Sevgilimden ayrıldım peşimi bırakmıyor, pişman olur muyum?

6.5 senelik bir ilişkimiz vardı. Mutlu olduğumuz zamanlar da çoktu ama senelerce kavga kıskançlık izin alma takıntılıklar birbirini kovaladı. Aşırı derece yordu yıprattı ve iyice daraldım artık nefes alamıyorum. Ayrılacağımı anladığı zaman değişiyor düzeliyor ama bir yandan laf sokmaları inceden inceye devam ediyo yani kendini tutuyormuş gibi. Ben kolay kolay kesinlikle vazgeçmem senelerdir düzeltmeye çalıştım aynı zamanda hastalığı vardı hep hastalıktan istemsiz yapıyorum diyodu ben iyice düşündüm ve artık gerçekten eskisi gibi aşık olmadığımı farkettim. Hiç vazgeçmedim ama düşündüm ben bununla gelecek kurabilir miyim mutlu olur muyum diye ama olamayacağımı anladım artık kafamda tamamen bitirdim. Sevgilim iste hasta olduğumu bile bile benimle devam ettin kabul ettin şimdi yarı yolda bırakıyorsun pişman olacaksın bensiz mutlu olamayacaksın hayallerimiz var bizim gibi şeyler söylüyor evet yokluğunu hissediyorum illaki yıllardır her şeyi onunla paylaşıyorum çünkü. Onu seviyorum değer veriyorum kaç senelik arkadaşım ama yine aynı şeyler olacak yine kötü olucaz gibi geliyor. Zamanında ben çok ara vermek istedim biraz kafamı toplayım bana müsade et ara verelim dedim ben seni özlerim yapamam görmeden konuşmadan dedi ve bana müsade etmedi şimdi iyice bıktım. O da ümit varken kendini suçluyor ben pişmanım çaresizim sen haklısın neler yaşattım neler yaptım tamir etmeme izin ver diyo ama her şeye hayır deyince ümidi kesince mutlu olamıycaksın hasta birinin ahını alıyosun bunlar aşkın biteceği şeyler değil gerçek aşk bitmez diyor. Ne de olsa hiç gitmez hiç bırakmaz her türlü affeder diye düşüne düşüne her türlü kırdı bağırdı incitti istediği gibi davrandı hayatımı o yönetti. Heves istek bir kere gidince bir daha gelir mi bilmiyorum. Sizce çok bunaldığım için mi böyle düşünüyorum yoksa gerçekten giden aşk bir daha gelmez mi? Pişman olur muyum
Sevgilimden ayrıldım peşimi bırakmıyor, pişman olur muyum?