak, saçmalayacak ve karamsarlığa düşecektir. Fakat kızın evlenmesinden sonra hayatın hala devam ettiğinin farkına varıp hayatına devam edecektir..
20 Yorumla
+1 yılAçıkcası ilişkim olmadı olsada 6,5 sene uzatmam uzatamam daha doğrusu başta bu büyük hata olmuş şimdi ayrıldınız kaç senen çöpe gitti sonuç hüsran üzüntü dediğim gibi ben ilişki yaşamadım hüzünlenirdim ama büyük ihtimal sadece seni teselli edebilirim elimden başka bişe gelmez.
13 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim +1 alamadımmı :(
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D
Ben asla unutmazdim ve cok ciddi söylüyorum evlenmezdim çünkü bidaha başka bir kadına aynı gozle bakaman ona söylediğim seyleri başka bir kadına söyleyemezdim zaten bu konu üzerine burda bir kaç sorum olmuştu birine sana aşığım derken başkasına nasil soyluyosun uz diye tepki almıştım ama ben yine aynı şeyi savunuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
biz sevdiğimle 13 yaşında tanışıp, 15 yaşın sonlarına doğru sevgili olduk. dediğim gibi yedi yıl sürdü yaklaşık. ileride "çocukluktu işte, ergenlik" deyip dalga geçer önemsizleştirir mi sizce? bu beni çok yaralar. aradan yıllar geçip evlenseniz de hatırlar mısınız? ayrıca düşünceniz çok doğru.
6 yıl çıktık 8 yıldır tanıyorum hayatımda gördüğüm en iyi niyetli en duygusal kızdı çok sevdik birbirimizi ama ben hata ettim aldattım onu bir gafletti pişman oldum hemde çok aldatmak dediğim internette bir kızla konuştum pesinden gittim aylarca mezarlıklarda sabahladım affetmedi halbuki çok pişmandım affetse birdaha asla yanlış yapmazdım gitti işte arkasına bakmadan unuttum dedi sevmiyorum dedi inanmadım ztn yalan söylüyordu 6 yıllık sevdiğini nasıl unutur insan o öyle dedi 3 aydır konuşmuyoruz doğum günümdede mesaj atmadı ztn haklı olarak aramak istiyorum yazmak istiyorum korkuyorum kötü birşey duyacağım diye bakma çok güçlü biriyimdir ben kimse yıkamadı beni hayatım boyunca ama o yıktı işte...
02 Yorumla- +1 yıl
keşke aldatmasaymışsın, insan gaflete düşebiliyor elbet nefsini dinleyebiyor maalesef. 6 yıllık bir ilişkiyi kız unutamaz, kız olduğum için kendimden pay biçiyorum. ama onun nasıl yaralandığını çok iyi anlayıp hissedebiliyorum. ne olursa olsun isterse dünyanın en kötü laflarını etsin, bırakma peşini derim..
- +1 yıl
Keşke ölseydim ellerim kopsaydı yapmasaydım daha önce 2-3 aylık ilişkilerim oldu ama onlar çok çabuk geçti bu farklı çok güzel biri değil ama kalbi güzel niyeti güzel 3 ay önce konuştuğumuzda birdaha sakın arama yazma mesaj atma dedi numarasını değişti istesem bulurum, ama uğraşmıyorum instagramınada yazılar yazıyo sanki yeni birini bulmuş gibi bişeyler paylaşıyo sanmıyorum amacı ne bilmiyorum
+1 yılMadem sorunu cevaplamam için davet ettin vaktimi sana ayırıp cevaplıcam dinle. bir erkek 6 yıllık bir ilişkiyi asla unutamaz gider başkasıyla evlenir çoluğu çocuğu olur yine de unutamaz ve kendine yaşadığı hayata küfür eder. Nasıl ki çocukluğunda yaptığın Bazı güzel hatıralar vardır ya unutamadığın bin yıl geçse bile unutamayacağımız. buda öyle bişey işte insan alışmayı öğrenir unutmayı asla. Ve belki bu sitede ilk defa bu kadar uzun yorum yapıyorum belki şimdi sen uyuyorsundur ii geceler.
110 Yorumla- +1 yıl
uzun uzun yazdığın ve samimi olduğun için gerçekten çok teşekkür ediyorum. böyle vaktinden ayırıp uzun yazdığın için yarın eig seçeceğim bu görüşünü. son bir şey daha sormak istiyorum. evlenip çoluk çocuğa da karışsa unutamaz demişsin, gerçekten bu her erkek için böyle midir? zamanla beni unutamaz mı, başkasına dokunamaz mı?
- +1 yıl
Mümkün değil Emin ol hele bir de senin bu anlattığın durumları yaşayan birisi imkansız. bir başka kızla evlenir dokunurda ama seni hayal eder hep hiç mutlu olamaz onda seni arar bulamaz diyorum ya her şeye yaşadığına bile lanet eder güven bana
- +1 yıl
biz küçüklükten sevgili olduk yazdığım gibi.13 yaşında tanıştık, 15 yaşın sonuna doğru sevgili olduk. yıllar sonra "çocukluktu işte, ergenlikti" deyip önemsizleştirir mi? en çok bundan endişeleniyorum. bunu da cevaplarsan çok mutlu olacağım. cevapların çok samimi geldi çok teşekkür ediyorum gerçekten
- +1 yıl
Çocuklukta olması zaten unutmamayı sağlayan beraber büyümüşsünüz birbirinizin ilkisiniz deli misin sen imkansız diyorum sana cevaplarım daki samimiyet yaşanmışlıktan geliyo tercübe var karşında bide anlamadığım bir Nokta var sen bu soruyu cevaplamama davet ettin ve Emin ol belki de net cevaplayacağım tek soruydu.
- +1 yıl
yıllar sonra başkasına dokunacak olması bile bana çok kötü hissettiriyor. bir de dediğim gibi çocukluktu deyip unutması, değersizleştirmesi beni çok endişelendirdi. ama iyi ki seni bu soruya davet etmişim, tüm sorularımın cevabını aldım. umarım tüm dediklerin çıkacak, samimi cevaplarına güveniyorum. vaktini ayırdığın için çok teşekkür ediyorum tekrar. yarın da eig seçeceğim, çok yardımcı oldun
- +1 yıl
Ne demek bak bide sen kız olduğun halde birine dokunacak olması bile seni deli ediyor ya o düşünmüyor mu sanıyorsun birinin sana dokunacağını onunla yaşadıklarını başkasıyla da yaşayacağını düşünmesi Emin ol kafayı yiyodur
- +1 yıl
Bu arada çok üzüldüm Size keşke ayrılmasaydınız yazık etmişsiniz birbirinize ii geceler kardeşim benim allah yardımcın olsun
- +1 yıl
bir sıkıntın olursa yazarsın bana belki ilerde Dost oluruz
+1 yılValla benim unutmam 3 yıl sürdü ama nasıl unutmak hala bütün fotoğraflarına bakarım facebook profilinde saatlerce gezerim ama şu an başkasını seviyorum ya da sevmeye çalışıyorum aslında sevmek boktan birşey en iyisi gönül eğlendirmek ne diye geldik ki hayata
10 Yorumla(Benzer bir olay benim basimdan gecti uzun bir sure kendime gelememistim) her sarki senin icin yazilmis gibi oluyor zorla aglamani istiyo sanki biri oyle her yerde herkezin icinde aglayamazsin dipte kosede aglarsin duvara yumruk atarsin felan sonra fotograflarina bakarsin uzun uzun tabi bu surecte cok sinirli oluyoruz surekli bir kavga etme cabalari sarki felan dinleriz ama boyle dandik muzik felan degil istem disi muslum ferdi orhan azer babalari dinleriz niye bilmiyorum ama iyi geliyo en azindan boyle 13 ayda atlattim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 548 cevap paylaştı. Hiç yaşamadım nasıl yorumlayacağımı bilmiyorum.. Çünkü ben çok duygusal birisi değilim insanlara karşı.. Geceleri düşündüğüm zamanlar şu anda sevgilim yok neden yok felan diye düşünüyorum. Böyle bir ilişkiden sonra sanırım 1 veya 1.5 yıl. Ama tabi daha erkende olabilir çünkü çabuk unutmak için birini sevmek lazım.
10 Yorumla
+1 yılhiç unutamam elbette, kişiliğimde vefakarlık var. ama olurumuz yoksa elbette başka kapıları açmak zorundayım. unutmak söz konusu olamaz hep içimde kalır ama zorda olsa kanım ısınan birisiile bir şekilde görüşüp en geç 5 yıl içinde evlenırdım tanışma falan hersey içinde. ama unutmazdım eskisini, hep aklımda olurdu
10 Yorumla
+1 yılBen şunu demek istiyorum gerçekten çok zor benim ablam vardı öz değil 8 9 senelik bir ilişkisi vardı sonra iksinide de seven bir kızla çocuk vardı bunların aralarına sorun girdirdiler iftira falan ama çok şükür barıştılar seneye düğünleri olacak inşallah şahsen 6,5 sene bir ilişki yaşayıp öylece ayrılsam bidaha evlenmem ben o yüzden aşk basit bir şey değil
10 Yorumla
+1 yılSevip terkedilen biri oldum hep ne yazık.😊
Acıdı canım, karanlığa şair oldum.
Aydınlığa pesimist.
Ama yüzüm hep güldü.😊
Bir ağaç dibinde hıçkırığa boğuldum.
Ve dedim ki değmez kimse için.
Sen de unutursun zamanla.
Acısada yüreģin güçlenir zamanla.
Ve her daim" gül "herşeye rağmen "gül"😊10 Yorumla
+1 yılbu erkek seni omur boyu unutamaz cunki yasanması en son olan şeyleri yaşamışsın fedakârca davranmışsın kolay değil senden ayrılıp evlense bile bir mudd et sonra karının koynunda seni düşünür her durumunda seni hayal eder
12 Yorumla- +1 yıl
ama gerçekler bu eyer seni sevmişse o ömrü billah unutamicak yok eyer kullanmışsa seni yillardir iyi niyetini suistimal edipte karısından çok çekecek dünya bu adalet burdada ordada tecelli edecek
+1 yıl6 bucuk degilde 4 yillik böyle bir iliskimi 3 hafta once bitirdim.. terk edildim daha dogrusu, ve inan Şu an sadece nefes aliyorum. Nasil anlatilirki bu duygu, hic durduk yere aglar mi erkek adam, yemek yerken film izkerken bir anda hickira hickira.. ya da araba surerken dalip gidip öndeki arabaya carpar mi? ya da ne bilim 3 haftadir bogazimdan sicak yemek gecmedi mesala yasiyorum ama gelde bana sor keske bak keske onu hic tanimasaydim..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. duygusal biriyim, psikolojim de hassas. ben bayağı bir takılır kalırım. unutma süremi söylesem bir tarafınızla gülersiniz. çevreme de düşünmüyorum diye yalan söylerim ama az evvel aklımda dolaşmıştır kesin.
22 Yorumla- +1 yıl
anlıyorum. cevabınız için çok sağolun vakit ayırdınız. peki erkekler böyle midir? içi yansa da hiç ama hiç umrunda değilmiş gibi mi gösterirler? benim sevdiğim insanın şu an hiç umrunda değilim gibi. çok çok sevdiğinden emindim. bakışlarından emindim. şimdi ise çok üzülüyorum.
+1 yılerkegin karakterine bağlı... adamına göre değişir..! değmeyecek biriyse ne yaparsan yap bos oluyor, değecek kisiler icin paralayacaksin kendini... değmeyecek biri icin saçını süpürge etmeye ne gerek var... ilk olduğu icin yanilmissin... kolay kazanılan kolay harcanır derler... yapmayın bunu... doğrusunu yapmissin sevdiğin icin ama yanlış adama denk gelmissin...
11 Yorumla- +1 yıl
hevesini aldıysa çok üzülmez... hevesini almamissa içine batar, boşa düştüğünde direk seni arayacaktır senin onu reddedemeyecegini düşünüyordur...
Kendimi öldürmek isterim. Dayanamam. Sabah akşam tek düşündüğüm o olur ve artık katlanamam suç bilr işlerim. herşeyi yaparım onunla olabilmek için. Ben aşırı bağlananlardanım ve böyle birşey başıma gelcek yaşamak istemem hayattaki herseyin önemi gider ve kalbim bunu kaldıramaz ben sevdiğim kız benle konuşmadı 2 hafta diye kalp hastası olmuş insanım bazı şeyler bazı insanlara yapılmamalı...
20 Yorumlamesela ben o kadar uzun ve ilk olmamasina ragmen 4.5 sene once ayrildigimiz sevgilimi hic unutamadim hala geceleri aglarim ilk zamanlarimda yaptiklarim zaten akillara zarar seyler seni unutamaz ama evlenebilir evlenmiş olmasi seni unuttugu anlaminada gelmez nolursa olsun herseyin ilki hic bir zaman unutulmaz.
10 YorumlaAşk sevgi alışkanlık olur kolay kolay başkasına ısınamaz insan öyle sanıyorum.. Unutulmaz ki kalbinde hep bir acı kalır insanın yarım bir hayat yaşar yaşasa da ben açıkçası bu kadar uzun bir ilişkim olsa artık birbirinizin her şeyini biliyorsunuz bırakmazdım yani
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılKotü bir olay. Zamaninda benimde basima buna benzer bir durum basima geldi. Zamaninda bir kız sevdim. sevgili degildik fakat sevmistim. kizda bana karsi bos degildi. biliyordum. ama utangac oldugum icin acilamadim kiza. kizda bana kizdigi icin gidip eski sevgilisi ile yatti. Kalbim kan agladi. Gecelerce ağladım. Acı cekmem icinde anlatmisti bana bu yaptigini. hüzünlenmistim. Cunku insanin elinde degil. Allah kimseye buna benzer acilar yasatmasin..
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBen kimseden ayrılmadim o duyguları yasamadim ama. 6,5 yil dile kolay çok uzun bir süre. Yani insan uzun sure sahip oldugu bir esya kaybolduğu zaman bile günlerce unutamiyor. Yani seni unutmasina ihtimal vermiyorum ben. Onca anılari unutmuş olamaz. Gecelerini yastığa başını koydugunda emin ol aklina geliyorsundur. Bilinç altina yerlesmissindir çünkü yillarini senle geçirmis. Evlenme konusuna gelincede mecbur kalmıştir belkide ailesi baski yapmistir. Evlense dahi seni tamamen aklindan çıkarması imkansız.
Aşık midir değil midir orasını bilemem ama unutmasi bana göre imkansız.12 Yorumla- +1 yıl
biz 13 yaşında tanıştık, 15. yaşımızın sonlarına doğru sevgili olduk. dediğim gibi 7 yıla yakın sürdü. yıllar sonra veya birkaç ay sonra "çocukluktu işte, ergenlikti" deyip, önemsizleştirip dalga geçer mi? siz daha iyi bilirsiniz, o yüzden soruyorum. görüşlerin için vakit ayırdığın için çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
7 yillik bir ergenlik aşkı olmaz.
Demez bence
- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılbahsettiğin gibi bir ilişki kolay kolay unutulmaz illaki insan aklına geldikçe hüzünlenir geceleri sürekli düşünür durur bu düşünceler onu perişan eder ama yapacağı birşey yoksa ×10 acı demektir yani sıkıntı stres hüzün temalı bir hayat olur
22 Yorumla- +1 yıl
erkekler gerçekten bu kadar duygusal mı? milyontane yorum okudum ayrı sorularda, erkekler unutur umursamaz yazmışlar. bende çok üzülüyorum, uyku tutmuyor. bir de başkasıyla evlendiğini düşünmek bana çok dokunuyor. umarım dediğiniz gibidir. yorumunuz için vakit ayırdığınız için çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
sert mizaç altında duygusallıkta var umarım herşey gönlünce olur
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTam senin dediğin gbi bir ilişkim oldu tam tamına 7 yıl sürdü koskocaman 7 yıl ve ailesinin istekleri yüzünden ayrıldık onunda hataları vardı elbet onu atlatmak 1 yılımi aldı sonra 1 yılda ara ara konuştuk 2 yıl etti ve en son karar aldık olmuyordu telleri sildik 1 yılda öyle unutma faslı oldu 9 yılimi aldı ilişki herkes evleniriz die bekliodu yaşadığı yere gittiğimde kahvedekiler damat diyorlardı ama bitiyor mus ve unutuluyor bazen hatırlarım ayrildigimiz iyi olmuş derim mantıklı düşününce
10 Yorumla - Devamını Gör (288)
Devamını Gör(333)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem