negatif yorumlariniz icin tskler
Sevgilimden ayrıldım, ileride pişman olup arar mı beni?
negatif yorumlariniz icin tskler
bu soruyu birtek burda sor.başka yerde sorma dayak yersin.sevgilimden ayrıldım diyorsun.adam neden pişman olacak anlamadım ki.empati yapmaya çalışıyorum da olmuyor. ne denir ki...
beni öyle orta yerde mal gibi bıraktığın için çok pişmanım
6 yılı bir kalemde sildiğin için çok pişmanım
keşke beni terketmeseydin çok pişman oldum.
adama deli derler be:D
sen kendini aramayacağına şartlandır,diğer türlüsü ayrılıkdan bile çok acıtıyor gelmeyecek olanı beklemek yani..
Yokk bebeğim umudunu bir an önce kessen iyi olur .. erkekler öyle programlanmamış ...
Sebeplere baglı olarak arar..
6 yıl ise muhakkak arar
Arar dedim ben :)) Kazandım oleyyy :))
ne biliyim bebelki arkadaş bana bi hediye vrir kutumu açtırır.. Guncellemesine istinaden yazdım onu :)) kızmış negatif yorum yapanlara :D
en iyi cevap yapdim seni ;-)
:) mersi şekerim :))
Ausname al kapak :Pp
Cevap
5Cevap
Yahu ayrılan sensin, o neyin pişmanlığını duyupta geri dönecek..? Senin dönmen gerekir bu durumda... ala... alaaa...!
6 yıl mı? Bayaaa uzun bir süreç. Tanıyor olmalısın artık.
Ayrılma nedeniniz, ilişkiyi kimin bitirdiği bunların hepsi çok önemli..
ilgisizligi
dün ben sinirliydim oda hassta bana bitirmek istiyorsan bitirelim dedi ama blöf yapdi bende istemiyorsan bitsin diyip kapadim
blöf yapdi diyorum cünkü gecen hasta daha agliyordu rüyasinda beni baskasiyla evli görmüs buna dayanamam sakin baskasiyla evlenme diye
Öyleyse 24 saat içinde arar.. :)
cok gururlu ama inatciligida var biraz ondan pek emin olamiyorum
pisman olacaksa neden ayrilirken tinlamadi? hem pisman olsa sence ayni olur mu?
dinle kardeş
https://www.youtube.com/watch?v=zJQygdz89C0niye arasın yaa , ben bu kadınların "erkekler pişman olsun , arasın" egosuna hastayım :D
arar zaman ver bekle 6 yıl kolay harcanamaz
arar arar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar