Sevgilimden ayrıldım çok pişmanım ona kaçsam beni kabul eder mi?

merhaba arkadaşlar. 2 senedir çıkıyoruz. çok iyiydi aramız herşey çok güzeldi hep beraberdik her günümüz mutlu geçiyordu. şimdi farklı şehirlerdeyiz. okul bitti ikimizde dagıldık. iş bulamadık bunalımdayız. durmadan kavga ediyoruz uzaktan yürütemiyoruz ama birbirimizin yanında sanki melek olmuşş kanatlanp uçuyoruz. ayrıldık şimdi durmadan kavga edip biribimzin canını yakmak için ugraşıyoruz. biliyorum birbirimizi bir görsek sarılsak herşey bitcek yine mutlu olcaz. ben gidemiyorm onun yanına aile engelim var. oda gelemiyor yanıma :(( biliyorumm yüzümü görsse öpsem bir kere onu sarılsak hemen affedecek ama ayrıldık bitti diyor. İlkbaşlarda onu hiç sevmemiştim hepte sevmedigimi söylemiştim yüzüne. beni kazanmak için çok ugraştı herşeyi yaptı. çok kıskancım ve ona dünyayı dar ediyorum tv izletmiyorm dışar çıkmasın diye elimden geleni yapıyorum. yolda yürüyen kızdan bile kıskanıyorumm :((( vee ona güvenmedigimi söyledim çok efendi kafası öünnde benden önce hiç sevgilsi olmamış adama bunu söyledm :(( herkese karşı katı ve cimri olan adam bana karşı okadar fedakar ki. ona bütün acıları çektirdim ama anladım pişmanım o benim herşeyim 1 dakkam onsuz geçmiyor hergün 24 saat telefon açık duruyordu uyurken bile nefesini duymak istiyorum diyordu. şimdi yeni bir işe başladı bir arkadaşta orda çalışıyor burda çok güzel kızlar var hepside koca arıyor erkeklerin içine düşcek gibileer dikkat et diyor. ayrıldık hesap soramıyorum ki telefonunu kapatıyor. ne yaptgına dair hiç birşey bilmiyorum. kavga ettikten sonra ben ondan ayrıldım. senin yüzünden sinir krizi geçirdim yolda yürürken bayıldım diyo :((( herşeyini kabul ettim ama bunu asla kabul edemeyecegim diyo. artık agzında kuşta tutsan biittii diyor sevmiyorum seni diyor. şimdi ben diyorum ki sizce geride herşeyi bırakıp. ailemin sevigilim oldugundan bile haberi yokken ona kaçıp kendimi affettiyim mi? bana okul bittiginde gitme diye aglayarak yalvarmıştı ve durmadan seni kaçırcamm diyodu. şimdi yanına gitsem beni kabul eder mii?

Sevgilimden ayrıldım çok pişmanım ona kaçsam beni kabul eder mi?