Seviyorum, ölüyorum diyor ama senden vazgeçiyor. Sebebini sorunca saçma sapan bahaneler sunuyor, gerçekten seven insan her şeye rağmen sevdiğinin yanında olur mu? Yoksa bırakıp gider mi? Giden insa sevmiyor mudur?
Ben giden insanın sevgisine gram inanmıyorum.
Seven insan en ufacık bir şeyde sevdiği insandan vazgeçebilir mi?
Seven insan bahanelere bile fırsat vermez onun en büyük bahanesi yine seni sevmek, seni sevdiği için senden vazgeçememek olur. Eğer sadık sevmişsen, sen de sevginde dürüst idiysen karşındaki muhtemelen yanlış kişiydi çünkü sevmeyen insanların her şeye uydurdukları bir kılıfı olur.. Seven insana 'Beni aldattın mı' diye sorsan 'Seni yine seninle aldatırım' cevabını verir bırak vazgeçmeyi seni bırakmamak için dünyalara sığdıramayacağı sebepleri olur kovsan gitmez, sövsen gitmez, yanlışın en büyüğünü yapsan yine gitmez sevgi zaten gideni asla affetmez..
Ufak sebeplerden gitmez. Ama ihanet, hakarete uğraması, sevilmediğini hissetmek veya bunlar gibi büyük sebeplerden dolayı ne kadar sevsede ve canı yansada gidebilir.
Bunun cevabını bende arıyorum, 16 gün sora kız istemeye gideceğim ama sevgilim aynı bu tarife uyuyor bense yapıştım sevdim dedim laf olsun diye denmez ki bu, bana yaklaşımı, yazdıkları, sevişmelerimiz o kadar samimiki kesinlikle bana aşık diyebilirim, bunada inanıyorum ama çok büyütülmeyecek problemlerden iki kez koptu benden ister istemez akılda bir soru işareti beliriyor insanın
sevende gidebilir gitmek zorunda kalabilir. amcam bir kızı çok sevdi ama kuzeni ile evlenmek zorundaydı ailesi yüzünden kızı istemediler. amcam kuzeni ile evlendi ama hala söyler o kızı sevdiğini 5oglu bir kızı var o kizinada ismini koymuştu. ve hâlâ o kız için tek kelime kimseye ettirmez
Giden sevmez zaten Seven insan sevdigini baskasina niye sunsun? Illa biri az seviyordur... hani anlasarak ayrildik iyi bir insan vs. vs. diyorlar ya inanmiyorum kesin aralarinda birinin sevgisi bitti ya da zaten yoktu ya da ikisininde bitti arada sevgi kalmadi ondan ayrildilar yoksa seven insan yapmaz oyle seyler
bence ufak şeylerse bırakmaz hatalarını telefi etmeye bakarlar ama gerçekten ciddi ve hassas bir konuysa bırakır eften püften bahane uyduruyorsa zaten sevmemiştir bir de şöyle durum var baktılar sonları gerçekten yok eğer ayrılacaklars bence adam gibi yüz yüze konuşup ağlayıp ayrılmalılar sebepleri konuşmalılar bence sonra diğer taraf acaba neden neden neden neden diye kafayı yiyebilir
konuya göre değişir bence ben severken beni sıktığı herşeyime karıştığı için ayrılmıştım bu konulara bana göre büyükkrn ona göre basit bir konuydu ama sonradan alatıp geri geldi özür diledi barıştık bence sana küçük gelen şeyler onun için önemli olabilir
Herkes aşkı arıyor ama aşk öyle ucuz birşey değil. aşk özel insanlara layıktır. hak eden yürekten seven insanlara sadakatli insanlara layıktır. şimdikilerin çoğu lafta aşık. laf olsun diye sevgili oluyorlar laf olsun diye evleniyorlar. para için evlenenler yok mu birde..
Gitmek zorundadır bazen insan ama anlamazsın. Peşimden gel diye de haykırır bazen, sessizce ama duyamazsın. Hatalıdır bazen, Bazen yetersiz hisseder, Bazen korkar, Bazen çekinir senden.
Seven insan gitmez gitmek için bahane üretiyorsa zaten sevmiyordur yalnız bazı durumlar olur onu aşamaya bilir aile bilemem. Sen sevdiğin bir şeyden vazgeçebiliyormusun? Ne kadar zorluk olsa da elde etmek için çaba harcıyorsun ama vazgeçmiyorsun.
ya saçma bikere seni seviyorsa gitmez sorunlar olabilir o sorunları birlikte aşar yani BENCE seven gitmez gidiyorsa sevmiyordur hevesliktir zaten gitmeye sebeb arıyordur o sorun da onun sebebi olmuştur yol arıyorsa yolu göster gitsin zaman kaybı ... Hemen güvenmeyin kızlar her erkek aynı değil ama hepsi de farklı değil. :*
Sende soruda cevabı vermişsin. Seven insan ne olursa olsun gitmez. İyi günlerinde yanında olur bu çok kolaydır. Ama kötü günlerinde sığınacak bir liman bile bulamazsın . . .
Giden insan sevmemiştir bana göre. sevse gitmenin, ayrılığın acısını göze alamaz bu yüzden de gitmekten korkar. Ben de giden insanın sevgisine inanmıyorum
evet insan sevdiğinin yanında herşeye rağmen olur onu ufacık sebep yüzünden bırakmaz bazen giden insan sever belkide sevdiğini korumak için gitmek zorunda kalan da var
Birisi niye birisi icin ölsün ya. Akil sagligi yerinde degildir olsa olsa. Boyle mal mal konusanlardan bir bk olmaz dedim. Ölsün demedim. Ölende yok zaten sirf gerizekalilik
Öyle işler seven insanın sonsuz sabır ve sorumluluk almasını beklemekle olmuyor. Bunu bekleyen karşısındaki onu ne kadar severse sevsin terk edildiğini görecektir. Sevip de gitmek yerinde bir erdem olabilir.
Vazgeçer. Yaptığı şeyin ileride tekrarlanma olasilığı yüksekse hayli hayli vazgeçer. Seven insanı en çok sevdiğinin yaptıkları kırabilir. Ve bu daha çabuk vazgeçmesine sebeptir.
vazgeçmez tuttumu o eli dünya ahiret tutmuştur sonuna gider ama ortada ihanet varsa ihanetin nedeni sebebi olmaz bedeli olur erkek veya kız farketmez. ufka tartışmada gidilmez
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bak seviyoruz diye vazgeçmiyoruz sonra gururuz ve sülük or*sp* konumuna düşüyoruz en güzeli sevmiycen
sevdiğinden vazgeçebilir. gerçek dünyada bir insanın sevdiğinden vazgeçmesinin o kadar çok nedeni var ki...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayır. Eğer gerçekten sevse idi bırakmazdı. İnsan sevdiğinden vazgeçemez asla ama gitmek için bahaneler yaratan Nuri adında bir sevdiğim oldu ve gitti. Beni gerçekten seviyor sanmıştım demek ki her şey yalanmış.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Tabi ki gider. Önce soğar sonra da çekip gider. Saçma sapan şeyler diyorsun ama belki hakikatleri söyleyipte seni kırmak istemiyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben sevmediğim insanı bile ha deyince bırakan biri değilim. Sevdiğim insanı nasıl bırakıp giderim. Onun için sonuna kadar mücadele eden insanlardanım 🙂
En İyi Cevaplar