AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
192Cevap
eve az para girmesi bir sorun çok girmesi sorun olmaz :)
şaka bir yana maaşı kendine yeten bir kadını elde tutmanız zor maaşı iyi olsa
kadınların %80i boşanır
Sorun etmem. Bunlar olağan şeyler, ama bir erkeğin kadına sürekli muhtaç olmasına hoş bakmam. Geçici olabilir ama erkek çalışmalı.
evlilik le maaşın ne alakası var, benim kuzenim işçi, hanımı sekreter, bir çocukları var dünya tatlisi. artık sevginin para demek olmadığını anlayın. aşk gönlü güzel yüzü gülen insana yakışır.
Çıkmamalı cikmamasi lazim. Bu sorununda sorulmamasi.
Bu olayın sorun olup olmaması tamamen, erkeğin karakterine, kendine olan güvenine, bu konuyu gurur meselesi yapıp yapmamasına, kadının da bu konuyu erkeğe koz olarak kullanıp kullanmamasına bağlı olarak değişir
Evet.. bir kadin belli etmesede asla bunu kabullenemez. ve bir kadin kendinden daha özgür bir erkek ister ekonomik anlamda.. içten içe..
bu olmaz ise zaten eksik olduğu bu yanini bir başkasi ile tamamlar.
Ben bir kiz olarak bunu sorun etmem s sncta evlilik hayatını herşeyi paylasmak demektir benim senin olmamasıdır sonuna kadar onunla maasimi paylasirdim
sorun çıkmaz. tabi maaşı fazla alan kişi karşı tarafı küçümser ise sonuç hüsran olur
maaş kartını alırım, para harcayacaksa benden ister :) arada gerçek sevgi varsa sorun olacağını sanmam
olay sürekli maddiyat yönünde ilerlerse
sanırım evet
çıkar sorun
ya egolarından arınmış insanlar olacaklar
ya da vazgececekler
Benden fazla maaş alıp da eve benden az yatırım yaparsa sorun olur.
Ama onun dışında aldığı maaşı sorun edecek yapıda birisi değilimdir.
Normal şartlarda sorun çıkmaz, ama erkek fazla gururluysa sorun çıkarabilirde kim takar ki o zaman :D
Kadın bunu sorun etmeyecek karakterde olsa dahi erkekler bir süre sonra bunu kaldıramıyor ve sorunlar çıkıyor
malesef öyle
😔😔
Neden kabul etmiyeyim, onu seçmişsem ki o da beni seçmişse, bu tür bir üstünlük olayı saçma bence, karakteri sağlam kimse birbirini ezmeye çalışmaz
Ben bu durumu sorun etmezdim. Ama erkek kadının kendisinden daha fazla para kazanmasını sorun edecektir.
Hikaye bunlar tamam maddiyat önemli ama severek evlilik olduysa ve saygılı bir çiftse sorun olmaz şahsen eşim benden çok maaş alsa bunun kompleksine girmem olabilir hayat şartları önemli olan saygı sevgi
Kalpler sevdiyse bu tür şeyler insanı ilgilendirmez hiç bir sorun olmaz.
Calisan bir bayan calismayana oranla cok konusuyor bunu gozlemledim kazancin onemi olsugunu sanmiyorum :)
Bunu kendinde saplantı yapan erkekte sorun hep olur. Önemli olan anlayış...
Saçma sapan kompleksleri olmayan insanlar arasında sorun çıkmaz.
Bu kişilerler alakalı bir durum. Bence bayanın daha fazla maaş alması hiçbir sorun yaratmaz
erkek ıcın sorun olabılır ama gerı kafalı erkekler ıcın gecerlı bu
Erkek maddi olarak alt seviyede olunca kadını başka şekilde ezmeye çalışıyo malesef
kadın para kazanmaya başladığı an çenesi durmuyor. kendini bişey sanıyor. Para kadını değiştirdiği için çalışmasın daha iyi. tabi böyle olmayanlarda var
olmaz olmaz. işi gücü bırakıp evin hanımı çocukların babası olurum. şendul şaban mode aktif konumda.
Kadın karaktersizse sorun çıkar tabiki. Her tartışmada bunu insanın yüzüne vurabilir.
Eğer kadın ağzını açıp ; benim paramla alındı bunlar demezse sorun çıkmaz
Kesinlikle çıkmaz. Sadece çıkacak olan bir kavga varsa bahanesi olabilir.
Bir kız cok seviyorsa sorun etmez ama erkek gururuna yediremez ve ayrı dunyaların insanıyız der.
erkeklik duygularıma yediremem bu durumu öyle birşey olsa
Tam tersi mutlu olman gerekir bence
Hayat müşterekse kimin ne kadar kazandığının ne önemi var.
çıkmaz birbirlerine duydukları sevgileri maddiyatı ortadan kaldırıyor yengemlerden biliyorum
Evlenmeyi düşünmüyorum genel olarak ama evlenmezdim sanırım.
Normalde çıkmaması gerekli sorunun ama fazla kazanan kişi bunu sürekli dile getiriyorsa ego tatmin ediyorsa sıkıntı büyük demektir.
Evlenirim yaa niye sorun olsun daha çok gururlanırım onla ne var yani..
çıkarmı değil çıkıyor.
Araştırmalar var bununla ilgili ve hemen hepsinde böyle ilişkilerde sorun çıktığını gösteriyor.
Benim için bir problem olmazdı.
Benden daha başarılı bir eşimin olması bana gurur kaynağı olurdu
Evlenmem olur da bir gün sinirliyken bile olsa lafını eder sonra dünyayı başıma yıkar.
Kadın aldığı maaşın büyük bir kısmını erkeğe verirse hiç bir sorun çıkmaz:D
Siz para yemeye aliskin oldugunuz icin sorun yapacak kisi yine siz olursunuz. Daha ben bu yasima kadar hic bir erkegin agizindan kadinin daha yuksek maas almasini sorun eden gormedim.
Karakterinin nekadar dolu olduğuna bakarim maaşına değil.
Maddiyata bağlı bir çıkar ilişkisi varsa evet mutlaka bir yerde sorun çıkar ama paranızın lafını yapmıyorsanız bence bir sorun olmaz
çıkar yani, arkadaşlarınla bir yere gidersiniz kim ödeyecek ya da kendini kötü hisstmez mi vs
kadın bunu dengelerse çıkmaz. ama büyüklük gösterirse o ilişki biter. hiç bir erkek para konusunda kadın gibi düşünmez
Erkek maddiyat olarak ustun olmali erkek sonuçta. Kadinlr yuksek maaş alamaz demiyorum ama tersine dünya gibi abes oluyor...
Hadi be o niyeymiş 😒
@akhalidiaa bna ters geliyor geliyor sonra her kavgada "zaten eve para getiren benim" moduna girebilir kadin elbette her kadin öyle yapmaz ama ne bileyim şöyle diyeyim erkeğin regl olma ihtimali kadar abes
Erkek erkekse kadında kadındır o zaman çok saçma söylediklerin
erkege yuklenmesin hic bir sorun olmaz, kadinlarin giderleri normal degil zaten sac boyasi 600 tl vermek.. vs
Kari-koca olunca sorun olmaz ama diğer her türlü erkek sorun yapar içinde yapar belki dışa aktarmak ama ister istemez bir şey olur içinde
Evlenirdim ama 50 bin tl uzerinde maas alan bir kadin'i bulmak zor olurdu herhalde.
Ayrica maas'i umrumda olmazdi, sadece mutlu olmak önemli.
Hayat musterektir bugün sen eşinin parasını yersin yarın o seninkini bunlar basit meseleler
Kesin çıkar, düşük alması durumunda sorun çıkıyor fazla alsa sorunsuz gün olmaz :)
yo benden zengin olursa çok güzel olur ondan parasından faydalanmış olurdum ne güzel
şahsen ben kadin memur olmasa çalişmayi ugun bulmuyorum kadinar çalişmamali erkek dedinmi kadinda zaten õyle bişi beklen memeli ama memursa sahsdn iy olur nakadar alip õnemli deyil para huzur getirmez insani mutlu eden huzur ve eşitliktir..
Doğal olarak erkek hükmedici olarak yaratılmıştır ve öyledir de. Ilk başlarda sorun olmuyor gibi gözüksede bir süre sonra sorun teşkil eder. Şahsi görüşüm erkek dediğin sevdiği kişiye bakabilmeli maddi ve manevi.
Sorun çıkmaz, karşılıklı sevgi varsa eğer
Şahsen ben sorun etmem
Ben ederdim ondan ötürü tıp fakültesini kazanmak için çalışıp makine mühendisliğini bıraktım (tam olarak sebep bu olmasa da nedenlerden biriydi )
Bence kesinlikle sorun edilmemeli ve erkeğin eksik hissetmemesi için kadın gayret göstermeli
Sana önmli birşey söylemem gerek takip eder msn
Benim için sorum değil.. Sadece artistlik yapmasın yeter :))
Etmezdim sonuçta meslek farklılığı olduğu için yapmam memnun da olurum 😅
hayır..
beni ilgilendiren bir durum değil..
ayrıca kolay kolay benden fazla kazanamaz..
genelde evli olmayanlar yazmış evli olanları görelim bizde öyle bir durum yok çalışıyoruz ikimiz de benim maaşım yüksek ama olmasa da çıkmazdı?