Bence çıkarır ileride. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bence sorun çıkmamalı eğer bir sorun çıkıyorsa bu zihniyet bozukluğundan kaynaklanıyordur. Erkek kadından iyi maaş olunca sorun olmuyorda, kadın erkekten fazla alınca mı sorun oluyor. Bu bildiğiniz feminazi bir düşünce işe gelince yere batsın töre işe gelince ama din ve töre böyle emrediyor.
Bence erkekten erkeğe değişir.
Eşini seven, başarısıyla gurur duyan bir eş ya da sevgili bunu problem etmez ve arkasında durur..
Her anında destekler. Arkasında olur.
Fakat kompleksli, kendine güveni olmayan ve bencil erkekler bu durumda kendini eksik hissettiği ve önce kendinin başarısını düşündüğü için bunu sorun haline getirir ve maalesef kendini düşündüğünden dolayı karşısındaki kadının başarısını sorun haline getirir. Ve en kötüsü de karşı tarafı dibe çekmesi olur..
Böyle erkeklerden uzak durmak hayatınızın tüm anı için çok önemli..
Her güzel anınız her başarınızda acaba üzüldümü diye düşünmek çok berbat bir şey.
Her durumda sorun çıkar diyemeyiz bu kişilerin bu duruma bakış açısına bağlı. Mesela erkek, eşi ondan daha yüksek bir mevkide olduğundan bunu kompleks haline getirebilir. Daha doğrusu kendini eksik hissedip erkekliğine yediremez.
Kadınsa bir süre sonra erkeği kendinden altta görüp maddi yönden daha güçlü bir erkek isteyebilir. Yani dediğim gibi bu kişilere bağlı.
Az önce biri öyle bir soru sormuştu ben fazla alıyorum o az alıyor ondan soğudum falan saçma birşey insanda biraz beyin mantık ve saygı olmalı onu ezmek yerine yanında durabilirsin
Evet gördüm
Cevap
59Cevap
kadın bunu üstünlük olarak görüyorsa, habire dile getirip erkeği ezmeye çalışıyorsa evet ciddi sorunlar çıkar..
Karşımdaki kisiye %100 guvenmem lazım bu konuda. Ama bu cok cok cok zor bir sey. Çünkü bu biraz da karakter meselesi. Cok da sevsem bir gun bana bunun imasını yaparsa altından kalkamam. Ben mesele ne olursa olsun böyle bir sey demem. Isterse uc kurus alsın. Onun da demeyeceğine kefilsem kabul.
Ama bir tartışma olur bir sey olur. Boyle bir sey derse ipler kopar.
Fazla maaş alan taraf ilişkide hegemonya kurmaya çalışmadıkça bir sorun çıkmayacaktır.
Çıkmaz bence kız kardeşim kocasından fazla maaş aliyo sıkıntı çıkmıyo hiç ikiside birbirine değer veriyo ama kizkardesim sonradan bi sekilde kocasının yolunu açtı ondan fazla ya da aynı maaş alıyo artık birbirlerini desteklemeli çiftler
Erkek gururluysa çıkar. Bana bu çok saçma geliyor sonucta ikisi de aynı işte ahnı departmanda çalışmadıkça aynı maaşı alamazlar yani biri illaki diğerinden yüksek veya düşük olacaktır. Gurur meselesi aşırı gereksiz bu durumda, olmamalı.
Eger boyle bir sey mumkunse. Nikah masasin da nikah memuru "iyi gunde kotu gunde" dediginde o masada evet diyor insanlar. Sevgi icin evlenmiyor insanlar. Ozellikle kadinlar icon erkek zenginse hangi erkegin koynuna girdigi sorun degi.
Kadının dili uzun ve çenesi zaten durmaz üstüne üstlük birde fazla maaş alırsa eğer o erkeğin vay haline derim ve pandemi de de yasaklar varken dışarı da kaçamaz 😂 abow düşünmesi bile beni korkuttu lenn😂
Senin paran benim param gibi muhabbetler evlilikte olmaz. Sevdikten ve kafalar uyuştuktan sonra hiçbir önemi yok bence. 3 kuruş kazansın alın teriyle kazansın.
Kişiden kişiye göre değişir ama herkes üstüne düşen sorumlulukları yerine getirdiği sürece, birbirlerine karşı üstünlük sağlamadıkları sürece sıkıntı olmaz.
O İnsanın Kişiliğine Bağlıdır Bence Bayan Erkekten Fazla Maaş Aldığı zaman Kendini Üstünmü Görür Mutlu olamazlar mı Diyorsunuz Bunu mu kastettiniz . Bence Mutlu Olurlar
Erkek psikolojisi her zaman kadının yanında güçlü olmak ister belki az çok fark etmişinizdir parası olsun arabası olsun evi olsun hep onlar da övülürler amac kadın yanında güçlü göstermek ama sen bir ortam da yads yanında maaş konusunda ben senden fazla alıyorum gibi bir şey söylersen o işin rengi çok fena değişir bırak o erkekliğini yapsın sende kadınlığı onun yanında narin ol hiç bir sıkıntı çıkmaz önemli olan o seni sahiplenmesi
Erkek kadınını sever tapar kul köle olursa kibar zarif ve cinsellikte harika olur ise kadın erkegine 2 misli tapar sorun cıkmaz mutluluk parayı unutturur
Ay hayır tabiki. Hatta başarabilirsek ileride hayalimiz benim evi geçindirecek kadar kazanmam ve sevgilimin evde çocuklarımızı büyütmesi.
Toplumsal cinsiyet rollerine HAYIR!
bunu bilip evleniyorsa kadın sorun çıkartması kadını haksız yapar bende erkek olarak yediremeyebilirim ama yanlış buluyorum maaş için evlenilmiyor yani
Çıkabilir bence. Ama kadın maaşı komple kocasına verip de kocası iki maaşı kontrol ederse sorun olmaz
Kişilere bağlı. Kadın kendini üstün görürse problem tabi ki olur veya erkek kendini ezik hissederse ama bu kesinlikle olacak demekte değildir.
Ben bu grubu dert etmem ama bunu engelleyebilecek erkek sayısı fazla yok erkeklerin geleli kibirli ve zayıf ruhlu
kadının hazım noktası önemli..
biraz önce böyle hazımsız sıradan ve basit bir kadın sorusu okudum, cevap bile vermek istemedim..
para bazı insanları fena halde bozuyor..
Bence ortada var olan ilişkilerde senin paran benim param diye birşey olmamalı. Ama günümüzde canımı al ama paramı alma anlayışı var.
İlk başlarda sorun olmaz, ama ileride sizin de dediğiniz gibi sorun olacaktır. Bir tartışma da kadın bunu dile getirebilir...
Kadın çıkarır sorunu. Artık ben ayak ustğnde duruyom güçlü kadın oldum senle yatmak yok önüme gelene veririrğm mal benim degil mi der koca ya😀
Benim açımdan sorun olmazdı onu bilemem tabi uçurumlar da olmamali
Bence eşit davaranilirsa çıkmaz erkek cahil ise çıkar
Cıkar tabi havalara giren kadın kocayı yer bıtırır 🙂🙂
evet sorun olur tabikide çünki erkek maddi açıdan her zaman üstün olmak ister
Erkekler çok gururlu oldukları için çıkardı herhalde 🙄
Bana göre çıkmaz ama ona göre çıkıyorsa evlenmeyiz olur biter. :D
Sorunlu olan sorunu çıkarıyor genelde. Benim açımdan sıkıntı yok tabi başa kalmadıkça
Benim için hiç sorun değil valla, ne güzel eve giren para daha fazla olur işte
Arada rekabet olacaksa neden öyle bir ilişki icindeyim?
Bence de sence. (Yani benim şahsî fikrim de seninle aynı).
Parasal sıkıntı girmezse bir şey olmaz kağıt parçası zaten insandan önemli değil.
Çıkarmaz. Birbirini seviyorlarsa asla sorun çıkmaz, çıkmamalı. Hayat müşterek. 😎
Bence çıkmaz ama kadınlar bunu kompleks haline getiriyor.
Çıkarsa saçmalık olur takdir etmeli çalışıp kazanıyor
Ben bu sorunu sadece türklerde gördüm fazla gurur gö*e vurur
Çıkmamalı çünkü hayatı paylaşıyosunuz bunlar dert edilmemeli
Eğer benim param senin paran lafları olmazsa, bi sıkıntı olacağını sanmıyorum efendim..
Para eve giriyor kimin getirdiğinin ne önemi var?
Kese ortak sonuçta.
Açıkçası ben hiç rahatsız olmam ne guzel işte para kazanıyor ama eğer ben senden çok maaş alıyorum diye triplere girerse iş değişir
kimin daha fazla kazandigi onemsizdir. birlikte harcandigi surece... bunlar cok eskide kaldi
Fazla maaş alan taraf bunu başına kalkarsa sorun olur 🧜🏼♂️
bence çıkmaz ikisi de birbirini gerçekten sevdikten sonra ha erkek daha fazla maaş almış ha kadın yani ne fark eder
kız istemeye gidildiğinde kimin mesleği, geliri soruluyor?
böyle bir toplumda sorun çıkmaz diyen yalan söylüyordur.
ıyyy düşman başına
Bence çıkmaz kanki bea. Neden olsun. Seven taraf böyle şeyleri hic dile getirmez.
Çıkmaz yeterki bende fazla alsın birazda ben somureyim onu
Kişiye göre değişir bu durum. Kimi kadın ve erkek biz derken kimi kadın ve erkek ben der. Benim param dediğinde de iş biter.
Çıkarirsa kıskançlığı dan çıkarır kim karısının çalışıp para kazanmasını istemez ki? Tabi ki kıskanç cahil erkekler
Net çıkae ve bencede erkek daha baskın olmalı maaş konusunda maddiyatta
Fazla maaş alan kişi evde onu ben yaptım bunu ben yaptım demediği sürece problem olucağını sanmıyorum
Çıkar ama bilemiyorum belli de olmaz ilişkiyi dengeleyici birçok konu var
Erkek daha fazla maaş aldığında sorun çıkıyomu hayır kadın aldığında neden cıksın
Çıkar kadınların cebine 3 5 kuruş para girdi mi gödleri kalkıyo çünkü
Çıkmaz. Annem babamda da öyleydi
Neden çıksın ki sanmıyorum
Yoo ne alaka eşitiz sonuçta
Çıkmamalı, ama genelde çıkacağını söylerler.
Çıkarmam alsın yiyek para para dir veren graldir
İnsan ise iki taraf çıkmaz Ama...
Çıkabilir de çıkmayabilir de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?