Diger sevgilisi icin beni terk etti ama onsuz yapamiyorum nolur yardim edin?

aglaya aglaya yaziyorum su an ben birini seviyordum instadan takiplestik bana mesaj atti yakinlastik 4 gun icinde bana cikma teklif etti ben gecistirdim daha tanimiyoruz birbirimizi dedim bana karim diyordu ben de ona kocam diyordum daha bulusmamistik carsamba gunu bulusucaktik o gun benim aptalca bi hatam yuzunden bir kiz benimle o cocugun iliskini ogrendi megersem benim sevdigim cocugun sevgilisi varmis ama surekli ayrilip barisiyorlarmis benimle konustugu sirada zateb takiplesiyorlardi ama henuz yeniden sevgili olmamislar neyse sevgilisi olan kiz bizi ogrenmis ve benim sevdigim cocuga soylemis sevdigim cocuk bulusmayi iptal edip bana yazma bana hadi ordan git benden uzak dur senin yuzunden artik temelli ayrildik tesekkur ederim dedi hicbir sey diyemedim tamam umarim barisirsiniz dedim bitirdim benim numarami sildi takipten de cikti ben de takipten ciktim 4-5 gun oluyor konusmayali ve surekli agliyorum dayanamiyorum gervekten seviyordum niye boyle bitti bilmiyorum sucu kendimde ariyorum beraber oldugumuz bir fotograf bile yok bakip aglayayim.. ruyalarima giriyor dayanamayip yazicam galiba yildiz tilbenim delikanlim sarkisi esliginde agliyorum bu sarkiyi ona atmak istiyorum ne tepki verir bilmiyorum diger kizla aralari ne durumda onu da bilmiyorum lutfen bana da kizmayin senin yuzunden ayridilqr diye.. benim haberim yoktu onlardan:( cocuk sana hadi ordan cekti yazma diyenler de olacaktir ya gervekten sevmedigi icin hadi ordan cekti ya da onun arkadasindan konustuklarimi duydu. eger konustuklarimi duyduysa diye vicdan azabi cekiyorum sirekli uyuyamiyorum icimde kotu bir his var. beni gercekten sevmeseydi niye cikma teklif etsinki? eninde sonunda zaten diger kiz ogrenecekti bence onun arkadasindan dediklerimi de duydu😭😭😭 mesaj atmam icin bir fikir verin ne yazayim… kalbim duraksiz haykirislarda, ne yapsan ayrilamam senden asla. hafife alma ask vurur insana. bu kadar kolay sanma delikanlim💔💔😞

Diger sevgilisi icin beni terk etti ama onsuz yapamiyorum nolur yardim edin?