merhaba arkadaşlar. 2 senedir çıkıyoruz. çok iyiydi aramız herşey çok güzeldi hep beraberdik her günümüz mutlu geçiyordu. şimdi farklı şehirlerdeyiz. okul bitti ikimizde dagıldık. iş bulamadık bunalımdayız. durmadan kavga ediyoruz uzaktan yürütemiyoruz ama birbirimizin yanında sanki melek olmuşş kanatlanp uçuyoruz. ayrıldık şimdi durmadan kavga edip biribimzin canını yakmak için ugraşıyoruz. biliyorum birbirimizi bir görsek sarılsak herşey bitcek yine mutlu olcaz. ben gidemiyorm onun yanına aile engelim var. oda gelemiyor yanıma :(( biliyorumm yüzümü görsse öpsem bir kere onu sarılsak hemen affedecek ama ayrıldık bitti diyor. İlkbaşlarda onu hiç sevmemiştim hepte sevmedigimi söylemiştim yüzüne. beni kazanmak için çok ugraştı herşeyi yaptı. çok kıskancım ve ona dünyayı dar ediyorum tv izletmiyorm dışar çıkmasın diye elimden geleni yapıyorum. yolda yürüyen kızdan bile kıskanıyorumm :((( vee ona güvenmedigimi söyledim çok efendi kafası öünnde benden önce hiç sevgilsi olmamış adama bunu söyledm :(( herkese karşı katı ve cimri olan adam bana karşı okadar fedakar ki. ona bütün acıları çektirdim ama anladım pişmanım o benim herşeyim 1 dakkam onsuz geçmiyor hergün 24 saat telefon açık duruyordu uyurken bile nefesini duymak istiyorum diyordu. şimdi yeni bir işe başladı bir arkadaşta orda çalışıyor burda çok güzel kızlar var hepside koca arıyor erkeklerin içine düşcek gibileer dikkat et diyor. ayrıldık hesap soramıyorum ki telefonunu kapatıyor. ne yaptgına dair hiç birşey bilmiyorum. kavga ettikten sonra ben ondan ayrıldım. senin yüzünden sinir krizi geçirdim yolda yürürken bayıldım diyo :((( herşeyini kabul ettim ama bunu asla kabul edemeyecegim diyo. artık agzında kuşta tutsan biittii diyor sevmiyorum seni diyor. şimdi ben diyorum ki sizce geride herşeyi bırakıp. ailemin sevigilim oldugundan bile haberi yokken ona kaçıp kendimi affettiyim mi? bana okul bittiginde gitme diye aglayarak yalvarmıştı ve durmadan seni kaçırcamm diyodu. şimdi yanına gitsem beni kabul eder mii?
Cevabın nedir?
Ya bence daha olgun yaklaşmalısın olaya. Belli ikiniz de seviyorsunuz. Git adamla konuş ben yeniden istiyorum diye. Madem ailenize de söyleyin ciddileşsin. Kaçmak kelimesi bile saçmalık, sakın.
172 Yorumla
Soran+1 yıladama gidip söyleyemiyorum teli hep kapalı ya da açtgında benim telefonlarımı açmıyor. kendimi öldürmeyi bile denedim. aileme söylemem söylersemm telefonuda elimden alırlar onu hiçç arayamam :((( oda beni unutur belkiii
- +1 yıl
Sakın kendini öldürmen neyi değiştirilebilir ki aptal olma
Soran+1 yıl@EsramMehmet sadece onu ne kadar çok sevdigimi analtmak istedim agzıma 8 tane hap attımm öldürccem kendimi dedim. umrumda değilsin ne halin varsa gör artıkk senin şımarıklıklarından bıktım diyor :((
- +1 yıl
Bence iyi düşünmelisin kendine zarar verme. Ne o beden nede o can
Soran+1 yıl@EsramMehmet çok haklısınn yeniden ona ulaşmam için bir şans verse keşke :(( ama şimdi okadar güzel kızın arasında çalışıyor artıkk benim gibi kötü kalpli birini sevmez. daha iyisini bulur demii? hem bana en son kavgamızda vazgeçilmez degilsin. kendini çok begeniyosun ama okadar da güzel degilsin unutma dünyada senden daha güzel kadınlarda var demiştii :((((
- +1 yıl
Afedersin ama sevdiğin aptalmış bedene önem veriyormuş anla işte dua et sabırlı ol allah a sığın
Soran+1 yıl@EsramMehmet anladımmm ama bedene önem verecek olsa neden öncedn benle çıksaydı kii benden daha güzel bir kız onaa benle çık diye yalvarıyorken :((
- +1 yıl
Buna ne dendiğini biliyor olmalısın. Merdiven görevi görmüşsün afedersin :(
Soran+1 yıl@EsramMehmet NASIL YANİ?
- +1 yıl
Yani sen o kadar saf temiz kapli iyi niyetli düşüncelisin anladığım kadarıyla ama sevdiğin de öyle olsaymış keşke :( üzüldüm sana gerçekten İstediğin kadar hap at intihar et neyi değiştirilebilir ki akıllı ol kendini kolay teslim etme. Seni seven ailen var bak
Soran+1 yıl@EsramMehmet onlarında sevdiklerinden hiçç emin degilim yaa neyseee :(
- +1 yıl
Melis duygularını bir kenara bırakıp mantıklı düşün lütfen. Kaçmak neymiş kaçtın hadi çocuk oldu bakabilcek mi? Bugün seni kaçırıp yarın senden iyisini buldum derse napicaksin
- +1 yıl
Melis kendinden önce karşındakini düşünmen iyi ama önce kendini düşün.
Soran+1 yıl@EsramMehmet mantikli cevaplar yaziyorsun Allah razi olsun. Once kacarim sonra beni affetmesede beni gordugunde bir kez sarilirim hemen affeder. Benim okulum bitti onun ki bitti evleniriz bir resmi nikah kiysa yeter bana. Sonra ben zaten cook istiyorum bebegm olsun. Oda cok iyi bir baba olur sonra bebegimide alirim yanima oda gelir ailemle barisiriz diye dusundumm
- +1 yıl
Sonunda üzülme de başka bir şey istemem senden de allah razı olsun melis. İyi günündede kötü gününde de allah demeyi unutma
Soran+1 yıl@EsramMehmet cok guzel soyluyorsun belkide ben yalvarmayi unuttum belkide Allah demeyi unuttum cok haklsinn😕
- +1 yıl
Unutma Allah seni hiç unutmadı sende onu unutma mecazi aşktan çok allaha aşığım ben
Soran+1 yıl@EsramMehmet dogru diyorsun sevgilime bir kavusayimm namaza basliycam zaten. O da istemisti namazz kilmami amaa ben icimden geliyor deyip terslemistimmm 😦
- +1 yıl
İçinden gelerek namaz kıl başkasının söylemesi ile değil :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet he valla dogru diyon. Ne zamann bariscaakk benlee offf siz erkekler nasil aramadan sormadan durabiliyoorsunz kii
- +1 yıl
Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez :) sevdiğime Hani öpücüğüm derdim oda derdi ki ; elini dudağıma koyup al sana öpücük derdi :) 7 yıldır seviyorum son nefesimi verene kadar da sevicem
Soran+1 yıl@EsramMehmet kardess ne guzel diyon 7 yil diyee hic mi ayrilmadinizz bizede acik tavsiye ver nolurr yaa. Bu arada sence gercekten seven erkek guzel kizlarin icindede olsa ayrildigi sevgilisini aldatmadan durabilir mii?
- +1 yıl
Sevdiğim uzakta yanımda çıplak bir kadın olsun dokunmayı geç bakarsam dahi aldığım son nefes olsun :( sevdiğim dedi ki benden başkasının elini tutup bakarsan dahi iki elim yakanda ve bende aynısını yaparsam dusunursem bile aldığım nefes ve aldigin son nefes olsun dedi. Aşığım seviyorum güveniyorum rüyalarımda bile sevdiğinin tebessünü görüyorum. Senin konunu pek anlamadım ama sorun sende değil onda
Soran+1 yıl@EsramMehmet ne guzel demissiniz yaa peki hic ayrilmadiniz mii sizz? Bide sence hangi yonleri kotu onun
Soran+1 yıl@EsramMehmet yani benim erkek arkadasimin anladigin kadariyla hangi yonleri kotu geldi snaa?
- +1 yıl
Melis ilişkinizi bilmiyorum ama benim sevdiğim bırak 8 hap içmeyi ses tonunun kötü olduğunu bile hissetsem hemen giderim yanına. Sen temiz kapli iyi niyetlisin fakat melis sevgilinle arandaki konuyu dahada açıklarsan elimden gelen yardımı yaparım. Aşk uzaktayken önemi bilinir bence. Esram la aramızda 1000 km var ama ben onun kokusunu bile özlüyorum :(
- +1 yıl
Sevgilin vurdum duymaz melis. Ben bile esram diyorum bak sahipleniyorum.
Soran+1 yıl@EsramMehmet oyle ama ben ona cok kotuluk yaptim. Beni kacirmak istedi bende kabul etmedim sonra benim yasadigim sehre geldi is aradik bulamadik ama gercekten fedakaer evde yiycek ekmegi yokken arkadasindan 500 tl borc aldi yanima geldi bana bir kurus harcatmadi. Cok seviyor beni ama bikti artik benden bide bunaldi issizlik falan sonra borc sonra ailevi sorunlar bide ben geldim ustune anlayis beklerken benden bende ona cok kotuluk ettim. bir affetse once her dedigni yaparim sonra eski haline cevirim onu. Ama affetmiyor. Sence seven erkek neden bir kere bile aramaz kii 😢
- +1 yıl
Melis sevmek iyi ama şöyle düşün evlendiğiniz zaman nolcak? Maddi sorun çekiceksiniz. Bide çocuk olursa bakamazsanız nolucak. Ufacık bebeğin ne suçu var sizin cefanızı ceksin? Kör olma bugünü değil yarınıda düşün :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet haklisin beni affetse iyi bir is bulsak ikimizde kesin eskisi gibi oluruz zaten param olsun birazcik istemesende kacircam seni diyordu. Ahh temiz cocukkdu dayanamadi benim zulumlerimee gitti 😭😭😭
- +1 yıl
Sevgilin nereli ve mesleği ne belki yardim edebilirim kendinide suçlama
Soran+1 yıl@EsramMehmet antalyalı muhasebeci ama çok büyük bir şirkette çalışıyor orda bissürü güzel kızlar varmış. antalya zaten turist kaynıyor. güzel kılzarla dolup taşıyor :(((
- +1 yıl
Demek ki içinde allah korkusu yok olsa yapmazdı :(
Soran+1 yıl@EsramMehmet sende hep yangına körükle gidiyon kardeş :D çocuk birşey yapmadı aldatmadı ben onun ilk sevgilisiyim. onun kafası hep yerde ben çok iyi biliyorum onu kaç defa denedim ben. kız arkadaşlarıma söyeldimm çocuga gidin konuşmaya çalışın sapıklık yapın bakalım ne yapcak diye. çocukk kafasını çeviripp gitti. oyle bir adam olsa ben ona baglanmam dışarda birsürü erkek var ya ben onu seviyorum dedigim halde aman boşver onu gel bana diyen dolu etrafımda ama onun efendi ve sadık bir insan oldugunu biliyorum. sadece ayrıldık ve yeni bir işe girdi ben onu kontroll edemiyroum ne yapıyor bilmiyorum barışmak istiyorumm artık sevmediigni söylüyor. off ben ne yapacagım yaa :( artık ölmek istiyorumm :(
- +1 yıl
Güldürme beni 7 yıllık sevdiğim var asla öyle şey düşünmedim :( Giderse gider nolmuş bir hayır vardır Allah büyük. Naptı sana sahip mi oldu
Soran+1 yıl@EsramMehmet hayır yaa diyorumm ya beni çok iyi tanıyor ve asla öyle bir kadın olmadıgımı biliyor. zaten onunda ilk sevgilisiyim. onla aynı evde de kalmıştık okul zamanında ben yanına yaklaşmazsam gelipp sokulmuyordu bile yanıma. sana dokunmaya kıyamam ben diyordu hep :(
- +1 yıl
Melis kaçıralım onu bağlayıp evine koyalım sana ait olsun :) bırak zamana üzülen olma
Soran+1 yıl@EsramMehmet ayy ne güzel demişinn hadiii yapalımm :) bide benim hiç iyi arkadaşım yok bitane dostum vardı ya da öyle sanmıştım oda degilmiş kanka çok kötüyüm dedimm bende düzgün degilim dedi kapattı hiç neden diye sornadı bile. buyuzden burayı açma geregi duydum ne güzel hiç tanımadıgım insanlarda olsa bana akıl veriyor belkide siz olmasanızz şimdiye cehennemi boylaamıştım :( ya da sonumm olucaktı :(
- +1 yıl
Allah korusun sakın öyle şeyler söyleme konuşmam :( ama ne istersen sor yardım ederim :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet dur biraz önce aradım yeni uyanmış bana çok ters davranıyor napıypsun falan dedimm bütün gün kafamı dinliycem arama sinirlerimi bozma iyice dedi. peki hayatında artık peni istemiyomusn? hep böyle mi olucak dedim evet dedi. haaytına başka kadın girecek mi dedim. ben ne ypaarsam yapayım artık hayatmda bir kadına yer yok senn yüzünden bütün kadınlardan sogudum diyor. evlenemkte istemiyroumm yanlızlık çok güzel diyor sende aglayıp zırlayıp arama iyice sinr etme beni diyor :(
- +1 yıl
Dövelim :( mantıklı düşün duygularınla değil istemiyosa bırak. Allah görüyor olanları ne diye zorlarsın be melis :( canını yakması hoşunamı gidiyor
Soran+1 yıl@EsramMehmet sadece onu istiyorum çok mu şey istiyorumm beni sevmedigini düşündüçe kafayı yiyorum canımı yakmak için elinden geleni yapıyor. artıkk dayanamıyorumm bu kadar kalpsiz duygusuz olması için ne yaptımm ya ben :( sadece seni çookk seviyorum dese yeter neden sevmiyorum senii anla artık bunu diyor ki :(
- +1 yıl
Aynısını başkası sana yapsa istemesen? Öyle düşün
Soran+1 yıl@EsramMehmet o yapsa bana ben hemen affederim ki onu oda biliyor. ama bır başkaasıyla degil sevgili olmayı yanyana bile düşünemiyorum kendimi :( ppff o 1 hafta içinde bana geri dönmezse napıcam :((
- +1 yıl
Allaha dua et sabırlı ol :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet tamam çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Yapacak başka neyin varki ağlayıp kendini hırpalamak dışında. Allah yardımcın olsun
Soran+1 yıl@EsramMehmet aynen kendime zarar veriyorum hiç bir işe yaramıyor ona düzeldigimi onsuz dah iyi oldugumu mu göstersem acaba o hep dimdik duran kadınlardan hoşlanır ben önceden öyleydim ve kararlı asi gizemli oldugun için çok begenmiştim seni diyor. şimdi bende durmadan karşına aglamaklı zırlamaklı gececegime daha mutlu gözüksem mi acaba? ozman kzııp hiç geri dönmeyede bilir :( off sıkıldım onu düşünmekten :(
- +1 yıl
Eski haline dön gizemli sert karanlık ol :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet bunu yapsam ne faydaa saglayaca kki görmiyor bile beni hiç bir sosyal medya hesabı kullanmıyor beyfendi banda yasaklıyor. sanki benim gizemli sert karanlık oldugumu nerden görecek ben aramasam umrunda degilim. bende aramazsam onu bitermi acaba tamamen yoksa geri bana dönermi bilmiyorum ama. onu aramak istemiyorum bunada engel olamıyorum :(
- +1 yıl
Yine krize girdin böyle olma :( Kaç defa Allaha dua et dedim yinede derim
Soran+1 yıl@EsramMehmet tamam deneyecegimm dua etmek :)
- +1 yıl
Esram a söylerim bak döver seni :) azcık duygukarı bırakıp aklını devreye sok :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet yaa hava mı atıyon kardeş nasıl birşeysin her lafında bir esram niye benim senin gibi sevenim yok esra nasıl bir kızki bu kadar şanslı yaa off :( istemiyormuş artık beni hayatında başka bir kız olacakmışş ne yapcam ben :( :( :(
- +1 yıl
7 yıl geçti dile kolay diyo ki bana benden başkasının elini tutup bakarsan bile aldığın son nefes olur diyo :) Seni istemiyosa nasıl olur ki napalım kaçıralım mı yoksa yüzünü filan mı çizelim kötü gorunsun diye :(
Soran+1 yıl@EsramMehmet ayrıldık ama ben onun kötügünü istemem beni sevsin yeter öyle masum bir aşk besliyorum ona karşı geçmişte nekadar acı çektirsemde şimdi sadece benim olsun yeter demek geliyor elden :(
- +1 yıl
Aşkın karşılıksız kalmaz inş üzülme :(
Soran+1 yıl@EsramMehmet sanki bana geri dönse ne degişecek sen kendinden pay biç mesela. esran seni istemdigini söylese başkasıyla sevgili olsa sonra sen onu affeder mısn?
bide ilişkinize çok imrendim en güzel en masum aşk bizdeki sanıyordum :( Allah daima mutlu etsin sizi inşallah ömür boyu hep böyle severisinizz :) banada Allah ondan daha çok seven birini verir inşallah onu hemen unutturan :(- +1 yıl
Amin inş. Bizi bizden daha iyi anlayana sonsuz aşkla seviyoruz dua ediyoruz :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet yaa sen nasıl bir adamsın yanlış anlama kardeşim ama bende senden bitane istiyorum herkese duyrulur böyel sevecek sevigisi olmayan adaylara :D
- +1 yıl
Şükret dua et :) Hani öpücüğüm derdim oda elini dudağıma koyup al sana öpücük dedi sonra bir tokat attı sonra tebessüm etti arada dövüyo bile :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet :D sende heryerde dövüyor diyon sahi işin gücün yok mu senin :D :D hep burdasın ben gibi :D
- +1 yıl
Marmariste otellerimiz var oturup beklemek dışında birşey yapmıyorum. Gezmek eğlenmek yapamam sevdiğim var alkol içmem kahveye bile gitmem kitap okurum kara kalem çizim yaparım. Ocakta inş kapatınca otelleri tatil yapcaz sevdiğimle :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet oo çok iyiymişş ben bu esrayı kıskanmaya başladım hem böyle seven birini bulmuş hemde zengini bulmuşş :D bide güvenilir bir adamsın söylediklerine göre nerdeee benim gözüm kapalı güvenecegim adam? peki sen hiç kızlarla falan konuşmuyor musn ya da ne biliyim güzel kız gördügünde bakmıyor musun?
- +1 yıl
Benden başkasının elini tutup bakarsan bile aldığın son nefes olsun dedi. Bende yere bakarak giderim :) zaten gözlerimden anlıyo ne dicemi ne yapacağımı :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet peki senin sevdigin kız nerde
- +1 yıl
Türkçe öğretmeni Zonguldak :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet anladım neyi bekliyonuz evlenmek için 7 sene olmuş :D benimki 2 senedir seviyoduk evlenek ölüyom aşkından diyodu şimdi başka kollarda :(
- +1 yıl
Sınavları var bitsin son nefesime kadar sevicem esram ı :)
Soran+1 yıl@EsramMehmet ahh esra nasıl bir kızmışın ki buadam seni seviyor :) nolur temz kalpli insan senden bitanede Allah bana göndersin dua et benim için :(
- +1 yıl
Ederim :) teşekkür ederim :) Dualarım seninle
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltamam kaçtın diyelim ya gerçekten kabul etmezse sonra geri gelcen ailenin yanina onlar kabul etcek mi? bence kaçma çok pişman olursun ortada kalırsın..
07 Yorumla
Soran+1 yılpeki kaçmazsam nasıll ulaşacagım onaa?
bide o var demi kabul etmezse ne olacak geri mi döncem eve kabul etmezlerkii :(((
Cevap sahibi+1 yılaynen bencede almazlar eve.. dönmesini bekle zaten seni seviyosa geri döner
Soran+1 yılherkess seviyorsaa geri döner diyor ama beklemek çook zorrr hemde biz gibi 7/24 konuşann kulaklıgı yemek yerken bile çıkartmayan konuşmasakta telefon açık kalsın diyen bir çift. nasıll beklerim onsuzz? saat 7 buçuktan beri arıyorummm hep kapalı hepp açmıyorr :(((
Cevap sahibi+1 yılkusura bakmada sende de hata var yanii insan gerçekten kaybedince ne kadar sevdiğini anlıyo dimi? o yanındayken zaten gitmez diyosun ama kaybedince anlıyosun senin ki o hesap olmuş biraz
Soran+1 yılaynenn yaa ben çokkk salagımm hep elimde olucak sandımm. ama öyle olmadı. beni hiç aldatmadıgı için hergün yemin eden adama neler yaptımm şşimdii onu nasıl kazancam vee nasıll affettirccemm kendimii yaa :(((
Cevap sahibi+1 yılişin zor 😥
Soran+1 yılHEMDEEE ÇOOOOOOOOOOOOOOKKK :(
- Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılSakın ama sakın kaçma. Seni senden daya iyi anlayana dua et sabırlı sakin ol
19 Yorumla
Soran+1 yılaileme haksızlık etmiş olucam degil mi?
dua ediyorum çokk sabırlı olamıyorum ama ne yaparsam yapyımmm tek varım o. onsuz hiçç birşey yapamıyorum geri dönmüyorrr :((((- +1 yıl
Seni senden daha iyi anlayan allah var dua et. Ailen Seni yıllarca bakıp kaçman için mi baktı? Dönmezse dönmesin niyetinin yatak olduğunu belli etmiş işte. Aşk yatakta değil sevdiğinin elini tutarken yüzünün kızarması elinin terlemesi kalbinin attığı hissedebilmektir
Soran+1 yılyok niyetinde asla yataklık bir şey söz konusu degildi. biz aynı evdede yaşadık onunla ama sana evlenmeden asla dokunmam dedi hep. bana hep diyordu sen benim ilk sevigilimsin bende senin ilk sevigilinim hep sonsuz kalıcazz diye. ben ona çokk kötülükler yaptım bu kadar dayanması bile şaşırttı ama sevdim bir kere onu...
- +1 yıl
Tek bildiğim kaçma hayatını belirsizliğe sürükleme. Ömür boyu pişman olacağın birşey yapma
Soran+1 yıltamam kaçmayacagım ama onu kazanmak için ne yapacagım hiç konuşmuyor benimlee :(((
- +1 yıl
Şöyle bir söz var bilir misin ben ne size karşıyım nede sizden taraftayım. Sen bedenini ona teslim etsen seni kullansa atsa nerden bilceksin bunu yapmayacağını?
Soran+1 yılbiliyorum kiii öyle bir insan degill amaa tanımadıgınız içinn bunu söylemeniz çokk normall
- +1 yıl
O zaman neden sana senden daha güzelleri var demiş. Vazgeçilmezsin ne demek bilirsin
Soran+1 yılOff sende tavsiye vereceginee onu kötüyosunn o benimm herşeyimm öyle birşeyy yapmazz böyle demesinin nedeni ben ona benim yanıma yakışmıyorsun seni sevmiyorumm artkk dedigim için dedi...
+1 yılAynı eziyeti yine yapacan adama. O adamın yerinde olsam ben de bitirirdim.
06 Yorumla
Soran+1 yılYaa ne eziyeti yapcam daha :( artık yapmayacagımmm söz veriyorummm dönsünn nolurr çookk seviyorumm onuuuu :(
- +1 yıl
Yaparsın can çıkar huy çıkmazz
Soran+1 yılyaaa öyle deme ama ben onun uyumasını çookk seviyodumm çokk seviyorummm gelsin kaçırsın benii söz yapmıycam hiç bişeyy :(
- +1 yıl
Öyle derler ikinci gün başlar dır dır
- +1 yıl
İkinc saat
Soran+1 yılyaaa bu erkeklerden nefret ediyorum bitek aşkımdan nefret etmiyorumm o çok güzel uyyor çünküü :) :*
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
2Cevap
+1 yılSende az çektirmemissin ona sevdigine emin misin kaçmasan bile yanına git özür dile saril
01 Yorumla
Soran+1 yılevett yaa çookk seviyorum ben onu sevdigimi onun yoklugunda anladımm :(((
bu sabah aradım. telefonumu açtı çok kötü davrandı bana ben ona çok iyi davrandım. seni seviyorum demeden kapatmazdı telefonu şimdi bana seni sevmiyorum artık dedi. yanına gidecek gücüm olsa gidecegim ama çookk uzakta otobüsle 10 saatte varırım oraya. bir gün ortalıktan yok olsam evdekiler feryat figan arar benii
ailene söyle ve git yanına
01 Yorumla
Soran+1 yılaileme söylesem hayatta göndermezler dedim yaa elimden teli bile alırlar hapis hayatı yaşamak istemiyorumm :(((
+1 yılGereksiz aileni bırakma pişman olursun
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım. peki nasıll affetircem ona kendimii yardım edin ne olur?
+1 yılKabul eder ama kacma.
013 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kabul eder. ama artıkk hayatıma hiç kimseyi almıycagım bu saatten sonra diyor. senin yüzünden bütün kadınlar tiksindim diyor. nasıll geri döncekk banaa yaa :(
- +1 yıl
Iyi ya almasin. Kafayi yer sensiz bigün döner
Soran+1 yılşimdi diyor sıkıldım senden arama bidaha ben hayatımı yaşıycam başka bir kadını istiyorum artık seni degil :(
- +1 yıl
Hic üstüne gitme. Hepsi ayni
Soran+1 yıltmmm :( çookk seviyorumm onuu off :( oda sevse keşke :(
- +1 yıl
Döner dua et sen
Soran+1 yılediyom zaten kızz :( ama dönmüyoo herkes bir dua etsin bizim için bende sizin için ediyom hepinizi çok seven güzel kızlar yakışıklı erkekler bulsun :)
- +1 yıl
Gönlümüzdekini Allahim Insallah hayirlisiyla bize nasip eder :)
Sende bana et :)
Soran+1 yılAllah sevdigini sana bagışlasın senide ona bagışlasın inşallah herkesin karşına en hayırlısı çıkar :)
- +1 yıl
Benimki aradi sarki dinletti simdi. Kopamiyorum senden diye. Ama konusmadi
Soran+1 yılOff yaa benimki hicc aramiyor ben aradigimdada diyoki banaa senle kpnustukca daha cok aci cekiyorumm diyor😢
- +1 yıl
Sende arama sorma.
Bana diblettigi sarkida sözler söyle
Kac hafta oldu habersiz kalisim, benim yerimi kimlerle dolduruyorsun falan
Biraz sessiz kal.
Ben bir tek mesaj atmadim ayriliktan sonra
Soran+1 yıltamam kardeş saol :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy ne kacması yapma lutfen mantikli dusun biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yapayim peki sen soyle😢
Bu hareketin kötü olurdu
06 Yorumla
Soran+1 yılsence ne yapmam gerekiyor yaa baksana ayrıldgı yetmiyor seni sevmiyorum dediigi yetmiyor bide gitmiş başka kızla off Allahım kafayı yiycemm :(
Soran+1 yılevet olabilir peki ne yapıcam ben? onu seviyorum bana nasıl geri dönücek? aramadan nasıl durcam :(
Soran+1 yılolur
kisa kes moruk.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilimden ayrıldım çok pişmanım ona kaçsam beni kabul eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler